Odstředivka ATM

Odstředivka ATM
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám profesionálně repasovanou z originál dílu (dovoz USA) odstředivku (basket centrifuge) ATM. HALAR povr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Odstředivka
Odstředivka
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám profesionálně repasovanou z originál dílu (dovoz USA) odstředivku(pusher centrifuge) . Nerezový buben. Odstředivka dokáže z tek... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
BITMAIN ANTMINER L3+ 504MH/S DOGECOIN MINER LTC ASIC DOGE MI
BITMAIN ANTMINER L3+ 504MH/S DOGECOIN MINER LTC ASIC DOGE MI
Před 878 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
BITMAIN ANTMINER L3+ 504MH/S DOGECOIN MINER LTC ASIC DOGE MINING -LODĚ Z USA Repasovaný Bitmain Antminer L3+ w APW3++ Power Supply Scrypt (LTC DOGE) 504 MH/s - Lze flashnout na přetaktování na 700 MH/s!! Navštivte zpět nebo mě požádejte o další těžaře! - Block Mining Solutions dot com - Block Mining Solutions dot com POZOR na čínské prodejce w Bez zpětné vazby a falešní prodejci z USA dropshippingové podvodníky! Můžete místní vyzvednutí mých produktů v Illinois! Začněte generovat příjmy v alternativních coinech DNES! Tito těžaři L3+ těží dogecoiny, litecoiny a další! Někdy mám skladem Nové jednotky. V případě potřeby mám více použitých jednotek. **Všechny nákupy ode mě zahrnují BEZPLATNÉ poradenství, pokud jste začátečník, a získáte ke mně přístup pro dotazy a pomoc s nastavením. Vždy jsem tu, abyc... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty