Prodej bytu 2+1 v žádané lokalitě v Rožnově p/R, ev.č. 00207

Prodej bytu 2+1 v žádané lokalitě v Rožnově p/R, ev.č. 00207
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 00207 Tento dům, ve kterém prodávám byt 2+1, 52 m2, na ulici 1. máje v Rožnově, znám jako své boty. Přímo ve vedlejších dveřích jsem totiž prožila většinu svého života. Takže když Vám budu tvrdit, jak skvěle se Vám tu bude bydlet, mám to z vlastní zkušenosti. Nakonec, víte co? Přijďte se podívat sami. Prohlídkový den otevřených dveří je v pondělí 16.9.2022. Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky anebo individuální termín. Na co se tu můžete těšit: Hlavní výhodou bytu jsou dva neprůchozí pokoje umístěné na opačných stranách bytu. Podívejte se na plánek. Je to fajn třeba pro rodinu s dětmi, které si můžou pouštět ty svoje ťikťoky a jůtůby a vy i přesto budete mít klid na kafčo po práci. Oba pokoje jsou dostatečně velké, takže v pohodě tu může žít čtyřčlenná rodina i se psem. Mám to vyzkoušeno na vlastní kůži. V kuchyni je nyní minimalistická linka, takže už se můžete těšit, až budete vybírat novou, klidně ve tvaru L a s pořádnou zabudovanou lednicí. Prostoru j... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 746 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 2+1 v Jindřichově Hradci
Prodej bytu 2+1 v Jindřichově Hradci
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+1 předělaný na 3+1 v zatepleném panelovém domě v klidné části obce Otín u Jindřichova Hradce. Byt se nachází ve 2. patře z celkových 5 nadzemních podlaží a nabízí celkovou užitnou plochu 61 m². Předání bytu je možné od 1.5.2025. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu několika minut ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 790 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Krupce, ul. Šeříková
Prodej bytu 2+1 v Krupce, ul. Šeříková
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáte investiční byt s nízkými poplatky nebo bydlení ve vyhledávané lokalitě? Tak to přijměte pozvání na naší nabídku bytu 2 +1 v osobním vlastnictví s lodžií, který se nachází v Krupce, ulice Šeříková. Velkou výhodou bytu jsou nízké náklady a lokalita, ze které je veškerá občanská vybavenost v těsné blízkosti. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a má 58 m... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 900 000
 Kč
Hodonín - Prodej bytu 3+1 s balkonem v žádané lokalitě - 74m
Hodonín - Prodej bytu 3+1 s balkonem v žádané lokalitě - 74m
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji hezký, prostorný byt 3+1 o rozloze 74,2 m² nacházející se v 6. patře panelového domu po revitalizace s výtahem v klidné části města Hodonín. Byt je v původním, ale velmi udržovaném stavu, disponuje všemi energiemi a přináleží mu sklepní kóje. Dispozice bytu: vstupní chodba, kuchyně s jídelním koutem, obývací pokoj, dvě ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. V těsné blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost: škola, školka, nemocnice... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 200 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Letovicích
Prodej bytu 1+1 v Letovicích
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
včetně provize RK, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje Nabízíme k prodeji byt o dispozici 1+1 39,3m², který se nachází ve druhém patře třipatrového, cihlového, bytového domu. Tento byt je v původním, ale zachovalém stavu, což vám umožní přizpůsobit si jeho vzhled podle vlastních představ. Byt má praktické uspořádání a nabízí: Vstupní chodbu, která vás přivítá a poskytne přístup ke všem dalším místnostem. Koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Kuchyni s jídelním koutem a vstupem na balkon, kde si můž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 484 700
 Kč
Prodej bytu 2+kk 47 m2, ev.č. 00665
Prodej bytu 2+kk 47 m2, ev.č. 00665
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00665 Sháníte menší byt v Hradci Králové? Pak si vám dovoluji nabídnout tento byt o dispozici 2+kk na třídě Edvarda Beneše s výhledem do klidné části. Byt v původním, avšak udržovaném stavu se nachází v 7. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu. Součástí revitalizace byla také instalace kamerového systému a nových výtahů v domě. Dispozice bytu: vstupní chodba, komora, koupelna, kuchyně s obývacím pokojem, ložnice. V bytě jsou nová plastová okna a nainsta... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 790 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej byty 3+kk, 147 m2 -
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63688, Uvažujete o bydlení v samém srdci Prahy? Nebo hledáte ideální investiční příležitost v oblasti krátkodobého ubytování? Tak právě Vám si dovolujeme ve výhradním zastoupení majitele nabídnout stylový byt 3+kk o celkové ploše 147m2 v prestižním projektu Palác. Koupě tohoto světlého a prostorného bytu ve čtvrtém patře historického domu může být vaším prvním krokem k novému životu nebo podnikání v centru Prahy. Díky orientaci na jihovýchod bude váš nový domov prozářený světlem po celý den. Vysoké stropy a elegantní dvoukřídlé dveře vytvoří vzdušný prostor s možností libovolného uspořádání nábytku ve vašem novém domově. Byt nabízí dvě oddělené místnosti, z nichž jednu můžete proměnit v pohodlnou pracovnu nebo luxusní pokoj pro hosty. Moderní koupelna s vanou i sprchovým koutem vám poskytne prostor pro relaxaci, zatímco samostatná toaleta a praktická technická místnost s připravenými... (více v detailu)
25 000 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Uherský Brod - Družstevní
Prodej bytu 2+1 Uherský Brod - Družstevní
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji vyplacený byt do osobního vlastnictví o velikosti 2+1, který se nachází v 5. podlaží bytového domu, který prošel kompletní revitalizací ( nová střecha, výměna oken za plastová, zateplení, fasáda, lodžie ). Samotná bytová jednotka je ve velmi dobrém stavu se zděným bytovým jádrem, koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC. Topení a ohřev TV je řešen centrálně. Ku... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 350 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej bytu do OS
Prodame byt k celkové rekonstrukci , v Hamru , stará zástavba 2+1 do OS.Je to v ulici chemiků 166 . V tomto domě nejsou balkony . Byt by byl do osobního vlastnictví , klidný dů... (více v detailu)
850 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v rekonstrukci o rozloze 55 m2, ulice Křičko
Prodej bytu 2+1 v rekonstrukci o rozloze 55 m2, ulice Křičko
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 00026 Nabízíme jedinečnou příležitost vlastnit byt 2+1 o rozloze 55 m2 v ulici Křičkova 33 v Hodoníně, který právě prochází kompletní rekonstrukcí. Byt se nachází ve 2. patře bytového domu se třemi podlažími, který zaručuje klidné bydlení v centru města. Budova je bez výtahu. Byt je promyšleně dispozičně řešen: z předsíně vedou dveře do nově zrekonstruované koupelny s odděleným WC a sprchovým koutem. Kuchyně bude vybavena moderní kuchyňskou linkou a je propojena s prosvětleným obývacím pokojem, ze kterého je přístup na balkon o velikosti 1 m2 s výhledem do klidné části města. Z obývacího pokoje se vchází do dalšího pokoje, který může sl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 181 500
 Kč
Praha - Prosek, prodej bytu 3+1, 60 m2, s lodžií, ev.č. 1792
Praha - Prosek, prodej bytu 3+1, 60 m2, s lodžií, ev.č. 1792
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 1792 Nabízíme Vám k prodeji byt o velikosti 3+1 s lodžií. Na sídlišti a přitom mezi stromy, přesně tohle tento byt nabízí. Z oken koukáte přímo do parku za domem. Dispozice bytu: vstupní chodba, ložnice, dětský pokoj, obývací pokoj, kuchyně, koupelna s toaletou a vanou. Na chodbě se dále nachází komora. Z obývacího pokoje vstupujete na lodžii. V bytě je instalovaná nová klimatizační jednotka. Zákl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 180 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 56m2 v České Lípě ulice Dukelská
Prodej bytu 2+1 56m2 v České Lípě ulice Dukelská
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji příjemný a světlý byt, nacházející se v atraktivní a klidné lokalitě na sídlišti Špičák v České Lípě. Byt o dispozici 2+1 a celkové ploše 56 m je umístěn v 5. podlaží panelového domu. Při vstupu do bytu vás uvítá prostorná předsíň s dostatkem místa. Byt dále zahrnuje obývací pokoj, ložnici, kuchyň s kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Byt prošel částečnými úpravami. Je možné jej prodat včetně veškerého vybavení, nebo... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 399 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v centru Mikulova
Pronájem bytu 2+1 v centru Mikulova
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
+ zálohy na energie 3.500,-Kč, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem útulného bytu 2+1 o velikosti 38 m² situovaný v přízemí klidného bytového domu v centru Mikulova, přímo pod zámkem. Tento byt je ideální volbou pro pár hledající pohodlné a praktické bydlení v malebném prostředí. Byt se skládá z jedné obývací místnosti a ložnice. Dále je zde samostatná koupelna s moderním sprchovým koutem a toaletou a také kuchyňský kout spojený s jídelnou. K pronájmu bytu náleží jedno vyhrazené místo k parkování přímo u bytového domu na uzavřeném parkovišti. To zajišťuje pohodlné a bezpečné parkování pro váš osobní automobil. K dispozici je dvojí topení a to buď podlahové, nebo přitápění dvěma klimatizacemi, které rovněž využijete v horkých letních dnech.Vybavení kuchyně je: indukční varná deska, dřez, jídelní stůl a 2 jídelní židle.Po dohodě s majitelem možnost dovybavit troubou či lednicí s mrazákem. Jinak je byt nezařízen, což vám umožňuje si ho vybavit přesně dle vašich představ. Nájemné činí 1... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 000
 Kč
Prodej byt 2+1, 125㎡
Prodej byt 2+1, 125㎡
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Zprostředkujeme Vám prodej bytu 2+1 o velikosti 70m2 v domě o dvou bytových jednotkách, který se nachází v klidné části obce Kunčice - Letohrad. Byt prošel v roce 2023 kompletní rekonstrukcí včetně zateplení i nových rozvodů. K bytu náleží zahrada 1028m2 a také prostorná garáž (dílna) o velikosti 56m2. Prostorové uspořádání je následující: koupelna s podlahov... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, Čechovská - Příbram.Prostorný byt
Prodej bytu 2+1, Čechovská - Příbram.Prostorný byt
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej bytu 2+1, Čechovská - Příbram.Prostorný byt 2+1 v Příbrami – ideální pro rodiny i singles Hledáte bydlení, které splní vaše nároky? Ať už jste mladá rodina hledající klidné prostředí pro své děti, nebo pracující jednotlivec toužící po pohodlném bydlení s dobrou dostupností, náš byt 2+1 v Čechovské ulici v Příbramě je pro vás ideální volbou. Byt se nachází na moderním sídlišti s dostatkem zeleně a dětských hřišť. Zároveň je v blízkosti veškeré občanské vybavenosti včetně obchodů, škol a zdravotního střediska. Co vám byt nabídne: Flexibilní dispo... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 620 000
 Kč
Prodej byt 2+1, 54㎡
Prodej byt 2+1, 54㎡
Nově mám pro vás v nabídce byt v osobním vlastnictví a nová je i nad poměry velká lodžie. Bydlení s nízkými náklady, které si můžete od podlahy po strop rekonstruovat, nebo se zde s vynaložením menšího úsilí můžete hned nastěhovat. Pro více informací čtěte dále. Samotný byt se nachází v nedávno revitalizovaném domě. Je zde umakartové jádro obložené obkladem v koupelně a sprchový kout. No a samozřejmě už zmíněná f... (více v detailu)
1 470 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Most, ul. J. Vrchlického
Prodej bytu 2+1 Most, ul. J. Vrchlického
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej bytu v osobním vlastnictví, dispozice 2+1 v Mostě v klidné lokalitě v ul. J. Vrchlického u Obchodní Akademie. Dům prošel revitalizací a zateplením a má plastová okna. Byt je po částečné rekonstrukci. Prostorný obývací pokoj má novou plovoucí podlahu ve světle šedé barvě a na zdi má bio krb na biolíh obložen břidlicemi. V kuchyni je ostrůvek a kuchyňská link... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 650 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 - Uherský Brod, nám.1. máje
Prodej bytu 2+1 - Uherský Brod, nám.1. máje
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+1 v osobním vlastnictví, nachází se v 2NP včetně výtahu v budově. Celková plocha bytu má 59 m². Bytová jednotka se nabízí k prodeji částečně zařízená. Jedná se o velmi prostorný byt, který je rozdělen na dva samostatné pokoje, obývací pokoj s velkou zástěnou pro skříně, kuchyňě, koupelnou a toaleta. Dále se na chodbě nach... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 150 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v ul. Na Pile u cyklostezky na Střekově v UL
Prodej bytu 2+1 v ul. Na Pile u cyklostezky na Střekově v UL
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi před časem rekonstruovaný byt 2+1 v cihlové zástavbě v blízkosti cyklostezky v Ústí nad Labem, ul.Na Pile. Dům se nachází v poklidné části Ústí nad Labem ve čtvrti jménem Střekov a je situován ve 2. N.P. Sestává z předsíně, dvou pokojů, kuchyně, koupelny a WC. Kuchyň je vybavena kromě kuchyňské li... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 450 000
 Kč
Byt 2+1 56m2 v České Lípě - Dukelská v osobním vlastnictví
Byt 2+1 56m2 v České Lípě - Dukelská v osobním vlastnictví
Před 1 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji příjemný a světlý byt, nacházející se v atraktivní a klidné lokalitě na sídlišti Špičák v České Lípě. Byt o dispozici 2+1 a celkové ploše 56 m je umístěn v 5. podlaží panelového domu. Při vstupu do bytu vás uvítá prostorná předsíň s dostatkem místa. Byt dále zahrnuje obývací pokoj, ložnici, kuchyň s kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Byt prošel částečnými úpravami. Je možné jej prodat včetně veškerého vybavení, nebo... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 399 000
 Kč
Prodej byty 2+1, 62 m2 - Zlín, ev.č. 14179
Prodej byty 2+1, 62 m2 - Zlín, ev.č. 14179
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 14179 Nabízíme k prodeji byt 2+1 o celkové ploše 62 m2, který se nachází na adrese Obeciny 3901 ve Zlíně. Byt je v původním stavu, ideální pro zájemce, kteří si chtějí vytvořit domov dle vlastních představ. Rád Vám na prohlídce představím možnost předělání na plnohodnotné 3kk. Byt zahrnuje kuchyň, obývací pokoj a ložnici. Na chodbě jsou vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru. Koupelna a toaleta jsou oddělené. K bytu náleží také dva sklepy jeden má 6 m2 a druhý 8m2, ideální pro uskladnění sezónních věcí či sportovního vybavení a nebo jeden sklep využijete i jako dílnu nebo domácí posilovnu. V... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 890 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v družstevním vlastnictví 43 m², Český Těšín
Prodej bytu 2+1 v družstevním vlastnictví 43 m², Český Těšín
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme byt 2+1 na ulici Polní v Českém Těšíně. Nachází se v 6. NP v revitalizovaném domě s výtahem, prošel částečnou rekonstrukcí a je v udržovaném stavu. Byt má podlahovou plochu 48 m² je orientován západním směrem a nachází se na okraji sídliště Svibice. Kuchyně je po rekonstrukci s novou linkou a sporákem. Koupelna se sprchovacím koutem a toaletou je taktéž po rekonstrukci. Obývací pokoj i ložnice jsou nevybavené. Ve všech oknech žal... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 (OV) v ul. Hornická, Jirkov
Prodej bytu 2+1 (OV) v ul. Hornická, Jirkov
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáte slušné bydlení ve vyhledávané a atraktivní lokalitě města Jirkov? Pak Vám nabízíme k prodeji prosluněný a částečně zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 a celkové výměře 60 m2. Nachází se v ulici Hornická, v posledním podlaží z celkem čtyřpodlažního panelového domu, který je zateplen včetně plastových oken. Jedná se o vyhledávanou, klidnou lokalitu obklopenou zelení a navíc v př... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 799 000
 Kč
Prodej bytu 3+1/L v OV ve Varnsdorfu, ev.č. 05498
Prodej bytu 3+1/L v OV ve Varnsdorfu, ev.č. 05498
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Ev.č. 05498 Nabízíme Vám zakoupení útulného bytu o dispozici 3+1/L na ulici Karlova ve Varnsdorfu v osobním vlastnictví. S rozlohou 68 m2 poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný život. Tento byt je vhodný jak pro vlastní bydlení s prostorným obývacím pokojem a vstupem na balkón, neprůchozími pokoji a možností kompletní rekonstrukce dle vlastního vkusu, ale také k investiční příležitosti. Bytová jednotka je v původním stavu, nově vymalovaný. K bytu náleží sklepní ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 750 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 ve Všeradově
Prodej bytu 2+1 ve Všeradově
Před 5 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi byt 2+1 o užitné ploše 77 m² v klidné části obce Všeradov. Byt se nachází v cihlovém domě situovaném v prvním nadzemním podlaží a je v původním stavu, ideální k rekonstrukci podle vašich představ. Dispozice bytu zahrnuje vstupní chodbu, kuchyň s jídelním koutem, ložnici, dětský pokoj, koupenu a samostatné WC. K této nemovitosti nálež... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 290 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 69 m2 Tyršova, Slatiňany
Prodej bytu 3+1 69 m2 Tyršova, Slatiňany
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Jste mladá rodina, která chce někde začít? Nebo jste investor, který se poohlíží po větším bytě a bude ho pronajímat? Pak tu pro vás jeden máme. Je výjimečný a prostorný. Byt je ve vyhledávané lokalitě v Slatiňanech. Byt o velikosti 3+1 je prostorný a ideální pro moderní bydlení, kde před domem bez problému zaparkujete a je i dětské hřiště. Po vstupu do chodby po pravé straně prvními dveřmi vstoupíte na WC a druhými do prostorné koupelny, která je prostorná se sprchovým koutem. Po návratu do chodby po levé straně je dětský pokoj s pracovnou. Dále z chodby rovně pokračujeme do obývacího pokoje, který je prostorný, kde se vejdete s celou rodinou. Z obývacího pokoje po levé straně je ložnice a po pravé straně vstup na balkón a do kuchyně. Kuchyňský kout je prostorný a majitelé využili každé místo, kde se vešel i jídelní... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 890 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty