Pronájem bytu 3+kk, 52 m², Zlín, ul. Bratří Sousedíků

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 3+kk o užitné ploše 52 m² v klidné části Zlína (Zlín - Letná). Byt je ve velmi dobrém stavu a je vhodný pro rodinu nebo páry hledající útulné bydlení. Dispozice bytu zahrnuje světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice a nově zrekonstruovanou koupelnu. K bytu náleží jedno vlastní parkovací stání. Lokalita nabízí snadnou dostupnost do centra města a na... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 3+kk, 55 m², Zlín, ul. M. Knesla
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk o užitné ploše 55 m², situovaný v klidné části Zlína. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží panelového domu o celkových čtyřech podlažích. Byt je v dobrém stavu a nabízí pohodlné bydlení pro jednotlivce nebo rodinu. Dispozice zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice a koupelnu s WC. K bytu náleží také sklepní prostor v podzemním... (více v detailu)
Zlínský kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Vrchlabí
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme byt k dlouhodobému pronájmu v klidné lokalitě ve Vrchlabí o velikosti 3+1 s l... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, Hamr, ul. Hamerská
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+kk v Hamru, byt se nachází v klidné lokalitě naproti zdravotnímu středisku. Vhodné k dlouhodobému pronájmu pr... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 500
 Kč
Prodej bytu 2+1, 51 m², Zlín, ul. třída Svobody
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o velikosti 51 m², který se nachází v městské části Zlín - Malenovice. Byt je umístěn v 5. podlaží panelového domu s celkem 10 nadzemními podlažími a je v původním stavu, určený k celkové rekonstrukci. Tato nemovitost poskytuje příležitost k vytvoření bydlení podle vlastních představ. Dispozice bytu zahrnuje neprůchozí pokoje, samostatné WC, koupelnu a kuchyň s jídelním koutem. Okna jsou orientován... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 600 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 70 m², Rumburk, ul. Školní
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk o užitné ploše 70 m² v klidné části obce Rumburk 1. Tento cihlový byt se nachází v prvním nadzemním podlaží dvoupatrového domu a zajišťuje pohodlný přístup bez nutnosti častého používání schodů. Byt je po celkové rekonstrukci a připraven k okamžitému nastěhování. Dispozice nabízí praktické rozložení místností s dostatkem přirozeného světla. Bonusem je myčka a možnost využití zahrady a sklepa. Komfort nabízí kou... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, ul. Na Rybníčku, Olomouc
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází v 1.NP cihlového bytového domu v klidné části, na okraji města. S výměrou 89m2 je vhodný k dlouhodobému bydlení pro 1-4 osoby. Pronajímá se nezařízený. K bytu náleží posezení na dvoře. Aktuálně probíhá rekonstrukce kuchyně + další drobnější úpravy. Byt je k dispoz... (více v detailu)
Olomoucký kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 30 m², Krnov, ul. Nádražní
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk o výměře 30 m² v klidné části města Krnov, konkrétně na ul. Nádražní. Tento byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží cihlové budovy a je ideální pro jednotlivce či ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, Bílina, ul. Studentská
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt o dispozici 2+1 v Bílině, ul. Studentská.Součástí bytu je zahrádka u domu, dům je celý oplocený. Vhodné k dlouhodobému pro... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 36 m², Louny, ul. Tomanova
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 1+1 o užitné ploše 36 m², který se nachází v klidné části města Louny. Byt je situován v prvním nadzemním podlaží. Nemovitost je v původním stavu. Dispozice bytu zahrnuje koupelnu s WC, ložnici a kuchyň spojenou s obývacím pokojem. K bytu náleží sklepní kóje v podzemním podlaží. Výhodou je klidná lokalita... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500
 Kč
Pronájem krásného bytu 3+kk, 106 m2, Praha 7-Holešovice, ul.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
K pronájmu je Vám k dispozici tento krásný byt 3+kk, 106 m2, Praha 7-Holešovice, ul. Kostelní, 2 minuty chůze od Strossmayerova náměstí. Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží 7podlažního cihlového domu s výtahem. Byt bude pronajímán jako nevybavený nábytkem, zůstanou zde pouze vestavěné... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Most, ul. Javorová
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt o dispozici 1+1 v Mostě, ul. Javorová.Vhodné k dlouhodobému pronájmu pro 1-2 osoby. K NASTĚHO... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 800
 Kč
Pronájem bytu 2+1 52 m² Pardubice, Železničního pluku
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt s dispozicí 2+1 o celkové užitné ploše 52 m2. Byt je částečně zařízený, v klidné lokalitě Pardubic. Samotný byt se nachází v 2.NP domu. Dispozičně je byt řešen jako 2+1, kde při vstupu je předsíň, odsud jsou samostatné vstupy do ... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 000
 Kč
Pronájem, byt 2+1 55m2, Šternberk
Kód zakázky: , Pronájem bytu v klidné části města Šternberk, částečně zařízený. Byt je k dispozici od ... (více v detailu)
7 000
 Kč
PRONÁJEM BYTU 3+KK, 76 M2, NOVÝ
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím možnost pronájmu nově dokončovaného bytu 3+KK po celkové rekonstrukci o výměře 76 m2 s příslušenstvím v centru obce Bohuňovice vzdálené pouhých 10 minut od Olomouce. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, nákupní centrum, škola i školka, aquapark a vlakové nádraží (2 minuty pešky). Byt se nachází v 1. NP cihlového RD a je tvořen předsíní, koupelnou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem (nová kuchyňská linka vč. spotřebičů), ložnicí a... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Karlovy Vary, ul. Nerudova
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte perfektní místo k bydlení, které kombinuje pohodlí moderního života s klidem a krásou přírody? Představujeme Vám jedinečnou příležitost pronájmu bytu 2+1 o rozloze 50 m², nacházejícího se v prestižní lokalitě Karlovy Vary, na ulici Nerudova. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí, která zahrnovala modernizaci kuchyně a pokojů. Tento světlý a slunný byt nabízí prostorný obývací pokoj, útulnou ložnici, plně vybavenou kuchyň s novými spotřebiči a koupelnu. Všechny pokoje jsou navrženy s ohledem na maximální pohodlí a funkčnost. Díky vysokým stropům a velk... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 400
 Kč
PRONÁJEM BYTU 3+KK, 76 M2, NOVÝ
Před 1 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím možnost pronájmu nově dokončovaného bytu 3+KK po celkové rekonstrukci o výměře 76 m2 s příslušenstvím v centru obce Bohuňovice vzdálené pouhých 10 minut od Olomouce. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, nákupní centrum, škola i školka, aquapark a vlakové nádraží (2 minuty pešky). Byt se nachází v 1. NP cihlového RD a je tvořen předsíní, koupelnou, obývacím pokojem s kuchyňským koutem (nová kuchyňská linka vč. spotřebičů), ložnicí ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 500
 Kč
Pronájem bytu 3kk
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 3+kk o velikosti 75m2 ve 3.podlaží v ulici R. Těsnohlídka v Čáslavi. Byt - vstupní chodba, obývací pokoj propojen s kuchyní, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem byty 2+1, 53 m2 -
Kód zakázky: 65675, Nabízím k pronájmu velký a světlý byt v klidné lokalitě Kostelce nad Orlicí v bezprostřední blízkosti centru města. Byt má dispozici 2 + 1, koupelnu a samostatné WC. Byt je po kompletní rekonstrukci, jako nový. Nabízí se s plně vybavenou kuchyňskou linkou včetn... (více v detailu)
Prodej bytu 2+1, 54 m², Kynšperk nad Ohří, ul. J. K. Tyla
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o užitné ploše 50 m² v klidné části Kynšperku nad Ohří. Tento byt se nachází v prvním patře cihlového domu a prošel kompletní a zdařilou rekonstrukcí, která zajišťuje moderní a komfortní bydlení. Byt je ve velmi dobrém stavu, což umožňuje okamžité nastěhování bez nutnosti dalších investic. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s jídelním koutem, ložnici, k... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 821 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, ul. Halasova, Jihlava, 131031
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu krásný byt 2+kk o výměře cca 53 m², který se nachází v přízemí domu na ulici Halasova v Jihlavě. Byt je plně vybaven, jak je patrné z fotografií, a je připravený k okamžitému nastěhování. K bytu náleží zděný sklep a možnost parkování je přímo před domem. Nájemné činí 13.000,- Kč měsíčně, zálohy na služby jsou 3.780,- Kč měsíčně a kauce je stanovena ve výši dvou měsíčních nájmů. Byt se nachází v klidné lokalitě již více na okraji města, odkud se však snadno a rychle dostanete do centra Jihlavy. Pokud hledáte pohodlné bydlení v klidné části města, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky. Poznámka ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
13 000
 Kč
Pronájem byty 3+kk, 66 m2 -
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65678, Nabízíme k pronájmu krásný, moderní byt 3+KK, který je připraven k okamžitému nastěhování. Byt se nachází v druhém patře cihlové novostavby, která zajišťuje maximální komfort a klidné bydlení. Díky své poloze v tíché a bezpečné lokalitě si užijete klidné bydlení, přesto budete mít vše na dosah ruky. V pěší vzdálenosti do 5 minut najdete veškerou občanskou vybavenost - obchody s potravinami, ale i nábytkem, supermarket, lidové divadlo, oblíbené restaurace a autobusovou zastávku, která vás rychle spojí s centre... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1, 51 m², Pardubice, ul. Železničního pluku
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o dipozici 2+1 o užitné ploše 51 m², který se nachází v cihlovém domě v Pardubicích, ul. Železničního pluku. Byt je situován ve 3. nadzemním podlaží s celkovými třemi nadzemními podlažími a jedním podzemním. K bytu náleží dva sklepy. Dispozice bytu zahrnuje tři místnosti, které jsou prostorné a světlé, a nabízí tak příjemné bydlení. Byt je v původním, udržovaném stavu, což dá... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 750 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Lounech, ul. Přemyslovců
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme vám pronájem moderního bytu o dispozici 2kk a velikosti 52 m2. Byt se nachází ve 3. podlaží cihlového domu bez výtahu. Lokalita nemovitosti je klidná a velmi žádaná. K bytu náleží prostorná sklepní koje. Byt bude pronajat pouze... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 117 m2 , ul. Ostravská, Hlučín
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 00318 V zastoupení majitele nabízí místní realitní kancelář k pronájmu hezký, velmi prostorný a atypický byt, který je moderně a vkusně zrekonstruovaný. Jedná se o bytovou jednotku 3+KK o výměře 117 m2. Byt je v osobním vlastnictví, ve 2 NP, na ulici Ostravská v Hlučíně. Byt má vlastní plynový kotel , kterým se vytápí bytová jednotka a zajišťuje ohřev vody. V bytě může zůstat americká lednice, postel a jiné po dohodě. Samotný dům se nachází ve velmi žádané lokalitě.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pronajmu pěkný, slunečný, částečně vybavený byt s terasou a garážovým stáním, který se nachází v klidné lokalitě na okraji Přímětic (blíž ke Znojmu), která poskytuje snadnou dostupnost do centra Znojma, v blízkosti nemocnice, obchod s potravinami, restaurace a 2 minuty i zastávka MHD. Byt o rozloze 57 m je situován ve 2 podlaží, a nabízí promyšlenou dispozici s otevřeným obývacím prostorem, který přechází do vybavené kuchyně. Dominantou bytu j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty