Prodej bytu 4+1, Ostrava, ul. Maroldova

Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s užitnou plochou 76 m² v žádané lokalitě Moravská Ostrava. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového domu na klidném sídlišti. Dispozice bytu zahrnuje 5 místností, které nabízejí dostatek prostoru pro pohodlné rodinné bydlení. Díky kompletní rekonstrukci nemovitosti je byt připraven k okamžitému nastěhování a dovybavení si, dle vlastní... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 200 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej byt 3+1, 93㎡
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a slunný byt o dispozici 3+1 a velikosti 93,4 m² v atraktivní lokalitě Hradce Králové - Nový Hradec Králové. Byt se nachází v devátém patře panelového domu s výtahem a je ideální pro rodinu, která hledá klidné a pohodlné bydlení s velmi dobrou dostupností do centra města. Byt je ve výborném stavu a jeho součástí je sklep o velikosti 2 m², který poskytuje další úložné prostory. Dispozice bytu zahrnuje prostornou chodbu, kuchyň, tři pokoje, koupelnu s vanou, samosta... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 64 m², Ostrava, ul. Hornopolní
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví se zasklenou lodžií a zajímavou dispozicí. Byt je v blízkosti centra Ostravy a prošel částečnou rekonstrukcí. Má prostorné neprůchozí pokoje a navíc komoru s úložným prostorem. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 790 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 58 m², Sokolov, ul. Marie Majerové
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji krásný byt 2+1, o užitné ploše 58 m², situovaný ve 13. patře panelového domu na sídlišti v Sokolově. Tento útulný byt je ideální jak pro rodiny s dětmi, tak i pro páry či jednotlivce, kteří ocení moderní bydlení s nádherným výhledem na okolní krajinu. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, takže je ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěhování. Nachází se v klidné části obce s ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 490 000
 Kč
Prodej, byt 1+1, Ostrava, ul. Čujkovova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o velikosti 1+1 nacházející se na ulici Čujkovova v Ostravě-Zábřehu. Jedná se o panelový dům s výtahem po celkové revitalizaci. Byt se nachází v 5. podlaží a jeho podlahová plocha činí 29 m2. Součástí prodeje je i vybavení: postel, komoda, botník, kuchyňská linka včetně spotřebičů. Byt je po rekonstrukci a zdobí jej francouzská okna, která krásně prosluní pokoj i kuchyň. Díky nízkým nákladům je vhodný i jako investiční byt. Okolí nabízí širokou občanskou vybavenost jako jsou školy, školky, zdravotnická zařízení, pošty, supermarket a kompletní sítě obchodů a služeb. Vše dostupn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 150 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Ostravě, ul. Václava Jiřikovského
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 72 m² ve vyhledávané části Dubina, katastrální území Dubina u Ostravy. Byt se nachází v 4. podlaží osmipodlažního panelového domu se vstupem přes zrenovované společné prostory. Celkově má byt čtyři místnosti, což poskytuje dostatek prostoru i pro větší rodinu. Byt je v dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování nebo menším úpravám dle vlastních představ. Dům je situován na klidném sídlišti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 700 000
 Kč
Prodej byt 4+1, 110㎡
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 4+1, který se nachází v klidné lokalitě Kroměříže, na ulici Ztracená 61. Tento byt nabízí celkovou podlahovou plochu 110 m² a je ideální pro rodinné bydlení. Jeho výjimečná dispozice a prostorné místnosti zajistí pohodlí i pro větší rodinu. Dispozice bytu: obývací pokoj 21 m², pokoj 1 o velikosti 20,4 m², pokoj 2 o velikosti 18,6 m², kuchyně o rozloze 13,6 m², koupelna 3,8 m², samostatné WC 1,2 m² a předsíň s chodbou 15,6 m². Byt má také balkon pro relaxaci a výhled do okolí. Dva prostorné sklepy o velikosti 6,5 m² a 8,4 m² jsou ideální pro uskladnění věcí. Byt se nachází v příjemném prostředí s veškerou občansko... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 75 m², Liberec, ul. Halasova
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 s lodžií, o užitné ploše 75 m² v části Liberce VI-Rochlice. Byt se nachází ve 2. patře panelového domu se 7 nadzemními podlažími. Je po částečné rekonstrukci - podlahy, interiérové dveře se zárubněmi, plastová okna, v nich žaluzie na zakázku, tzv. den a noc. Zděná koupelna a WC je rozděleno a také po rekonstrukci. Má čtyři místnosti, ideální pro rodinné bydlení. Na patře, vedle bytu,je společná sušárna pro tři byty. Nemovitost je v dobrém stavu a připravena k ok... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 700 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 134 m², Brno, ul. Majdalenky
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+kk o užitné ploše 134 m² plus 20 m2 terasa, situovaný v atraktivní lokalitě Lesná. Byt se nachází v 6. podlaží sedmipodlažního domu se smíšenou konstrukcí a nabízí ideální kombinaci pohodlí a moderního bydlení. Dispozice zahrnuje 5 místností, které poskytují dostatek prostoru pro rodinné bydlení i homeoffice. Byt je ve velmi dobrém stavu a je při... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 500 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 43 m², Tábor, ul. nám. F. Křižíka
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+1 o užitné ploše 43m², umístěný v žádané lokalitě v centru Tábora. Byt se nachází v domě se zděnou konstrukcí a k příslušenství bytu náleží i společná sušárna umístěná na patře. Tato nemovitost představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají bydlení ve strategické poloze s dobrou dostupností veškeré infrastruktury, nebo jako perspektivní... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 220 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 90 m², Mšené-lázně, ul. Na Pankráci
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 v klidné části obce Mšené-lázně. Byt je situován ve 2. nadzemním podlaží čtyřpodlažního panelového domu s podzemním podlažím. Má užitnou plochu 90 m² a zahrnuje 5 místností, ideální pro rodinu hledající komfortní bydlení. Stav nemovitosti je velmi dobrý, bez nutnosti dalších investic. Byt se nachází v klidné lokalitě... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 249 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 80 m², Volary, ul. Sídl. Míru
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme prostorný slunný byt v družstevním vlastnictví o velikosti 4+1 a ploše 80 m² ve Volarech, ul. Sídl. Míru. Byt je nezařízený, v původním stavu a čeká na nového šikovného majitele, který si ho zrekonstruuje dle svých představ. Nachází se hned v přízemí a má bezbariérový přístup. Panelový dům, ve kterém se byt nachází, prošel rekonstrukcí (zateplení, výměna oken). Ve Volarech je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, ZUŠ, obchodní domy, krytý baz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 150 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 40 m², Česká Lípa, ul. Komenského
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+kk v panelovém domě na sídlišti v České Lípě. Byt se nachází v nejvyšším patře s úžasným výhledem na okolí. Byt je v dobrém stavu. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatnou ložnici a koupelnu s WC. Ideální pro páry, jednotlivce nebo jako investiční příležitost. Výhodou je lokalita s veškerou občans... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 121 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 50 m², Ostrava, ul. Zelená
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný byt 2+1 o velikosti 50 m2, s balkónem, na ulici Zelená, ve velmi žádané lokalitě blízko centra Ostravy. Byt je kompletně zařízen, včetně kuchyňské linky, pračky, jídelního stolu, sedací... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 84 m², Vratimov, ul. Zahradní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji luxusní byt 3+kk ve velmi dobrém stavu v klidné části obce Vratimov. Byt se nachází v cihlové konstrukci a disponuje užitnou plochou 84 m². Nemovitost je rozdělena na 1 podzemní a 2 nadzemní podlaží. Součástí nabídky je také vybavená kuchyň a dva sklepy 6 a 9 m², což nabízí dostatek úložného prostoru. Nemovitost prošla nedávnou luxusní rekonstrukcí, která zajišťuje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 490 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 42 m², Orlová, ul. Masarykova třída
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 1+1 s balkónem v žádané lokalitě Orlová Lutyně. Byt se nachází v klidné části obce a je umístěn v 6. podlaží z celkových 8 podlaží panelového domu s jedním podzemním podlažím. Celková užitná plocha činí 42 m² a byt je v dobrém stavu, připravený ihned k nastěhování či investici. Dispozice zahrnuje předsíň, obývací... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 220 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Milovicích, ul. Topolová
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k prodeji byt 2+kk o celkové ploše 56 m², který byl při rekonstrukci v roce 2022 přebudován na 3+kk. Nachází se v 1. nadzemním podlaží cihlového domu se čtyřmi nadzemními podlažími v klidné části obce Mladá. Je situován v klidném příjemném prostředí. Má velmi dobrou dostupnost k veškeré občanské vybavenosti, jako jsou školy, školky, obchody i veřejná doprava. Dispozičně nabízí ložnici, dětský pokoj, obývací... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 899 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Kladně, ul. V. Burgra
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu útulný byt 2+1 o užitné ploše 40 m², nacházející se v centru města Kladno. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží třípodlažního cihlového domu města Kladno, které poskytuje veškeré výhody městského života s výbornou dostupností obchodů, restaurací, škol a veřejné dopravy. Byt je volný ihne... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 22 m², Ostrava, ul. Krasnoarmejců
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu útulný byt 1+kk, který se nachází v prvním nadzemním patře. Fotografie uvedeny v nabídce neuvádí skutečný stav nemovitosti slouží jako vizualizace. K bytu náleží sklep o velikosti 2 m², ideální pro uskladnění sezónních věcí či sportovního vybavení. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, kterou potřebujete pro pohodlný život – obchody, restaurace, kavárny, školy a zdravotnická zařízení jsou v blízk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 ve Velkém Meziříčí, ul. Hornoměstská
Před 3 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o celkové užitné ploše 49 m² ve Velkém Meziříčí s balkonem. Byt se nachází ve 4. patře pětipatrového panelového domu v klidné části obce, ideální pro rodiny i jednotlivce. Dispozičně je byt velmi prakticky řešený. Původní stav Vám dává možnost rekonstr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 999 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 76 m², Dolní Žandov
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte prostorný byt v klidné části obce? Nabízíme k prodeji byt 4+1 o užitné ploše 76 m² v Dolním Žandově. Byt se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží s jedním podzemním podlažím. Nemovitost je v dobrém stavu a nabízí ideální příležitost k vytvoření útulného domova podle vašich představ. Bytový dům disponuje vlastním plynovým kotlem, kterým se vytápí všechny ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 129 000
 Kč
Prodej rezidenčního bytu č.06, 2+kk, ul. Mlýnská, Prostějov
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 5428, Exkluzivní nabídka bytu v centru Prostějova 2+kk, podlahová plocha 80,8 m² s balkónem (3,7 m² ) a sklepní kójí (2,5 m² ). Nenechte si ujít příležitost k pořízení bytu v jedinečném rezidenčním komplexu v centru města Prostějov! Tento byt, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží, nabízí 2 pokoje s důrazem na ekonomickou úspornost. Součástí ložnice je i šatna. Dispozice bytu je 2+kk Další výhody: • Parkování: kryté parkovací místo v 1. NP. (není součástí ceny) • Úložné prostory: k dispozici je také sklepní kóje • Energetická úspornost: byty splňují nejvyšší standardy energetické efektivity díky insta... (více v detailu)
5 259 520
 Kč
Prodej bytu 4+1, 72 m²
Před 3 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prostorný byt 4+1 s lodžií a sklepem na prodej v Záběhlicích. Nabízíme k prodeji slunný byt 4+1 o celkové užitné ploše 72 m², nacházející se ve velmi vyhledávané klidné části obce Záběhlice. Byt je umístěn ve 4. podlaží osmipodlažního udržovaného panelového domu s výtahem, který nedávno prošel kompletním zateplením. Dispozice bytu zahrnuje 4 prostorné místnosti a kuchyň, byt disponuje také lodžií s krásným výhledem do parku, která poskytne skv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 750 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 61 m², Břeclav
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o celkové ploše 61 m² v Poštorné na ulici Budovatelská. Byt se nachází v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Popis bytu: Dispozice: 2+1 Plocha: 61 m² Balkon: Ano Parkovací stání: Ano Sklepní kóje: Ano Vybavení a vlastnosti: Šatna Světlý a prostor... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 390 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 48 m², Bílina, ul. Bezejmenná
Před 3 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji slunný byt 2+kk v osobním vlastnictví o užitné ploše 48 m² v Bílině - Pražské Předměstí, ulice Bezejmenná. Tento byt se nachází v 9. patře panelového domu s výtahem. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, je ve velmi dobrém stavu a jeho součástí je prostorná zasklená lodžie. K bytu také náleží sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru. Vytápění ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 650 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 48 m², Bílina, ul. Bezejmenná
Před 3 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji slunný byt 2+kk v osobním vlastnictví o užitné ploše 48 m² v Bílině - Pražské Předměstí, ulice Bezejmenná. Tento byt se nachází v 9. patře panelového domu s výtahem. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, je ve velmi dobrém stavu a jeho součástí je prostorná zasklená lodžie. K bytu také náleží sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru. Vytápění ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 650 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty