Pronájem bytu 3+kk, Cholupická, Praha 4 - Kamýk, 32.500,- K

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivně nabízíme prostorný moderní byt dispozice 3+kk o výměře 109 m2 připravený k okamžitému nastěhování, ideální k vytvoření domova pro až pětičlennou rodinu v klidné lokalitě pražského Kamýku. Bytu dominuje obrovská hlavní místnost o výměře přes 40 m2 s moderní kuchyní s nadstandardními vestavěnými spotřebiči, která je jako stvořená pro společně trávený čas s rodinou i přáteli. Z místnosti je rovněž přístup na prostorný krytý rohový balkon o ploše 8 m2. Prostorná hlavní ložnice o výměře téměř 24 m2 je vybavena velkorysými skříněmi s posuvnými dveřmi. Z druhé ložnice o výměře bezmála 13 m2 je pak rovněž přístup na zmíněný rohový balkón. Vkusně řešená prostorná koupelna s vanou se sprchovou zástěnou, toaleta je samostatná. V hale jsou rozměrné policové skříně, další úložné prostory se nalézají v oddělené komoře. Celý byt se nese v moderním světlém duchu sázejícím na kvalitní materiály a dává i větší rodině dostatečný prostor k vytvoření útulného domova podle vlastní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
32 500
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem sdíleného bytu 3+kk, Praha 4 - Chodov
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme pronájem sdíleného bytu 3+kk v Praze 4 - Chodov. K dispozici je nově zrekonstruovaný pokoj, dále jsou sdíleny ostatní prostory zařízeného bytu 3+kk (pračka, led... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 200
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 88m2 - Praha - Stodůlky
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím vám k pronájmu velmi krásný, světlý a prostorný byt 3 + kk o velikosti 88,4 m2 v klidné lokalitě přímo na metru Luka. Byt je v družstevním vlastnictví a nachází se v druhém patře domu na adrese Fantova 1760/3. Výtah v domě usnadňuje pohyb s kočárkem nebo nákupy. V bytě je několik vestavěných skříní, plně vybavená kuchyňská linka a nábytek. Disponuje balkonem a praktickou ko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 44 m², Praha, ul. Netlucká
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Bydlení v prostorném bytě 1+kk 44m2 v Praze Dubči je optimální řešení. Bydlíte v Praze a zároveň na venkově. Byt je vybavený kuchyňskou linkou, skříněmi a odkládacím prostorem v předsíni. Odpočinek a relax zajistí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 500
 Kč
Prodej bytu 4+1, 80 m², Sušice, ul. Volšovská
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nově nabízíme prostorný byt o dispozici 4+1 a užitné ploše 80 m² v krásné lokalitě města Sušice. Byt se nachází ve třetím nadzemních podlaží, tudíž nabízí krásný výhled na město. Byt je v původním, avšak udržovaném stavu a nabízí budoucím majitelům možnost zrekonstruovat si byt dle vlastní fantazie a vkusu. Vytápění v bytě je dálkové a využívaným... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 390 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 130312
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi bytovou jednotku 3+kk o výměře 63 m2, situovaný ve druhém nadzemním podlaží rodinného domu se čtyřmi bytovými jednotkami. Tento byt je ideální pro rodiny s dětmi, páry nebo jednotlivce, kteří hledají pohodlné a moderní bydlení. Dispozice bytu: zádveří, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dětský pokoj, ložnice, koupelna a toaleta. Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem. Byt se nachází v klidné lokalitě Jaktaře na ulici Žižkova, což zaručuje příjemné a tiché bydlení. Majitelé bytových jednotek mohou využívat společnou zahradu a posezení, ideální p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 490 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, ul. Na Rybníčku, Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází v 1.NP cihlového bytového domu v klidné části, na okraji města. S výměrou 89m2 je vhodný k dlouhodobému bydlení pro 1-4 osoby. Pronajímá se nezařízený. K bytu náleží posezení na dvoře. Aktuálně probíhá rekonstrukce kuchyně + další drobnější úpravy. Byt je k dispoz... (více v detailu)
Olomoucký kraj
18 000
 Kč
Pronájem Restaurace Praha 10
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Moderní nebytový prostor o rozloze 247 m2 je nyní k dispozici k pronájmu. Tato prostorná nemovitost je vybavena veškerým potřebným vybavením pro váš podnikatelský úspěch. Nemovitost nabízí dostatek prostoru pro vaše podnikání a tvoření nových nápadů. Díky své velké ploše můžete využít prostor podle svých potřeb a představ. I když nemovitost nezahrnuje parkovací místo či garáž, v okolí je dostatek možností pro parkování. Pokud hledáte moderní a prostorný nebytový prostor pro své podnikání, neváhejte mě kontaktovat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
84 500
 Kč
Pronájem bytu v Třebíči
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 3+1 v Třebíči. Prostorný byt je vhodný pro větší rodinu, která hledá pohodlné a klidné bydlení. Byt s lodžií má samostatné prostorné a neprůchozí pokoje, je kompletně zařízený. Výše měsíčn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+1, Dašická, Pardubice, 14500 Kč/měs, 64 m2
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme hezký byt o dispozici 2+1 v klidné lokalitě v Pardubicích - Bílé předměstí. Byt o celkové výměře 64 m2 se nachází ve 3. podlaží cihlového domu bez výtahu. K bytu náleží sklepní kóje. Byt je po rekonstrukci, kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou a kombinovaným sporákem. V pokojích jsou podlahy pokryty novým kobercem a pokoje jsou nezařízené. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a toaleta. V bytě je také velmi praktická komora. Vytápění a ohřev vody je zajištěno plynovým kotlem. V bezprostředním okolí domu je veške... (více v detailu)
Pardubický kraj
14 500
 Kč
Pronájem bytu
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Se souhlasem majitele si Vám dovolujeme nabídnout k pronájmu byt o dispozici 3+1 s podlahovou výměrou 68 m²,který se nachází ve Šternberku na ulici Nádražní. ✅️dispozice 3+1 ✅️výměra 68 m² ✅️po rekonstrukci ✅️umístěn ve 2.NP bez výtahu ✅️částečně zařízený kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, vest... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 900
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 80 m², Dobruška, ul. Družstevní
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu o dispozici 3+1, situovaný v 1.NP, s prostornou lodžií a to vše v městě Dobruška, kde je veškerá občanská vybavenost a dobrá dojezdová vzdálenost do okolních větších měst. Na ploše 72 m² najdete komfortní bydlení. Součástí bytu jsou společné prostory a t... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 900
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 88m2 - Praha - Stodůlky
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím vám k pronájmu velmi krásný, světlý a prostorný byt 3 + kk o velikosti 88,4 m2 v klidné lokalitě přímo na metru Luka. Byt je v je v družstevním vlastnictví a nachází se v druhém patře na adrese Fantova 1760/3. Je v něm několik vestavěných skříní, plně vybavená kuchyňská linka a nábytek. Disponuje balkonem a praktickou komorou, která slouží místo sklepa. Parkování se nachází hned před domem a je bezplatné. Byt nabízí mnoho výhod včetně blízkosti škol... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, ul. Švermova, Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází ve 4. patře cihlového bytového domu bez výtahu v atraktivní části města, mezi parkem a historickým centrem. S výměrou cca 95m2 nabízí pohodlné bydlení pro 1-4 osoby se zájmem o dlouhodobé bydlení. Pronajímá se nezařízený, po rekonstrukci. Ložnice jsou neprůchozí. V koupelně je k dispozici vana, v kuchyni nová linka, tr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Uherském Brodě
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 3+1 v Uherském Brodě, byt má zděné jádro po rekonstrukci vč. koupelny, WC, kuchyně, na chodbě jsou vestavěné skříně viz. foto, k bytu náleží lodžie a sklep, u domu prostorné parkovišt... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Praha 3
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronájem bytu 1+1 v Praha 3, Biskupcova. Byt o výměře 50 m2,plně zařízený. V bytě je kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. TV, Internet, vratná kauce ve výši jednoho nájmu včetně služeb, 8000 Kč + 3... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 500
 Kč
Pronájem, byt 3+kk, 94 m², Praha 9 - Střížkov, ul. Zakšínská
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 3+kk o velikosti 94 m² v klidné části obce Střížkov. Tento světlý byt se nachází v 5. patře novostavby skeletové konstrukce s celkem 6 nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, koupelnu, samostatné WC a chodbu. K bytu náleží také parkovací místo. Byt se nachází v katastrál... (více v detailu)
Hlavní město Praha
36 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, Vsetín
Kód zakázky: 17, Pronájem bytu o dispozici 3+1 s prostornou lodžií v cihlovém domě na sídlišti Hrbová. Bytová jednotka o podlahové ploše cca 76 m2 je situována v prvním patře revitalizovaného domu. Bytová jednotka... (více v detailu)
Pronájem bytu 3+kk, ul. Švermova, Olomouc
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází ve 4. patře cihlového bytového domu bez výtahu v atraktivní části města, mezi parkem a historickým centrem. S výměrou cca 95m2 nabízí pohodlné bydlení pro 1-4 osoby se zájmem o dlouhodobé bydlení. Pronajímá se nezařízený, po rekonstrukci. Ložnice jsou neprůchozí. V koupelně je k dispozici vana, v kuchyni nová linka, tr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
20 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 63 m2
Kód zakázky: 130312, Nabízíme Vám ke koupi bytovou jednotku 3+kk o výměře 63 m2, situovaný ve druhém nadzemním podlaží rodinného domu se čtyřmi bytovými jednotkami. Tento byt je ideální pro rodiny s dětmi, páry nebo jednotlivce, kteří hledají pohodlné a moderní bydlení. Dispozice bytu: zádveří, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dětský pokoj, ložnice, koupelna a toaleta. Vytápění je řešeno vlastním p... (více v detailu)
3 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 75 m², Praha 4 - Modřany, ul. Štolcova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivně nabízíme okouzlující prakticky řešený byt 3+kk s balkonem (užitná plocha 70,8 m² + balkon 4,2 m²), který se nachází ve 2. NP novostavby s výtahem. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (27,3 m²), dvě ložnice (12,8 a 11,1 m²), koupelnu s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC, komoru na pračku a sušičku a chodbu s velkou vestavěnou skříní. Na čtvercový zastřešený balkon je vstup z obývacího pokoje. Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči (indukční varná deska, trouba, myčka, lednice s mrazákem) a vestavěnými skříněmi. Orientac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 290 000
 Kč
Pronájem byty 3+kk, 64 m2 - Lubná, ev.č. 01652
Ev.č. 01652 Nabízíme k pronájmu moderní byt 3+kk v klidné lokalitě Lubná. Tento prostorný byt o velikosti 64 m2 prošel nedávnou rekonstrukcí, která mu dodala svěží a moderní vzhled. Nachází se ve druhém patře smíšené budovy s možností parkování pro 2 vozidla. Byt je částečně zařízený a disponuje ústředním plynovým topením, což zajišťuje pohodlný a útulný pobyt v chladnějších... (více v detailu)
17 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Svitavy
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 s lodzií a príslusenstvím o celkové výmere 58 m2 ve Svitavách Predmēstí v blízkosti vlakového nádrazí. Byt je prostorný a po dávné rekonstrukci, nachází se v posledním patre 3. podlazí revitalizovaného panelového domu. Sestává se z predsíne, koupelny, samostatného WC, komory, obývacího pokoje s lodzií, kuchynē a loznice. Vytápēn... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 500
 Kč
Pronájem skladových prostor
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu skladové prostory o výměře až 1500 m2 v blízkosti Bíliny, okr. Teplice. Individuální přístup dle požadavků zákazníka. Možn... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronajem bytu Luhacovice
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabizime pronajem bytu 3+1 (70 m2) v Luhacovicich. Byt se nachazi v 5. NP s vytahem, je vymalovany, vybaveny vestavenymi skrinemi a kuchynskou linkou.... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 71 m2 - Stěbořice, ev.č. 00473
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00473 Hledáte prostorný byt, po povedené rekonstrukci? Chcete mít klidnou lokalitu a slušnou dostupnost do Opavy? Doufáte v přijatelnou cenu? Tato nabídka je pro Vás ideální. Nabízíme Vám družstevní byt o dispozici 3+kk ve Stěbořicích. Byt se nachází na 1. nadzemním podlaží domu o IV. NP. Disponuje užitnou plochou 71,54 m2 a k využití je také balkón a sklep. V bytě se nachází: 2 prostorné pokoje (velikost 23,9 m2 a 14,7 m2), velká kuchyně s jídeln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty