Atypický byt se zahradou v Jindřichově Hradci

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, jako přímí majitelé prodáme atypický byt - chatu v centru Jindřichova Hradce se zahradou. Jedná se o bytovou jednotku 1+1 50m2. Dále dvorek, další 3 místnosti 20m2 a vlastní menší zahrada s prostornou pergolou, z které je krásný výhled na rybník Vajgar a historické centrum města. Jednoduchou prosklenou střechou nad dvorkem lze získat prostorné atrium a propojit tak obě budovy. K nemovitosti přístup z ulice i... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 790 000
 Kč

Podobné inzeráty

Atypický byt se zahradou v Jindřichově Hradci
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, jako přímí majitelé prodáme atypický byt - chatu v centru Jindřichova Hradce se zahradou. Jedná se o bytovou jednotku 1+1 50m2. Dále dvorek, další 3 místnosti 20m2 a vlastní menší zahrada s prostornou pergolou, z které je krásný výhled na rybník Vajgar a historické centrum města. Jednoduchou prosklenou střechou nad dvorkem lze získat prostorné atrium a propojit tak obě budovy. K nemovitosti ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 790 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, Vsetín
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 17, Pronájem bytu o dispozici 3+1 s prostornou lodžií v cihlovém domě na sídlišti Hrbová. Bytová jednotka o podlahové ploše cca 76 m2 je situována v prvním patře revitalizovaného domu. Bytová jednotka... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Javorníku
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům s velkým potenciálem a dvěma bytovými jednotkami, který je ideální pro vícegenerační bydlení nebo pro kombinaci bydlení a podnikání. Dům se nachází v klidné části obce Javorník a nabízí prostornou zahradu, garáž a další zázemí. Bytová jednotka 1 (3+1): Bytová jednotka o dispozici 3+1 je po částečné rekonstrukci koupelny a WC, vytápění je kotlem na tuhá paliva a ohřev vody bojlerem. Nabízí dostatek prostoru pro rodinné bydlení a samostatný vchod zajišťuje maximální soukromí. Bytová jednotka 2 (2+1): Tato jednotka o velikosti 2+1 je v původním stavu, což umožňuje budoucím majitelům upravit si prostor podle... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 990 000
 Kč
Jedovnice, RD 4+1, komerční prostory, dvůr, zahrada – rodinn
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. E1131BL193 Exkluzivně nabízíme dvoupodlažní rodinný dům měšťanského typu v centru Jedovnic. V přízemí domu jsou obchodní prostory vhodné k podnikání a průjezd z náměstí na dvůr. Přízemí domu lze přestavět na další bytovou jednotku. V prvním patře se pavlačí dostaneme do prostorné bytové jednotky (85m2) o dispozici 2+1 skládající se ze dvou velikých pokojů, kuchyně a koupelny s toaletou. Na dvoře se nachází dílna a dřevník. Na dvůr navazuje rozs... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Praze, ul. Zdiměřická
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - ANNONCE
Našim klientům nabízíme ke koupi byt dispozičně řešený jako 3+1 v revitalizovaném panelovém domě v atraktivní lokalitě Praha 4 - Chodov. Nemovitost se nachází ve druhém nadzemním podlaží a je okny orientovaná na východ a na sever. Byt je po kompletní rekonstrukci a je rozdělen na obytnou (Ložnice a Dětský pokoj) a užitnou část (Obývací pokoj, Jídelna a Kuchyň s oknem). V případě potřeby je možné upravit dispoziční řešení a rozšířit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 890 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, 85 m², Kroměždice
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a útulný byt o dispozici 3+1 s celkovou výměrou 85 m², situovaný v klidné obci Kroměždice, která se nachází pouhých 7 kilometrů od města Klatovy. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s dobrou dostupností do města. Byt je vybaven obývacím pokojem, dvěma průchozími pokoji, kuchyní, zrekonstruovanou koupelnou s vanou a samostatnou toaletou. Velkou předností je soukromá zahrádka s pergolou, kterou obec pronajímá za symbolickou částku 100 Kč ročně. Tento prostor je ideální pro relaxaci, grilování nebo zahradničení, což ocení zejména rodiny s dětmi. V bytovém domě se nachází pouze čtyři bytové jednotky, což zajišťuje klidné prostředí a soukromí. Parkování je bezproblémové, je možné za domem, což zvyšuje komfort bydlení. K bytu rovněž ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 900 000
 Kč
Byt 2+1 (92m2), po rekonstrukci, Planá Náměstí Svobody
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji atypický byt po kompletní rekonstrukci, v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 v Plané u ML. na Náměstí Svobody. Celková užitná plocha bytu činí 92 m2. Jednotka se nachází ve 2. patře řadového, bytového domu. Byt tvoří vstupní chodba, prostorná kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, ložnice, koupelna s vanou a WC. Bytová jednotka prošla k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 599 000
 Kč
Byt 3+1, ul. Kpt. Jaroše, Most
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji bytovou jednotku 3+1 o celkové výměře 63 m2 v družstevním vlastnictví. Dům prošel kompletní revitalizací (fasáda vč. zateplení, střecha, plastová okna, vchodové dveře, společné rozvody). Jednotka se nachází v 7. patře (8. NP) s výtahem. Byt je po kompletní rekonstru... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 669 900
 Kč
Prodej, byt 2+1, OV, Most, tř. Budovatelů
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytové jednotky v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 situovaný na třídě Budovatelů v Mostě. Byt, který se nachází ve čtvrtém patře cihlového domu, prošel kompletní rekonstrukcí. Zděné bytové jádro s novou vanou je obložené keramickými obklady a keramickou dlažbou. V celém bytě jsou nové plovoucí podlahy. V bytě je nová kuchyňská link... (více v detailu)
Ústecký kraj
899 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 s lodžií v Karlových Varech - Staré Roli
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
vč. právního servisu a provize RK, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 3+1 s lodžií v Karlových Varech - Staré Roli. Bytová jednotka o celkové ploše 68,6 m² se nachází ve 4. patře zatepleného panelového domu s novým výtahem a je po rekonstrukci. Má vyzděné bytové jádro s novou koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC. Pokoje jsou neprůchozí. příslušen... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 499 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 97 m², Uherské Hradiště - Jabloňová
Naše společnost Vám nabízí k pronájmu částečně vybavenou bytovou jednotku 3+kk, Uherské Hradiště - Jabloňová s podlahovou plochou 97 m² + terasa o velikosti 13 m². Bytová jednotka je vybavena kuchyňskou linkou se spotřebiči (trouba, myčka, lednice s mrazničkou, indukční deska, digestoř) a součástí je prostorná terasa s krásným výhledem a vlastní sklep. Vyb... (více v detailu)
15 000
 Kč
Pronájem byt 1+1, 47㎡
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem bytu 1+1 o celkové podlahové ploše 47 m2 v Jindřichově Hradci. Byt je v osobním vlastnictví. Bytová jednotka se nachází v ulici Nádražní ve 3. nadzemním podlaží bez výtahu. Jedná se o oblast s dobrou občanskou vybaveností. Zastávka MHD za domem. Dispozice bytové jednotky: zádveří s chodbou, koupelna s vanou,samostatné WC, kuchyňský kout,pokoj. Byt bude pronajímán nevybavený, bude k dispozici kuchyňská lin... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 300
 Kč
Prodej, byt 4+1, 74 m2
Kód zakázky: , V zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout byt v družstevním vlastnictví (bez možnosti převodu do OSVL) o velikosti 4+1, 74m2 ve vyhledávané lokalitě města Karviné-Hranice v těsné blízkosti lázní Darkov. Bytová jednotka prošla v minulosti částečnou rekonstrukcí (zděné bytové jádro). Byt se nachází ve vyvýšeném přízemí v domě s výtahem a s plošinou pro invalidy. V okolí se nachází veškerá ... (více v detailu)
1 949 000
 Kč
Prodej byt 4 + 1, 74㎡ Karviná 73301
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout byt v družstevním vlastnictví (bez možnosti převodu do OSVL) o velikosti 4+1, 74m2 ve vyhledávané lokalitě města Karviné-Hranice v těsné blízkosti lázní Darkov. Bytová jednotka prošla v minulosti částečnou rekonstrukcí (zděné bytové jádro). Byt se nachází ve vyvýšeném přízemí v domě s výtahem a s plošinou pro invalidy. V okolí se nachází veškerá občanská... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 949 000
 Kč
Prodej bytu 3kk se zahradou v Nymburce, ul. Tyršova
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Bydlení v bytě a vlastní zahrada kousek od centra královského města Nymburk? Přesně tak! Kupte si byt 3+kk s prostornou chodbou, hernou ve sklepě, garáží, dílnou a pergolou kousek od cyklostezky u Labe. Jednoduše a pohodlně tím vyřešíte vaše bydlení a odpočinek ve vlastní zeleni s posezením pod pergolou. Z prostorné vstupní chodby máte přístupy do neprůchozích pokojů, koupelny a oddělené toalety. Zastávka MHD i vlaku 5 minut chůze. Centrum města 650 m. V blízkosti se staví Aquapark a nová ledová pl... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 599 000
 Kč
Prodej vícegeneračního domu 800 m2 Kraslická, Lomnice
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný dům v Lomnici u Sokolova, který je ideální pro podnikatelský záměr. Tato nemovitost zahrnuje jak bytové jednotky k pronájmu, tak prostory vhodné k podnikání. Bytové prostory tvoří 6 jednotek o celkové ploše 372 m. Pět z těchto bytů prošlo rekonstrukcí, zatímco jedna jednotka potřebuje malou investici. Prostory k podnikání zahrnují 2 prostory s celkovou plochou 565 m, což je ideální pro různé podnikatelské aktivity. Celková plocha parcely je 1900 m, což poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci a zpříjemňování bydlení nájemníků. Pod prostory se nacházejí... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 400 000
 Kč
Prodej, byt 3+1, OV, Klášterec nad Ohří, ul. Na Vyhlídce
Nemovitosti SEVER vám zprostředkují koupi bytu v osobním vlastnictví s dispozicí 3+1 v Klášterci nad Ohří, ulice Na Vyhlídce. Byt s celkovou výměrou 70 m2 se nachází v prvním patře panelového domu s novým eurovýtahem. Bytová jednotka je v původním čistém stavu a skládá se z chodby, kuchyně, obývacího pokoje, společné koupelny s toaletou, dětského pokoje a ložnice se vstupem na prostornou lodži... (více v detailu)
2 200 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 70 m², Habartov, ul. Švermova
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Investiční příležitost pro Vás. Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+1 s lodžií v klidné části města Habartov. Bytová jednotka se nachází v 5. patře panelového domu s výtahem. Dům je klidný a čistý, okolí skýtá na dosah les, dostatek parkovacích míst a veškerou občanskou vybavenost. Samotná bytová jednotka je v původním, leč velmi udržovaném stavu. Z prostorné předsíně je vstup do ložnice, obývac... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 399 999
 Kč
Pronájem bytu Jířího z poděbrad,Uničov
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nová nabídka bytu v novostavbě o dispozici 1+kk s výměrou 35 m, s balkónem který se nachází v Uničově na ulici Jiřího z Poděbrad. Bytová jednotka je umístěna v 1.NP v cihlovém domě a pronajímá se částečně zařízena pouze kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. V blízkosti veškerá občanská vybavenost. Měsíční nájemné činí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 48 m², Malenovice
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Představujeme vám byt o dispozici 2+1, který disponuje užitnou plochou o výměře 48 m². Bytová jednotka se nachází v 1. nadzemním podlaží zrevitalizovaného domu v klidné části obce Malenovice u Zlína. Tento světlý byt nabízí tři místnosti orientované na jih. Byt je ve velmi dobrém stavu a připravený k okamžitému nastěhování.... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 650 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 59 m², OV, Chomutov, ul. Borová
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme prodej čtyř bytových jednotek v osobním vlastnictví s platícími nájemníky, které se nachází ve městě Chomutov a Jirkov. Jedná se o tyto nemovitosti: 1. Bytová jednotka 4+1, 76 m2, 6. podlaží, ul. Kamenná, Chomutov 2. Bytová jednotka 2+1, 59 m2, 2. podlaží, ul. Kamenná, Chomutov 3. Bytová jednotka 2+1, 59 m2, 2. podlaží, ul. Borová, Chomutov 4. Bytová jednotka 2+1, 52 m2, 3. podlaží, ul. K. H. Máchy, Jirkov Všechny bytové jednotky se nachází v čistých domech, jež prošly kompletní revitalizací. Umístění bytů zaručuje výbornou občanskou dostupnost a... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 850 000
 Kč
Exkluzivně nabízíme kompletně vybavený mezonetový byt 4+1, M
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 02440 Exkluzivně nabízíme k prodeji kompletně vybavený krásný mezonetový byt v osobním vlastnictví, v klidné části města Miletín. Byt má celkovou podlahou plochu 105,1 m2 (započitatelných 99,1 m2), balkón o velikosti 0,8 m2 a zděný sklep o velikosti 6,9 m2. Bytová jednotka se nachází v 4 až 5. nadzemním cihlového domu, který prošel v roce 2023 kompletní revitalizací. K bytovému domu patří pozemek k rekreaci a odpočinku. Prostorný byt po kompletní rekonstrukci z roku 2016 má dispozici 4+1. Skládá se z předsíně, koupelny se sprchovým koutem, samostatného WC, kuchyně, prostorného obývacího pokoje s balkónem a pracovny. Další nadzemní podlaží je spojeno dřevěným schodištěm z masivního dřeva. V p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Třebíči se zimní zahradou , byt 2+kk Třeb
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji exkluzivní luxusní byt č. 303 o velikosti 2+kk v družstevním vlastnictví s unikátním umístěním na adrese Karlovo nám. č. p. 31, v prestižní části obce - přímo na náměstí. Tento impozantní byt o podlahové ploše 80m² se zimní zahradou, nabízí luxusní vybavení a jedinečné prvky, které osloví i ty nejnáročnější zákazníky. Při koupi této jednotky hradíte pouze první splátku za družstevní podíl - 1.662.500,- Kč. Zbylá anuita (75 % ve výši 4.417.500,- Kč je splácena družstvu měsíční splátkou ve výši 21.301,- Kč). Byt lze pronajmout, tržní nájemné činí cca 17.000,- Kč za měsíc. V případě koupě družstevního podílu není nutné projít skóringem jako u banky. Celková cena nemovitostí činí 6.080.000,- Kč. Družstevní byty jsou zpět a díky způsobu financování opět roste jejich popularita. Jako budoucí uživatel bytu si nemusíte brát úvěr ani hypotéku, nepotřebujete nikomu dokazovat výši příjmů a na pořízení bydlení Vám stačí mít naspořeno pouze 25 % z ceny bytu + rezervační popla... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 662 500
 Kč
Byt 3+1, zasklená lodžie, Vrchlického, Šumperk
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Tato zajímavá nabídka bytu s výbornou polohou nemovitosti ve městě, může být právě to, co hledáte. Jedná se o prodej velmi světlého, slunného bytu s variabilní dispozicí 3+1 + zasklená lodžie, nacházející se v příjemném prostředí a to na oblíbené ulici Vrchlického disponující veškerou občanskou vybaveností včetně školy a školky a s výbornou dostupností do centra města. Bytová jednotka v osobním vlastnictví je umístěna je ve 3. patře panelového domu s výtahem. Podlahová plocha bytu činí 60m2. Tato nemovitost má velký potenciál k moderním úpravám interiéru, je totiž v původním stavu a jeho proměnou můžete získat svěží osobitý domov. V tomto bytě se může pl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 300 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 61 m², Olomouc, ul. Dělnická
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu starší byt 3+1 s vybavením v žádané lokalitě na ulici Dělnická v Olomouci. Bytová jednotka o výměře 61 m2 má k dispozici prostornou lodžii a sklepní kóji. Součástí pronájmu je možné ponechat veškeré vybavení dle fotek. Byt je v původním, ale velmi zachovalém a udržovaném stavu. Skládá se ze vstupní chodby... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty