pronájem zahrady

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmu k rekreaci či zahrhrákaření zahradu-1000 mˇ -.Oplocený pozemek u potoka s ovocnými stromy a keři,el.přípojka a sezonní voda při... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 600
 Kč

Podobné inzeráty

Byt 1kk v rodinném domě
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájmu byt 1kk v rodinném domě se samostatným vchodem 25 m2 cen... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Zahrada pronájem REKREACE uprostřed zeleně 1400Kč
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - SBAZAR
Pronajmu ZAHRADU Sad jabloní Strašice u ROKYCAN Klidná rodinná rekreace v zeleni uprostřed sadu Vhodné pro umístění stanu, chatky, pergoly. Odpočatá půda Vzrostlé stromy jabloní Možno postavit pergolu, chatku na nářadí, umístit párty stan aj. Posezení z palet. Vhodné pro rodinu. NAPROSTO klidné prostředí v sadu s ovocnými stromy, jen ptáci v sadu Nejlépe pro rodinu ze Strašice, Rokycany , Plzeň, Hořovice IHNED volné ! Možno dlouhodobě. Zahrada pro šikovné ruce Do nab... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 400
 Kč
Pronájem pozemku u rychlostní a místní komunikace
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Za smluvních podmínek pronajmu zahradu p.c. 2166/2 v k.u.Veletiny o výměře 235 m2. S ohledem umístění u rychlostní a místní komunikace a v souladu s uzemním plánem lze skladovat a realizo... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
pronájem rd
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
dobrý den,jsme dva,děti již dospělé,hledáme rodinný domek se zahradou k pro... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem domku + zahrada 3+1 Lipník nad Bečvou 73 m2
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronájem domku + zahrada 3+1 Lipník nad Bečvou 73 m2 Pronájem , částečně zrekonstruovaný domek v Lipníku nad Bečvou , místní části Loučka 89 - velikost 73 m2 Cena 16tisíc + inkaso vytápění automatický kotel (na pelety... (více v detailu)
Olomoucký kraj
16 000
 Kč
Prodej zahrady v Němčanech
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o výměře 2 177 m2 v obci Němčany, okres Vyškov využívaný jako zahrada. Na pozemku jsou ovocné stromy a lokální zdroj vody z vrtané study. K pozemku náleží také zahradní domek o velikosti 12 m2 a plechová garáž o velikosti 15 m2. Šíře pozemku je 16 m. Přístup k pozemku je po travnaté obecní cestě. Jedná se o velmi klidnou lokalitu s dobrou dostupností do Brna, 30 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem domu na sídlišti s velkou zahradou 2+1 Nová Paka
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronájem přízemí rodinného domku v centru sídliště v Nové Pace Jedná se o dlouhodobý pronájem. Dostupná veškerá občanská vybavenost.Velikost domu 2+1 (2 pokoje, obyvatelná kuchyň,sklep,koupelna s WC a komora velikost 65 m2 + zahrada o celkové výměře 750 m2 v centru sídliště Nová Paka. Šíře parcely přibližně 33 m a délka 21 m. Pozemek je možno využít jako zahradu pro pěstování zeleniny nebo jako sad pro stromy na grilov... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Velkém Poříčí
Nabízíme k pronájmu bytu 2+1 Velké Poříčí o velikosti 55 m2 +2 sklepy 2 a 5m2. Byt se nachází ve 2.patře cihlové zástavby. Byt je starší, ale dobře udržovaný, vhodný k okamžitému nastěhování. Náje... (více v detailu)
9 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu v Liberci, ul. Křižanská
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu výrobní halu o celkové výměře 235m2. Nachází se na okraji Liberce v Horní Suché, ulice křižanská. Hala se skládá z hlavní místnosti, vedlejší menší místnosti, skladu, kuchy... (více v detailu)
Liberecký kraj
35 000
 Kč
Prodej chaty se zahradou a skleníkem
Přidáno dnes - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Prodej chaty 20 m², pozemek 500 m²Pod Vartou, Semily K prodeji chatka se zahradou, která se nachází v zahrádkářské kolonii v malebné lokalitě s krásným výhledem do krajiny. Tato chata je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci nebo zahradničení a pěstování vlastních plodin či chování králíků. Hlavní Výhody Nemovitosti / pozemku: - Celoročně obyvatelná chatka s jednou obytnou místností, verandou a užitkovou místností vhodnou na uskladnění zahradního vybavení. - Prostorný skleník nacházející se ve spodním rohu zahrady. - Sklep vhodný v uskladnění vypěstovaných plodin. - Malí foliovník a udržovaná políčka. - Vzrostlé ovocné stromy v horní části pozemku zajištující příjemné k... (více v detailu)
Liberecký kraj
470 000
 Kč
Pronájem Přerov
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronajmeme krásné nové ubytovací jednotky, kanceláře a ateliéry v nově zrekonstruovaném objektu - Kojetínská 71/358, Přerov. 23 m2 - nájem 4.500,- Kč měsíčně U objektu je možné parkování automobilu na oplocených zpevněných plochách. Otevírání dalkově automaticky. Objekt je střežen kamerovým systémem, přístup do domu čipem. V jednotkách je v ceně přiveden standardní internet 50 Mbit/s. Základní televizní signál. V objektu se nachází pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500
 Kč
Zahrada s chatkou v Brněnských Ivanovicích
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím přenechání pronájmu oplocené zahrady (vlastník město Brno), která má výměru 420m2. Na zahradě se nachází dřevěná chata s ev. č. s úložným prostorem pro zahradní potřeby, vlastní studna, posezení u ohniště, kompost... Dále je zde velké množství plodících stromů (jabloně, hrušeň, švestka, ryngle, třešeň, m... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem zahrady
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem zahrádky od 400 m až 800m -4 místa-na vlastní sklizeň ovoce a zeleniny.Jedná se udržovanou zahrádku s ovocnými stromy i k rekreaci (skoro všechny druhy jablka hrušky třešně ořechy) a možnost vypěstování vlastní zeleniny a ovo... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 000
 Kč
Prodej chatky se zahradou a skleníkem - Semily Treperka
Přidáno dnes - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
**Prodej chaty 20 m², pozemek 500 m²Pod Vartou, Semily**460 000 Kč K prodeji chatka se zahradou, která se nachází v zahrádkářské kolonii v malebné lokalitě s krásným výhledem do krajiny. Tato chata je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci nebo zahradničení a pěstování vlastních plodin či chování králíků. Hlavní Výhody Nemovitosti / pozemku: - Celoročně obyvatelná chatka s jednou obytnou místností, verandou a užitkovou místností vhodnou na uskladnění zahradního vybavení. - Prostorný skleník nacházející se ve spodním rohu zahrady. - Sklep vhodný v uskladnění vypěstovaných plodin. - Malí foliovník a udržovaná políčka. - Vzrostlé ovocné stromy v horní části po... (více v detailu)
Liberecký kraj
470 000
 Kč
Boskovice, pronájem bytu 1+kk, 40 m2, zahrada
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt v Boskovicích. Jedná se o nový byt s podlahovou plochou 40 m2 a nachází se v prvním patře. Byt se skládá z kuchyně s obývacím pokojem, koupelny, chodby a balkonu. V bytě se nachází podlahové topení a klimatizace. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči (třeba doplnit lednici a myčku). K bytu náleží 1-... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 21 m², Hradec Králové, ul. Na Zahrádkách
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu 1+kk, 21m², Věkoše. Nabízíme k pronájmu nový minidomek v zahradě v klidné části Hradci Králové. Tento krásný minidomek se nachází v zahradě a díky skvělé izolací poskytne úsporné bydlení. Domek je vybaven pro pohodlné bydlení. Kuchyně je spojena s obývací částí, spaní je řešeno ve zvýšeném patře, a samozřejmostí je... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 900
 Kč
pronájem zahrady
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
pronajmu zahradu v Chlumčanech zahrada o výměře 798m2
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Pronájem zahrady
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronajmu pozemek třeba na mobilheim, karavan, zahrádku, marigotku. Poblíž Rychnova nad Kněžnou. Cena za 100 m2/měsíčně
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Pronájem ordinace, 46 m², Kladno, ul. Unhošťská
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou příležitost k pronájmu ordinace o velikosti 46,7 m2 ve známé poliklinice ,,Čtyřobvod" v Kladně, ul. Unhošťská. Ordinační místnosti jsou situovány v přízemí cihlové budovy se samostatným vchodem. Tato ordinace se skládá ze z čekárny, sesterny o velikosti 15 m2, ze které se dostaneme přes společnou chodbu s vedlejší ordinací (viz. přil... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 990
 Kč
Pronájem bytu 5+kk v rodinném domě s vlastní zahradou
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme vám jedinečnou příležitost k pronájmu prostorného a moderně zařízeného bytu o dispozici 5+kk, který se nachází v klidném rodinném domě. Byt je světlý, vzdušný a poskytuje dostatek prostoru jak pro rodiny s dětmi, tak pro dva mladé páry. Co vás čeká: Moderní vybavení – kuchyňská linka, koupelna s vanou, samostatné WC, balkon. 4 prostorné pokoje – 2 se vstupem z chodby, další 2 přímo z obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Soukromá zahrada za domem k vašemu využití. Lokalita: Výborná dostupnost – do Vyškova se autem dostanete za pouhých 6 minu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
pronájem zahrady v Liberci Ruprechticích
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu zahradu o ploše 383 m2 v Liberci v Ruprechticích. Zahrádka navazuje na pozemek u rodinného domu, má vlastní vstup a je oplocená. Zahrada má prostor pro chov slepic a králíků (na pozemku je králíkárna a kurník). Na zahradě se nachází několik ovocných stromů, ovocných keřů a jsou zde rovněž záhony. K dispozici je úložný prostor v podobě zděné kůlny (v minulosti garáž) ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru v Praze, Karlovo náměstí
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu luxusní, klimatizované kancelářské prostory umístěné v srdci Prahy, na unikátní adrese v části Nové Město. Jedná se o kompletně zrekonstruované nebytové prostory o užitné ploše 110 m², které se nacházejí v cihlové budově s bohatou historií. Prostory se nacházejí v 5.nadzemním podlaží, možností je také využití fitness centra v podzemním podlaží za zvýhodněnou cenu.Součástí kanceláří je konferenční místnost a kuchyň, dále kancelářský nábytek, vše ideální pro podnikání na vysoké úrovni. Budete obklopeni ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
650
 Kč
Pronájem bytu 4+kk s vlastní zahradou a parkováním
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Byt s vlastní zahradou je téměř jako bydlení v rodinném domě, využijte tuto ojedinělou nabídku: Nabízíme k pronájmu designový byt 4+kk v malém bytovém cihlovém domě, výlučně k tomuto bytu je možné využívat zahradu (samostatné vlastní parcelní číslo 92,50m2), dále na společném pozemku bytového domu je možnost stání 1 auta pro nabízený byt. Další stání je možné bez omezení na přilehlé komunikaci. Byt se nachází v 1.patře, plocha bytu je 55,83m2, slunná orientace východ a jih. Byt je po kompletní rekonstrukci-vše nové rozvody, podlahy, vybavení koupelny atd. Na soukromé zahradě navazující na dům je možnost zahradničení a možnost vybudovat posezení s grilem a pergolou, bazénem apod, k bytu dále patří sklep, zděný dřevník a parkovací místo na společném pozemku. Bytový dům se na... (více v detailu)
Liberecký kraj
13 600
 Kč
Prodej a pronájem skladovacích prostor v Bojkovicích
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám, příp. pronajmu, areál dřevoskladu včetně železniční vlečky a lesní školky v Bojkovicích příp. jen jeho vnitřní a zadní část /pozemky p.č. 3950/63, st.877, st.878, st.1326, st.1327, 5442/3 a 3950... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1, Kladno, ul. Sevastopolská
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu krásný a kompletně zařízený byt 1+1 po rekonstrukci, který se nachází v klidné části Kladna Rozdělov. Byt je umístěn ve čtvrtém nadzemním podlaží cihlového domu a má užitnou plochu 32 m². Součástí bytu je prostorný sklep, ideální pro ukládání sezónních věcí či sportovního vybavení. Hned po vstupu do bytu vás uvítá útulná atmosféra a praktické úložné prostory... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty