Byt 3+1 v osobním vlastnictví s balkonem

Byt 3+1 v osobním vlastnictví s balkonem
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi slunný a prostorný byt o velikosti 3+1 v osobním vlastnictví. Dispozice bytu: velká vstupní chodba, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj se vstupem na zasklení lodžii, ložnice, dětský pokoj, koupelna s vanou a wc které je zvlášť. V ceně bytu zůstane kuchyňská linka, sporák a skříně na chodbě. K bytu náleží sklep, kolárna a společné prostory. Dům prošel celkovou rekonstrukcí, má novou střechu, je zateplen, má novou fasádu, plastová okna, stoupačky v plastu, výtah, nové vchodové dveře, nové schránky a zvonky. Parkování je u domu zdarma. výhody bytu: - nízké náklady na bydlení, - rekonstrukce dle vlastních představ, - v blízkosti autobusové a vlakové nádraží a veškerá občanská vybavenost, - výborné sousedské vztahy, - byt je vhodný jak k vlastnímu bydlení nebo na inve... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 990 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám byt 3+1 v osobním vlastnictví
Prodám byt 3+1 v osobním vlastnictví
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Byt 3+1 v osobním vlastnictví. Kuchyně a koupelna po rekonstrukci, zděné jádro. Celková výměra 72 m2.... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 800 000
 Kč
Prodám byt v osobním vlastnictví 3+1 cihla
Prodám byt v osobním vlastnictví 3+1 cihla
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám byt v osobním vlastnictví 3+1 po částečné rekonstrukci nova koupelna, nova dlažba kuchyň + chodba, více info po telefo... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 600 000
 Kč
Byt 3+1 s velkou jídelnou
Byt 3+1 s velkou jídelnou
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám krásný byt 72 m² po rekonstrukci. Celý dům je zateplený s plastovými okny v žádané lokalitě Píseckého předměstí v Milevsku. Dostupnost obchodů, dětských hřišť, parků. Byt se nachází v 1. patře s výtahem. Dispozi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 690 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 s balkonem  Zlín
Prodej bytu 3+1 s balkonem Zlín
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodej pěkného a prostorného bytu 3+1 s balkonem, který se nachází v klidné lokalitě ve Zlíně Příluku na ulici Pod Mlýnem. Jedná se o prostorný a slunný byt 3+1 s balkonem, který je ve velmi pěkném a udržovaném stavu. Byt je orientovaný na východní a západní stranu. Všechny pokoje jsou prostorné a neprůchozí. S obývacího pokoje je vstup na velký balkon. Koupelna s vanou a WC je samostatně. K bytu náleží i prostor... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 300 000
 Kč
Prodám velký byt v centru města se zahradou k rekonstrukci s
Prodám velký byt v centru města se zahradou k rekonstrukci s
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám velký byt v centru města se zahradou k rekonstrukci s vlastním vchodem a parkovacím stáním ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Česká Lípa ★ Adresa: Dubá, Dubá, Českolipská ★ Podlaží: 2 ★ Plocha užitná: 85 m2 ★ Druh objektu: Cihlová ★ Vybav... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 799 000
 Kč
Pronajmu byt 2+1 s balkonem a garáží bez Realitky
Pronajmu byt 2+1 s balkonem a garáží bez Realitky
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
****Prosím Realitky NEVOLAT!!! *** Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 2+1 59m2 s balkónem a s možností pronájmu garáže 18m2, která se nachází přímo v domě ve Frýdku na ulici J.E. Purkyně. Byt se nachází ve 3. patře ve 4. podlažním domě bez výtahu. Před garáží je navíc jedno parkovací místo. Dům je po kompletní revitalizaci včetně plastových oken, fasády, vchodu. V bytě je vyzděné jádro s vanou a odděleným WC. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 000
 Kč
Byt 2+1 56m2 v České Lípě - Dukelská v osobním vlastnictví
Byt 2+1 56m2 v České Lípě - Dukelská v osobním vlastnictví
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji příjemný a světlý byt, nacházející se v atraktivní a klidné lokalitě na sídlišti Špičák v České Lípě. Byt o dispozici 2+1 a celkové ploše 56 m je umístěn v 5. podlaží panelového domu. Při vstupu do bytu vás uvítá prostorná předsíň s dostatkem místa. Byt dále zahrnuje obývací pokoj, ložnici, kuchyň s kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Byt prošel částečnými úpravami. Je možné jej prodat včetně veškerého vybavení, nebo... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 399 000
 Kč
Pronajmu zařízený byt na Holém Vrchu s lodžií s hezkým výhle
Pronajmu zařízený byt na Holém Vrchu s lodžií s hezkým výhle
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Pronajmu zařízený byt na Holém Vrchu s lodžií s hezkým výhledem. V bytě je pračka, lednice, sedačka.. vše co je na fotografiích. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Česká Lípa ★ Adresa: Česká Lípa, Česká Lípa, Ji... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 58m² s balkonem, Hodonín
Pronájem bytu 3+1 58m² s balkonem, Hodonín
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Mám pro Vás k pronájmu byt o velikosti 3 + 1, v okolí Bažantnice. Byt je v cihlovém bytovém domě, který je ve velmi dobrém stavu. Nemovitost nabízí prostornou podlahovou plochu a spoustu úložných prostor. Nachází se ve 2. patře a součástí je i balkon s příjemným výhledem, dále i sklep pro uložení věcí. V koupelně oceníte vanu a je zde i prostor pro pračku. V Okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně školy, školky a okol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 500
 Kč
Pronájem, Byt 1+1, 35 m2, Chomutov, Kyjická ul.
Pronájem, Byt 1+1, 35 m2, Chomutov, Kyjická ul.
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt v panelovém zatepleném domě v soukromém družstvu. Byt se nachází v 5. podlaží, je v původním, velice zachovalém stavu. Byt se skládá z kuchyně s kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, pokoje, koupelny se sedací vanou a umyvadlem, WC. Nájemné je na jednu osobu bez energií, každá další +500 Kč. Byt je ihned v... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 200
 Kč
Prodáme byt v osobním vlastnictví 2+1, 60m2 Ústí nad Orlicí
Prodáme byt v osobním vlastnictví 2+1, 60m2 Ústí nad Orlicí
Prodáme větší byt 2+1 s balkonem na žádaném sídlišti Štěpnice v Ústí nad Orlicí. Byt disponuje prostornou zádveřní chodbou, původní toaletou a koupelnou, dvěma prostornými pokoji orientovanými na východ a západ, kuchyní , lodžií a sklepem. Dům je po kompletní revitalizaci (balkony, výtah, střecha, zateplení, omítka, okna, stoupačky) ... (více v detailu)
2 690 000
 Kč
Pronájem bytu 2+KK 35 m2, Záluží, okr. Beroun
Pronájem bytu 2+KK 35 m2, Záluží, okr. Beroun
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Naše RK nabízí pronájem velmi pěkného bytu 2+kk v Záluží, okr. Beroun 35 m2, po rekonstrukci, v přízemí se samostatným vchodem, obývací kuchyně, koupelna - sprchový kout, umyvadlo, WC, ložnice. Nájem 9.000,-Kč, Zálohy na energie 3,500,-Kč, Vratná kauce 15.000,-Kč, Poplatek RK 9.000,-Kč. Byt nabízíme k dlouhodobému pronájmu. Možnost parkování u domu. Volné ihned. Pro více informací volejte makl... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000
 Kč
Hodonín - Prodej bytu 3+1 s balkonem v žádané lokalitě - 74m
Hodonín - Prodej bytu 3+1 s balkonem v žádané lokalitě - 74m
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji hezký, prostorný byt 3+1 o rozloze 74,2 m² nacházející se v 6. patře panelového domu po revitalizace s výtahem v klidné části města Hodonín. Byt je v původním, ale velmi udržovaném stavu, disponuje všemi energiemi a přináleží mu sklepní kóje. Dispozice bytu: vstupní chodba, kuchyně s jídelním koutem, obývací pokoj, dvě ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. V těsné blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost: škola, školka, nemocnice... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 200 000
 Kč
Byt 3+1 na prodej
Byt 3+1 na prodej
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví v ulici Přátelství.Byt je o velikosti 3+1, 70m2 (obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, kuchyň) a nachází se ve 2.patře.K bytu nálež... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 590 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Chropyni
Prodej bytu 3+1 v Chropyni
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Bytová jednotka 3+1 v 1.N.P. cihlového domu na ulici Emila Axmana o bytové ploše 67 m2 je v původním stavu a je předurčena k rekonstrukci. Všechny zařizovaí předměty, stejně jako rozvody el., povrchy podlach a omítky jsou původní. Příslušenstvím bytu je lodžie, 4 m2 a 2 sklepy, 8 m2 , které jsou v suterénu budovy. Zděná stavba je po kompletní rekonstrukci (revitalizace obvodového pláště, výměna oken, výměna stupaček, oprava a zateplení střechy). K bytu je možnost užívání zahrádky před domem za symbolickou cenu. Bydlení se nachází v klidn... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 599 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, 70 m2, Volenice
Prodej, byt 3+1, 70 m2, Volenice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zděný byt 3 + 1 v klidné lokalitě v obci Volenice v okrese Strakonice. Tento cihlový byt je v dobrém stavu a nabízí pohodlné bydlení o celkové podlahové ploše 70m². K bytu náleží balkon o velikosti 3 m² s pěkným výhledem na okolní přírodu. Byt prošel rekonstrukcí. Nová jsou plastová okna a plovoucí podlaha, kuchyňská linka, rozvody, radiátory a další. Byt se nachází ve 3. podlaží. K bytu patří i sklep o rozloze 6 m². Topení je ústřední s plynovým kotlem. V obci je kompletní občanská vybavenost včetně školy, školky, zdravotnických z... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 200 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 98m2
Pronájem bytu 3+1 98m2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem moderním třípatrovém domě ve Vémyslicich Byt je kopletne vybaven IHNED K NASTEHOVÁNÍ ! Kauce 1 najem 14500 Domáci mazliček po domluve Brno 35min jizdy Znojmo 25min jizdy Vybavení bytu: kuchyňská linka s veškerými spotřebiči (varná deska, trouba,, mikrovlnná trouba, lednička myčka nádobí), jídelní stůl, koupelna se sprchovým koutem, a umyvadlo Dispozice: kuchyň obývák ložnice dětský pokoj koupelna WC Celkem 98m2 Podlahy plovouci podlaha ,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 500
 Kč
Byt 2+1 v přízemí  Jičín centrum
Byt 2+1 v přízemí Jičín centrum
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronajmu byt v centru Jičína Palackého ulice. Nová kuchyňská linka, úsporná led světla, topné... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 600
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v historickém centru města Jičín
Pronájem bytu 3+1 v historickém centru města Jičín
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem slunného bytu 3+1 o CP 83 m2, v Jičíně, ul. Chelčického. Bytová jednotka v osobním vlastnictví se nachází v 1. patře cihlového domu bez výtahu. Měsíční nájemné činí 13.000 Kč, vratná kauce 26.000 Kč a provize RK 15.800 Kč. Bez domácích mazlíčků a nekuřáci. ev.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 000
 Kč
1+kk v RD Podhoří, po rekonstrukci, nezařízený
1+kk v RD Podhoří, po rekonstrukci, nezařízený
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Menší bytová jednotka 1+kk situovaná v přízemí rodinného domu o více bytových jednotkách, v pěkné a klidné lokalitě Zlína - ulice Podhoří. Byt je vybaven pouze kuchyňskou linkou se spotřebiči a lednicí. Je vhodný pro bydlení jedné osoby. Volný od 1.10.2024. Cena: včetně inkasa ID zakázky: 706556 Dispozice: 1+kk Podlaží: 1 Počet podlaží v domě: 3 Celková podlahová plocha: 28 m2 Užitná p... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 500
 Kč
Prodej družstevní byt 2+kk Hlinecká Týn nad Vltavou
Prodej družstevní byt 2+kk Hlinecká Týn nad Vltavou
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej družstevní byt 2+kk s lodžií, CP 46 m2, v 1. patře panelového domu. Byt je v původním, ale udržovaném stavu, kuchyňská linka, umakartové jádro s vanou a WC, k bytu náleží sklep. Dům zatep... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 899 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 Uherské Hradiště
Pronájem bytu 1+1 Uherské Hradiště
Nabízíme k pronájmu byt po rekonstrukci, kuchyňská linka, plynový sporák, jídelní stůl s 2 ks židle, nová koupelna se sprchovým koutem a t... (více v detailu)
9 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk Žirovnice
Pronájem bytu 1+kk Žirovnice
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Zděný byt 1+kk o výměře 20 m2, bez balkonu, zděné jádro, byt se nachází v přízemí, bez výtahu, centrální plynové topení, boj... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 44 m2, Hodonín
Pronájem bytu 2+1 44 m2, Hodonín
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Tento útulný byt k pronájmu o velikosti 2 + 1 v Hodoníně je v dobrém stavu a najdete zde vše co potřebujete V bytě je prostorná předsíň, ze které se jde do dvou samostatných pokojů a kuchyně s kuchyňskou linkou. Toaleta, je součástí koupelny . Bytový dům je po částečné revitalizaci s výtahem a dobrou dostupností k veškeré občanské... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1 v Mladé Boleslavi
Pronájem bytu 1+1 v Mladé Boleslavi
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pošlete mi důležité informace o Vás!!! Byt je volný! Nabídka platí do smazání inzerátu. Pronájem bytu 1+1, 34m2, dlouhodobě, smlouva,  Mladá Boleslav, ul. Václava Klementa 336. 3 patro, výtah, okna do ulice, nová plastová okna . Dispozice bytu: vstupní chodba, malá kuchyně, obytná místnost, koupelna a samostatné WC. K bytu náleží sklep v suterénu domu. Součástí bytu je vestavěná skříň... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty