Řidič odtahového vozidla

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče asistenční a odtahové služby Požadavky: řídičs... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Automechanik nákladních vozidel
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Přijmeme automechanika nákladních vozidel. Požadujeme čistý RT, praxi, spolehlivost, flexibilitu, řidičský průkaz B (C,E výhodou). ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
NABÍDKA PRÁCE: ŘIDIČ-KA ODTAHOVÉHO VOZIDLA
Nabízíme pracovní pozici pro řidiče-řidičku odtahového vozidla do 3,5 t i nad 3,5 t (B,C, CE) + asistenčního vozidla. sídlo firmy: Klášterec nad Ohří pobočka: Chomutov náplň práce: odtah / vyproštění vozidel po dopravních nehodách či poruchách na asistenční službu či soukromě. Drobné op... (více v detailu)
Neuvedeno
Přijme řidiče na vnitrostátní silniční dopravu
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Požadujeme: řidičské oprávnění skupiny C, profesní průkaz řidiče Mzda řidiče: 40 000 - 45 000 Kč čistého Sídlo společnosti:... (více v detailu)
Jihočeský kraj
45 000
 Kč
Přijmeme řidiče na mezinárodní kamionovou dopravu
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Požadujeme: řidičské oprávnění skupiny C+E, profesní průkaz řidiče Mzda řidiče: 50 000 - 60 000 Kč čistého Sídlo společnosti... (více v detailu)
Jihočeský kraj
60 000
 Kč
přijmeme řidiče skupiny C,E Vyškov 68201
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
přijmeme řidiče s řidičským a profesním prúkazem skup. C, E ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35 000
 Kč
Řidič ADR tř. 9 - Bitumen
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přijmeme řidiče na ADR cisternu. Práce dle dohody pondělí až pátek. V případě zájmu možno nastavit i jiný týden např. út-so, st-ne, dle dohody s dispečerem. Požadujeme: Řidičské oprávnění skupiny C +E, ADR průkaz ( skupina 9 ), digitální kartu řidiče, profesní způsobilost, psychotesty, chuť pracovat, spoleh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Řidič sk.C
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče skupiny C na denní svozy.Nástup možný ihned.
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Brigáda/Řidiče C+E záskok
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
PŘÍJMEME ŘIDIČE/KU sk."C+E" na plachtový návěs, tahač Scania pro meinárodní dopravu. Požadujeme: • Řidičské oprávnění skupiny "C+E" • Platný profesní průkaz • Doklad o prove... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Řidič nákladních automobilů
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče nákladních automobilů skupiny C+E - denní návrat obědy možnost ubytování Lok... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Přijmeme řidiče C+E na CZ SK H
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Přijmeme spolehlivého řidiče C + E nejlépe s praxí a chutí pracovat. Jedná se o přepravy v rámci Česka, Slovenska a Maďarska od pondělí do pátku ( spaní v autě ). Poža... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 300
 Kč
Řidič zemědělského traktoru
Před 3 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: xservispark-personalistika@seznam.cz Firma se specializuje na provádění vodohospodářských a pozemních staveb, na výstavbu inženýrských sítí a demoličních prací. Řidičský průkaz sk. B - výhodou. Řidičský průka... (více v detailu)
Neuvedeno
Yamaha NMAX 125
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Yamaha NMAX 125ccm Rok výroby 2022 Bluetooth,led osvětlení,start stop systém,bezklíčové zapalování atd.. Top stav ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
50 000
 Kč
Řidiči nákladních automobilů, tahačů a speciálních vozidel
Před 3 dny - AVIZO_CZ
- řidičský průkaz skupiny C+E - karta řidiče - samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost Zaměstnanecké výhody: stravování Kontakt Drmola Jindřich, tel.: 6027300... (více v detailu)
Neuvedeno
Přijmeme řidiče skupiny C+E.
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče skupiny C+E s praxí na kamion tahač + návěs pro pravidelné destinace CZ,SK,HU. Jedná s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Přijmeme řidiče skupiny C + E
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče skupiny C + E MKD - souprava. 55 000 Kč - 60 000 Kč. Pravidelná linka Brno - Venlo. Jsme rodinný dopravce z Brna s téměř 20ti l... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
60 000
 Kč
Řidič sk. C, CE VNITRO sólo vozidlo
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Řidič sk. CE VNITRO Přijmeme řidiče vnitrostátní nákladní dopravy pro konkrétní vozidlo. Požadujeme: ŘP sk. C, CE profesní průkaz, psychotesty. Flexibilnost, spolehlivost. STANOVIŠTĚ VOZIDLA PARDUBICE. PO-PA volné víkendy návraty možné každý den. Profesionalitu a pečlivý přístup k práci a svěřeným hodnotám. Prosíme nejprve o telefonický k... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Jeřábník V3S AD080
Před 2 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Jeřábník AD 080 Požadujeme: - praxi ovládání jeřábu - řidičský průkaz skupiny C - jeřá... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
řidič/ka nákladního vozidla
Před 3 dny - AVIZO_CZ
PRACOVIŠTĚ Chropyně - rozvoz kuřat - Požadujeme: řidičské oprávnění sk. C, praxe v řízení výhodou - práce na HPP - Po-Pá, výjezdy jsou ráno cca od 7:00 hod. nebo v poledních hodinách (střídání se), doba určitá 1 rok s možností prodloužení - Benefity mobilní telefon, příspěvek na stravu, multisport - Osobní kontakt je možný... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič sk. "C" Liberecko
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Hledáme řidiče z Liberce a okolí pro nákladní vozidlo do 12t na Vnitro. Požadujeme řidičské oprávnění sk. "C", profesní průkaz, slušné vystupování a bezúhonno... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
vokální skupina
Přidáno včera - Hlavní město Praha - ANNONCE
Vokální skupina True Harmony, hledá zpěváky/zpěvačky do hlasových skupin SATB. Zkoušíme 1x týdně v Hloubětíně u Metra "B" od 18 do 20 hodin. Příjemné prostředí, přátelská atmosféra, kamarádi, přátelé, zkrátka fajn lidi. Doplňujeme hlasy, do každého ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Přijmeme řidiče / ku skupiny C + E po ČR
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče / ku skupiny C + E po ČR vnitro vhodné pro řidiče z okolí Děčína , Ústí nad Labem denn... (více v detailu)
Ústecký kraj
45 000
 Kč
řidič skupiny C
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče skupiny C na rozvozy paletového zboží pro společnost DACHSER. Pravidelná denní linka (cca 6.30-14.30 hod), víkendy a svátky volné. Možnost zaučení, získá... (více v detailu)
Středočeský kraj
38 000
 Kč
Ošetřovatel skotu - krmič
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Přijmeme zaměstnance na pozici Ošetřovatel skotu - krmič. Jedná se o práci v chovu masného skotu (poklud, stlaní, vyhrnování hnoje). Požadujeme řidičský průkaz skupiny B,T. Nabízíme: st... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
MEZADO přijme řidiče CE každý víkend doma
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, společnost MEZADO s.r.o je na trhu od roku 1998. Z důvodu rozšiřování vozového parku přijmeme nové kolegy na pozice MKD skupin CE. Nabízíme: - zázemí stabilní společnosti - individuální přístup - moderní vozový park - servisní zázemí ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50 000
 Kč
Kymco Agility City+ 125i CBS E5 - doprodej
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Výprodej skútru Kymco Agility City S 125i Euro 5 za krásnou cenu 55990Kč. Jedná se pouze o poslední kus v šedé barvě. Skútr je továrně nový a budete ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
55 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty