Prodej rodinného domu 6+1, pozemek 1720 m2, Klášterní Skalic

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu 6+1 v obci Klášterní Skalice na pozemku o rozloze 1720 m2. K domu náleží krásná zahrada o rozloze 310 m2. Dále jsou na pozemku různé chlívky a dílny pro kutily. Nemovitost lze využít k bydlení či může sloužit jako investiční záměr. Z domu lze udělat 2 menší byty s vlas... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 800 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu, 280 m², Skalice u České Lípy
Přidáno včera - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji prostorný rodinný dům v malebné obci Skalice u České Lípy, která se nachází pouze 3 km od Nového Boru a 7 km od České Lípy. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, v rámci které byly obnoveny fasády, modernizovaný systém vytápění, podlahy a izolace. Nemovitost má dvě nadzemní pro podlaží, půdu s potenciálem vestavby a sklepa. V 1. nadzemním podlaží je di... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Pochvalově
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v centru obce Pochvalov. Dům o užitné ploše 126 m je ideální pro rodiny hledající klidné bydlení s dobrou dostupností do okolních měst. Dům disponuje pěti prostornými místnostmi rozloženými do dvou nadzemních podlaží. V patře se nachází také terasa o velikosti 20 m2. Nemovitost je napojena na obecní vodovod i kanalizaci. K domu náleží prostorná garáž , kterou lze využít jako dílnu. Konstrukce je smíšená a stav nemovitosti je před rek... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 121 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Puklicích
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledáte menší nemovitost k rekreaci, nebo i celoročnímu bydlení? V plném zastoupení nabízíme dům v obci Puklice, který se nachází v klidné části obce. Dispozice domu se skládá z ložnice, kuchyně a rekonstruované koupelny s oddělenou toaletou. K domu dále náleží menší dělená stodola s kotlem na tuhá paliva. V blízkém okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost. Jako je šk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu v obci Břasy, část Vranovice
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím ke koupi soubor nemovitostí v obci Vranovice u Břas. Nemovitosti - rodinný dům, vedlejší stavba, stodola a zahrada se nachází uprostřed obce na pozemku o celkové ploše 1 679 m2. Rodinný dům 3+1 s terasou je v dobrém, udržovaném stavu, zastavěná plocha domu je 106 m2. Vytápění je ústřední novým tepelným čerpadlem i TUV. Podkroví je připraveno na další bytovou jednotku. Dále je na pozemku vedlejší stavba o zastavěné ploše cca 120 m2 (dříve ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Blučině
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíte k prodeji velký samostatně stojící rodinný dům v obci Blučina, s užitnou plochou 695 m² a pozemkem o rozloze 1051 m². Dům má dispozici 5+2 a může být ideální jak pro komfortní rodinné bydlení, tak pro podnikatelské účely. Dům se pyšní venkovním vyhřívaným zastřešeným bazénem s moderní technologií, ohřev vody zajišťuje vzduchové čerpadlo. Garáž pojme dva automobily a je zde možnost vjezdu i ze zadní strany pozemku, což přináší další praktické možnosti. Nemovitost je vybavena modern... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu 90 m², pozemek 1 981 m², Bořenovice
Kód zakázky: 5522, Hledáte ideální místo pro rodinný život? Nabízíme Vám nádherný rodinný dům v malebné obci Bořenovice, pouhé 2 km od města Holešov, které poskytuje veškerou občanskou vybavenost. Dům byl kolaudován v roce 2011, je postavený z kvalitních tvárnic Porotherm a nabízí pohodlné bydlení o dispozici 3+1 s podlahovou plochou 90 m². Půdní vestavba přináší možnost rozšíření až o 2–3 další pokoje, což je skvělá příležitost pro ty, kteří plánují rozšířit svou rodinu. Dům je vytápěn ústředním plynovým kotlem, ale pohodlí a atmosféru dodávají i lokální krbová kamna v obývacím pokoji, která vytopí celý dům. V ložnici a dětském pokoji jsou instalovány venkovní rolety, což zajišťuje soukromí a komfort a chládek v letních dne... (více v detailu)
5 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu 90 m², pozemek 1 981 m², Bořenovice
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Hledáte ideální místo pro rodinný život? Nabízíme Vám nádherný rodinný dům v malebné obci Bořenovice, pouhé 2 km od města Holešov, které poskytuje veškerou občanskou vybavenost. Dům byl kolaudován v roce 2011, je postavený z kvalitních tvárnic Porotherm a nabízí pohodlné bydlení o dispozici 3+1 s podlahovou plochou 90 m². Půdní vestavba přináší možnost rozšíření až o 2–3 další pokoje, což je skvělá příležitost pro ty, kteří plánují rozšířit svou rodinu. Dům je vytápěn ústředním plynovým kotlem, ale pohodlí a atmosféru dodávají i lokální krbová kamna v obývacím pokoji, která vytopí celý dům. V ložnici a dětském pokoji jsou instalovány venkovní rolety, což zajišťuje soukromí a komfort a chládek v letních dnech. Kolem domu je zahrada o rozloze 700 m² a za domem se nachází další zahrada o velikosti přibližně 1 400 m², ideální pro další rozvoj, výsadbu ovocnýc... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 800 000
 Kč
Prodej rodinného domu 150 m2, Velký Beranov
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Máme pro vás v zastoupení majitele dům (bývalá restaurace se sálem) ve Velkém Beranově - Nové Domky, který lze využít jak na bydlení, tak na podnikatelskou činnost. Tyto prostory jsou na pozemcích o celkové velikosti 481m2 a budova má zastavěnou plochu celkem 292 m2. Nemovitost je částečně podsklepená - možnost dalšího využití např. jako sklad apod. Nachází se v klidné části obce ihned u komunikace a umožňuje tím rozvoj firmy (gastro, sklad, menší výroba) a různé druhy podnikání, popřípadě investici PRO ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 4+1, 240 m², Lipovec
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 4+1 v klidné části obce Lipovec, katastrální území Lipovec u Blanska. Jedná se o řadový dům s cihlovou konstrukcí a částečně podsklepeným podzemním podlažím. Dům má dvě nadzemní podlaží a celkovou užitnou plochu 240 m². Pozemek o rozloze 376 m² nabízí dostatek prostoru jak pro relaxaci, tak i pro případné zahradničení. Stav nemovitosti je velmi dobrém stavu, tudíž není nutná žádná rozsáhlá rekonstrukce. Výborná dostu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+1, 110 m², Vratimov, ul. Na Podlesí
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům ve velmi zajímavé lokalitě obce Vratimov, se snadnou dostupností Ostravy a Frýdku - Místku. Jedná se o nemovitost vybízející k rekonstrukci dle vlastních představ. V přízemí je dispozice 4+1, ze kterého je přístup do podkroví, kte... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Plzni, Na Roudné
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve vyhledávané lokalitě Plzeň-Roudná. Tento cihlový dům stojí na pozemku o výměře 983 m². Dům se skládá ze dvou nadzemních podlaží a sklepu. Spodní podlaží nabízí dispozici 4+1 a disponuje užitnou plochou 91 m². Podkroví o výměře 66 m² lze využít buď jako prostornou půdu, nebo v něm vybudovat několik podkrovních místností. Nemovitost se nachází v klidné lokalitě, díky čemuž je zajištěno soukromí a klid bez rušivých elementů. Dům stojí na vyvýšeném místě,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Němčicích
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodej nízkopodlažního rodinného domu o dvou bytových jednotkách. Předmětem prodeje je jedna bytová jednotka (levá část domu se samostatným vchodem) o dispozici 4+kk, se nachází v obci Němčice u Pardubic. Celková výměra pozemku 800 m², dům o podlahové ploše 96 m² + terasa 26 m². Součástí domu bude kuchyňská linka. Dispozice: zádveří 7,20 m², chodba 8,25 m², technická místnost 4,80 m², obývací pokoj s kuchyňským koutem 33,65 m², ložnice 15,75 m², pokoj 10,50 m², pokoj 10,50 m², koupelna 5,35 m². Vytápění je tepelným čerpadlem LG. Dům má dvě... (více v detailu)
Pardubický kraj
13 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu Raná u Loun, pozemek 1 638 m2
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům vhodný ke kompletní rekonstrukci či demolici s velkým pozemkem 1 638 m2, nacházející se v klidné lokalitě obce Raná u Loun. K domu náleží i veliká stodola, zahrada za domem je ve svahu. Obec Raná se nachází v těsné blízkosti města Louny, které nabízí veškerou občanskou vybavenost. Zároveň se dům nachází v naprostém klidu přímo u národní přírodní rezervace Raná. Díky ... (více v detailu)
2 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu s pozemkem 456 m2 - Planá u Č. Budějov
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. TM-7505 V zastoupení majitele vám nabízíme ke koupi rodinný dům v malebné vísce Planá u Českých Budějovic. Aktuální stav nemovitosti je určen spíše k rekonstrukci a má výměru půdorysu 89 m2 a pozemek o výměře 456 m2. Stavba je připojena na obecní vodovod, kanalizaci a má přípojku el. energie. Díky své strategické poloze a krásnému okolí nabíz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Ivančicích, ul. Dr. Novotného
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme vám možnost koupě rodinného domu v centru Ivančic. Tento cihlový, řadový dům s užitnou plochou 120 m² stojí na pozemku o rozloze 234 m². Nemovitost je ve výborném stavu po celkové rekonstrukci, která byla dokončena v roce 2020. Tvoří ji dvě nadzemní podlaží a menší sklep. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyní, koupelna s WC a menší pokoj, ze kterého je stejně jako z technické místnosti, která navazuje na vstupní chodbu přímý vstup do okrasné zahrady zakončené pergolou s krbem, dřevníkem a dílnou se skladem. Další 3... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu k rekonstrukci na ulici Dělnická
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 3+1 v klidné části Komína na ulici Dělická. Dům je kompletně podsklepený a nabízí možnost půdní vestavby v podkroví, což otevírá další možnosti rozšíření obytného prostoru. K domu náleží pozemek o výměře 186 m². Nemovitost je určena ke kompletní rekonstrukci, c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 130 m², Bílý Újezd
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v obci Bílý Újezd, o podlahové ploše 110 m² a zahradou o velikostí 995 m². Celková plocha pozemku pak činí 1175 m², kde můžete trávit čas a zvelebovat podle Vašich představit. Ve spodní části se nachází obývatelná část o dispozici 4+kk. Nemovitost je z části podsklepená a průchozí s prostornou garáží. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Čebín
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v obci Čebín, nacházející se v centru obce. Tato nemovitost s celkovou užitnou plochou 220 m² na pozemku o rozloze 785 m², disponuje dvěma nadzemními podlažími s 8 místnostmi . Je napojen na všechny inženýrské sítě. V přízemí se nachází byt 4+1 s koupelnou, samostatným WC a komorou. V patře potom byt 3+kk, koupelna s vanou i sprchovým koutem a WC. Přímo z pokoje je vstup na terasu, kte... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 700 000
 Kč
Prodej Rodinného domu s pozemkem 665 m², Šilheřovice
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme jedinečný vícegenerační dům v malebné a klidné části obce Šilheřovice. Tento dům je ideální pro soužití dvou generací pod jednou střechou, přičemž každá může mít dostatek soukromí i pohodlí. Dům je v původním stavu a připraven k rekonstrukci. Disponuje prostornými místnostmi a zahradou, která je ideální pro letní grilování, dětské hry nebo relaxaci na čerstvém vzduchu. V podsklepení domu je parkování pro 2 auta a dostatek úložného prostoru. Nemovitost leží na samostatné parcele o rozloze 665 m² s celkovou zastavěnou plochou 134 m² a užitnou plochou 220 m². Dům má dvě podlaží, což poskytuje dostatek prostoru pro všechny členy rodiny. Přízemí je prakticky uspořádané a vhodné i pro starší generaci. Dům je napojen na obecní kanalizaci a vytápěn plynovým kotlem. Byl kolaudován v roce 1980. Lokalita je velmi příjemná a poskytuje veškerou potřebnou infrastrukturu. V blízkosti je majestátní šilheřovický zámek s nádherným zámeckým parkem, ideálním pro procházky a odpočinek... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu 151 m2, okr. Blansko
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme ke koupi novostavbu zděného rodinného domu s garáží a zahradou v nově budované rezidenční čtvrti města Kunštát. Dům se nachází ve fázi výstavby s termínem dokončení 12/2024, po dohodě se stavebníkem možné úpravy a výběr prvků interiéru dle Vašich požadavků. Jedná se o dvoupodl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, 500 m², Vikantice
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej velkého rodinného domu i se zařízením v klidné části obce Vikantice, na okraji vesnice uprostřed Rychlebských hor v těsném sousedství Jeseníků. Dům je cihlové konstrukce a skládá se ze tří nadzemních podlaží s celkovým počtem 10 místností. Užitná plocha nemovitosti činí 500 m², rozsáhlý pozemek o rozloze 2089 m². Důležitou součástí domu trampský klub a lokál s krbem, kulečník, kuchyně, pec, kamna což činí nemovitost ideální pro pořádání společenských akcí a setkání, možnost penzionu, hotelu. Pro ubytování zde najdete až 25 lůžek ve třech ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 280 m², Skalice u České Lípy
Před 4 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji prostorný rodinný dům v malebné obci Skalice u České Lípy, která se nachází pouze 3 km od Nového Boru a 7 km od České Lípy. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, v rámci které byly obnoveny fasády, modernizovaný systém vytápění, podlahy a izolace. Nemovitost má dvě nadzemní pro podlaží, půdu s potenciálem vestavby a sklepa. V 1. nadzemním podlaží je di... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 950 000
 Kč
Prodej stavebního pozemku 1103m2, Skochovice
Výjimečná příležitost! Nabízíme k prodeji zasíťovaný stavební pozemek o rozloze 1103m² v malebné obci Skochovice. Tato ideální lokalita poskytuje nejen dostatek místa pro vaše stavební sny, ale také klidné a přátelsk... (více v detailu)
1 873 275
 Kč
Prodej rodinného domu v Ostředku
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme rodinný dům s okrasnou zahradou v klidné části obce Ostředek u Benešova. Tento dvoupodlažní dům, renovovaný a udržovaný, je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a propojení s přírodou. Dům o celkové užitné ploše 143 m² disponuje 8 místnostmi a nabízí velkorysou dispozici 7+1, kterou lze upravit na dvougenerační bydlení s oddělenými bytovými jednotkami. Součástí nemovitosti je také samostatná garáž (17 m²) a další úložné prostory jako sklep, půda a kůlna (156 m²). Částečně podsklepený suterén s kotlem na tuhá ... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rozestavěného domu HNOJICE
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu ve výstavbě Nabízíme k prodeji rodinný dům ve výstavbě se stavebním povolením. Dům se prodává rozestavěný ve fázi základové desky a obvodového zdiva 1. NP. Rodinný dům je umístěn na parcele o výměře 447 m². Zastavěná plocha domu je dle projektu 79,35 m² a užitná plocha 117,75 m². Dům je nepodsklepený, dvoupodlažní. Pozemek se nachází v obci Hnojice, která se nachází mezi Litovlí a Šternberkem, 15 km severně... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty