Stabilizátor pro mobilní telefony DJI OM 4

Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím v pěkném stavu kompaktní ruční stabilizátor pro váš chytrý telefon, který můžete spolehlivě ovládat jen jednou rukou. A to díky důmyslnému magnetickému designu. Velmi praktický je jeho skládací mechanismus, díky kterému nemusíte váhat kam si stabilizátor sebou vzít. Krásná videa a fotografie budou pro vás úplnou hračkou ;) Parametry p... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 399
 Kč

Podobné inzeráty

Stabilizátor DJI OM 4
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám Vyzkoušený, ale nevyužitý profesionální stabilizátor DJI OM 4 pro natáčení Instagram / YouTube vloží rebelů atp včetně aplikace na jejich editaci. OM 4 je příslušenství, které potřebujete, jestli chcete natáčet krásně stabilizovaná videa, která se kvalitou blíží profesionální tvorbě. Tento kompaktní a ergonomicky navržený ruční stabilizátor v kombinaci s vaším smartphonem dokáže zázraky. Roztřesené záběry z dovolené nebo neostré snímky vaší rodiny se stanou minulostí. Stejně tak jej využijí i začínající ambiciózní filmaři, aby dosáhli kvalitnějších výsledků. Nově navíc díky magnetickému designu umožňuje ještě rychlejší použití prostřednictvím jedné ruky – právě připevnění mobilu ke stabilizátoru pomocí magnetické svorky je jedním ze zásadních vylepšení oproti minulé generaci, je mnohem praktičtější a šetří čas. Novinkou je také senzor pro rozpoznání pohybů s automatickou úpravu polohy pro ještě působivější výsledky při natáčení pod úhlem. Oceníte ale také kreativní šablony ne... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 200
 Kč
Stabilizátor DJI Ronin-S
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nikdy nepoužitý stabilizátor DJI Ronin-S včetně obalu. Naprosto 100% stav. Původní cena 24000. Osobní odběr Brno. Popis produktu: Použití: fotoaparát Maximální nosnost (kg): 3.6 Doba provozu (hod.): 10 Typ konstrukce: Skládací Specifické funkce: 360° Mobilní aplikace: ANO Voděodolnost: NE Bluetooth: ANO Wi-Fi: NE Podpora OS: Android; iOS Dobíjení kamery: ANO Příslušenství: kabely; stativ Konstrukce Inovativní řešení závěsu posouvá těžiště k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Stabilizátor TELESKOPICKÝ - DJI OM 5 Athens Gray +
Před 9 dny - SBAZAR
Chytrý stabilizátor (na telefon) TELESKOPICKÝ- DJI OM 5 Athens Gray Prodám jednou použitý stabilizátor ! DOKOUPENO ! - 1x velký držák s m... (více v detailu)
4 000
 Kč
Stabilizátor pro mobilní telefony
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Stabilizátor pro mobilní telefony, Bluetooth, USB-C Jedná se o zařízení Snoppa Atom Udrží... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
DJI OM 5 | Ruční stabilizátor na mobil
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám minimálně použitý ruční stabilizátor DJI OM 5 v perfektním stavu. Víc info nap... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Stabilizátor pro mobilní telefony DJI OM 4
Před 46 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Stabilizátor pro mobilní telefony DJI OM 4, koupeno v Alza/ není v záruce. Použito 3x. Stabilizátor pro mobilní telefony, způsob upevnění: ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 299
 Kč
Sluneční clona na telefon STARTRC pro DJI OM
Před 158 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
nové, nepoužité Sluneční clona na telefon STARTRC pro ruční kardanový stabilizátor DJI OM 5/OM 4/SE
Hlavní město Praha
300
 Kč
Stabilizátor na mobilní telefon HOHEM
Před 89 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám stabilizátor HOHEM, kupování minulý rok v Alze, bude ještě v záruce, nevyužiju ho.
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Stabilizátor DJI OM 4 -ZÁRUKA
Před 349 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím kvalitní stabilizátor značky DJI Osmo 4 PLNĚ FUNKČNÍ - v dobrém stav. Kompaktní a pohodlný ruční stabilizátor pro mobilní telefony. magnet umožňující rychlé použití jednou rukou. Kvalitní provedení. Ideální pro krásné videa nebo obsah na s... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 899
 Kč
Držák na mobilní telefon Pivo Pod One
Před 185 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Praktický panoramatický otočný držák Pivo Pod nabízí řadu chytrých režimů záznamu, automatické sledování pohybu, 1/4 závit, statické nožičky a vlastní software kompatibilní se sociálními sítěmi a aplikacemi Automaticky totiž dokáže snímat váš pohyb a podle toho horizontálně upravovat záběr. Díky chytré konstrukci ho lze využívat s pomocí výsuvných nožiček jako samostatný stojan, nebo ho můžete skrze 1/4 závit přichytit na jakýkoliv foto stativ a ovládat jej pomocí dálkového ovládán... (více v detailu)
Hlavní město Praha
799
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty