Luxusní byt 3+1+2 s výhledem na moře, Durrës, Albánie

Tento byt se nachází v prestižní oblasti Vila e Zogut, Durrës, v moderní budově z roku 2022. Byt o rozloze 110m² je situován ve druhém patře a nabízí jihozápadní orientaci. Struktura zahrnuje tři ložnice, dvě koupelny, obýva... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Byt 1+1 s výhledem na moře, Plazh-Iliria, Durrës, Albánie
Byt se nachází ve velmi vyhledavané oblasti u Jaderského moře Plazh, v jeji casti Iliria, Durrës. Nabízí veškeré zazemí pro pohodlný život. Je situovaný v 9. patře apartmanové budovy s výtahem. Celková užitná výměra bytu je 80 m2, čistá obytná plocha je 72.... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 u moře, Qerret, Durrës, Albánie
Byt se nachází ve velmi vyhledávané turistické oblasti Qerret, u Jaderského moře, Durrës. Je součásti komplexu, v novostavbě vybavené výtahem. Je ... (více v detailu)
2 625 000
 Kč
Na prodej dvoupatrová Vila u moře, Golem, Durrës, Albánie
Dvoupatrová vila na prodej se náchazí ve velmi vyhledavane oblasti Golem, Durres, v rezidenci "Dream Village", jen 150 m od Jaderského moře. Má celkovou stavební plochu 108,5 m2 a celkovou výměru pozemku 143,5 m2 a 1,53 m2 spolecne plochy na vnitřní komunikaci. Vila má navic investice včetně klimatizace, parket a interiérových dveří. První patro vily je uspořádáno do: prostorné ložnice se samostatnou kuchyní,... (více v detailu)
Neuvedeno
Podkroví s krasným výhledem na moře, Shkembi Kavajes, Durrës
Podkrovní byt 1+1 se nachází v oblasti Shkembi i Kavajes, v novostávbě vybavené výtahem, v první linii k moři. Celková užitná výměra bytu je 72 m2 a čistá obytná plocha je 67 m2. Skládá se z 1 ložnice, obývacího pokoje,... (více v detailu)
Neuvedeno
Příležitost 2 podkrovní byty u moře, Golem,Durres, Albánie
Tyto podkrovní byty 3+1 jsou nabízeny k prodeji, n á ch á z í se ve velmi vyhledavané oblasti Golem, Durrës, pouze 100 m od Jaderskeho moře. Byty se nachází v komplexu s dobrou spravou, zelení, parkováním a ostrahou. Jsou situovaný v 4. patře apartmanové budovy, bez výtahu. Cele 4. patro je skladano pouze z tech 2 prostornych pokrovních bytu. Oba nemovitosti maji totozne parametry... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej apartmánu s panoramatickým výhledem na moře, Costa Ad
Prodej apartmánu s panoramatickým výhledem na moře, Costa Adeje Na prodej nádherný apartmán o rozloze 69 m² v prestižním komplexu Paradise Court, Costa Adeje, Tenerife. Tento prostorný a světlý byt vyniká nádherným výhledem na oceán a sousední ostrov. Cena: 265,000 €, cca 6,6 mil. Kč 1 ložnice, 1 koupelna Obytná plocha: 49 m², celková plocha: 69 m² Terasa: 20 m² Byt má otevřenou a plně v... (více v detailu)
6 600 000
 Kč
Velkorysý byt 3+1 v Děčíně s nádherným výhledem do přírody
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení prodáváme velkorysý byt 3+1 v okresním městě Děčín, část Bynov. S velikostí 78 m2 nabízí okouzlující výhled do přírody např. z lodžie u kávy a zákusku. Zároveň je na dosah občanská vybavenost. Dětské hřiště hned u domu. Do 2 min. dostupnost Penny, Tesco, EuroOil a místní potraviny. Mateřská a základní škola a též speciální mateřská, základní a praktická škola. Do 1 min. chůze autobusová zastávka. Obchodní centrum Pivovar lze dosáhnout za 7 min. jízdy. Za 16 min. jste na dálnici D8 směr Praha či Drážďany. Byt se nachází v předposledním patře s novým... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 090 000
 Kč
Na prodej luxusní pozemek na vrcholu kopce s krásnými výhled
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
, Na prodej v exklusivním zastoupení lukrativní stavení pozemek na kopci nad obcí s krásnými výhledy určený k výstavbě bytových, rodinných domů, případně nerušící komerce. Pozemek lze rozparcelovat i na jednotlivé menší plochy o výměrách např. okolo 1000 m². Plochy smíšené obytné Převažující způsob využití: - plochy smíšené obytné agregující plochy bydlení a občanského vybavení a s vyloučením umisťování staveb a zařízení snižujících kvalitu prostředí v této ploše, například pro těžbu, hutnictví, chemii, těžké strojírenství, asanační služby Přípustné využití: Pozemky staveb pro bydlení Pozemky staveb a zařízení občanského vybavení Plochy veřejných prostranství Pozemky související dopravní a technické infrastruktury Pozemky staveb pro ubytování (penzióny, malé hotely) Podmíněně přípustné využití: Pozemky staveb a zařízení, které svým provozováním a technickým zařízením nenarušují užívání staveb a zařízení ve svém okolí a nesnižují kvalitu prostředí souvisejícího území, napříkla... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 377 900
 Kč
Krásný penthouse s panoramatickým výhledem na moře Španělsk
Exkluzivní penthouse se dvěma ložnicemi a parkovacím místem v domě na pláži na prodej, který se nachází v srdci La Mata. Tento okouzlující apartmán se dvěma ložnicemi nabízí jedinečný přímořský životní styl s moderním vybavením a úžasným výhledem na moře. Nemovitost se skládá ze dvou útulných ložnic, které jsou ideální pro odpočinek a relaxaci a zároveň si užíváte mořský vánek. Elegantně navržená kompletní koupelna dodává domovu nádech luxusu a funkčnosti. Výjimečným prvkem tohoto penthouse je velkolepá terasa, která nabízí panoramatický výhled na moře a vytváří dokonalý prostor pro stolování pod širým nebem, nezapomenutelné východy slunce a chvíle klidu s výhledem na Středozemní moře. Poloha na pláži zaručuje přímý přístup k písku a moři, což vám umožňuje užívat si pláž kdykoli. Navíc se nemovitost nachází v centru La Mata, což znamená,... (více v detailu)
6 750 000
 Kč
Novostavba bytu s výhledem na moře Mijas provincie Málaga.
Novostavba bytu s výhledem na moře Mijas provincii Málaga. Představuje tento fantastický a světlý byt ve druhém patře s velkou, soukromou terasou v nové zástavbě v blízkosti půvabného města Mijas. Nemovitost má jednu z nejžádanějších orientací, jihozápadní, a má celkovou výměru 109m². Zastavěná plocha 80,25 m² a terasa 28,06 m². Vesnice Mijas je příjemné rekreační středisko na jihu Andalusie, vzdálené 30 km od hlavního města provincie Málagy. Pozornost turistů přitahuje zejména pobřežím Mijas Costa, jež se táhne v délce dvou kilometrů a zahrnuje populární pláž La Gaviotas. Mijas patří díky své pohodové atmosféře a tradiční architektuře k hojně navštěvovaným a nejkrásnějším letoviskům Andalusie. Tento rezidenční komplex poskytuje přírodu a klid a zároveň poskytuje možnost využívat všechny druhy služeb v okruhu 10 minut jízdy autem. Můžete si vychutnat vynikající polohu v horách Mijas s plážemi Fuengirola v pozadí. Svým prostředím nepochybně unikátní. Kvalita, příroda, pohodlí a inovac... (více v detailu)
9 925 000
 Kč
Prodej, luxusní byt 2+kk, OV, Zeyer
Před 2 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej luxusního bytu 2+kk v lukrativní lokalitě Mariánských Lázních, ul. Zeyerova. Podlahová plocha bytu činí 72,38 m. K bytu náleží tři balkóny o celkové výměře 15,60 m. Celková plocha činí 87,40 m. K bytu dále náleží zděný samostatný sklep o výměře 6,17 m. Tento byt je po kompletní rekonstrukci a nachází se v cihlovém, zrekonstruovaném domě v 2.NP s osobním výtahem. Součástí prodeje je stylové vybavení z masivu a kuchyňská linka. Byt se nachází se v nádherné lokalitě plné zeleně a na celé okolí nabízí nezapomenutelný výhled. K bytu dále náleží podíl 2/7 na přilehlém parkovišti s možností parkování bezprostředně u domu.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 950 000
 Kč
Nabízím byt v rodinném domě s zahradou a parkovacím stáním n
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zde je text bez hvězdiček: - Pronájem prostorného bytu 3+1 v rodinném domě s vlastní zahradou a parkovacím stáním and 8211 Praha 6, Dejvice Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 o rozloze 90 m and 178, který se nachází v 1. patře rodinného domu v jedné z nejžádanějších částí Prahy 6 - Dejvice. Byt je ideální pro rodinné bydlení i podnikání a disponuje soukromou zahradou a vyhrazeným parkovacím stáním. Detaily bytu: Dispozice: 3+1 (obývací pokoj, 2 ložnice, kuchyň, koupelna a samostatné WC) Celková plocha: 90 m and 178 Cena nájmu: 26 000 Kč/měsíc (včetně parkovacího místa) Poplatky za služby: 5 500 Kč/měsíc (energie, voda, plyn) Kauce: ve výši 1 měsíčního nájmu včetně poplatků Provize RK: 1 měsíční nájem se zálohami Topení: Plynové K nastěhování: Ihned Možnosti využití: Byt je velmi flexibilní a nabízí nejen příjemné bydlení, ale je také vhodný pro podnikatelské účely, jako jsou kanceláře, menší provozovny či služby. Můžete ho využít například pro kadeřnictví, ma... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Praze, ul. Vršovická
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji pěkný družstevní byt 2+kk, s parkovacím stáním, o rozloze 51 m² ve vyhledávané lokalitě Praha 10 Vršovice, který se nachází v 7. NP z osmipatrového panelového domu. Dispozičně byt nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který má vstup na lodžii s výhledem do otevřeného vnitrobloku, ložnici se samostatným vstupem, samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a toaletu. Byt je v původním, ale velmi dobrém stavu. V podzemním podlaží jsou sklepní prostory a parkovací stání. Byt má nesplacenou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 190 000
 Kč
1+1 na prodej poblíž moře, Shkëmbi i Kavajës, Durrës, Albáni
1+1 byt na prodej je ve 3. patře pětipodlažní budovy v jedné z nejvyhledavanějších oblastí Shkëmbi i Kavajës, Durrës, Albanie Pouze 100 metrů od Jaderského more Celková užitná výměra bytu j... (více v detailu)
2 050 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, Hlavní třída, 102m2,
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Cena: 390000 EUR, cena je k jednání, prodej luxusního velkometrážního bytu dispozičně řešeného jako 2+1 v 3.NP (2. patro) udržovaného cihlového domu v centru Mariánských Lázních. Byt má celkovou plochu 102m². Tento byt je světlý, slunný s jihozápadní orientací a je po kompletní rekonstrukci. Nabízí novou koupelnu s vanou a sprchovým koutem. Součástí koupelny je také moderní sauna. Byt je plně vybavený s luxusní kuchyňskou linkou. Byt má 3 balkóny, které nabízejí krásný výhled na Hlavní třídu a promenádní park. Otop je řešen jako centrální. Veškerá potřebná občanská vybavenost se nachází v docházkové vzdálenosti v okolí. Promenádní Kol... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Pronájem byty 3+kk, 82 m2 - Brno - Žebětín
Kód zakázky: N07519, Tento krásný a moderně zařízený byt 3+kk na pronájem na ulici Bešůvka v Brně - Žebětín nabízí ideální domov pro náročné nájemníky. Byt s užitnou plochou 82 m2 poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Byt se nachází ve velmi dobrém stavu cihlového domu na 1. podlaží s přilehlým sklepem a venkovním parkovacím stáním pro vozidlo. Interiér bytu je moderně a vkusně zařízen. Vybavení, včetně botníků, šatní skříně, rámu postele a plně vybavené kuchyně s veškerými spotřebiči. Koupelna je vybavena jak vanou, tak sprchovým koutem pro vaše pohodlí. Dětský pokoj je připraven k zařízení ... (více v detailu)
Prodej bytu 3+kk s výhledem do zeleně Praha Vysočany
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout velmi útulný byt o dispozici 3+kk, výměře 77 m2 s prostorným balkonem, parkovacím stáním a sklepní kójí na Praze 9 – Vysočany v uzavřeném bytovém komplexu z roku 2009 vystavěného v rámci projektu "Dvůr nad Rokytkou" jenž je oceňován především rezidenty a odborníky na realitní trh pro své výhodné umístění, blízkost přírody a vysoký standard bydlení. Byt disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, dvěma ložnicemi, koupelnou s vanou, samostatnou toaletou a předsíní. K bytu dále náleží sklep a prostorné parkovací stání v podzemní garáži. Dostatek úložného prostoru nabízejí vestavěné skříně nacházející se v obou ložnicích a předsíní. Moderní kuchyňská linka je vybaven... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 490 000
 Kč
Luxusní byt v prestižní lokalitě Costa Adeje, Tenerife
Zhodnoťte své investice do nemovitostí na Tenerife! Představujeme exkluzivní luxusní byt v prestižní lokalitě Costa Adeje, Torviscas Alto – Calle Baleares. Tento krásně zrekonstruovaný byt, o rozloze 135 m², nabízí nejen skvělé bydlení, ale také vynikající investiční příležitost. Cena: 640 000 € - ale za takovou nádheru a u oceánu? 3 ložnice, včetně hlavní s vlastní koupelnou 2 koupelny Moderní otevřený prostor s kuchyní a obývacím pokojem Panoramatický výhled na oceán z terasy o velikosti 45 m² V... (více v detailu)
16 000 000
 Kč
Pronájem byty 3+kk, 82 m2 - Brno - Žebětín, ev.č. N07519
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. N07519 Tento krásný a moderně zařízený byt 3+kk na pronájem na ulici Bešůvka v Brně - Žebětín nabízí ideální domov pro náročné nájemníky. Byt s užitnou plochou 82 m2 poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Byt se nachází ve velmi dobrém stavu cihlového domu na 1. podlaží s přilehlým sklepem a venkovním parkovacím stáním pro vozidlo. Interiér bytu je moderně a vkusně zařízen. Vybavení, včetně botníků, šatní skříně, rámu postele a plně vybavené kuchyně s veškerými spotřebiči. Koupelna je vybavena jak vanou, tak sprchovým koutem pro vaše pohodlí. Dětský pokoj je připraven k zařízení podle vašich představ. Přilehlá prostorná komora s přípojkou na pračku usnadní ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
28 000
 Kč
Prodej byt 1+kk, 23㎡
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nový developerský projekt - Rezidence Obora, krásné bydlení v centru Příbrami! Hledáte nové moderní bydlení v srdci Příbrami? Projekt Rezidence Obora je právě ve výstavbě a nabídne byty o dispozicích 1+kk a 2+kk včetně dvou luxusních mezonetů, které uspokojí i ty nejnáročnější! Plánovaný termín kolaudace je červen 2025 a předání ihned poté (července/srpen 2025). Pojďme se zaměřit na startovací a investiční byt s označením B1 o dispozici 1+kk v prvním podlaží, který disponuje podlahovou plochou 23,25m2 a sklepní kójí o ploše 3,26m2 (snížený strop). Pro lepší představu přikládáme ilustrační vizualizace jak interiéru, tak exteriéru. S lokalitou budete spokojeni - Příbram je malebné město s bohatou historií a kulturními památkami, ležící přibližně 60 km jihozápadně od Prahy. Město je známé svým hornickým dědictvím a poutním místem Svatá Hora. Okolí Příbrami nabízí krásnou přírodu ideální pro turistiku, cyklistiku a rekreaci Místní infrastruktura poskytuje vynikající občanskou vyba... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 990 000
 Kč
Prodej byt 1+kk, 35㎡
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nový developerský projekt - Rezidence Obora, krásné bydlení v centru Příbrami! Hledáte nové moderní bydlení v srdci Příbrami? Projekt Rezidence Obora je právě ve výstavbě a nabídne byty o dispozicích 1+kk a 2+kk včetně dvou luxusních mezonetů, které uspokojí i ty nejnáročnější! Plánovaný termín kolaudace je červen 2025 a předání ihned poté (července/srpen 2025). Pojďme se zaměřit na startovací a investiční byt s označením B2 o dispozici 1+kk v prvním podlaží, který disponuje podlahovou plochou 36,21 m2 a sklepní kójí o ploše 1,1 m2. Pro lepší představu přikládáme ilustrační vizualizace jak interiéru, tak i exteriéru. S lokalitou budete spokojeni - Příbram je malebné město s bohatou historií a kulturními památkami, ležící přibližně 60 km jihozápadně od Prahy. Město je známé svým hornickým dědictvím a poutním místem Svatá Hora. Okolí Příbrami nabízí krásnou přírodu ideální pro turistiku, cyklistiku a rekreaci Místní infrastruktura poskytuje vynikající občanskou vyb... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 60 m²,Praha, ul. Thomasova Britská čtvrť
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
S jistotou budete prvními nájemci. Čerstvě zkolaudovaný byt 3+kk o ploše 60 m2 se zastřešeným balkonem v šestém patře bytového domu s výtahem v moderním komplexu Britské čtvrti v Praze - Stodůlky, s výhledem do krajiny. Byt je velmi dobře dispozičně řešený. Koupelna se sprchovým koutem a WC je zvlášť. Z předsíně je vstup do dvou neprůchozích pokojů, kuchyňské části s plně vybavenou linkou a úplně novými spotřebiči dále navazující na obývací prostor se vstupem na balkon s překrásným výhledem, který vám bude dělat radost. Před domem je velké hřiště na míč... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 109 m², Turnov, ul. Žižkova
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme zcela nový moderní byt 4+kk na Žižkově ulici v Turnově, projekt Bydlení v Ráji, zkolaudováno na konci roku 2023. Byt o velikosti 109m² s parkovacím místem v podzemní garáži a sklepní kójí 4m². Díky situování bytu v přízemí si můžete vychutnat příjemné chvíle na vlastní terase o velikosti 30m² s výhledem na protější krajinu směrem na západ k řece Jizeře. Místnosti jsou neprůchozí, spojeny prostornou chodbou s hlavním vstupem, což přin... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 115 500
 Kč
Pronájem byty 3+kk, 66 m2 - Lubná, ev.č. 01712
Ev.č. 01712 Nabízíme pronájem pěkného bytu 3+kk v lokalitě Lubná. Byt se nachází ve druhém patře smíšeného domu po rekonstrukci. Disponuje užitnou plochou 66 m2, ústředním plynovým topením a jedním parkovacím místem. Částečně zařízený byt nabízí pohodlný a moderní životní styl. Skládá se z obývacího pokoje spojeného s kuchyní, dvou ložnic a ko... (více v detailu)
17 000
 Kč
Prodej luxusního bytu 3+1 128 m2 v Praze 1, Masarykovo nábře
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 o užitné ploše 128,3 m² s okouzlujícím výhledem na ostrov Žofín a panorama Pražského hradu. Byt je situován ve 4. nadzemním podlaží historické novorenesanční budovy s výtahem na Masarykově nábřeží, jedné z nejprestižnějších lokalit na pravém břehu Vltavy. Dům prošel v roce 2005 kompletní rekonstrukcí, která mu navrátila jeho původní noblesu a eleganci. Interiér bytu byl navržen s důrazem na praktičnost a komfort. Ze vstupní haly o rozloze 14,2 m² s vestavěnou skříní jsou přístupné všechny samostatné místnosti: • Reprezentativní obývací pokoj (46,7 m²) s velkými okny nabízejícími dechberoucí výhledy na Pražský hrad, Národní divadlo, ostrov Žofín, výstavní síň Mánes a Tančící dům. • Samostatná, plně vybavená kuchyň (25,4 m²) s moderními spotřebiči. • Dvě prostorné ložnice orientované do klidného vnitrobloku, zajišťující maximální soukromí a klid. • Koupelna (9,4 m²) se sprchovým koutem a pračkou. • Samostatné WC (2,1 m²) s oknem do světlíku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
31 900 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty