Přebytky kaktusů, sukulentů

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji sukulenty rodu: Aloe, Haworthia a Gasteria. Ceny jsou k jednání. Prefer... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 300
 Kč

Podobné inzeráty

Přebytky kaktusů a sukulentů
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji sukulenty rodu: Aloe, Haworthia a Gasteria. Ceny jsou k jednání. Prefer... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 300
 Kč
Sukulenty
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
20 kusů sukulentu 1 kus 45kc při osobním odběru 20 kusů 800 kc (40kc/kus) Mám případně i další kytičky. Preferuji odběr všech najednou. Preferuji osobní odběr, Prezletice. Nebo při platbě či zaloze předem muzu dovézt do ... (více v detailu)
Středočeský kraj
45
 Kč
Haworthia Maughanii ( sukulent )
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím drobný, na pěstování nenáročný sukulent Haworthia Maughanii, průměr rostliny cca 4cm. Rostlina má krásné průsvitné lístky. Zasílám bez květníku, jen s kořínky. - pokojová rostlina, v zimě omezit zálivku a možno umístit do chladnější místnosti - intenzivní světlo, není nutné přímé slunce - pro... (více v detailu)
Olomoucký kraj
100
 Kč
Haworthia Truncata ( sukulent )
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím drobný, na pěstování nenáročný sukulent Haworthia Truncata, průměr rostliny cca 4cm. Rostlina má krásné průsvitné lístky. Zasílám bez květníku, jen s kořínky. - pokojová rostlina, v zimě omezit zálivku a možno umístit do chladnější místnosti - intenzivní světlo, není nutné přímé slunce - prop... (více v detailu)
Olomoucký kraj
70
 Kč
Haworthia 'Silver Swirls' ( sukulent )
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím drobný, na pěstování nenáročný sukulent Haworthia Cooperi var. pilifera 'Silver Swirls', průměr rostliny cca 5cm. Rostlina má krásné variegatní, průsvitné lístky. Zasílám bez květníku, jen s kořínky. - pokojová rostlina, v zimě omezit zálivku a možno umístit do chladnější místnosti - intenzivní světlo / pří... (více v detailu)
Olomoucký kraj
180
 Kč
Haworthia Truncata ( sukulent )
Před 8 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím drobný, na pěstování nenáročný sukulent Haworthia Truncata, průměr rostliny cca 4cm. Rostlina má krásné průsvitné lístky. Zasílám bez květníku, jen s kořínky. - pokojová rostlina, v zimě omezit zálivku a možno umístit do chladnější místnosti - intenzivní světlo, není nutné přímé slunce - pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
70
 Kč
Haworthia Maughanii ( sukulent )
Před 8 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím drobný, na pěstování nenáročný sukulent Haworthia Maughanii, průměr rostliny cca 4cm. Rostlina má krásné průsvitné lístky. Zasílám bez květníku, jen s kořínky. - pokojová rostlina, v zimě omezit zálivku a možno umístit do chladnější místnosti - intenzivní světlo, není nutné přímé slunce - pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
100
 Kč
Haworthia 'Silver Swirls' ( sukulent )
Před 8 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím drobný, na pěstování nenáročný sukulent Haworthia Cooperi var. pilifera 'Silver Swirls', průměr rostliny cca 5cm. Rostlina má krásné variegatní, průsvitné lístky. Zasílám bez květníku, jen s kořínky. - pokojová rostlina, v zimě omezit zálivku a možno umístit do chladnější místnosti - intenzivní světlo / př... (více v detailu)
Olomoucký kraj
180
 Kč
Masožravky přebytky k dispozici
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Různé druhy masožravek od 15 Kč kus do 350 Kč dle velikosti a vzácnosti. Mnoho druhů vhodných pro děti a začátečníky mnoho lehce pestovatelnych druhů. Strán... (více v detailu)
Ústecký kraj
15
 Kč
Autožárovky na autoveterány
Přidáno včera - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím retro - autožárovky do hlavních světel, koncových, brzdových, směrových a dalších světel k autoveteránům Škoda 1000MB, Favorit a dalším a to: 12V-60/55W Duolux H4,halogen, 12V-45/40W Tesla, 24V-24/21W, 12V-20/5W, 24V-21/5W, 12V-21W, 12V-21/5W, 12V-20W, 12V-18W, 12V-15W, 12V35/35W, 12V-25W, 24V-15W, 6V-15W, 12V21/5W, 24V-5W, 12V-5W, malé žárovičky 24V-2W, 24V-3W, 24V-4W,28V-2W, 12V-1,5W, 12V-2W, 12V-3W, 12V-4W, žárovky jsou jednovláknové a dvouvláknové, výrobek Tesla, Tunsgram, Osram, Philips, Narwa, Noal, Orion a Polam. Všechny žárovky jsou v dobrém stavu, nepoškozeny, podrobný seznam hodnot a počet žárovek, včetně cen na požádání pošlu. Některé nabízené autožárovky jsou vyfotografovány na přiložených fotografiích. Ceny od 19Kč do 99Kč/kus. Vyzvednout možno osobně, nebo je mohu poslat poštou. Dotazy na uvedené e-mail adrese, nebo tel. čísle, SMS prosím ne, děkuji. E-mail: ji.kymla@seznam.cz tel: 723 322 497... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Anime vlajky
Prodám vlajky. Jsou jako nové viz foto. Cena za kus 100 Kč. Při vět... (více v detailu)
100
 Kč
Laboratorní sklo, filtrační papír
Před 13 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám laboratorní sklo: 1.válec odměrný vysoký se šestihrannou patkou a výlevkou, bílá graduace, 1000 ml SIMAX KAVALIER STABIL-3ks, cena 550 Kč/ks. 2.džbán odměrný válcovitý se stupnicí, uchem a výlevkou, 2000 ml SIMAX-1ks, cena 1550 Kč. 3.válec odměrný nízký se šestihrannou patkou a výlevkou třídy B, hnědá graduace, 1000 ml SIMAX KAVALIER STABIL-1ks, cena 580 Kč. 4.válec odměrný nízký s kulatou patkou a výlevkou třídy B, bílá graduace, 250 ml-1ks, cena 330 Kč. 5.válec odměrný nízký se šestihrannou patkou a výlevkou třídy B, modrá graduace, 50 ml-1ks, cena 180 Kč. 6.baňka odměrná SIMAX 250 ml s NZ, PE zátka, třída A -2ks, cena 240... (více v detailu)
Kraj Vysočina
40
 Kč
Dřevěná kuchyňka IKEA
Před 17 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dřevěnou kuchyňku IKEA ve výborném stavu, plně funkční. Nádobí a potraviny jsou v cen... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 300
 Kč
CD - Deep Purple, Van Halen a Praprecedens
Před 19 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám následující CDs v pěkném stavu. Hraná pouze chvíli v době vydání. Poté dlouho uložena. - Deep Purple - Abandon = [[[PRODÁNO]]] - Deep Purple - In Rock (EMI, původní reissue pro Evropu, nikoliv novější anniversary/výroční edice) = 350 Kč - Praprecedens - … Co Nám Zbejvá… = [[[PRODÁNO]]] - Van Halen - Balance (be... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Sukulenty
Před 27 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
3 kusy sukulentu 1 kus 45kc při osobním odběru 3 kusy 125 kc Mám případně i další sukulenty. Preferuji odběr všech najednou. Preferuji osobní odběr, Prezletice. Nebo při plat... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45
 Kč
Lego Creator 5866 záchrana ze vzduchu
Před 32 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám použité, 100% kompletní Lego Creator 5866 záchrana ze vzduchu. Součástí jsou oba návody v dobrém stavu. Seznam dílů v 1. návodu je počmáraný od předchozího majitele. Všechny díly jsou čisté, nepoškozené, v perfektním stavu. Možný osobní odběr v Brně nebo zaslání poštou (nejspíše Zás... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
129
 Kč
Stavební míchačka
Před 39 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodám stavební míchačku celkem v dobrém stavu. Foto na požádání pošlu. Jen ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Sukulenty - vysluzka na svatbu
Před 45 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
20 kusů sukulentu 1 kus 45kc při osobním odběru 20 kusů 800 kc (40kc/kus) Mám případně i další sukulenty. Preferuji odběr všech najednou. Preferuji osobní odběr, Prezletice. Nebo při platbě či zaloze předem muzu dovézt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45
 Kč
Sukulenty HAWORTHIA fasciata
Před 64 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám sukulenty rodu Haworthia. Mohu poslat přes Zásilkovnu nebo Balíkovnu za 80kč. Možný také osobní odběr.
Moravskoslezský kraj
20
 Kč
Haworthia Cooperi var. obtusa ( sukulent )
Před 223 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím drobný, na pěstování nenáročný sukulent Haworthia Cooperi var. obtusa, průměr rostliny cca 3cm. Rostlina má krásné průsvitné lístky. Zasílám bez květníku, jen s kořínky. K dispozici cca 10ks. - pokojová rostlina, v zimě omezit zálivku a možno umístit do chladnější místnosti - přímé slunce / intenzivní světl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
50
 Kč
Věci nové i použité co již nepotřebuji
Před 180 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám dost věcí co již nepotřebuji (NOVÉ i použité) viz fota a seznam (pošlu na vyžádání). Cenu - kde není prosím nabídněte. POZOR Vyzvednutí je pouze a jen OSOBNÍ v Praze 7 (až tam budu) 1 - 4) NOVÁ cestovní taška (PC byla skoro 500 Kč) Teď davám ken za 150 5-12) Nové nerez nádobí (hrnce a pánve) se skleněnými poklicemi s pojistným odfukem. (velký hrnec má menší vadu - popis na po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
150
 Kč
Kaktusy a sukulenty
Před 553 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím kaktusy a sukulenty a též sazenice těchto rostlin. Z kaktusů zde mám rody: Aylostera mimilaris, Aylostera minima, Aylostera minuscula, Cleistocactus silvestrii...... celý seznam vážným zájemcům zašlu. Přikládám několik fotografií kvetoucích rostlin. Ze sukulentů zde mám rody: Agave americana, Agave americana v. marginata, Aloe vera, Aloe arborescens, Aloe aristata, Aloe humilis, Aloe juvena, Aloe vera, Crassula falcata, Cras... (více v detailu)
Středočeský kraj
90
 Kč
Haworthia Cooperi 'Muriana' (sukulent )
Před 161 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím drobný, na pěstování nenáročný sukulent Haworthia Cooperi 'Muriana', průměr rostliny cca 3-4cm. Rostlina má průsvitné lístky a jemné zoubkování. K dispozici 2ks. - pokojová rostlina, v zimě omezit zálivku a možno umístit do chladnější místnosti - přímé slunce / intenzivní světlo - mírná záliv... (více v detailu)
Olomoucký kraj
70
 Kč
SANOTECHNIK koupelnové umyvadlo.
Před 933 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám koupelnové umyvadlo SANOTECHNIK. Šířka 56cm, hloubka okraje 32cm, hloubka... (více v detailu)
Jihočeský kraj
450
 Kč
Sukulenty - vysluzka na svatbu
Před 88 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
20 kusů sukulentu 1 kus 45kc při osobním odběru 20 kusů 800 kc (40kc/kus) Mám případně i další kytičky. Preferuji odběr všech najednou. Preferuji osobní odběr, Prezletice. Nebo při platbě či zaloze předem muzu dovézt do P... (více v detailu)
Středočeský kraj
45
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty