Hoverboard EcoWheel

Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám hoverboard EcoWheel z důvodu ztráty zájmu dětí. Nepoužíváno delší dobu,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 990
 Kč

Podobné inzeráty

Hoverboard (ZARUKA do 05/2025)
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodam hoverboard Hecht 5129. Motor 2 x 250 W. Baterie 36 V / 2,4 Ah. Prumer kol 6,5 palce. Hmotnost 9 kg. Nosnost max. 100 kg. Max. rychlost 10 km/h. Vhodny i pro deti. Soucasti nabijecka (nabite za max. 2h). Mini... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 999
 Kč
Ket Proteinová polévka se sýrovou příchutí (5 ks)
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
KetoDiet proteinová sýrová polévka s vysokým obsahem bílkovin, minimem sacharidů a bez lepku, vhodná pro proteinovou dietu (keto dietu) či Low Carb stravování, ale také jako doplněk běžného zdravého jídelníčku pro snadnější udržení váhy. V zimě vás zahřeje a dodá vám energii, v létě poslouží jako lehký oběd či večeře. Hustá proteinová sýrová polévka s vylepšenou recepturou potěší... (více v detailu)
Středočeský kraj
195
 Kč
Běžky dětské
Před 6 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám dětské běžky zn. Peltonen délka 118cm. Vázání rotefela. Skluznice se šupinami. Ideální na naučení u dětí. Hůlky délka 115cm. V př... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 200
 Kč
Prodám Speedio Offroad (Hoverboard) + Speedkart (motokára)
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dva v jednom, speedio + speedkart a máte motokáru, v dobrém stavu. Použito párkrát na hřišti. Model Speedio Offroad je díky velkým 10" kolům, upravené konstrukci a silnějšímu motoru v terénu jako doma! Také má díky značkové baterii vylepšené specifikace, především vyšší dojezd a delší životnost.    Speedio je vyrobeno na obdobné koncepci jako průkopník této technologie, segway. Mini segway Speedio ovšem nabízí kromě gyroskopické technologie řízení i velmi kompaktní rozměry a nízkou hmotnost (necelých 14 kg). To vše doplněno o velmi zajímavou cenu. Speedio je určeno na rovné povrchy, model Offroad se však nebojí vjet ani na štěrkové cesty a trávníky. Ideální na dovolené, pro zábavu či jako pomocné vozítko v halách a nákupních centrech. Gyroskopický systém Samobalanční systém funguje na spolupráci inteligentních mikročipů a gyroskopů, které vyhodnocují polohu Speedia a jezdce. Díky tomu se lze na mí... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 500
 Kč
Dell Inspiron 15 3520
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Zdravim prodam nize uvedeny rok starý nootebok v perfektnim stavu temer nepouzivany ale u me uz nema vyuziti..jiz ho nepotrebuji k praci tak poustim dal.. V pripade zajmu dohoda na cene je mozna..pořizovací cena před rokem byla 17000kč Zvládněte toho více, ať už jste zrovna kdekoliv. Díky modernímu dvanactijádrovému procesoru Intel Core i5-1235U a 8 GB RAM se budete moci vzdělávat i bavit kdekoliv, kdykoliv. Rychlé NVMe SSD úložiště o kapacitě 512 GB vás rychle dostane do operačního systému a zároveň poskytne spoustu prostoru pro uložení všech důležitých aplikací a dat. A důsledkem toho, že jsou všechny komponenty vysoce úsporné, si lze vylepšenou produktivitu užívat po delší dobu díky vyšší ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 000
 Kč
Bazenová roleta
Prodám velmi zachovalou téměř nepoužívanou BAZENOVOU plastovou ROLETU na bazen 8x 4 m ( delka rolety je delší o nabal cca 2-3 m delší tzn. celkova delka min cca 10- 11m ) jež je bezpečné a ( bezpečnostní zakrytí proti pádu i malého dítěte do bazénu ) bazénu s vysokou funkční a rovněž i estetickou hodnotou.. Systém umožňuje automatické zakrývání hladiny a to bez použití vodících lišt, lan a tyčí.Lamelové zakrytí poskytuje ochranu proti přímému pádu nečistot, zvířat a osob do bazénu, omezení vzniku tepelných ztrát čímž zajistí prodloužení koupací sezóny u venkovních bazénů a zabrání nežádoucímu odparu vody a chemikálií do interiérů.Největší ztráty tep... (více v detailu)
Sušička prádla AEG s tepelným čerpadlem
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji sušičku AEG. Stáří 5 let. Sušička disponuje náplní 8 kg. prádla. Spousta programů, možnost nastavení odloženého startu, volby síly sušení, reverzace bubnu, tepelné čerpadlo, invertorový motor,informační displej. NUTNO VYČISTIT VÝMĚNÍK. VHODNÁ PRO NĚKOHO, KDO TOM... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 800
 Kč
4Moms lehátko
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Podrobný popis Moderní lehátko se spoustou funkcí, které si zamiluje každé dítě. Toto jedinečné dětské lehátkomá 5 různých pohybů a 5 různých způsobů uklidnění dítěte. MamaRoo se pohybuje nahoru a dolů a houpe se ze strany na stranu, stejně jako to dělají rodiče, když utěšují své děti. Vhodné od narození do cca 11,5 kg. Obsahuje 3 oboustranné závěsné hračky. Vlastnosti: 3 oboustranné závěsné hračky pět rychlostí umožňuje zpomalení (pro spánek) nebo zrychlení (pro hraní) p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 300
 Kč
hoverboard
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Hoverboard barevný, nosnost do 120 kg, dojezd 25 km, hmotnost 15 kg, téměř nepouživaný
Středočeský kraj
2 000
 Kč
4Moms lehátko
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Podrobný popis Moderní lehátko se spoustou funkcí, které si zamiluje každé dítě. Toto jedinečné dětské lehátkomá 5 různých pohybů a 5 různých způsobů uklidnění dítěte. MamaRoo se pohybuje nahoru a dolů a houpe se ze strany na stranu, stejně jako to dělají rodiče, když utěšují své děti. Vhodné od narození do cca 11,5 kg. Obsahuje 3 oboustranné závěsné hračky. Vlastnosti: 3 oboustranné závěsné hračky pět rychlostí umožňuje zpomalení (pro spánek) nebo zrychlení (pro hraní) p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 300
 Kč
Prodej RD ve Svojšíně, dva byty
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
RD= dva ihned obyvatelné byty, po částečné rekonstrukci, velká zahrada, garáž. , Dumrealit.cz Vám zprostředkuje v exkluzivním zastoupení majitelů možnou koupi vícegeneračního rodinného domu v obci Svojšín, okr. Tachov. Dům dobře poslouží nejen pro vícegenerační bydlení, ale také jako výborná investice, ať už budete pronajímat jen jeden byt a ve druhém bydlet nebo pronajímat oba byty. Svojšín je malá obec, nacházející se v údolí řeky Mže. V jejím okolí najdete několik turistických tras a cyklostezek, v místních lesích a lučinách žije spousta fauny a flory. Pro bydlení rodiny s dětmi je Svojšín velmi vhodná obec, nacházející se cca 9 km od města Stříbro, dům je postaven na návsi, které dominuje zámek . O ten se obec nádherně stará , neustále ho rekonstruuje a je hlavním místem kulturního a společenského dění v obci. Spojení s okolním světem kromě Vašeho auta zajistí vlaková i autobusová zastávka . Půdorys - popis: v přízemí se nachází byt 1+1 o výměře cca 60 m čtv. s prostor... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 500 000
 Kč
SEDÁTKO NA TOALETU PRO DĚTI BAMNY BCA-002
Před 8 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nastavitelné schůdky na WC s anatomicky tvarovaným sedákem pro děti. Sedátko na WC bude užitečné pro děti, které jsou příliš velké na nočník, ale stále příliš malé na to, aby samy použily toaletu. Stojan se skládá ze schůdků s jedním schodem a překrytím na záchodovou desku. Pro maximální pohodlí a bezpečnost při používání jsou nohy a deska protiskluzové. Deska je vybavena pohodlnými rukojeťmi, které... (více v detailu)
Olomoucký kraj
499
 Kč
OPEL Vectra C 1,9 CDTI, Nové brzdy, STK, rozvody, 2 sady kol
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím automobil znacky Opel Vectra C se spolehlivým, úsporným motorem 1,9 CDTI s výkonem 88 KW. Datum první registrace vozidla je 01.08.2006. Technická kontrola STK je platná do 27.6.2026. Dle tachometru najeto přes 320 tisíc kilometrů. Dálniční známka do ledna roku 2025. Automobil vlastním a provozuji více než 7 let. VIN automobilu: W0L0ZCF3561145299 Níže v bodech popíši klady a zápory nabízeného automobilu: Klady: + Dvě sady kol, zimní hliníková sada na pneu vraník 215/55 R16 93H s výrobou pneu 25 týden v roce 2021, vzorek pneu je cca 7 mm. Letní hliníková sada kol pneumatikami Tomket sport 3 215/55 R17 94W s výrobou 40 týden 2017, vzorek pneu je cca 3 mm. + STK do 27.6.2026 + Nové přední i zadní brzdy, kotouče včetně destiček, lanko ruční brzdy 07/24. + Doplnění klimatizace 07/24 (Plně funkční). + Nové rozvody dělány 07/2022 v 304 415 km. + V roce 2021 uděláno nové servo řízení (z důvodu netěsnosti oleje u starého ř... (více v detailu)
Zlínský kraj
49 900
 Kč
UŽ NEDOSTUPNÉ - internetové rádio Lenco NOVÉ. DIR-100WD
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nevolat a nepsat SMS, používejte pro komunikaci formulář pod inzerátem přes mail. Děkuji NABÍDKA UKONČENA PRO DLOUHODOBÝ NEZÁJEM Nové krásné internetové rádio s nabídkou obrovského množství rádiových stanic včetně zahraničí, vhodné do vaší domácnosti nebo třeba i jako dárek Má i Line Out výstup, takže ho můžete případně připojit k vašemu výkonnému repro systému nebo Hi-Fi věži, pokud vám nebude stačit zabudované repro Prodám nepoužívané a nevyužité internetové rádio LENCO. Komplet balení včetně dálkového ovladače. P... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 790
 Kč
Prodám zachovalou BAZENOVOU roletu
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám velmi zachovalou téměř nepoužívanou BAZENOVOU plastovou ROLETU na bazen 8x 4 m ( delka rolety je delší o nabal cca 2-3 m delší tzn. celkova delka cca 10- 12m ) jež je bezpečné a ( bezpečnostní zakrytí proti pádu i malého dítěte do bazénu ) bazénu s vysokou funkční a rovněž i estetickou hodnotou.. Systém umožňuje automatické zakrývání hladiny a to bez použití vodících lišt, lan a tyčí.Lamelové zakrytí poskytuje ochranu proti přímému pádu nečistot, zvířat a osob do bazénu, omezení vzniku tepelných ztrát čímž zajistí prodloužení koupací sezóny u venkovních bazénů a zabrání nežádoucímu odparu vody a chemikálií do interiérů.Největší ztráty tepeln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1
 Kč
Ikabog (J.K.Rowling)
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pouze lehce poškrábaná vazba. Čtení od 7 let. Napínavý pohádkový příběh plný naděje, s ilustracemi českých dětí. Království jménem Přehršlánie bývalo nejšťastnější na světě. Oplývalo spoustami zlata, zdejší král měl nejkrásnější knír ze všech a po místních dobrotách lidé tančili b... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
150
 Kč
Pračka AEG L7FNE48SC, český panel, 8Kg, ProSteam®, ProSense
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pouze rozbalená a odzkoušená volně stojící pračka AEG ProSteam® L7FNE48SC na 8Kg prádla. Záruka do 10.10.2026, AEG doživotní záruka na Ökoinvertor motor Klíčové vlastnosti: V jedné dávce vypere 8 kg prádla Technologie ProSense šetří vodu i energii upravením cyklu dle množství prádla Nabízí výběr z 10 přednastavených programů Technologie ProSteam změkčí vlákna párou a sníží pomačkání Funkce SoftPlus optimalizuje dávkování aviváže ke zlepšení měkkosti prádla Přenastavování funkcí brání dětská pojistka Odložený start přináší více flexibility Bez žehlení s technologií ProSteam Jedinečná technologie ProSteam nabízí skvělý výsledek praní bez nutnosti trávit další čas s žehličkou v ruce. Tím, že na závěr cyklu zařadí parní fázi pro změkčení vlákna, sníží jeho pomačkání až o celou třetinu. Samostatný parní program je velkým pomocníkem, pokud vaše prádlo potřebuje pouze osvěžit. Technologie ProSense Přináší optimální péči pro vaše prádlo. Detekuje množství prádla a pomocí senzorů upravuje dé... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Toyota Auris 1.6 97kW Automat r.v. 2009 REZERVOVÁNO
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji spolehlivou Toyotu Auris s benzinovým motorem 1.6 Valvematic s výkonem 97 kW a automatickou převodovkou. Vůz je používán především o víkendech na delší cesty, výjimečně i ve městě. Pravidelně servisován. Auto má spousty drobných oděrek a promáčklin, především na náraznících. Auto je proto vhodné například pro někoho kdo má čerstvý řidičák nebo pro nenáročného řidiče. Vůz je obut na letních pneumatikách a alu discích. K prodeji přidám i zimní pneumatiky. Na autě jsou nefunkční parkovací senzory - přední i zadní. Oprava se neřešila. STK: do 11/2025 Dálniční známka: do 12.února 2025 N... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
65 000
 Kč
Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Rohnson R-9510 Cool & Warm
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento ultrazvukový zvlhčovač Rohnson R-9510 Cool & Warm. Zvlhčovač je použitý, aktálně byl delší dobu nepoužívaný - vyzkoušen a funguje v pořádku, bez dálkového ovládání - ovládat lze ale bez problémů přímo na zvlhčovači. Nabízím za 400 Kč. Mohu zaslat na Balíkovnu za 39 Kč. Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu se studenou a teplou párou ideální pro použití do místností do 50 m2. Rohnson R-9510 Cool & Warm se zásobníkem na vodu o objemu 6 litrů nabízí 3 nastavitelné režimy výstupu páry – vysoký, střední a nízký. Díky časovači si snadno nastavíte dobu, kdy má zvlhčovač produkovat páru. Na jedno naplnění vydrží pracovat až 24 hodin. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Prodej RD ve Svojšíně, dva byty
Před 13 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje v exkluzivním zastoupení majitelů možnou koupi vícegeneračního rodinného domu v obci Svojšín, okr. Tachov. Dům dobře poslouží nejen pro vícegenerační bydlení, ale také jako výborná investice, ať už budete pronajímat jen jeden byt a ve druhém bydlet nebo pronajímat oba byty. Svojšín je malá obec, nacházející se v údolí řeky Mže. V jejím okolí najdete několik turistických tras a cyklostezek, v místních lesích a lučinách žije spousta fauny a flory. Pro bydlení rodiny s dětmi je Svojšín velmi vhodná obec, nacházející se cca 9 km od města Stříbro, dům je postaven na návsi, které dominuje zámek . O ten se obec nádherně stará , neustále ho rekonstruuje a je hlavním místem kulturního a společenského dění v obci. Spojení s okolním světem kromě Vašeho auta zajistí vlaková i autobusová zastávka . Půdorys - popis: v přízemí se nachází byt 1+1 o výměře cca 60 m čtv. s prostornou zrekonstruovanou koupelnou, kromě vytápění ústředním topením má byt přidané ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 500 000
 Kč
Černá teplá zimní bunda - zn. M & S - velikost 128, 7-8 let
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám černou teplou zimní bundu - zn. Marks & Spencer - velikost 128, 7-8 let. Opravdu teplá, spousta kapes, praktická, delší přes pas. Použitá a už na rukávech lehce odř... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
RD 4+kk s garáží, terasou a krechtem
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Včetně právního servisu, možný prodej rodinného domu. Domu, který Vám na 120 m² nabídne 4 pokoje s kuchyňským koutem. K tomu pro kutily dílnu, spoustu skladovacího prostoru, samostatný pokoj nad dílnou, trucovnu :-), garáž o 20 m² a na zahradě krecht. Vše v dobrém stavu s plastovými okny do ulice, plynovým kotlem s etážovým topením z roku 2002. Neseženete-li levného dodavatele plynu, poslouží krbová kamna v obývacím pokoji. Když budete chtít mít klid, tak do domu jsou dva vchody, tím se osamostatní jeden pokoj s vlastním wc. Praktická je koupelna se sprchovým koutem vedle ložnice. Další wc je na chodbě u vstupu do domu, to oceníte při delší práci na zahradě. V garáži je jedn... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 990 000
 Kč
Dřevěné odrážedlo My First Pink Little Bikloon Janod růžové
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Odrážedlo je ve stavu jako nové. Použité asi 2x, protože se nám podařilo přejít rovnou na šlapací kolo a odrážedlo přeskočit. Nyní je nevyužité a určitě dále poslouží. Po dohodě možnost prodat i přilbu Janod. Popis produktu Dřevěné odrážedlo Little Bikloon je krásná hračka ze dřeva vhodná pro děti od 2 do 4 let. Výška rukojeti je 51 cm, výška sedáku lze pohodlně nastavit na 32-35 cm a jeho celková délka je 70 cm. Nafukovací kola zajistí hladkou a pohodlnou jízdu, protože se přizpůsobí různým povrchům. Dřevěné odrážedlo pro děti má pěkné růžové barevné provedení v retro stylu s tečkami a potěší zejména všechny holčičky. Masivní dřevěná konstrukce z kvalitního dřeva zajistí ochranu, ale i radost a veselost pro každé dívka při jízdě na balančním odrážedle Janod. Je to nadčasová dřevěná hračka, která se bude líbit několika generacím, vyrobená z kvalitního dřeva a zdravotně nezávadných barev a laků. Dřevěné hračky jsou dnes ve světě velmi populární a to ne nadarmo, protože ve velké míře p... (více v detailu)
Středočeský kraj
750
 Kč
Hoverboard terénní
Před 20 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám hoverboard do terénu. Vhodné na trávu, kamínky a asfalt. Vhodné pro děti i dospělé. Drobné škrábance. Umí hrát i hudbu přes bluetooth. Užijete si mno... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 499
 Kč
Svatopluk Hrnčíř - Sedm sněhuláků a jiné případy
Před 21 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Zapeklité detektivní příběhy pro začínající detektivy se spoustou záhad, ale také stop, náčrtků či map, které vedou k rozuzlení případů. Pro děti kolem deseti let. V jednotlivých krátkých příbězích budeme svědky všemožných detektivních případů. Ať už se bude řešit případ nalezené peněženky, či krádež vzácného obra... (více v detailu)
Ústecký kraj
69
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty