Prodej apartmánu 3+kk v Loučné pod Klínovcem

Prodej apartmánu 3+kk v Loučné pod Klínovcem
Před 4 dny - BAZOS
Luxusní apartmán v rezidenci Klínovec ( bývalý hotel Nástup ) v Krušných horách, přímo u sjezdovky Dámská. V rezidenci je krytý vyhřívaný bazén, lyžárna, výtah a společné prostory s posilovnou, saunou a společenskou místností. Dále je zde v přízemí recepce, kterou provozuje správní firma, která zajišťuje chod celé rezidence. V areálu můžete využít minigolf, tenisový kurt, dětské hřiště a soukromé parkoviště. Prodávaný družstevní, luxusně vybavený apartmán 3+kk, hotelového typu o velikosti 45 m2 v pátém poschodí je vhodný až pro pět osob. Kuchyně s obývacím pokojem je vybavena vestavěným... (více v detailu)
Před 4 dny
8 500 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 285 m², Loučná pod Klínovcem
Prodej rodinného domu, 285 m², Loučná pod Klínovcem
Před 3 dny - BAZOS
Hledáte klidné bydlení s dostatkem prostoru pro celou rodinu? Máme pro vás skvělou nabídku – rodinný dům v malebné a klidné části obce Loučná pod Klínovcem, který prošel nedávnou rekonstrukcí. Dům je postaven z kvalitní cihly, rozkládá se ze 3 nadzemních podlažích a nabízí celkem 7 místností, díky čemuž poskytuje dostatek soukromí i pro větší rodiny. Prostorná terasa nabízí idylický výhled na okolní přírodu. Celková plocha pozemku činí 650 m², zatímco užitná plocha domu je 285 m², což dává novým majite... (více v detailu)
Před 3 dny
16 800 000
 Kč
Apartmán 3+kk s výhledem na moře, 450 m od moře, Kassandra,
Apartmán 3+kk s výhledem na moře, 450 m od moře, Kassandra,
Přidáno včera - BAZOS
Referenční číslo: GD_59782 Certifikovaná realitní kancelář Relax Properties Vám nabízí k prodeji apartmán v Kallithea (Kassandra), Chalkidiki, Řecko. K prodeji je apartmán o rozloze 56 m², který se nachází ve 2. patře. Skládá se ze 2 ložnic, obývacího pokoje s kuchyní, jedné koupelny (sprchový kout) a WC. Byt má předsazenou dispozici. Z oken je výhled na město, moře. K dispozici je také klimatizace a stínicí markýza. Nábytek a vybavení je již zahrnuto v ceně. Budova je bez výtahu. Vzdálenost od moře je 450 m. Letiště v Soluni je v... (více v detailu)
Přidáno včera
3 873 731
 Kč
Apartmán 3+kk v komplexu Costa Calma, první linie u moře, Ra
Apartmán 3+kk v komplexu Costa Calma, první linie u moře, Ra
Přidáno včera - BAZOS
Referenční číslo: B_2594 Certifikovaná realitní kancelář Relax Properties Vám nabízí k prodeji krásný apartmán se 2 ložnicemi, který se nachází přímo na první linii moře v 3* komplexu Costa Calma mezi letovisky Ravda a Aheloy. Na prodej je velký plně zařízený apartmán s exkluzivní polohou, přímo v první linii moře s krásným výhledem na moře. Apartmán má celkovou obytnou plochu 92,05 m2 (včetně velkého balkonu 15,35 m2). Nachází se v 1. patře s výtahem a má výhled na moře. Dispozice: předsíň, kuchyň + obývací pokoj; 2 ložnice; koupelna/WC; velká terasa s výhledem na moře. Byt se prodává včetně veškerého nábytku a příslušenství. K dispozici je vybavená kuchyň, jídelní stůl se židlemi, rozkládací pohovka, manželské postele, šatní skříně, TV, 3x klimatizace. Apartmán je velmi slunný a světlý a všechny pokoje mají výhled na moře. Nemovitost se nachází v apartmánovém rezidenčním komplexu Costa Calma (bývalá Grand Sirena postavená v roce 2010), komplex nedávno prošel rozsáhlou rekonstrukc... (více v detailu)
Přidáno včera
1 955 132
 Kč
Apartmán 3+kk v novostavbě se zahradou, parkovacím místem, j
Apartmán 3+kk v novostavbě se zahradou, parkovacím místem, j
Přidáno včera - BAZOS
Referenční číslo: CK_a-1012 Realitní kancelář Relax Properties si Vám dovoluje nabídnout k prodeji nově postavený apartmán jen 150 m od moře v Njivicích, Omišalj na ostrově Krk v Chorvatsku. Ostrov je s pevninou spojen mostem. K prodeji je mezonetový apartmán se dvěma ložnicemi o celkové ploše 66 m2 nacházející se v přízemí apartmánového domu v menší řadové zástavbě s celkem třemi bytovými jednotkami. Skládá se ze vstupního prostoru, komory, koupelny, dvou ložnic, kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje se vstupem na terasu a na krásně upravenou zahradu o rozloze 47 m2, kde se nachází zděný gril a sprcha. Byt je zařízený, klimatizovaný, má kvalitní okna a dveře, podlahové vytápění a je připraven k okamžitému nastěhování. K nemovitosti náleží také jedno parkovací místo ve společném dvoře domu. Nachází se ve velmi atraktivní lokalitě, pouhých 150 m od moře a krásných pláží a v blízkosti centra a veškeré občanské vybavenosti. Je to skvělá příležitost mít vlastní nemovitost tak blízko plá... (více v detailu)
Přidáno včera
10 350 106
 Kč
Luxusní apartmán ve Špindlerůvě Mlýně, 3+kk, 93 m2, Rezidenc
Luxusní apartmán ve Špindlerůvě Mlýně, 3+kk, 93 m2, Rezidenc
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Rádi bychom Vám exklusivně nabídli prodej luxusního apartmánu v samém srdci Špindlerova mlýna ve výjimečné Rezidenci Luční dům. Prostorný apartmán o celkové ploše 93 m2 a o dispozici 3+kk, který se nachází ve 4. podlaží budovy, nabízí jedinečný a moderně uspořádaný prostor jak pro účely rekreace, tak pro celoroční bydlení v krásném prostředí největšího a prestižního českého horského střediska. Součástí jednotky je i garážové stání a sklepní komora o velikosti 4,3 m2, před domem jsou pak další stání pro návštěvy / uživatele domu. Rezidence Luční dům je novostavbou z roku 2016 a představuje skutečně komfortní horské bydlení na naprosto výjimečném místě, které má svého ducha i neobyčejnou historii. Jedná se developerský projekt nové bytové výstavby s jedním podzemním a pěti nadzemními podlažími s tím, že v 1.NP jsou garáže a sklepní komory. Apartmán se prodává včetně veškerého vnitřního vybavení, převážně se jedná o značkový nábytek, kuchyni a vestavné skříně, vše zhotoveno na míru a ve v... (více v detailu)
Před 3 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Luxusní, slunný byt 3+kk ve vyjímečné lokalitě Barrandova
Luxusní, slunný byt 3+kk ve vyjímečné lokalitě Barrandova
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji ideální ½ bytové jednotky v rezidenčním projektu Rezidence Barrandov. Bytová jednotka 1153/1 nacházející se v 1.NP, je defacto díky terénním úpravám ve výškové úrovni 2.NP s výhledem do zeleně a okolní vilové zástavby. Byt je nadstandardně řešený, jak velkorysou dispozicí tak nadstandardním vybavením, kuchyně STOPKA, spotřebiče Miele, luxusní dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba, vestavěné skříně, ložnice a dětský pokoj je vybaven nábytkem na míru. Byt disponuje velkým obývacím pokojem 57,02 m2s francouzskými okny a vstupem na jednu z teras 26,7 m2, dvěma komorami 3,1 m2 a 1,42 m2, 1 WC, velkou koupelnou s dalším WC 9,8 m2, ložnicí 25,17 m2, dětským pokojem 14,7 m2, předsíní 8,94 m2 a chodbou 5,74 m2. Jednotka je vybavena vlastním plynovým kotlem, který je umístněn v samostatné technické místnosti 0,67 m2 mi... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
9 500 000
 Kč
Prodej apartmánu v centru Harrachova, 119m2
Prodej apartmánu v centru Harrachova, 119m2
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji apartmán v centru Harrachova. Byt má krásný výhled na sjezdovku, od které je vzdušnou čarou pouhých 100m. Byt, je v novostavbě, se třemi ložnicemi, obývacím pokojem s kuchyní, dvě koupelny a prostorná chodba se spoustou úložného prostoru. Byt má k dispozici prostorný sklep 5m2, balkon 11m2 a vlastní parkovací stání v garáži. Jedná se o skvělou investiční příležitost. Byt je totiž možné rozdělit na dvě samostatné jednotky, každou s vlastním vchodem a koupelnou. V této lokalitě jde již o unikátní nemovitost, ostatní projekty se staví již mimo užší centrum Harrachova. Město Harrachov je v srdci Krkonoš, vždy to zde žilo sportem a přírodou a i vy zde najdete relax v každém ročním období. ... (více v detailu)
Před 3 dny
Liberecký kraj
12 449 000
 Kč
Apartmán 3+kk jen 300 m od moře v Torrevieja, Alicante, Špan
Apartmán 3+kk jen 300 m od moře v Torrevieja, Alicante, Špan
Před 4 dny - BAZOS
Referenční číslo: S_COL-69123 Realitní kancelář Relax Properties s potěšením nabízí k prodeji kompletně zrekonstruovaný apartmán, který se nachází pouhých 300 metrů od pláže Playa del Cura, jedné z nejvyhledávanějších oblastí španělské Torrevieji. Užijte si pohodlí bydlení u moře, v blízkosti pláže v centru Torrevieji, se všemi službami v docházkové vzdálenosti. Úžasná lokalita se nachází mezi dvěma plážemi v Torrevieja Playa de los Locos a ještě blíže k pláži Playa del Cura. Apartmán byl kompletně zrekonstruován za použití prvotřídních materiálů, což zaručuje moderní a útulnou atmosféru. Optimální dispozice: nabízí 2 ložnice a 1 no... (více v detailu)
Před 4 dny
3 176 307
 Kč
Prodej ostatní Ostatní, 26㎡
Prodej ostatní Ostatní, 26㎡
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový developérský projekt - Rezidence Obora, krásné bydlení v centru Příbrami! Hledáte nový ateliér v srdci Příbrami? Projekt Rezidence Obora je právě ve výstavbě a nabídne kromě ateliéru i byty o dispozicích 1+kk a 2+kk včetně dvou luxusních mezonetů, které uspokojí i ty nejnáročnější! Plánovaný termín kolaudace je červen 2025 a předání na podzim 2025. Pojďme se zaměřit na ateliér s označením B3 dispozici 1+kk v prvním podlaží, který disponuje podlahovou plochou 27m2. Pro lepší představu přikládáme ilustrační vizualizace jak interiéru, tak i exteriéru. S lokalitou budete spokojeni - Příbram je malebné město s bohatou historií a kulturními památkami, ležící přibližně 60 km jihozápadně od Prahy. Město je známé svým hornickým dědictvím a poutním místem Svatá Hora. Okolí Příbrami nabízí krásnou přírodu ideální pro turistiku, cyklistiku a rekreaci M... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
1 790 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 68 m2, Pec pod Sněžkou
Prodej bytu 3+kk 68 m2, Pec pod Sněžkou
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Přemýšlíte o koupi horského apartmánu přímo v centru Krkonoš? Nabízíme k prodeji horský apartmán o dispozici 3+kk o celkové ploše 68 m2 v bytovém domě - Kovárna Residence, který se nachází přímo v centru Pece pod Sněžkou. Jedinečný výhled, klid, soukromé parkovací stání v podzemní garáži a vlastní lyžárna jsou další z mnoha výhod, které tento byt nabízí. Dispozice bytu: vstupní chodba, plně vybavená koupelna se sprchovým koutem, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu (10 m2), ze které je vstup také z ložnice, samostatný pokoj s krásným výhledem na přírodu, wc, lyžárna a parkovací stání v podzemní garáži. Vytápění bytové jednotky je zajištěno dálkově, stejně tak ohřev vody. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Byt je z nadstandarních materiálů, podlahové vytápění, dubová dřevěná podlah... (více v detailu)
Před 6 dny
Královéhradecký kraj
10 500 000
 Kč
Exluzivní apartmány v Thajsku za cenu bytu ve větším městě
Exluzivní apartmány v Thajsku za cenu bytu ve větším městě
Před 8 dny - BAZOS
Investujte do své budoucnosti a spokojeného života u pláže. Nový projekt v exkluzivním kondomíniu od předního developera, za cenu garsonky ve větším městě.Život v ráji nikdy nebyl blíž, než nyní. Ideální příležitost, která spojuje nejlepší aspekty vlastnictví rezidence v zahraničí s prémiovým vybavením hotelu a vytváří nezapomenutelnou atmosféru uprostřed nádherné přírody Thajska, na vynikajícím místě. Projekt je situován v srdci turisty nejnavštěvovanější turistické destinace v Thajsku - Phuketu. Nachází se v oblíbené oblasti Nai Harn (10 minutová procházka na krásnou Naiharn pláž), kde najdete širokou škálu vybavení pro expaty, digitální nomády i rekreanty. Překrásné pláže v části Kata a Karon jsou vzdáleny necelých 15 minut a v okolí jsou supermarkety, restaurace a nenápadný noční život. Pestře zásobený trh s mořskými plody, malebné písky pláže Rawai a poklidné procházky v Rawai parku budou vzdáleny jen 12 minut od Vás. Apartmány jsou nabízeny v různých velikostech a uspořádáních... (více v detailu)
Před 8 dny
2 627 000
 Kč
Prodej apartmánu 1kk, Plešivec (Abertamy)
Prodej apartmánu 1kk, Plešivec (Abertamy)
Před 11 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Vždycky jste snili o tom, ze si pořídíte apartmán na horách, ať už pro sebe, nebo jako investici? Máme pro Vás připravený útulný apartmán v podkroví o dispozici 1kk a velikosti 45 m2 v nově dokončeném projektu a to přímo u sjezdovky SKI areálu Plešivec. Centrem celého bytu je prosvětlený obývací pokoj s kuchyní na míru, která se opravdu povedla, a prostor, který plní funkci ložnice s velkou manželskou postelí. Dále zde najdeme i vstup na nadstandardní balkon, odkud budete mít krásný výhled do krajiny, nebo na obec Abertamy a možnost si tak vychutnat klid a pohodu s něčím dobrým v ruce. Ze středu bytu se po žebříku dostaneme do úplného podkroví celého apartmánu, kde najdeme soukromí a útulno v podobě ložnice pro dvě osoby. Ale myslím, ze tady se bude líbit hlavně dětem. Koupelna s černými prvky je vkusně dokončená a právě ty podtrhují originalitu a osobitost celého apartmánu. Největším benefitem pak pro V... (více v detailu)
Před 11 dny
Karlovarský kraj
5 890 000
 Kč
Prodej apartmánu 3+1 80 m2, Karolínka, ev.č. 00049
Prodej apartmánu 3+1 80 m2, Karolínka, ev.č. 00049
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 00049 Ve výhradním zastoupení majitele nabízím apartmán k prodeji o dispozici 3+1 o výměře 64 m2 v klidné části města Karolínka. K bytu náleží sklep o ploše 6 m2, dvě kůlny o ploše 10 m2 a 1/4 zahrady z celkové výměry 570 m2. V součtu 80 m2 užitné plochy. Zahrada může být využívána k posezení a odpočinku. Parkovací stání je hned u domu. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží. Celková rekonstrukce bytu proběhla v roce 2021. Dispozice bytu: vstupní chodba, dětský pokoj, ložnice, průchozí obývací pokoj do kuchyně. Dále se v bytě nachází samostatná koupelna s toaletou a technická místnost. Byt se nachází v malebném prostředí... (více v detailu)
Před 11 dny
Zlínský kraj
3 696 000
 Kč
3+kk až 100 m2 velký apartmán v luxusním 5 Barceló Royal Bea
3+kk až 100 m2 velký apartmán v luxusním 5 Barceló Royal Bea
Před 14 dny - BAZOS
Referenční číslo: B_2910 Certifikovaná realitní kancelář Relax Properties Vám nabízí k prodeji apartmán, který se nachází v prestižním 5* komplexu Barceló Royal Beach jen 3 minuty chůze od pláže v nejznámějším bulharském letovisku na Slunečním pobřeží. Na prodej je velmi pěkný plně zařízený apartmán o rozloze až 100 m2, který se nachází ve 2. patře s výtahem a jeho výhled je do okolí. Dispozičně se apartmán skládá z: vstupní haly, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a jídelním koutem, dvou ložnic, dvou koupelen (z toho jedna s vanou), dvou teras s výhledem do okolí a na ulici. Byt je plně vybaven a zařízen kvalitním nábytkem a toto vybavení je již zahrnuto v ceně. Byt má centrální klimatizaci, která zajišťuje stabilní příjemnou teplotu. Komplex se nachází ve druhé linii u moře 50 m od krásné písečné pláže Slunečného pobřeží. Jedná se o jeden z nejluxusnějších hotelových komplexů na Slunečném pobřeží. Barceló Royal Beach 5* je sezónní komplex otevřený od května do konce září. Komple... (více v detailu)
Před 14 dny
2 669 667
 Kč
Prodej bytu 3+kk 123 m² Silvi Marina, Itálie
Prodej bytu 3+kk 123 m² Silvi Marina, Itálie
Před 16 dny - BAZOS
Nabízíme jedinečný apartmán ve vrchním patře domu přímo u moře s terasami kolem celého apartmánu a s výhledem jak na moře tak na hory, s takovým výhledem že vám ho budou všichni závidět. Apartmán je dvoupodlažní o dispozici 3+kk, o velikosti 123 m², ve městě Silvi Marina, které leží 10 km od velkého města Pescara. O zábavu je zde postaráno celý rok, kde to i po skončení sezóny dále žije. Výhodou je pravidelné letecké spojení se společností Ryanair, a to Pescara-Praha, Pescara-Krakow za velice nízké ceny . Nabízím k prodeji zajímavou rekreační a investiční příležitost v Itálii. Apartmán se nachází na ulici Via Nazario Sauro 1, byt se nachází v 6 patře domu s výtahem. V Silvi Marina, na nábřeží Taranto, nabízíme penthouse s báječným a skutečně exkluzivním výhledem na moře a kopce za ním. Nemovitost se nachází v šestém patře jedné z nejvyšších budov na pobřeží Silvarola představuje vzácnou příležitost pro ty, kteří milují tento typ nemovitosti. Snažili jsme se, jak jen to bylo možné, na... (více v detailu)
Před 16 dny
7 750 000
 Kč
Apartmán 3+kk Privlaka, ev.č. 1680-1
Apartmán 3+kk Privlaka, ev.č. 1680-1
Před 17 dny - BAZOS
Ev.č. 1680-1 Nově vystavěný dům s apartmány 150 m od moře a písečné pláže. Budova nabízí krásný nerušený výhled na moře, zatímco některé apartmány mají výhled na moře ze všech místností. Nachází se v klidné části Privlaky, obklopena přírodou a přesto v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. V blízkosti jsou tedy restaurace, kavárna-bar, upravená promenáda, pláže, autobusové nádraží atd. Obytný dům je jen 3 km od města Nin a 15 km od města Zadar. Apartmány se skládají ze 2 ložnic, obyvacího... (více v detailu)
Před 17 dny
5 608 558
 Kč
Prodej rodinného domu, 285 m², Loučná pod Klínovcem
Prodej rodinného domu, 285 m², Loučná pod Klínovcem
Před 17 dny - BAZOS
Hledáte klidné bydlení s dostatkem prostoru pro celou rodinu? Máme pro vás skvělou nabídku – rodinný dům v malebné a klidné části obce Loučná pod Klínovcem, který prošel nedávnou rekonstrukcí. Dům je postaven z kvalitní cihly, rozkládá se ze 3 nadzemních podlažích a nabízí celkem 7 místností, díky čemuž poskytuje dostatek soukromí i pro větší rodiny. Prostorná terasa nabízí idylický výhled na okolní přírodu. Celková plocha pozemku činí 650 m², zatímco užitná plocha domu je 285 m², což dává novým majite... (více v detailu)
Před 17 dny
16 800 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 70 m², Montesilvano
Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 70 m², Montesilvano
Před 16 dny - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme apartmán o vel. 3+kk, 70 m², asi 100 m od moře. Z balkónu jde vidět na krásný park, kde za ním je hned moře a nachází se cca 15 km od letiště Pescara, kde najdete přímé letecké spojení z Prahy či Krakowa. Apartmán je výbornou investicí jako dům u moře, který se dá dále výhodně pronajímat. Jsou zde nízké měsíční náklady na bydlení. Tento apartmán může posloužit někomu, kdo se rád celoročně bude vracet do svého zázemí u moře. Byt se skládá ze: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 pokoje, 1 dvoulůžkový a 1 jednolůžkový, koupelna se sprchovým koutem. Byt je ve výborném vnitřním stavu, po nedávné rekonstrukci. Velkou výhodou je parkovací místo pro auto. Dvojitá okna z PVC. Pancéřové vstupní dveře. Keramická podlaha. Druhé patro s dvojitým výtahem a vchodem pro invalidy. K dispozici je aktivní 24hodinový sledovací systém.. Apartmán se prodává včetně vybavení. Další výhodou je že okolí domu je oploceno, jsou zde stojany na kola a posezení př... (více v detailu)
Před 16 dny
3 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 118 m², Tenerife
Prodej bytu 3+kk 118 m², Tenerife
Před 17 dny - BAZOS
Na prodej luxusní apartmán na slunném ostrově Tenerife! Tento prostorný apartmán s 3+kk nabízí užitnou plochu 118m2 a navíc se pyšní terasou o rozloze 22m2, kde si můžete užívat krásného španělského slunce a nádherného výhledu na okolní krajinu. Apartmán je součástí moderního rezidenčního komplexu ve výstavbě, který je situován jen pár metrů od krásné pláže La Tejita jedné z nejlepších přírodních písečných pláží na ostrově.. Tento moderní apartmán je navržen s důrazem na komfort a pohodový životní styl. Nabízí prostorný otevřený obývací prostor s kvalitními materiály a elegantním designem. Kuchyň je plně vybavena moderními spotřebiči a nabízí dostatek úložného prostoru. Apartmán má dvě koupelny, které jsou vkusně zařízeny a vybaveny kvalitními sanitárními zařízeními. Rezidenční komplex disponuje také společným bazénem a brouzdalištěm, kde si můžete užívat osvěžujícího koupání a relaxovat. Okolí komplexu je klidné a je ideální ... (více v detailu)
Před 17 dny
8 424 000
 Kč
Prodej apartmánu 3+kk,  119m2 - Nové Město na Moravě - Studn
Prodej apartmánu 3+kk, 119m2 - Nové Město na Moravě - Studn
Před 17 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Ev.č. 00687 !!!Využijte akční cenu do 30.9.2024!!! Hledáte místo, které splní vaše představy o dokonalém bydlení? Nabízíme rohový apartmán 3+kk o celkové nadstandartní výměře 119,7 m2, který se nachází ve druhém nadzemním podlaží. Celý komplex byl kolaudován v roce 2020, v apartmánu doposud nikdo nebydlel. Apartmán bude vybaven novou kuchyňskou linkou se značkovými spotřebiči a vestavným nábytkem v předsíni. Dominantou je obývací pokoj o velikosti 63 m2 spojený s kuchyní a jídelnou, který můžete plně přizpůsobit svému životnímu stylu a potřebám rodiny. Tato úchvatná místnost se stane srdcem vašeho nového domova a bude lákat k zábavě i odpočinku. Dvě ložnice poskytují dostatek prostoru pro děti nebo hosty i všechny jejich věci... (více v detailu)
Před 17 dny
Kraj Vysočina
4 950 413
 Kč
Prodej posledního apartmánu 2+kk v Horní Blatné, okr. Karlov
Prodej posledního apartmánu 2+kk v Horní Blatné, okr. Karlov
Před 17 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
cena je včetně právních služeb a provize RK, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej apartmánového bytu 2+kk (73 m²) v nádherném prostředí Krušných hor, v obci Horní Blatná, v těsné blízkosti lyžařských center Plešivec, Klínovec, Boží Dar. Byt je po kompletní rekonstrukci v celkově zrekonstruovaném apartmánovém domě Ochsendorf, ve velmi klidné polosamotě v těsné blízkosti lesa. V bytě je moderní značková kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, luxusní koupelna se značkovými zařizovacími předměty. V domě pak společná sauna a společenská místnost, venku místo pro grilování, posezení u ohně, či prostor pro hraní vašich dětí. Výhod... (více v detailu)
Před 17 dny
Karlovarský kraj
4 900 000
 Kč
Prodej byt 2+kk, 35㎡
Prodej byt 2+kk, 35㎡
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový developerský projekt - Rezidence Obora, krásné bydlení v centru Příbrami! Hledáte nové moderní bydlení v srdci Příbrami? Projekt Rezidence Obora je právě ve výstavbě a nabídne byty o dispozicích 1+kk a 2+kk včetně dvou luxusních mezonetů, které uspokojí i ty nejnáročnější! Plánovaný termín kolaudace je červen 2025 a předání na podzim 2025. Pojďme se zaměřit na krásný byt s označením B10 o dispozici 2+kk ve třetím podlaží, který disponuje podlahovou plochou 37,61 m2 a sklepní kójí o ploše 1,13 m2. Pro lepší představu přikládáme ilustrační vizualizace jak interiéru, tak i exteriéru. S lokalitou budete spokojeni - Příbram je malebné město s bohatou historií a kulturními památkami, ležící přibližně 60 km jihozápadně od Prahy. Město je známé svým hornickým dědictvím a poutním místem Svatá Hora. Okolí Příbrami nabízí krásnou přírodu ideální pro turistiku, cyklistiku a rekreaci Místní infrastruktura poskytuje vynikající občanskou vybavenost, včetně š... (více v detailu)
Před 17 dny
Středočeský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej byt 2+kk, 42㎡
Prodej byt 2+kk, 42㎡
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový developerský projekt - Rezidence Obora, krásné bydlení v centru Příbrami! Hledáte nové moderní bydlení v srdci Příbrami? Projekt Rezidence Obora je právě ve výstavbě a nabídne byty o dispozicích 1+kk a 2+kk včetně dvou luxusních mezonetů, které uspokojí i ty nejnáročnější! Plánovaný termín kolaudace je červen 2025 a předání na podzim 2025. Pojďme se zaměřit na krásný byt s označením B11 o dispozici 2+kk ve třetím podlaží, který disponuje podlahovou plochou 43,38m2, balkónem o ploše 3m2 a sklepní kójí o ploše 1,62m2. Pro lepší představu přikládáme ilustrační vizualizace jak interiéru, tak i exteriéru. S lokalitou budete spokojeni - Příbram je malebné město s bohatou historií a kulturními památkami, ležící přibližně 60 km jihozápadně od Prahy. Město je známé svým hornickým dědictvím a poutním místem Svatá Hora. Okolí Příbrami nabízí krásnou přírodu ideální pro turistiku, cyklistiku a rekreaci Místní infrastruktura poskytuje vynikající občanskou vybavenos... (více v detailu)
Před 17 dny
Středočeský kraj
4 100 000
 Kč
Prodej luxusního bytu ve Masarykové ulice 2kk
Prodej luxusního bytu ve Masarykové ulice 2kk
Před 17 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Zprostředkujeme prodej luxusního bytu. Místo: Srdce lázeňského letoviska, Mariánské Lázně Podrobnosti o apartmánu: Typ: Moderní luxusní apartmán Dispozice: 2+kk Velikost: 69,74 m² Ložnice: 1 Koupelny: 1.5 Hlavní umístění: Nachází se v srdci Mariánských Lázní, s nádherným výhledem na známou lázeňskou kolonádu. Obývací pokoj: Vstupte přes předsíň s prosklenými dveřmi do nádherného obývacího pokoje s rohovou rozkládací pohovkou čalouněnou pravou kůží, velkou moderní LED TV a jídelním koutem s designovým stolem a židlemi. Kuchyně: Plně vybavená vysoce kvalitními spotřebiči světoznámé značky Miele, ideální pro kulinářské nadšence. Ložnice: Tichá a pohodlná, sousedí s hlavní koupelnou. Zařízená postele s vysokými matracemi, dánskými přikrývkami a polštáři pro klidný spánek. Luxusní koupelna... (více v detailu)
Před 17 dny
Karlovarský kraj
6 900 000
 Kč
Apartmán 2+kk s výhledem na moře, 4 DIT Majestic Beach Resor
Apartmán 2+kk s výhledem na moře, 4 DIT Majestic Beach Resor
Před 17 dny - BAZOS
Referenční číslo: B_2666 Certifikovaná realitní kancelář Relax Properties Vám nabízí k prodeji krásný apartmán 2+kk s výhledem na moře a bazén v jednom z nejoblíbenějších komplexů na Slunečném pobřeží - 4* DIT Majestic Beach Resort, který se nachází v první linii u moře. 4* DIT Majestic Beach Resort je mimořádně oblíbený sezónní komplex hotelového typu, který je v provozu od května do října a svým hostům nabízí vysoký standard a služby. Má špičkovou polohu přímo na písečné pláži a pobřežní promenádě v nejoblíbenějším letovisku Slunečné pobřeží. Z tohoto důvodu je nemovitost ideální nejen pro vaše osobní využití, ale také k pronájmu. Komplex byl postaven a dokončen v roce 2008 a má vynikající hodnocení. K prodeji je velký apartmán o rozloze až 82 m2, který se nachází ve 2. patře (z celkem 9 pater) s výtahem a nabízí nádherný výhled na moře, pláž, bazény a upravený celý vnitřní areál hotelu Majestic. Výhled je nádherný ve večerních hodinách, kdy jsou bazény, promenáda a celé Slunečné ... (více v detailu)
Před 17 dny
2 047 630
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty