Prodej zahrady v Čížkovicích (Lovosice)

Prodej zahrady v Čížkovicích (Lovosice)
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám pozemek 10 ha (103/42)v obci Čížkovice,v současné době využíván i veden jak... (více v detailu)
Ústecký kraj
500 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej louky/zahrady (2 902 m²)
Prodej louky/zahrady (2 902 m²)
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej louku/zahradu, 2 902 m², v katastru vedenou jako trvalý travní porost, v okrese Prachatice, v obci Vitějovice. Rovnatý, slunečný pozemek k různému využití: zemědělská činnost, sdílené zahrad... (více v detailu)
Jihočeský kraj
800 000
 Kč
Prodej zahrady, 84 m², Snědovice
Prodej zahrady, 84 m², Snědovice
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 84 m² v katastrálním území Střížovice u Snědovic na okraji malebné obce. Pozemek je v katastru nemovitostí veden jako zastavěná plocha a nádvoří... (více v detailu)
Ústecký kraj
95 000
 Kč
Prodej zahrady v obci Stupěšice, 639m2
Prodej zahrady v obci Stupěšice, 639m2
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej zahradu v části obce Stupešice, obec Běhařovice, okres Znojmo. Pozemek umístěný v centru obce o celkové ploše 639m2 je rovinatý, přístupný z obecní komunikace, obdelníkového tvaru o šířce 17,5m2. Možné využití dle územního plánu: - stavby pro rodinnou rekreaci do výměry 25 m² zastavěné plochy - stavby a zařízení pro chov včel a ryb a stavby pro ze... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení v Římově
Prodej pozemku k bydlení v Římově
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji atraktivně situovaný pozemek pro bydlení v klidné části obce Římov na Moravě. Pozemek o celkové velikosti 730 m² se nachází v hezkém prostředí, které je jak stvořené pro poklidné rodinné bydlení. Pozemek je územně plánovaný jako místo pro stavbu domu a disponuje dobrou přístupností k občanské vybavenosti a zároveň nabízí klid a soukromí vzdálené od městského ruchu. Pozemek je ve svahu a v současné chvíli využíván jako zahr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
660 000
 Kč
Prodej rodinného domu 120 m2 Kamenec, Brumov-Bylnice
Prodej rodinného domu 120 m2 Kamenec, Brumov-Bylnice
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Brumov Bylnice ve Zlínském okrese, asi šest kilometrů jižně od Valašských Klobouků a kousek od slovenských hranic. Podsklepený dům o zastavěné ploše 100 m2 stojí na bezpečném vyvýšeném místě nad říčkou Brumovkou, má dvě nadzemní podlaží a je určený k rekonstrukci. V prvním podlaží se nachází dva pokoje, prostorná kuchyně, chodba, komora, toaleta a koupelna. Ve druhém najdeme dva pokoje, půdní prostory a chodbu ústící na terasu s orientací na jihozápad a výhledem do zahrady. Druhá budova na pozemku má technický charakter a byla využívána jako garáž, skladiště či kůlna. Zastavěná plocha je 76 m2, jedná se tedy o prostor s potenciálem na další pohodlné bydlení. Celková výměra dvou prodávaných pozemků společně s uvedenými stavbami činí 1.175 m2. Nemovitost je dostup... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 750 000
 Kč
Prodej zahrady v Čížkovicích (Lovosice)
Prodej zahrady v Čížkovicích (Lovosice)
Před 12 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám pozemek 10 ha (103/42)v obci Čížkovice,v současné době využíván i veden jako... (více v detailu)
Ústecký kraj
500 000
 Kč
Prodej zahrady, 5133 m², Málkov
Prodej zahrady, 5133 m², Málkov
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme prodej pozemku v osobním vlastnictví o celkové rozloze 5133 m2. Jedná se o rovinatý pozemek, který je v současné době využíván jako výběh pro koně. Na pozemku se nachází několik dřevěných staveb - zahradní chata s pergolou, kůlna, stáje, kurníky. Stav staveb je vhodný k rekonstrukci. Pozemek je ze všech stran oplocený a nabízí dva vstupy. V blízkosti se nachází zastávka ČD Málkov. Jedná se o lukrativní nabídku s možností využít jako investiční příležitost pro výstavbu několika zahrádek... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 990 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 860 m², Olešná
Prodej pozemku k bydlení, 860 m², Olešná
Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek v klidné části obce Olešná u Rakovníka, o celkové ploše 860 m². Pozemek je podle Územního plánu určen k výstavbě rodinných domů s venkovským charakterem, což představuje jedinečnou příležitost k realizaci Vašeho vysněného domova v harmonii s okolní přírodou a současně v srdci obce. Předpokládaný objekt může mít jedno nadzemní podlaží doplněné o obytné podkroví, je zakreslen s obdélníkovým půdorysem a sedlovou střechou, c... (více v detailu)
2 580 000
 Kč
Prodej chalupy, 390 m², Čaková
Prodej chalupy, 390 m², Čaková
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji chalupu v obci Čaková, která se nachází poblíž Krnova. Jedná se o zděný dům se zastavěnou plochou 390 m2, o velikosti 5+1, s možností vybudování dalších pokojů v podkroví. Součástí je také prostorná garáž, dílna a stodola. Zahrada je okrasná s několika ovocnými a okrasnými stromy, celý poz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 699 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Prostředí Žleb - Děčín.
Prodej rodinného domu, Prostředí Žleb - Děčín.
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Tato nemovitost v atraktivní lokalitě je vhodná jak k Vašemu bydlení tak současně k podnikání. Podívejte se tedy na zrekonstruovaný dům v krásném prostředí kaňonu řeky Labe, Česko-saského Švýcarska. Nemovitost s krásným výhledem na labské údolí a pískovcové skály má tři nadzemní a jedno podzemní podlaží a nachází se v těsné blízkosti mezinárodní cyklostezky Děčín – Drážďany v příměstské části Prostřední Žleb, autem pouhých 8 minut od centra Děčína. Dům je vybaven prostornými 2 až 3lůžkovými pokoji s převážně vlastním sociálním vybavením a ústředním topením. Vybavení zahrn... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 825 000
 Kč
Prodej pozemku 217m2, Praha 6 - Liboc
Prodej pozemku 217m2, Praha 6 - Liboc
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
výrazné znížení ceny, Reality 11 Vám zprostředkují prodej pozemku o výměře 217m² na Praze 6 - Liboc hned vedle vodní nádrže Džbán. Parcela se nachází v CHKO Divoká Šárka, na svahu nad mezinárodní mateřskou školkou a kousek od Evropské třídy. Parcela p.č... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej  novostavby rodinného domu 5+KK, 149m2, s pozemkem 14
Prodej novostavby rodinného domu 5+KK, 149m2, s pozemkem 14
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzívně nabízíme krásný rodinný dům v úžasné lokalitě s výhledem do širého okolí. Jedná se o dřevostavbu rodinného domu 5+KK o celkové rozloze ve dvou patrech 149m2 Ve spodním patře je prostorný obývací pokoj, kuchyňský kout, pokoj pro hosty, technická místnost, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Dále po schodišti se dostaneme do horního patra, zároveň může sloužit jako menší komora. Ve druhém patře jsou 3 ložnice s nádherným výhledem do okolí. Prostornou koupelnu s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Vytápění tepelným čerpadlem, dřevostavba zateplena vatou, je nejlepší kombinací co se týče nákladů na vytápění i na ideální vlhkost a p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 500 000
 Kč
Prodej chaty, 35 m², Hýskov, V Libinách
Prodej chaty, 35 m², Hýskov, V Libinách
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej chaty na vlastním pozemku v klidné části Hýskova, V Libinách. Výměra pozemku je 415 m2, z toho zastavěná plocha 25 m2. Dispozice: v prvním podlaží je sklep, kde se nalézá toaleta s umyvadlem a praktický prostor pro uložení různých věcí. V dalším podlaží je obývací pokoj s příjemným posezením a kuchyňský kout. Obytné podkroví je využíváno především na spaní. Celá chata je od sklepa po podkroví propojena schody se záklopem. V oknech jsou mříže a vytápí se kamny. Do chaty je zavedena dešťová voda z venkovní podzemní nádrže, kam jsou svedeny okapy. Pitnou vodu ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 620 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 1230 m², Úštěk
Prodej zemědělské usedlosti, 1230 m², Úštěk
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost v Robči, která je umístěna na okraji obce, ideální pro milovníky klidného venkovského života. Nemovitost se nachází na samostatném pozemku o rozloze 4179m² a je ideální pro chov zvířat. Stáj s klenutými stropy. Usedlost má smíšenou konstrukci a skládá se z jednoho podzemního podlaží a dvou nadzemních podlaží s podlahovou plochou 278 m2. Z pavlače, která je dominantou domu, je vstup do dalších prostor. Dispozice zahrnuje pět pokojů, kuchyň, koupelnu, 2 komory. Na domě a stodole byla vyměněna střeš... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Milonice
Prodej rodinného domu, 170 m², Milonice
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné obci Milonice nacházející se poblíž Bučovic. Obec má dobrou dojezdovou vzdálenost do Vyškova a Slavkova u Brna. Zastavěná plocha prodávané nemovitosti je 170 m² a celková výměra pozemku 1191m². Kromě dostatečně velké zahrady je k dispozici i bazén, solární ohřev a také vlastní parkování. Dům je určený k bydlení a jeho dispozice je 4+2 (2x 2+1), takže ideální pro dvougenerační bydlení. V domě jsou dvě koupelny a dvě samostatné WC. Nemovitost se prodává se... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 900 000
 Kč
Pozemek, bydlení, prodej, Ohaře, Kolín
Pozemek, bydlení, prodej, Ohaře, Kolín
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji jedinečné pozemky v budoucnu určené pro výstavbu domů a rozšíření obce. Pozemky leží v katastrálním území Ohaře v okrese Kolín ve Středočeském kraji. K prodeji je 100% podíl na pozemcích parc. č. 133/22 a 1310 zapsaných na LV 46 v KÚ Ohaře. Nachází se v těsné blízkosti dosud zastavěné plochy obce. V územním plánu je zakresleno její budoucí rozšíření a parcely jsou označeny jako budoucí stavební - smíšené obytné. Celková výměra prodávaných pozemků je 8 292 m2. V současné době jsou využívány jako orná půda. Pozemky se vyznačují vysokou BPEJ v hodnotě 13,06 Kč. Zhruba 12 km severovýchodně od města Kolína v mírně zvlněné krajině leží malá, ale vzhledem útulná o... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 920 000
 Kč
Prodej historické zámecké sýpky s pozemkem, 250 m2, Zalužany
Prodej historické zámecké sýpky s pozemkem, 250 m2, Zalužany
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji budovu bývalé barokní zámecké sýpky s pozemkem v obci Zalužany, okr. Příbram. Objekt stojí na okraji obce Zalužany v těsném sousedství silnice č. I/4. V současné době je objekt a pozemku využíván jako prodejní prostor - antik. K budově je přistaven objekt s kanceláří 8 m2, obytnou místností 15 m2 a sociálním zařízením 3 m2, který je obytný celoročně. Na pozemku náležícím k nemovitosti o rozloze 490 m2 je kopaná studna a ČOV. Nemovitost lze využít jako prodejní, výrobní prostor, popřípa... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1, ul. Přátelství, Havířov - Životic
Prodej rodinného domu 3+1, ul. Přátelství, Havířov - Životic
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte dům, který svým charakterem a místem splní Vaše představy o novém domově? Dům se zachovanými historickými prvky, ve velké tiché zahradě? Dům na konci slepé ulice a přesto jen pár minut od centra města? Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům 3+1 v Havířově - Životicích, na ulici Přátelství. Při vstupu Vás zaujme prostorná chodba s klenutým stropem, ze které je přístup do všech pokojů, koupelny a také do podkroví. Obývací pokoj je propojený s kuchyní, přes francouzské okno vstoupíte na terasu. Do pokoje je možné umístit krbová kamna, jinak topení v celém domě zajišťuje plynový kotel. Koupelna byla rekonstruovaná před pár lety. V podkroví je možné vybudovat další obytné místnosti dle potřeby nových majitelů. Dům je částečně podsklepený. Před 20 lety proběhla izolace základů, o dva roky později byla vyměněna krytina střechy a střecha byla zateplena. Odpady řeší tříkomorový septik, nicméně je možné i připojení do kanalizace v ulici. Dům je napojený na ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej lesa, 3376 m², Višňová
Prodej lesa, 3376 m², Višňová
Nabízíme unikátní příležitost k investici – prodej souboru pozemků s celkovou plochou 3376 m², situovaných v idylické lokalitě na okraji obce Višňová, katastrální území Andělka. Tyto pozemky jsou v současné době klasifikovány jako trvalý travní porost a nabízejí překrásný výhled na okolní přírodu. Jejich poloha zajišťuje ideální kombinaci klidu a soukromí s výbornou dostupností do blízkých obcí a měst. Tato lokace je jako stvořen... (více v detailu)
260 000
 Kč
Prodej rodinného domu 80 m2, Radkov
Prodej rodinného domu 80 m2, Radkov
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
V Radkově, 5,5 Km od Telče, vám nabízíme rodinný dům, který je ideální pro ty, kteří hledají menší hospodářskou usedlost. Dům byl průběžně udržován a je ve všech směrech funkční. Disponuje třemi pokoji a kuchyní, koupelnou s vanou, kde je ohřev vody lázeňskými kamny a samostatnou toaletou. Vchod je přes slunnou verandu, která nabízí příjemné posezení s výhledem do uzavřeného dvora. Nemovitost je napojená na obecní vodovod, kopaná studna je využívána k zavlažování. Odpad je sveden do obecní kanalizace. Vytápění kamny v kuchyni a vafkami. Do domu je přiveden plyn. Je zde také satelit. Krytina na obytné části domu je stará 15 let. K nemovitosti náleží také garáž, prostorná stodola a další, kdysi maštale, které mohou posloužit jako zázemí pr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 990 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 160㎡
Prodej Rodinný dům, 160㎡
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji zabydlený rodinný dům v obci Polště. Dvoupodlažní cihlový rodinný dům o dispozici 5+1 se nachází na pozemku o celkové výměře 1616m2. V 1. nadzemním podlaží se nachází obývací pokoj, kuchyně, pracovna, sociální zázemí se sprchovým koutem, technická místnost a garáž. Ve druhém nadzemním podlaží jsou 3 pokoje, sociální zařízení s rohovou vanou a šatna. Velkou výhodou rodinného domu je prostorná samostatná garáž (20m2), ze které suchou nohou vstoupíte do obytné. Druhou velkou výhodou domu jsou provozní náklady spojené s užíváním domu díky osazení účinného tepelného čerpadla země - voda zajišťující vytápění a ohřev teplé užitkové vody. Energetická nároč... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 190 000
 Kč
Prodej chaty, 41 m², Josefov
Prodej chaty, 41 m², Josefov
Před 6 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej chaty o zastavěné ploše 41 m² na velmi klidném místě v přírodě v obci Josefov. Chata stojí na pozemku jiného vlastníka. Stojí na samotě, tudíž je ideální pro lidi, kteří si chtějí odpočinout od ruchu města a mají rádi klid. V o... (více v detailu)
Karlovarský kraj
160 000
 Kč
Prodej pozemek Bydlení
Prodej pozemek Bydlení
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme unikátní pozemky v atraktivní části Špindlerova Mlýna, odkud je celé známé horské středisko jako na dlani. Pozemky se nacházejí vysoko na svažitém jižním slunném svahu a je z nich nádherný výhled nejen na okolní hory ale i na oba skiareály Medvědín a Svatý Petr. Na severní straně je pak pozemek ohraničen vzrostlým lesem, ta... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
42 000 000
 Kč
Prodej komerčního objektu s bytem 3+1 Jablonec n/Nisou
Prodej komerčního objektu s bytem 3+1 Jablonec n/Nisou
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji halu o výměře 170 m2, nachází se v klidné části obce Rýnovice v tesné blízkosti jízdárny. Hala je momentálně využívaná jako autoservis a lakovna, po domluvě možnost převzetí včetně heveru a ostatního vybavení. Dále zde najdeme další nebytové prostory, které mohou sloužit pracovníkům k zasloužilému odpočinku. Velký potenciál nabízí i druhé patro haly, které není v současné době nikterak využíváno. Zajímavostí této nemovitosti je napojení samotné haly k rodinnému domu, což dává možnost realizovat různý podnikatelský záměr. Byt... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 605 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 14.075 m2, Bělá pod Bezdězem
Prodej stavebního pozemku 14.075 m2, Bělá pod Bezdězem
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji pozemky o celkové výměře 14.075 m2 v obci Bělá pod Bezdězem u Mladé Boleslavi, které jsou určeny uzemním plánem k zastavění. Hlavní využití: Plochy bydlení venkovského typu v rodinných domech spojených se zemědělskou činností - hospodářským využitím pozemků (rostlinná výroba, chov drobného domácího zvířectva) - vždy pouze pro vlastní potřebu. Přípustné využití: - plochy občanského vybavení - plochy veřejných prostranství - zeleň na veřejných prostranstvích - plochy rekreace – plochy pro individuální rekreaci - plochy smíšené přírodní Podmínečně přípustné využití: - plochy technické infrastruktury s podmínkou: - plochy a o... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty