Prodej pozemku Brno - Bystrc

Prodej pozemku Brno - Bystrc
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej pozemku p.č. 1924/12, 19243/11, k. u. Bystrc, celková výměra 1787m2. Platným územním plánem je parcela určena pro využití na rekreační areály, hřiště, koupaliště, pláže, kempinky. Podmíněné stavby služeb a veřejného stravování za podmínky, že mají doplňkovou funkc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Prodej rodinné domy, 130 m2 -
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 63336, Prodej jedinečné nemovitosti v Přibyslavi: Dům s garáží, dílnou a okouzlující relaxační zahradou Představujeme vám jedinečnou příležitost vlastnit krásný dům na Vysočině, s dispozicí 5+1, který se nachází na okraji malebné Přibyslavi, přímo pod zámkem. Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají únik z městského ruchu, a zároveň chtějí mít snadný přístup k veškeré občanské vybavenosti a kulturnímu vyžití. Perfektní stav a připravenost k okamžitému využití Nemovitost, jejíž užitná plocha činí 130 m2, je v perfektním stavu a připravena k okamžitému nastěhování. Jedná se o dům, který aktuálně slouží jako rekreační objekt s minimálními nároky na údržbu. Zahrada je navržena jako místo klidu a relaxace, tak aby její majitelé mohli po příjezdu okamžitě vypnout a užívat si bez starostí o údržbu. Garáž, dílna a víceúčelové využití Součástí nemovitosti je i praktická vedlejší stavba, kterou můžete využít jako prostornou garáž, dílnu či prostor pro své podnikatelské aktivity. A... (více v detailu)
8 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu 120 m², pozemek 263 m²
Prodej rodinného domu 120 m², pozemek 263 m²
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabídneme vám prodej ridinného domu s dispozici 4+kk v obci Cítov na Mělnicku, popřípadě je možná výměna za byt 3+1 v Roudnici a okolí + doplatek. Dům byl majitelem uzpůsoben na dispozici 4+kk, s tím, že jeden velký pokoj je umístěn v patře a ostatní místnosti jsou v přízemí včetně koupelny a samostatné toalety. Dětský pokoj má vstup na balkón s hezkým výhledem do vnitrobloku a na vzdálené okolí. Dále dům disponuje velkým půdním prostorem, který je možné předělat na podkrovní pokoje a tím se dispozice ještě může zvětšit. Naopak v suterénu se nachází sklepní prostory, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 450 000
 Kč
Prodej pozemku 1 923 m² - Bystročice.Nabízíme k
Prodej pozemku 1 923 m² - Bystročice.Nabízíme k
Před 15 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej pozemku 1 923 m² - Bystročice.Nabízíme k prodeji investiční nemovitost - stavební místo s potenciálem pro bytový dům, rodinné domy, vícegenerační rodinný dům s podnikáním, domov pro seniory apod. o celkové ploše 1923 m2 ve vynikající dostupnosti 15 minut měst Olomouce a Prostějova. Podle platného Územního plánu Bystročice je nemovitost součástí plochy SV - "plochy smíšené obytné venkovské": Hlavní využití: Bydlení v RD (včetně domů a usedlostí s hospodářským zázemím), případně staveb pro rodinnou rekreaci v rámci stávajících objektů, pozemky veřejných prostranství. Do ploch smíšených obytných lze zahrnout pouze pozemky staveb a zařízení, které provozováním a technickým zařízením nenarušují užívání staveb a zařízení funkce bydlení ve svém okolí a nesnižují kvalitu prostředí tohoto území, které svým charakterem a kapacitou výrazněji (nad obvyklou míru v rámci dané plochy) nezvyšují dopravní zátěž v území. Přípustné využití: Pozemky RD nebo BD v plochách s ochranou před hlukem, čin... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 450 000
 Kč
Prodej pozemku - zahrady, 353 m2 - Brno - Pisárky
Prodej pozemku - zahrady, 353 m2 - Brno - Pisárky
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01517 Nabízíme Vám k prodeji pozemek s nádherným výhledem na Brno. Nachází se v klidné, chatové oblasti v Brně - Pisárkách, v oblasti Červeného kopce. Jedná se o kompletně oplocený pozemek ve tvaru lichoběžníku, o celkové výměře 353 m2. Na pozemku stojí dřevěná chata s přiděleným evidenčním číslem. V KÚ je zapsaná stavba 8 m2. Obrovskou výhodou je možnost pohodlně... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500 000
 Kč
Prodej pozemku Brno - Bystrc
Prodej pozemku Brno - Bystrc
Před 32 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodej pozemku p.č. 1924/19, 1923/11, k. u. Bystrc, celková výměra 1787m2. Platným územním plánem je parcela určena pro využití na rekreační areály, hřiště, koupaliště, pláže, kempinky. Podmíněné stavby služeb a veřejného stravování za podmínky, že mají doplňkovou funkci, slouží potřebám rekreační funkce plochy, tzn. slouží široké veřejnosti. PODNIKATELSKÁ PŘÍLEŽITOST pro stavbu sloužící například pro vzdělávání ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 6336 m², Budyně nad Ohří-Písty
Prodej pozemku k bydlení, 6336 m², Budyně nad Ohří-Písty
Před 430 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pokud hledáte tiché útočiště, kde budete obklopeni přírodou, tento pozemek je pro Vás jako stvořený. Lokalita Vám poskytne dostatek soukromí a klidu, a přesto je otevřená pro plány vaší budoucí rekreační výstavby. Umístění mimo hlavní komunikaci poskytuje klid a soukromí, přitom do města Budyně je to kousek a zde je veškerá občanská vybavenost. Pozemek o výměře 6336... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 125 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Prodej garáže, CP 17m2, Kavčí, Brno - Bystrc
Před 133 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej garáže, CP 17m2, Kavčí, Brno - Bystrc.Nabízíme prodej samostatné garáže o výměře 16,7m2 v novostavbě bytového domu na ulici Kavčí, Brno, Bystrc, lokalita Kamechy. Vjezd do objektu je na dálkové ovládání, garážov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 250 000
 Kč
Prodej zastavitelného pozemku pro komerčně rekreační využití v katastru Brněnské Ivanovice
Prodej zastavitelného pozemku pro komerčně rekreační využití v katastru Brněnské Ivanovice
Před 679 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji soubor pozemků v katastru Brněnské Ivanovice v lokalitě s výbornou dopravní napojitelností na dálnici D1 ve směrech Praha, Vyškov, Kroměříž a Olomouc, a dále na D2 směr Bratislava. Lokalita zároveň nabízí i přímou dostupnost do centra města. V blízkosti se nachází areál společnosti MAKRO Cash & Carry. Na pozemek zasahuje vedení VVN a hlavní kanalizační řad (viz studie potencionálního využití v příloze). Dle platného územního plánu města Brna je část o výměře 6047 m2 součástí funkční plochy ZR PLOCHY REKREAČNÍ ZELENĚ zahrnují zejména: - rekreační areály, - hřiště, - koupaliště, - pláže, - kempinky. Přípustné jsou: - vodohospodářské stavby a stavby protipovodň... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty