Prodej Rodinný dům, 115㎡

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Dolní Kounice s impozantním výhledem na řeku Jihlavu. Prostorný rodinný dům o velikosti 115 m², situovaný na atraktivním pozemku o rozloze 460 m² s výhledem na řeku. Tento dům je ideálním místem pro rodiny, které hledají klid a krásné výhledy, ale zároveň chtějí mít všechny služby na dosah. Dispozice domu: Suterén: dvojgaráž pro pohodlné parkování a dostatek úložného prostoru 1. nadzemní patro: pracovna, šatna a technická místnost – ideální pro pracovní zázemí a domácí skladování. 2. nadzemní patro: prostorný světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem a přístupem na terasu, kde si můžete vychutnat slunné chvíle s výhledem na řeku, samostatné wc. Podkroví: dvě ložnice, koupelna s wc a další terasa, která nabízí jedinečný pohled na okolní přírodu. Terasové zahrady: Tento dům má tři terasy v každém patře a to o rozměrech 15 m² (1. NP), 19 m² (2. NP) a 9 m² (podkroví), kde si můžete vytvořit útulný kout pro večerní relax... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 990 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej Rodinný dům, 136㎡
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v klidné části obce. Tento přízemní řadový dům disponuje čtyřmi prostornými pokoji , kuchyní s jídelnou, a s možností půdní vestavby (velmi prostorná půda). Je ideální volbou pro rodiny hledající pohodlné bydlení s velkým prostorem a menší zahradou v příjemném prostředí. Dům je postaven z kvalitní cihlové konstrukce a je v osobním vlastnictví. Celková užitná plocha domu činí 136 m², přičemž stejnou výměrou disponuje i zastavěná plocha. Dům je vybaven ústředním plynovým topením a je napojen na veřejnou kanalizaci. K domu náleží krásná zahrada o rozloze 255 m², která nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení nebo rodinné akt... (více v detailu)
4 500 000
 Kč
Prodej apartmánu Luhačovice, Jurkovičova alej
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodej apartmánu 1+kk o rozloze 19,96 m2 a terasou o velikosti 4,13 m2, který se nachází ve 3. patře 5.patrové budovy. Apartmán se sestává s ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 368 000
 Kč
Prodej apartmánu 2+kk Luhačovice, Jurkovičova alej
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodej apartmánu 2+kk o rozloze 44,67 m2 a terasou o velikosti 8,17 m2, který se nachází ve 3. patře 5.patrové budovy. Apartmán se sestává s c... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 242 000
 Kč
Dům Bílina na prodej
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji moderně zařízený rodinný dům po kompletní rekonstrukci v klidné části města Bíliny ( Bezovka). Tento domov nabízí komfortní bydlení pro rodiny nebo páry, hledající příjemné prostředí pro odpočinek. Rodinný dům se nachází na pozemku o ... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 65 m², Pozdeň
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte rodinný dům s velkým pozemkem v malebné obci? Na prodej rodinný dům o podlahové ploše 65m2 s možností využití půdy o rozloze dalších 15 m², v malebné obci Pozdeň. K domu náleží zahrada s rozlohou 1561 m2, která skrývá různé možnosti využití. Dům je ve stavu vhodném k rekonstrukci, dle vašich představ. Jeho hlavní výhodou je, že je suchý a má pevné základy, což z něj činí skvělou investici pro ty, kteří hledají bydlení s možností přizpůsobení podle vlastních představ. Na zahradě se nachází dílna p... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 160㎡
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Hledáte únik do přírody a možnost vytvořit si vlastní rekreační ráj či klidné bydlení v Krkonoších? Tak právě Vám nabízíme k prodeji dům před rekonstrukcí v malebné obci Poniklá. • Ve stavení se zastavěnou plochou 160m2 a částečným podsklepením se nachází jedna bytová jednotka o dispozici 2 + kk a mnoho dalších prostor využívaných jako spíž, dílna či dřevník, které lze přetvořit na další obytné místnosti. Druhé podlaží bylo využíváno pro seno, je zde však velký potenciál pro rekonstrukci a rozšíření obytné plochy. • Teplo v domě zajišťují kamna na tuhá paliva a akumulační kamna. Ohřev v... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 980 000
 Kč
Prodej podílu 1/2, Rodinné domy, 201 m2 - Proseč
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. 00363 Unikátní nabídka! Nabízíme k prodeji podíl 1/2 na rodinném domě v malebné lokalitě Pasecká, Proseč. Tento prostorný dům s užitnou plochou 201 m2 a pozemkem o rozloze 251 m2 je ideální pro rodinné bydlení. Nemovitost láká svou malebnou zahradou, k... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
NA PRODEJ - BYTOVÝ DŮM, PROTIVÍN (PÍSECKO)
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
NA PRODEJ - bytový dům po částečné rekonstrukci, která probíhala v letech 2014 - 2020 (topení, plastová okna, částečně podlahy, střešní krytina + latě, dřevěná vrata). Bytový dům se nachází na hlavní trase PÍSEK – ČESKÉ BUDĚJOVICE v centru města Protivín – Mírová ul. (cca 22 km od Strakonic, 12 km od Písku, 38 km od Českých Budějovic, 105 km od Prahy). V místě je dobrá občanská vybavenost. Popis: zastavěná plocha a nádvoří 631 m2, obytná plocha 339 m2, užitná plocha 696 m2, zahrada 107 m2, celkem pozemek 738 m2. Dispozice: Suterén - sklepní prostory 120 m2, kotelna Přízemí - byt č.1 (59 m2) 1+1, koupelna – sprchový kout + WC, chodba (dlažby, plast. okna) - by... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 990 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 113㎡
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Rádi byste klidné bydlení se skvělou dostupností do Prahy? To Vás nadchne tato nabídka jedinečného rodinného domu 4+KK v poklidné obci Jeneč, sousedící s oblíbenými lokalitami Hostivice a Chýně. Tento prostorný dvoupatrový dům o podlahové ploše 133 m² se rozkládá na pozemku o velikosti 545 m². Zárukou pohodového bydlení je pak jeho umístění na kraji obce ve slepé ulici, bez provozu a v dosahu hezké přírody. Skvělá dostupnost do Prahy a malebné okolí dělají z tohoto domu ideální místo pro váš nový domov. Tento nádherný rodinný dům vás okouzlí hezkou zahradou, jeho praktičností a možnostmi. V přízemí domu Vám udělá radost prostorná kuchyň vybavena všemi potřebnými spotřebiči s velkým odkládacím prostorem. Na kuchyň navazuje také velký obývací pokoj, který je ideálním místem k rodinným posezením u jídelního stolu či pohodovým večerům v komfortní pohovce u televize. Z obývacího pokoje vedou dveře na vyvýšenou terasu, která je ideálním místem pro ranní kávu či večerní posezení s výhledem ... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 500 000
 Kč
Pronájem, rodinný dům, 4+1, Praha 5 - Slivenec
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný rodinný dům v klidné části Prahy 5 - Slivenec. Tento cihlový dům o dispozici 4+1 je ideální pro rodiny hledající komfortní bydlení v příjemném prostředí se zahradou k relaxaci. Dům má dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní, kde se nachází prostorný sklep. V přízemí naleznete bezbariérový vstup do kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje s krbovými kamny a na klidnou terasu s uklidňujícím výhledem do zahrady, koupelnu se sprchovým koutem a samostatnou toaletu. Spodní patro je bezbariérové. Horní patro nabízí tři samostatné pokoje, dvě s přístupem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 230㎡
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáte krásné a klidné venkovské bydlení v blízkosti přírody? Naše společnost Vám nabízí exkluzivně k prodeji samostatný, ze dvou třetin podsklepený rodinný dům se zahradou v obci Hůrky, okr. Rokycany. Patrový cihlový dům ze třicátých let minulého století s kamennou podezdívkou leží v horní části obce a má nádherný panoramatický výhled do krajiny. Dům o dispozici 6 +1 s polovalbovou střechou byl v roce 1968 rekonstruován a rozšířen o půdní nástavbu do ulice a zahrady, přístavbu koupelny a toalety nad nimiž je terasa o ploše 24 m2. Koncem 80-tých let byla k domu přistavěna dílna o ploše 24 m2 se sklípkem na ovoce v rohu místnosti. Na dílnu navazuje přístřešek a pergola. Vedle domu je samostatná zděná garáž pro jedno vozidlo. Přízemí má dispozici 3+1 s koupelnou a samostatnou toaletou, v patře s přístupem po schodech s leštěnou žulou jsou tři pokoje, šatna, spíž a půdní prostor. Podlahy v přízemí jsou betonové, kryté dřevěnými prkny, v chodbách je keramická dlažba. V patře jsou trámové... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve Slavíkovicích, ul. Slavíkovice
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Tento samostatně stojící rodinný dům v klidné části obce Slavíkovice u Jemnice, je skvělou příležitostí pro přestavbu na penzion s wellness, kongresovým sálem, nebo domov pro seniory. Dům s historickým nádechem disponuje šesti místnostmi na dvou nadzemních podlažích má užitnou plochu: 844 m² a stojí na pozemku o rozloze cca 2 200 m². Klidná loka... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 999 999
 Kč
Prodej Rodinný dům, 177㎡
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům před rekonstrukcí v obci Chotěvice. Dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají možnost vytvořit si domov podle vlastních představ a klidné prostředí s maximálním soukromím. Slunný a rovinatý pozemek o celkové výměře 7418m2 (v ÚP jako zastavitelný) poskytuje dostatek prostoru a zajišťuje, že nebudete mít žádné přímé sousedy. Dům je již vyklízený a připravený... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 380 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům, 280 m2
Kód zakázky: 131018, Nabízíme k prodeji zděný, atypický, samostatné stojící rodinný dům o vnitřní dispozici 5+2 a pozemkem o výměře 780m2. Dům je velmi výjimečný svým umístěním. Jedná se o zajímavou lokalitou, která je typická klidným místem a velmi dobrou dostupností jak do centra města, tak do přírody. Nemovitost nabízí krásné výhledy na město z jednotlivých balkónů. V případě nutnosti lze Dům užívat dvougeneračne. V přízemí domu lze vybudovat samostatná bytová jednotka o dispozici 1+1 nebo 2+1. Dále se v přízemí nachází rozlehlá vstupní chodba a schodiště vedoucí do prvního patra domu. Zde se nachází kuchyně, dva velké pokoje a koupena. V posledním patře se na... (více v detailu)
3 590 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 378㎡
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům nacházející se v malebné obci Římov, na adrese Náměstí J. Gurreho 24. Tento dům s užitnou plochou 378 m² a celkovou plochou pozemku 956 m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné rodinné bydlení nebo možnost kombinace bydlení s podnikáním. Dům je rozdělen do 14 místností, což umožňuje flexibilní využití a úpravy podle potřeb nového majitele. V přízemí se nachází prostorná část, která byla dříve využívána jako restaurace, včetně kompletně vybavené kuchyně a baru, což otevírá příležitost pro budoucí komerční využití, nebo může být přestavěna na obytný prostor. Dům má tři nadzemní podlaží a nabízí široké možnosti využití – nejen jako prostorné rodinné bydlení, ale i možnost vytvoření samostatných bytových jednotek. Podkroví ve třetím podlaží je připraveno k dalším úpravám a nabízí možnost vytvoření dalších obytných místností nebo apartmánů pro hosty. Nemovitost je napojena na ve... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 490 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 218㎡
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nadstandardní rodinné bydlení s okouzlující zahradou na klidném místě v blízkosti lesa, jen 6 km od Olomouce! * dům o dispozici 4+1, dvě koupelny, šatna, technická místnost, garáž, malý sklep * užitná plocha 218 m2, plocha pozemku 3.501 m2 * okrasná zahrada s jezírkem a zahradním domkem Elegantní a dispozičně precizně navržený dům. Zimní zahrada s krbem a výhledem do stylové okradné zahrady dodává tomuto bydlení nezaměnitelnou atmosféru. Technický popis domu: Dům postaven v roce 2004 a v roce 2009 provedena přístavba zimní zahrady a zahradního domku. Dům má členitý půdorys, je zděný přízemní nepodsklepený ve střední části se sedlovým krovem a s plochou střechou nad přístavbami do ulice a do zahrady. Dům je zděný z tvárnic YTONG v tl. 40 cm, střecha je dřevěná sedlová s krytinou plechovou s imitací tašky nebo plo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 000 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 180 m2 - Rýmařov.Nabízíme k
Prodej rodinné domy, 180 m2 - Rýmařov.Nabízíme k prodeji rodinný patrový dům o dispozici 5+1 ve vyhledávané turistické oblasti Rýmařov, v podhůří Jeseníků. Jedná se o řadový dům o celkové výměře 180 m2 v klidné části města Rýmařov, přesto v blízkosti centra. Dům má garáž a dva balkóny. Jeden balkón je situován směrem do zahrady a druhý směrem k cestě. Dále dům disponuje oplocenou zahradou o výměře 225 m2. Stav nemovitosti je dobrý a prodává se včetně vybavení. Ideální příležitost pro rodiny hledající klidn... (více v detailu)
3 899 000
 Kč
Prodej rodinný dům, 140 m2, Fulnek - Lukavec, ev.č. 00044
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00044 Nabízíme Vám v obci Lukavec, který je části města Fulnek a nachází se v přírodním parku Oderské vrchy rodinný dům má rozměr spodní patro 80 m2 a půda o velikosti 140 m2 podlahové. Rodinný dům pochází z velkého hospodářství celková plocha pozemku 1542m2. Je možnost pozemek přikoupit dle domluvy. Rodinný dům je nutný k rekonstrukci. Všechno je vystěhováno a připraveno pro budoucího majitele. Dispozičně je dům 3+1 s koupelnou a záchodem zvlášť. Co se týče půdního prostotu je nevyužitý a je o rozměru 140 m2 . Dům má také prostory sl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 650 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 159㎡
Exklusivně nabízíme prodej prostorného domu s dvougaráží v Chebu - Háje. Podlahová plocha domu je 139 m2. Celková plocha je 216 m2. Dům je podsklepený. V přízemí i v prvním patře jsou vždy dva pokoje, kuchyň se spíží, koupelna, WC a předsíň. V podkroví se nachází další tři pokoje a půdní prostor. V prvním patře je balkón. V zahradě domu stojí dvougaráž a skleník. Dům je vytápěn ústředním topením s plynovým kotlem. Dům je možno využít jako prostorný rodinný dům, nebo jej rozdělit na dvě bytové jednotky. Teplá voda je vedena z boileru. Střecha domu je eternitová. P... (více v detailu)
9 000 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 101 m2 - Koválovice-Osíčany
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ev.č. 00472 Nabízíme rodinný dům v malebné obci Osíčany, který disponuje dvěma patry a prostornou přilehlou zahradou. Dům se nachází v dobrém stavu, s interiérem zachovávajícím jistý starobylý šarm. Okolí je klidné a přátelské, ideální pro rodinný život. Obec Osíčany nabízí svým obyvatelům příjemné pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Brandýse nad Orlicí
Přidáno včera - Pardubický kraj - ANNONCE
Hledáte dům vhodný jak k bydlení, tak k podnikání či investici? Pokud ano, možná právě Vám nabízíme ke koupi velký rodinný dům s restaurací. Tento dům v centru obce má tři nadzemní podlaží, užitnou plochu 205 m² a celkovou podlahovou plochu 546 m². Nabízí četné možnosti využití. Již zmíněná restaurace, spolu s jejím zázemím v přízemí a domkem v zadním traktu nemovitosti, přímo vybízí k investičnímu využití. K bydlení je určeno 2. nadzemní podlaží a připravované podkroví. Obytná část s dispozicí 4+1 nabíd... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 150 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 116 m2 - Ústí nad Orlicí - Hylváty
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ev.č. 00404 Nabízíme prostorný rodinný dům v malebné lokalitě Pod Lesem v Ústí nad Orlicí - Hylváty. Tento domek o užitné ploše 116 m2 se nachází na pozemku o velikosti 488 m2. Díky své cihlové konstrukci je stav objektu velmi dobrý a nabízí komfortní bydlení pro celou r... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 502 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 260㎡
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
V malebné obci Desná, zasazené do kouzelné krajiny Jizerských hor, se nachází prostorný rodinný dům, který čeká na své nové majitele. Tento dům, nabízený s veškerým vybavením, je skutečným domovem, kde se snoubí moderní komfort s bezpečím a romantikou horského prostředí. Jakmile překročíte práh tohoto domu, okamžitě vás obklopí jeho světlé a prostorné interiéry, které jsou připravené k okamžitému nastěhování. Každý detail byl s láskou a pečlivostí navržen tak, aby vytvářel harmonické a pohodlné prostředí, kde se budete cítit jako doma. Kamerový systém zajišťuje maximální bezpečnost a klidný spánek, což je v dnešní době k nezaplacení. Díky moderní technologii můžete mít neustálý přehled o dění kolem vašeho domova, ať už jste uvnitř nebo na cestách. Tento systém vám poskytne pocit jistoty a klidu, že váš majetek i vaše rodina jsou v bezpečí. Dům leží ve velmi lukrativní lokalitě, která nabízí nejen klid a krásu přírody, a vzhledem k lokalitě, se nab... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 435 600
 Kč
Prodej Rodinný dům, 112㎡
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji řadový rodinný dům o dispozici 3+1, který se nachází v klidné části centra obce Bělá pod Bezdězem na Masarykově náměstí ( výhled do parku a do zeleně). Obec Bělá pod Bezdězem leží 11 km severozápadně od Mladé Boleslavi a 49 kilometrů severovýchodně od Prahy. Jedná se o cihlový dům z roku 1919, o podlahové ploše 112 m2, který je určen ke kompletní rekonstrukci ( nabízí se zde možnosti zajímavé rekonstrukce) . Poloha domu Vám zajistí klidné příjemné bydlení přímo na náměstí obce Bělá pod Bezdězem, v těsné blízkosti parku a kompletní občanské vybavenosti. K domu náleží zahrada (103 m2) s menší zastřešenou terasou s možností příjemného klidného posezení. Dispozice rodinného domu: v přízemí naleznete... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 129 m², Lhenice, ul. Prachatická
Přidáno včera - Jihočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části obce Lhenice. Tento kamenný dům nacházející se na rohovém pozemku o rozloze 293 m² je ideální pro ty, kdo hledají harmonické bydlení. Dům má jedno podzemní a dvě nadzemní podlaží, přičemž celková užitná plocha činí 129 m².Nemovitost disponuje čtyřmi místnostmi, které poskytují dostatek prostoru p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 500 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty