Prodej rodinného domu, 110 m², Staříč, ul. Fryčovická

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 6+kk, který se pyšní svou polohou v srdci žádané části obce Staříč. Tato nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí, přičemž byl kladen velký důraz na detail a využití kvalitních materiálů, což spolu s kompletním zateplením zajišťuje vysokou energetickou účinnost a maximální pohodlí pro budoucí obyvatele. Šest velkorysých místností s podlahovým vytápěním, které rozšiřuje teplo domova do každého koutu. Dva samostatné sklepní prostory jsou umístěné v suterénu. Mezi ob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 194 m², Brandýs nad Labem
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji nízkoenergetický řadový rodinný dům 3+kk o velikosti 87 m2 v klidné části Brandýsa nad Labem. V přízemí domu se nachází velký obývací pokoj s kuchyní, jídelním koutem a vstupem na zahradu, dále pak vstupní chodba, technická místnost a koupelna se sprchou a WC. V patře jsou dva samostatné pokoje a koupelna s vanou a WC. V podkroví pak lze vybud... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 310 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Klimkovice, ul. Čs. legií
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný řadový dvougenerační rodinný dům v centru obce Klimkovice. V přízemí domu se nachází jídelna s kuchyní, obývací pokoj s krbem a barem. Dále ložnice, dvě koupelny a WC. V druhém patře se nachází velká hala, dva neprůchozí pokoje, koupelna s WC a prostorný obývací pokoj s kuchyní. Dům disponuje 2 vchody. Z ulice 28. října se dostanete autem po zpevněné cestě ke garáži a zadním vchodem do domu. Předním vchodem se dostanete do centra obce na nám... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 145 m², Vratimov
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji novostavbu řadového rodinného domu o dispozici 4+kk v klidné části města Vratimov s celkovou zastavěnou plochou 145 m2, která bude dokončena a k předání do konce roku 2023. Příjezd k rodinnému domu je z obecní komunikace ze severní strany, výstup na terasu a zahradu, o velikosti cca 400 m2, ze strany jižní. Dů... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 138 m², Bochov, ul. Na Kopečku
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Máme pro Vás jedinečnou nabídku řadového rodinného domu ve městě Bochov. Započatá rekonstrukce nebyla dokončena, proto si nový majitel může dům sám upravit dle svých představ. V přízemí se nacházejí čtyři pokoje se samostatným vchodem. V patře, který má také vlastní vchod se nachází 4+kk s koupelnou a WC. Stavba je celkově v dobrém stavu. Dům je vybaven krbovými kamny. Veřejný vodovod a veřejná kanalizace. Lze využít k trvalém... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 800 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 80 m², Bojkovice, ul. Potok
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu rodinný dům o velikosti 2+kk v klidné části obce Bojkovice. Dům je po rekonstrukci. Dispozice: chodba, kuchyňský kout, koupelna se sprchovým koutem a WC. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice. Dům je zařízený a k dispozi... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Brno, ul. Selská
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v lokalitě Maloměřice na ulici Selská. K domu náleží pozemek o rozloze 250 m², který je přístupný ze zadní části. Nemovitost je v původním stavu. Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě. Vynikající poloha v cen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 211 m², Hřebeč, ul. Příčná
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte prostorný rodinný dům v klidné oblasti? Máme pro vás ideální volbu v obci Hřebeč. Dům o velikosti 7+kk a rozloze 211 m2 a je postaven na pozemku o velikosti 628 m2. Kromě sedmi pokojů se můžete těšit na zasklenou terasu, ideální pro odpočinek a relaxaci. Půdní prostory jsou připraveny k rekonstrukci, což vám umožní přizpůsobit si dům ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 505 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 101 m², Humpolec - Hněvkovice
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledáte bydlení v blízkosti Humpolce? Nabízíme vám k prodeji dům v obci Hněvkovice pouhých 6 minut autem od města Humpolec, kde je veškerá občanská vybavenost. Dům prošel v posledních letech rozsáhlou rekonstrukcí vnitřní části domu a oken. Z venčí nenápadný dům nabízí uzavřený dvorek s okrasnou zahradou s jezírkem, také si zde můžete vypěstovat třeba rajská jablíčka, najdete zde také příjemné posezení, koutek na grilování a pokud máte děti, tak i pro ně je tu místo na písek a dovádění. Součástí domu je zahradní domek. Samotný dům je o dispoz... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 327 m², Varnsdorf, ul. Ivana Olbracht
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Cihlový objekt, který vám nabízíme ke koupi, disponuje dvěma nadzemními a jedním podzemním podlažím, nabízí celkem šesti místností a nabízí celkovou užitnou plochu 327 m² na pozemku o velikosti 228 m². Nemovitost vyžaduje rekonstrukci, což poskytuje vynikající příležitost přizpůsobit interiér dle vlastních představ nového majitele. V současné době jsou v domě nájemníci s již ukončenou nájemní smlouvou, což otvírá možnost ihned využít nemovitost k bydlení nebo ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 42 m2, Lošany
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dům o ploše 42 m2, dispozičně 3+kk, ale reálně třetí místnost je velmi malá, vhodná jako šatna nebo pracovna. Je možnost malou místnost zrušit a zvětšit si obývák. V obýváku je vše otevřeno do štítu, tudíž i malému prostoru to dává dobrý pocit. Velkou výhodou je energetická nenáročnost domu. Zatím ještě není PENB, proto je označen třídou G. Dům má plechovou střechu, vnější obložení ze skandinávského smrku, minerální izolace ve stěnách a střeše, PUR pěna s otevřenými buňkami v podlaze, dřevěné příčky, plastová okna s dvojsk... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 128 m², Řevnice, ul. Pražská
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu v Řevnicích – ideální místo pro Váš nový domov! Tento samostatně stojící dům se nachází v klidné části obce a nabízí komfortní bydlení s dostatkem prostoru pro celou rodinu. Jedná se o cihlovou stavbu s jedním nadzemním a jedním podzemním podlažím, která nabízí celkem 8 místností. Celková užitná plocha domu činí 128 m², což poskytuje dostatek prostoru pro všechny členy rodiny i pro Vaše volnočasové aktivity. K domu ... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 132 m², Ptení
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům, či chalupu k celoročnímu bydlení v klidné lokalitě v obci Ptenský Dvorek. Dům disponuje dvěma pokoji, kuchyní, koupelnou s vanou a samostatné WC. K domu náleží dvorek o výměře cca 42 m2 a zahrada 60 m2. Dům je napojen na obecní kanalizaci, včetně obecní vody a vlastní studny. Součástí domu je příjezdová cesta s možností parkování. Vytápění je na plyn, na ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 175 m², Sosnová
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Popíjet kávu na terase a přitom koukat do očí lišce na skále naproti Vám. Ano, i to se Vám tu může stát. Naprostý klid jen pár minut od centra obce Česká Lípa Vám nabídne tento podsklepený rodinný dům v Sosnové o dispozici 4+1 s lodžiemi a krásnou rovinatou zahradou. Z té můžete rovnou vstoupit do lesa a využít velké množství cestiček a stezek na romantické procházky nádhernou přírodou jen kousíček od přírodní památky Peklo a to včetně Pekelských rybníků a Robečského potoka. Dům je z roku 1990 a nabízí mnoho prostoru. Má plastová okna a francouzské dveře na terasu, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 900 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 65 m², Chotusice
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem domu o celkové ploše 65 m2, který se nachází v klidné části obce. Dům má dvě podlaží V přízemí je vstupní hala a koupelna, v patře jsou dva pokoje a kuchyň. Je po částečné rekonstrukci a pronajímán bez vybave... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 223 m², Soběkury
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k prodeji prostorný, dvougenerační rodinný dům o užitné ploše 223 m², situovaný v malebné obci Soběkury. Nemovitost, s pozemkem o celkové výměře 1.155 m², je v původním stavu a disponuje 2 nadzemními podlažími nabízející flexibilní využití prostoru. Přízemí lze užívat jako bytovou jednotku o dispozici 3+1 s koupelnou, samostatným WC, technickou místností a spíží. První patro poskytuje dispoziční řešení 4+1 s balkónem, koupelnou, toaletou, šatnou a spíží. Součástí domu jsou také sklepní i půdní prostory. Topení je za... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Kněžmost, ul. Za Sokolovnou
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v klidné části malebné obce Kněžmost. Tato nemovitost disponuje dvěma nadzemními a jedním podzemním podlažím, což dohromady zahrnuje 5 obytných místností. Celková užitná plocha domu je 150 m². Dům je samostatně stojící na pozemku o rozloze 1264 m², což nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení nebo případné rozšíření.Konstrukce domu je smíšená a stav nemovitosti je dobrý, což umožňuje okamžité nastěhování... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 246 m², Luhačovice, ul. Mlýnská
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme tuto jedinečnou nabídku prodeje rodinného domu v lukrativní části obce Luhačovice. Celková rozloha pozemku je 776 m2. Dům je možno využívat jako dvě samostatné bytové jednotky. Pozemek kopcovitý, ale určený k okrasné zahradě. Každé své patro má svůj balkón. Spodní bytová jednotka nabízí kuchyň se společnou spíží, obývací pokoj, chodbu s koupelnou, oddělenou toaletou a ložnicí. Přízemní podlaží nabízí velký prosluněný ... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 216 m², Nejdek, ul. Karlovarská
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Vítejte ve Vašem novém domově na Karlovarské ulici, kde každý krok odhalí kus historie spojený s moderním pohodlím. Vstupte do prostor, kde kvalitní PVC podlahy, nově položené dlažby a pečlivě renovované dveře vytvářejí dokonalý soulad mezi klasikou a současností. Původní dřevěná okna dodávají domu nezaměnitelný charakter a punc originality. Představte si klidné letní večery strávené na prostorné terase nad garáží, zatímco Vaše pohledy budou spočívat na rozsáhlé zahradě, která nabízí nejenom dostatek soukromí, ale i možnost vl... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 658 725
 Kč
Prodej rodinného domu, 132 m², Nebanice, okr. Cheb
Máme pro Vás jedinečnou nabídku právě dokončované novostavby zděného rodinného domu, o dispozici 4+kk v Nebanicích. Součástí tohoto krásného domu budou i zámkové dlažby kolem domu a oplocení celého pozemku. Stavba bude vybavena tepelným čerpadlem, které zabezpečí budoucímu majiteli, spolu s podlahovým topením v obou podlažích ten pravý životní komfort a úsporu nákladů na vytápění. Koupí tohoto nádherného domu získáte kl... (více v detailu)
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 155 m², Kraslice, ul. Wolkerova
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji unikátní rodinný dům situovaný v klidné části obce Kraslice. Tento prostorný dům s úžasnou atmosférou je ideální pro rodinné bydlení, nabízí 5 místností rozprostřených na dvou nadzemních podlažích a jedno podzemní podlaží. Velkým benefitem, je možnost rozšíření obytné části do půdních prostor. Konstrukce domu je cihlová a celková užitná plocha činí 155 m². K domu náleží rozlehlý pozemek o výměře 1.856 m², kde si můžete užívat krásnou přírodní scenérii. Nádherné klidné prostře... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 98 m², Zlín, ul. Výhledy
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům s pozemkem o celkové výměře 1 087 m², který se nachází ve Zlíně, v části Kudlov. Dům je určen k rekonstrukci a momentálně se nachází ve fázi vyklízení. Největší hodnotou této nemovitosti je pozemek, který poskytuje klid a soukromí venkova, přestože se nachází v blízkosti centra Zlína... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 106 m², Beřovice
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům, nacházející se na okraji obce Beřovice. Nemovitost je ve fázi probíhající rekonstrukce a nabízí 4 prostorné místnosti, rozložené na jednom nadzemním podlaží, se sklepem a půdou vhodnou k vestavbě dalších obytných místností. Dům je postaven z cihel a je připojen na veřejný vodovod. Plyn je k dispozici na hranici pozemku, což usnadňuje budoucí připojení. K dispozici je také garáž, ideální pro parkování nebo uskladnění. Velkorysý pozemek o rozl... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 85 m², Sušice
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům na okraji města Sušice. Tento řadový dům je aktuálně ve výstavbě a není dosud zkolaudován, což nabízí možnost přizpůsobit si interiér dle vlastních představ. Dům je cihlové konstrukce, má dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží a zahrnuje celkem 5 místností. K dispozici je rovněž prostorná terasa. K nemovitosti patří pozemek o ploše 419 m²... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 857 300
 Kč
Prodej rodinného domu, 154 m², Lochousice
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu v klidné části obce Lochousice Tato jedinečná dřevostavba se rozkládá na pozemku o rozloze 1600 m² a nabízí tak skvělou příležitost pro poklidné bydlení s dostatkem soukromí. Dům o celkové užitné ploše 154 m² disponuje 9 místnostmi, což umožňuje flexibilní využití prostoru podle individuálních potřeb nového majitele. Nemovitost skvěle kombinuje moderní architekturu s klasickými materiály, což z n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 2500 m², Malý Malahov
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zavedený a plně vybavený Wellness klub s restaurací v obci Malý Malahov s pozemkem o celkové výměře 5.177 m2, s možností přestavby nevyužité budovy na bytový dům a přístavbu řadového domu o osmi bytových jednotkách. V areálu naleznete parkoviště, garáž i nádherné letní posezení s cihlovým grilem. V prvním poschodí hlavní budovy najdeme recepci a osm luxusně vybavených pokojů s vlastní saunou. Dále pak reprezentativní byt pro vedení o velikosti 148 m2 se samostatnou kanceláří a vlastním fitness. Přízemí penzionu je vybaven... (více v detailu)
Plzeňský kraj
27 000 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty