Hledání Bytu

PlaceholderNo Image
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den , jsme 3 členná rodina s 9 letým pejskem ( který je opravdu hodný nic neničí, prakticky neštěká je středního vzrůstu). Hledáme pro naši rodinku byt , nebo dům na dlouhodobý pronájem . Velikostně 3+1, 3k... (více v detailu)
Před 9 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Scháním pronájem bytu nebo domku 3kk nebo 4kk
Před 15 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Scháním pro naši rodinu pronájem bytu nebo domku se zahradou.Jsme čtyř členná rodina já,manžel a dvě dcery 16r a 11r.+naši dva pejsci (členové naší rodiny).j... (více v detailu)
Před 15 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pronájem bytu 3kk, 3+1, 4+1
Před 15 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, Nabídne někdo pronájem bytu, nebo RD. Jsme 5ti členná rodina. 2 dospělí pracující a 3 děti ve věku 15, 14 a 1 rok. Máme 2 pejsky ( každý zhruba 2kg ). Možnost předání kontaktu na současného pronajíma... (více v detailu)
Před 15 dny
Ústecký kraj
Neuvedeno
Buddy
Buddy
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
EXTERNĚ v nabídce - nachází se u původního majitele (Osek - Ústecký kraj, po-případě Kozárovice - Středočeský kraj - Příbram) Buddy je kříženec Maďarského ohaře a Labradora narozený 21.3. 2022. Je hodně přátelský a rád si s pejsky hraje. Umí: sedni, lehni, zůstaň, čekej, pac, místo, ke mně. Na vodítku chodit umí, ale občas zatahá. Na volno chodí jen na louce, když okolo nikdo není. Z důvodu silného loveckého pudu chodí na stopovačce. Buddy bydlel s fenkou, rád bude zase dělat společnost nějaké fence, nebo může být psím jedináčkem. Jestli zvládne bydlet se psím samcem netušíme, nový páníček by musel být hodně zkušený. V bytě sám být umí, poté co si zvykne věci neničí, ale když je nervózní krade oble-čení. Bývá doma tak jak je pracovní doba cca 10 hodin. Není vhodný k dětem. Nový domov hledá právě kvůli neshodám s 3 letým dítě-tem. S kočkou nikdy nežil. Pokud jsou v jedné ... (více v detailu)
Před 15 dny
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Labradorský retrívr
Labradorský retrívr
Před 56 dny - ANNONCE
EXTERNĚ v nabídce - nachází se u původního majitele (Osek - Ústecký kraj, popřípadě Kozárovice - Středočeský kraj - Příbram) Buddy je kříženec Maďarského ohaře a Labradora narozený 21.3. 2022. Je hodně přátelský a rád si s pejsky hraje. Umí: sedni, lehni, zůstaň, čekej, pac, místo, ke mně. Na vodítku chodit umí, ale občas zatahá. Na volno chodí jen na louce, když okolo nikdo není.  Z důvodu silného loveckého pudu chodí na stopovačce.  Buddy je hodně přátelský a rád si s pejsky hraje.  Buddy bydlel s fenkou, rád bude zase dělat společnost nějaké fence, nebo může být psím jedináčkem.  Jestli zvládne bydlet se psím samcem netušíme, nový páníček by musel být hodně zkušený. V bytě sám být umí, poté co si zvykne věci neničí, ale když je nervózní krade oblečení. Bývá doma tak jak je pracovní doba cca 10 hodin.  Není vhodný k dětem. Nový domov hledá právě kvůli neschodám s 3 letým dítětem. S kočkou nikdy neži... (více v detailu)
Před 56 dny
Neuvedeno
Tintin hledá domov
Tintin hledá domov
Před 79 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Kříženec. Tino je asi 1,5 ročný psík, středního vzrůstu. Tinko je dobrák, miluje dospělé, děti, psi, kočky, prostě vše živé. Mazlení se neumí nabažit. Je poslušný, veselý, učenlivý, nic neničí, zbytečně neštěká a má 100% hygienické návyky. Má rád... (více v detailu)
Před 79 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej byty 3+1, 79 m2 -.Stále při hledání nového
Prodej byty 3+1, 79 m2 -.Stále při hledání nového
Před 138 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 79 m2 -.Stále při hledání nového bydlení váháte, zda-li si pořídíte rodinný dům či byt? Máte obavy z vysokých nákladů na provoz, pořizovací ceny, soukromí, nebo údržby a starostí spojených s nemovitostí? A co takhle pořídit nemovitost, která kombinuje výhodu obou uvedených? Nabídnu Vám byt, který je vlastně takový rodinný dům, bez přímých sousedů, s podílem na zahradě ve vnitrobloku, jednou vlastní komorou náležící k bytu, jednou komorou k privátnímu užívání a uzamykatelným parkovacím stáním pouze pro Vás. Jedná se o přízemní byt 3+1 s celkovou plochou 79,9m2 vč komory, umístěný v samostatné části navazující na bytový dům o celkem osmi jednotkách. Dispozičně je nemovitost velice dobře řešena. Před vchodem do bytu je chodba (společný prostor), kde je vstup do vlastní komory. Za vchodem je pak dostatečně velké zádveří se vstupem do koupelny, na samostatnou toaletu a do kuchyně, ze které se dále dostanete do prostorného obývacího pokoje s dveřmi vedoucími na zahradu.... (více v detailu)
Před 138 dny
Královéhradecký kraj
3 190 000
 Kč
Americký pitbulteriér
Americký pitbulteriér
Před 166 dny - ANNONCE
Krásný Safran hledá milující domov,kde bude právoplatným členem.Je to milé,kontaktní ,snášenlivé ,odvážné a zvědavé štěňátko.U nás vyrůstá mezi pejsky,takže chápe a respektuje pravidla.Safran hledá rodinku,která má zkušenosti s plemenem bull,která ho vychová v dokonalého pejska,který bude dělat radost nejen svojí rodince ,ale i svému okolí. NEVOLAT A NEPSAT E-MAILY !!!!  NEBUDEME REAGOVAT !!!! Pouze pište  SMS na číslo: 605 147 642 , kde uvedete: vaše jméno jaké máte zkušenosti se psy jak a kde žijete váš denní rozvrh a co pro pejska vše uděláte..........zkrátka pro nás podstatné informace, na základě kterých se rozhodneme, zda bychom vám mohli svěřit pejska. Vhodným a námi vybraným zájemcům se vždy ozveme zpět. Na ostatn... (více v detailu)
Před 166 dny
Neuvedeno
Prodej byty 3+1, 77 m2 - Pardubice - Studánka
Prodej byty 3+1, 77 m2 - Pardubice - Studánka
Před 167 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 77 m2 - Pardubice - Studánka.Nabízíme k prodeji slunný byt o dispozici 3+1 v Pardubicích. Aktuálně se jedná o družstevní podíl, který bude převeden na majitele počátkem března 2024. Byt je ve velmi pěkném původním, ale udržovaném stavu. Nachází se na okraji města, tady městský ruch zde není tak výrazný, což jistě ocení rodiny s dětmi. Velkou výhodou je výborná občanská vybavenost. V blízkosti bytu se nachází mateřská a základní škola, dětská hřiště, rozličné služby, obchody , sportoviště a lesní park jako dělaný na dlouhé procházky s rodinou, pejskem či sportování. Každý si zde přijde na své. Byt je velmi prostorný, skládá s... (více v detailu)
Před 167 dny
Pardubický kraj
4 203 446
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty