Přeprava vozidel do 3,5t

Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím přepravu osobních a užitkových vozidel po cele ČR i ze zahraničí. Možnost přepravy nabouraného či nepojízdeho vozidla, sportovních či snížených vozidel.Po domluv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Odtahová služba Praha, ČR, EU
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Odtah a dovoz vozidel (ČR, Německo, Rakousko, EU) Odtahová služba 24/7 Přeprava Odtah Porouchané vozidlo Bourané vozidlo Přeprava stavebního materiálu Přeprava vozidel Přeprava motorek Přeprava lodi Přeprava zemědělské techniky Přeprava karavanu Vyproštění vozidla Při odtahu max 2 osoby Ceny začínají od 12 Kč na 1km Minimální cena služby 1200kc Natažení navijákem +300kc Cena s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12
 Kč
Certifikovaná přeprava koní/hříbat
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Certifikovaná přeprava Hollywood Výjezdove místo Chcebuz-Štětí Veškeré informace... (více v detailu)
Středočeský kraj
17
 Kč
Autoservis pneuservis
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý nabízím kompletní autoservis a pneuservis Servis všech značek Mobilní plnění klimatizace Plnění klimatizace Prezuti aut vozíku dodavek suv Prodej jetych pneu Příprava aut na Stk Provedení Stk Provedení ekolikvidace Nabízíme invidualni dovoz vozidel Autodopravu Přepravu Nabízíme převoz strojů,zemědělské techniky včetně osobních i nákladních vozidel ,bagrů,přívěsů, traktoru a vysokozdvižných vozíků Nosnost 1t-13t Volat kdykoliv nebo WhatsApp, Messenger 739 63 43 63 Bohyodtah@seznam.cz Vyhledávání, Ursus,Crystal,traktorbagr.dumper,dodavka a... (více v detailu)
Kraj Vysočina
500
 Kč
Přeprava koní i mezinárodní nad 8,5 h
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Přeprava Koní na závody, mezi areály, či do ciziny. Schválený dopravce nad 8,5 h. Více na https://p4079.cm... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14
 Kč
Přeprava vozidel CZ/EU
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím přepravu vozidel - ceny od 12 kč/km
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Ekologická likvidace vozidel po celé ČR
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ekologická likvidace vozidel, likvidace aut, likvidace autovraků včetně odtahu ZDARMA po celé ČR a garance vystavení protokolu od státem oprávněné firmy o provedené ekologické likvidaci. Naše ekologická likvidace vozidel působí po celé ČR a disponujeme více než 135 odtahovými vozy + více než 270 vozy našich partnerů — odtahové vozy jsou různé typy ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Dovoz a vývoz vozidel po celé Evropě
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Naším cílem je poskytování přesně toho co si předctavujete,dovážíme vozidla z celé Evropy,nejlevnější velkoobjemová přeprava vozidel a ekologická likvidace,transport vozů se uskutečnu... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Přeprava aut auto přeprava odtah vozidel
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme odtah vozidel. Hydraulická plošina, hydraulické brýle. Naložení a složení 1000,- Kč. 18,- Kč/km.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Doprava,odtah,dovoz,převoz
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Potřebujete něco dovézt, odvézt osobní automobil,zemědělský stroj,traktor nebo dodávku ,stavební materiál,zěmědělské komodity ? Tak nás neváhejte kontaktovat do zpráv nebo na tel +420774080198 Koncese, pojištění náklad Zabýváme se přepravou nákladu do 45 tun Dovážíme vozidla ze zahraničí. Jezdíme po celé Evropě Nabízím přepravu osobních aut, dodávek, strojů, zemědělské techniky,veteránů,lodí ,stavebních materiálů,paletového zboží Dopravu vozidel z aukcí. Využití asistenčních služeb Auta pojízdná, nepojizdná, havarovaná. Přeprava po ČR i zahraničí Zařízení dovoz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13
 Kč
Pronájem přepravníku, přeprava zvířat ,přívěsný vozík,
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, nabízím k zapůjčení přepravník na 2 koně a hospodářská zvířata.(krávy,ovce,kozy) Lze použít i na přepravu malého bagru. Robustní konstrukce. Uvnitř příčka která lze vyjmout. Protiskluzová podlaha. Celková hmotnost 2000Kg. Možnost zapůjčení na jakoukoli dobu. Cena 500Kč/den. Při delším pronájmu (minimálně týden) 400 Kč/den. Nebo domluva. Vratná kauce 1000 Kč. Vše j... (více v detailu)
Kraj Vysočina
500
 Kč
Prodám gastronádoby na přepravu jídla
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám gastronádoby na přepravu jídla. Máme více velikostí: 5 ks - 5l 6 ks - 10l 3... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Odtahy vozidel, asistence, vyproštění, přeprava 24/7
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím odtahovou službu 24/7 Ceny po tel. dohodě dle km +420 774 988 355
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Certifikovaná přeprava koní/hříbat
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Certifikovaná přeprava Hollywood Výjezdove místo Chcebuz-Štětí -přeprava hříbat -kamerový s... (více v detailu)
Ústecký kraj
17
 Kč
Vyklízení, Přeprava věcí, Autodoprava, stěhování
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Našim klientům nabízíme komplexní služby pro stěhování interiéru, ať už se jedná o byt, garáž, nebo například kancelář, vyklizení objektu či přepravu téměř jakéhokoli nákladu. Spolehnout se můžete na profesionální přístup k zákazníkovi, kterému garantujeme rychlost, spolehlivost a dostupnou cenu. Stěhová... (více v detailu)
Středočeský kraj
10
 Kč
Certifikovaná přeprava koní/hříbat
Před 9 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Certifikovaná přeprava Hollywood Výjezdove místo Chcebuz- Veškeré informace a... (více v detailu)
Ústecký kraj
17
 Kč
Přeprava osob / závoz materiálu / odtahová služba
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím přepravu až 8 osob (9-místný VW Transporter T4 Long) Možno využít odvoz na letiště, různé sportovní akce (fotbal, hokej, fut... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
přeprava strojů - podvalník
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme přepravu strojů i ostatní autodopravu. Výjezd z Jedlové u Poličky Ceny smluvní
Pardubický kraj
Neuvedeno
Odtah vozidel odtahovka přeprava vozidel
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Odtah osobních vozidel Roudnice nad Labem.
Ústecký kraj
1
 Kč
Odtah a dovoz
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Odtah a dovoz Německo Rakousko Slovensko Maďarsko Polsko Litva Bulharsko Slovinsko Chorvatsko Itálie Francie a další Přeprava Odtahovka Odtahovku Odtahová služba Nepojízdné auto Odtah Porouchané vozidlo Bourané vozidlo pouze když je možné natáhnout navijákem Přeprava stavebního materiálu max 6m Přeprava vozidel Přeprava motorek Přeprava lodi Přeprava zemědělské techniky Přeprava karavanu max 5.5m Při odtahu max 2 osoby Při dovozu vozidla přes Německo nebo R... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14
 Kč
Přeprava koní
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím certifikovanou přepravu koní (TYP 1), dánským přepravníkem Mustang pro dva koně. - Přepravník je vybaven kamerovým systémem pro nepřetržitou kontrolu koní, vestavěnou sedlovnou, teploměrem, protiskluzovou podlahou a hřebčí zábranou. - Koně mají po celou dobu přepravy k dispozici kvalitní seno a v případě potřeby je možnost koně napojit vodou. -Používána kvalitní sterilní a bezp... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Odtah dovoz vozidel
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Odtahová služba 24h/7dní týdnu Nabízíme odtah 24h 7dní v týdnu.(ve svátky také) Provádíme odtahy po celé ČR, EU. Pojizdných i nepojizdných vozidel, odtah autovraků, převoz materiálů,strojů, zemědělské techniky atd… Odtah plachtovÝch dodavek Cestou vezmeme az 6 osob + možnost náhradního vozu. Cena za odtah od 13Kč/km. Minimální sazba 1500kč. Výjezd hned po domluvě z města Jihlava. Během odtahu je vozidlo pojištěno na částku 2mil. kč. Jsme smluvní partneři několika autos... (více v detailu)
Kraj Vysočina
13
 Kč
Odtahová služba 24/7 nonstop
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den nabízím odtahovou a vyprošťovací službu Sídlo Dobronín u Jihlavy Přeprava až do 16t Invidualni přístup ke každému zákazníkovi Služby : Dovoz vozidel na přání zákazníka s vyřízením veškerých formalit (domluvení prohlídky , koupě , dovoz , zařízení dovozové Stk , přihlášení na úřadě) Doprava těžkých břemen, věcí, konstrukcí, traverz , prken , trámů , krovů , palet , zamkovky , dlažba Přeprava : aut, dodávek , trak... (více v detailu)
Kraj Vysočina
13
 Kč
Dovoz a vývoz vozidel po celé Evropě
Před 17 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Naším cílem je poskytování přesně toho co si předctavujete,dovážíme vozidla z celé Evropy,nejlevnější velkoobjemová přeprava vozidel a ekologická likvidace,transport vozů se uskutečnu... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Levný odtah, přeprava vozidel, přeprava osob a nákladu
Před 18 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Levný Odtah, přeprava vozidel a všeho co lze naložit.Celková 2700kg Autopřepravník, podvalník na auta, Přívěs, Odtahová služba. Plato, Přeprava vozidel. Přeprava osob a nákladu. Přeprava až 8 osob a nepojízdného vozidla. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Prodám přepravník na osobní vozidla BJT Car Hauler 2021
Před 18 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám starší přívěsný vozík na přepravu osobních vozidel. Přepravník je málo používaný a bez poškození. Přepravník je značkový od výrobce BRIAN JAMES TRAILERS zn. Car Hauler T-02-T, 26XTFB. Celková váha 2.600 Kg, váha přívěsu 500 Kg, doložnost 2.100 kg, šířka... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
89 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty