Stavební pozemek Zlín

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám 1500m2 stavebního pozemku ve Zlíně Salaši, zcela na kraji Zlína, hezký výhled, klid, příroda, blízko centra i nákupního s... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej pozemky pro bydlení, 1 261 m2 - Zlín - Kostelec
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 22549 Hezký den, ráda bych vám nabídla ke koupi atraktivní pozemek v Kostelci u Zlína. Obec se nachází asi 6 km od centra města Zlín. CP 1261 m2. Parcela je mírně svážitá a nachází se na klidném místě, mimo hlavní tah jen kousek od přehrady. Pozemek splňuje požadavky rodinného bydlení s dobrou dostupností do centra města Zlína, ale i okoln... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 999 000
 Kč
Prodej pozemky pro bydlení, 1359 m2 - Zlín - Kostelec
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 22555 Hezký den, ráda bych vám nabídla ke koupi atraktivní pozemek v Kostelci u Zlína. Obec se nachází asi 6 km od centra města Zlín. CP 1359 m2. Parcela je mírně svážitá a nachází se na klidném místě, mimo hlavní tah jen kousek od přehrady. Pozemek splňuje požadavky rodinného bydlení s dobrou dostupností do centra města Zlína, ale i okoln... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 490 000
 Kč
Exklusivní prodej stavebního pozemku Karlovice u Zlína 2877m
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Exklusivní prodej pěkného stavebního pozemku Karlovice u Zlína 2877m2 - rozměry 14,5m x 195m. V územním plánu - plocha smíšená obytná vesnická. Asfaltová cesta. Exklusivní prodej pěkného st... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 690 000
 Kč
Pozemek v lukrativní části města Třince
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem pozemku ve středu údolí hor, se sluncem od rána do večera, s horským potokem, který je dokonce i součástí pozemku. Nádherná příroda, turistická část města s vedlejší klidnou cestou, která vede k vrcholkům hor. Přitom do města je pouhých pár km a na ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Stavební pozemek pro stavbu RD Pardubice - Ohrazenice 918m2.
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím stavební parcelu k prodeji v centru Pardubic, městká část Ohrazenice. Na parcele stál rodinný dům, ten je již odstraněn a parcela je připravena pro novostavbu jenoho či více RD nebo R... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 600 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 706 m2, Vřesina u Bílovce
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte vhodný pozemek pro výstavbu rodinného domu? Naše společnost vám nabízí prodej stavebního pozemku o celkové ploše 706 m2, na ulici nad Opustou v atraktivní lokalitě Vřesina u Bílovce. Pozemek vhodný jak k výstavbě patrového domu tak i bungalovu. V okolí je široká nabí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 468 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku v k.ú. Nenačovice
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Již 10 let jsme vaše pravá ruka přes investice do pozemků. Připojte se i vy k celé řadě investorů, kteří v pozemcích našli stabilní a výnosnou investici. Nabízíme Vám ke koupi pozemek v katastrálním území Nenačovice, LV 236 o výměře 1314 m2. Část pozemku se nachází v územním plánu obce jako plocha bydlení venkovského charakteru. Parcela č. 1114 - o výměře 1314 m2 (ostatní plocha) Na pozemek je přístup zajištěn přes pozemky obce. Na pozemku momentálně n... (více v detailu)
Středočeský kraj
999 000
 Kč
Stavební pozemek Zlín
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Zcela na kraji Zlína v místní části Salaš prodám v mistě určeném k výstavbě rodinného domu dle územního plánu Zlína vyjímečný pozemek pro realizaci reprezentačního sídla o velikosti až 12 000 m2 dle požadavků kup... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej stavební pozemek Luhačovice - Jurkovičova alej
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme na prodej stavební pozemek o výměře 1474 m2. Pozemek se nachází ve velmi lukrativní lokalitě Luhačovic, umístěný u pěší zóny směrem z Luhačovic k přehradě (nachází se v blízkosti hotelu August... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku - lokalita Bezručova - Polička
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Město Polička je známé jako rodiště světově známého skladatele Bohuslava Martinů. Pyšní se svými kamennými hradbami, které v délce 1220m obepínají celé historické jádro města a patří mezi nejzachovalejší hradební opevnění ve střední Evropě. Město žije čilým kulturním a společenským životem. V posledních letech dochází ze strany města k vybudování nových lokalit pro výstavbu rodinných domů. Stavebních pozemků je ale stále nedostatek a veškeré stavební parcely nabízené městem jsou většinou vždy hned prodané. Poptávka stále převyšuje nabídku. Jednou z posledních lokalit zhotovených ze strany města byla lokalita Bezručova, kde se nachází i náš pozemek. Parcela je tedy zcela připravena k výstavbě. Na hranici pozemku jsou připraveny veškeré potřebné inženýrské sítě. Okolní zástavba v lokalitě je již dokončena a budoucí majitel tedy bude moci hned po případném dokončení stavby využívat možnosti, které tato lokalita nabízí - 2 dětské hřiště, dokončená dopravní ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 137m2, pozemek 824m2 Těšnovice
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízíme k prodeji RD o výměře 137m2 a zahradou o výměře 687m2, celková velikost pozemku je 824m2. Dům se nachází v klidné části obce Těšnovice. Jedná se o řadový dům, určen ke kompletní rekonstrukci. Dispozice celého domu je: vstupní chodba se schodištěm a vstupem do zahrady, kuchyň, obývací pokoj, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 600 000
 Kč
Prodej, byt 1+1, Ostrava-Zábřeh, ul. Čujkovova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt o dispozici 1+1 o podlahové ploše 28,70 m2 (dle evidenčního listu) v Ostravě-Zábřehu na ulici Čujkovova. Byt je v původním stavu, ideální pro rekonstrukci a vytvoření nového domova dle Vašich představ. Dům, ve kterém se byt nachází, patří malému družstvu jednoho vchodu a je pečlivě udržovaný, revitalizovaný, zateplený a má nově a velmi reprezentativně upravený vchod. Dům je hlídán také kamerovým systémem. Náklady na bydlení vychází na 3 000 Kč, z čehož fond oprav činí 1 200 Kč. Převod do osobního vlastnictví aktuálně není možný. Lokalita je klidná a vše důležité máte po ruce. Kousek od domu se nachází pa... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodám stavební pozemek v k.ú. Zlín
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek v k.ú. Zlín. Jedná se o p.č. 3693/8 zahrada o celkové výměře 1.985 m2. Část pozemku má hlavní ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 382 000
 Kč
Aukce 2,9 ha pozemků v k.ú. Trnava u Zlína
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prostřednictvím internetové online aukce nabízíme k prodeji pozemky ve výlučném vlastnictví i podílovém spoluvlastnictví v k. ú. Trnava u Zlína, okres Zlín o celkové výměře 28.960 m2. Jedná se o pozemky evidované jako trvalý travní por... (více v detailu)
Zlínský kraj
868 800
 Kč
Prodej rodinného domu 191m2 s pozemkem 192m2
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům, situovaný v jedné z nejatraktivnějších brněnských čtvrtí, v Jundrově na ulici Nálepkova. Tento 3podlažní cihlový řadový dům disponuje 5 pokoji, dvěma kuchyněmi, zimní zahradou, sklepem a přístavbou s dílnami. Celková podlahová plocha je 191m2 a plocha pozemku činí 192m2. Stav objektu je před rekonstrukcí, čímž však nabízí obrovský potenciál pro vytvoření moderního a útulného rodinného sídla, případně vybudování až tří samostatných bytových jednotek. Jedním z hlavních lákadel této nemovitosti pro rodiny s dětmi je blízkost veškeré občanské vybavenosti zahrnující školu, školku,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 900 000
 Kč
Rodinný dům + velký stavební pozemek Božice
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům spíše určený k demolici v Božicích s velkým stavebním pozemkem. Výhodná investiční příležitost pro vybudování minimálně jednoho, dvou nebo i více rodinných domů. Cel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej stavebního pozemku 1 958 m² - Nelahozeves
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní stavební pozemek v obci Nelahozeves, který je pouhých 20 minut od Prahy a má velkorysou rozlohu 1958 m2. Kompletní inženýrské sítě na pozemku a asfaltová obecní příjezdová cesta činí budoucí výstavbu bezproblémovou. Pozemek je svažitý a projekt pro výstavbu s tím počítá, podívejte se v galerii jak bezvadně by to mělo vypadat. Původní projekt zahrnuje spodní patro jako technické zázemí domu s pokoji nebo menší bytovou jednotkou a garáží, horní patro je koncipované jako byt o dispozici 4kk s terasou a východem na horní část zahrady, ze které je parádní výhled do okolí. Již vypracovaný projekt na stavbu patrového rodinného domu s již vydaným stavebním povolením, takže se dá rovnou stavět, má zastavěnou plochu včetně terasy 168 m2 a užitná plocha domu bez terasy je 210 m2. Na vyžádání poskytneme kompletní náhled do projektu domu. Případný zájemce by mohl začít obratem stavět, ale samozřejmě to není podmínkou a je možné tento projekt kompletně předělat. Po doko... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 690 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku v k.ú. Hrušky
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Již 10 let jsme vaše pravá ruka přes investice do pozemků. Připojte se i vy k celé řadě investorů, kteří v pozemcích našli stabilní a výnosnou investici. Nabízíme Vám ke koupi stavební pozemek v katastrálním území Hrušky, LV 1301, podíl 1/2 o výměře 1987 m2. Jedná se o prodej podílu, nikoliv 100% vlastnictví. Parcela č. 1574/23 - o výměře 1451m² (Orná půda) Parcela č. 1727 - o výměře 2399m² (Orná půda) Parcela č. 1570/17 - o výměře 48m² (Ostatní plocha) Parcela č. 1618/15 - o výměře 37m² (Ostatní plocha) Parc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
290 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 412 m2, Výsluní
Před 8 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte únik od ruchu města a nemáte čas se starat o velkou zahradu? Tento pozemek bude pro Vás ten pravý. Nachází se v malebné, klidné obci Výsluní v Krušných horách v nadmořské výšce přes 700 m. Pozemek má plochu 412 m2 a je situován v centru obce. Dříve zde stával dům, tudíž lze využít na výstavbu domu či chaty. V obci je au... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 096 800
 Kč
Prodej pozemek Bydlení
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ať už jste člověk, který chce uniknout z každodenního ruchu velkoměsta, chalupář nebo prostě investor a přemýšlíte o stavbě domu na zajímavém místě pro vlastní bydlení nebo o stavbě rodinného penzionu s wellness, tak tohle místo je to pravé pro Vás.. Obec Hněvkov - lokalita obklopená přírodou. Leží na okraji Zábřežské vrchoviny jen 17 km vzdušnou čarou od Šumperka a 7 km od Zábřehu – do hor to bude téměř „co by kamenem dohodil“. Tzn. pokud hledáte klidné a tiché místo uprostřed přírody, s krásným výhledem na okolní kopce, absolutní klid, lesem za domem a zároveň s možností turistiky i relaxace v okolí- tak tohle místo Vás absolutně okouzlí. Krásný pozemek na kraji obce s velkým potenciálem, jak pro bydlení, tak i pro podnikatelský záměr. Součet všech nabízených parcel je 814 m². V současné chvíli na pozemku stojí stávající rodinný dům, se kterým je možné naložit dle vlastního uvážení – provést rekonstrukci dle vlastních možností nebo objekt zbourat a postavit si vlastní vysněný dům... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 733 000
 Kč
Prodám stavební pozemek v k.ú. Zlín
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám stavební pozemek v k.ú. Zlín. Jedná se o p.č. 3693/8 zahrada o celkové výměře 1985 m2. Část pozemku m... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 382 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku Vlčnov, okres Uherské Hradiště
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji stavební pozemek v obci Vlčnov v okrese Uherské Hradiště o celkové výměře 1265 m2. Na pozemku se nachází starý rodinný dům, který je určený spíše k demolici. Pozemek tvoří zastavěná plocha domu, dvůr a zahrada. Možnost výstavby je buď v místě starého RD neb... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 990 000
 Kč
Stavební pozemek Zlín
Před 15 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám 1500m2 stavebního pozemku ve Zlíně Salaši, zcela na kraji Zlína, hezký výhled, klid, příroda, blízko centra i nákupního ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej, dům , m2, Praha 4, Kunratice, K Borovíčku
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Exkluzivně nabízíme výjimečnou nemovitost: činžovní dům, koncipovaný jako 8 bytových jednotek o podlahové ploše 615 m2 s mimořádně prostorným rovinným pozemkem o rozloze 3694 m2, v enklávě Kunratického lesa, v přírodní oáze jedné z nejatraktivnějších čtvrtí metropole. Byty se nachází ve fázi Shell & Core, ideální k promítnutí subjektivní vize do finalizace interiéru. K činžovnímu domu přiléhá další objekt, kde je zpracována studie na realizaci MŠ. K dispozici všechny inženýrské sítě. Stylové bydlení pro náročné s rozlehlou okrasnou zahradou i ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám stavební pozemek v okolí Zlína
Před 12 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Hledám pro svoji potřebu stavební pozemek v okolí Zlína, ideálně kolem 800-1000m2, inženýrské sít... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty