Prodej bytu 4+kk, 98 m², Chrášťany, ul. Žlutá

Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte ideální místo pro rodinné bydlení v klidné lokalitě u Prahy? Nabízíme Vám útulný, prostorný, velmi dobře řešený byt 4+kk se 2 balkony. Nachází se ve 3. NP cihlového domu a díky orientaci do tří světových stran je v bytě po celý den příjemné světlo, ale ne přímé slunce. Kuchyň je vybavena spotřebiči, má vstup do samostatné spíže s oknem a na balkon, v obýváku je nainstalovaná klimatizace, která dokáže vychladit celý byt. Jako jediný z velkých bytů v domě máte vlastní garáž, před kterou je možné parkovat druhé auto. Sklep, který má 7 m2, je neobvykle prostorný. Bud... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 985 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 4+kk, 150 m², Vratimov, ul. Zahradní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji luxusně zrekonstruovaný byt 4+kk v klidné části Vratimova. Tento prostorný byt o užitné ploše 105 m² se nachází ve dvoupodlažním cihlovém domě, přičemž byt je situován ve druhém nadzemním podlaží. Byt disponuje dvěma moderními koupelnami a nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení celé rodiny. K bytu náleží půda o velikosti 45m², kterou můžete využít jako skladovací prostor. Další výhody zahrnují velkou zahrad... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 380 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 90 m², Sedlčany, ul. Nademlýnská
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný byt 4+kk, ideálně umístěný v centru Sedlčan. Tento cihlový byt o užitné ploše 90 m² se nachází v prvním nadzemním podlaží a prošel kompletní rekonstrukcí, což zajišťuje moderní a komfortní bydlení. Dispozice bytu je velmi praktická a zahrnuje čtyři prostorné místnosti s kuchyňským koutem. Byt je ideální pro rodinu nebo jednotlivce hledající pohodlné bydlení v centru obce se všemi důležitými služb... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Karlových Varech, 67 m2, ul. Hlávkova
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji vybavený prostorný byt 3+1 o užitné ploše 67 m², nacházející se ve 2. podlaží panelového domu v centru obce Stará Role. Tento byt vyniká svým velmi dobrým stavem a je ideální volbou pro rodiny, které hledají pohodlné bydlení v klidné části města. Je po kompletní rekonstrukci včetně jádra bytu. Byt se skládá ze čtyř místností, které poskytují dostatek prostoru pro všechn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 65 m², Český Krumlov, ul. Za Nádražím
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Byt 3+1 v klidné lokalitě Českého Krumlova v osobním vlastnictví. Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 65 m², situovaný v 6. patře sedmipodlažního panelového domu na Nádražním Předměstí v Českém Krumlově. Byt je ve dobrém stavu a je připraven k okamžitému nastěhování. Mezi hlavní přednosti této nemovitosti patří pěkný výhled, který si můžete užívat každý den. Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností – v těsném sous... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 45 m², Praha, ul. V jezírkách
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+kk o užitné ploše 45 m² v klidné části obce Chodov. K bytu náleží sklep. V bytě jsou plastová okna. Je připraven jak k nastěhování, tak k rekonstrukci dle představ o vašem vysněném bydlení. Tento byt se nachází v 6. podlaží kompletně a moderně revitalizovaného panelového domu s celkově 13 nadzemními podlažími, který je monitorován kamerovými systémy a vybaven systémem EKOREG - BXC pro výrazné snížení nákladů na vytápění a novým velkým výtahem. Je ideální vo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 965 090
 Kč
Prodej bytu 2+1, 59 m², Vrchlabí, ul. Dělnická
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+1 o užitné ploše 59 m² ve třetím nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Vrchlabí, konkrétně v katastrálním území Podhůří-Harta. Tento světlý a prostorný byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí, což Vám zaručí pohodlné a moderní bydlení bez nutnosti dalších investic. Dispozice: chodba, samostatné WC, dětský pokoj, koupelna, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, ze které se po schodech dostanete do patra o výměře 15 m2, které je využíváno jako ložnice. Součástí prodeje je i ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 750 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 36 m², Jirkov, ul. Studentská
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt 1+1 v osobním vlastnictví po kompletní a velmi vkusné rekonstrukci v žádané lokalitě města Jirkova. Jedná se o panelový byt o užitné ploše 36 m², nacházející se v prvním podlaží čtyřpatrového domu s podzemním podlažím. Byt je situován v klidné části obce s veškerou občanskou vybaveností v těsném dosahu, což zahrnuje obchody, školy, zdravotní středisko a možnosti sportovního a kulturního vyžití. Stav nemov... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 399 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 76 m², Jičín, ul. Jungmannova
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji velmi pěkný byt 2+1 o užitné ploše 76 m² v centru města Jičín. Tento byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu, který nedávno prošel rekonstrukcí, a je tak ve výborném stavu. Byt disponuje třemi prostornými místnostmi, samostatným WC, komorou, zasklenou lodžií, koupelnou, součástí bytu je prostorný sklep. Ideální... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 300 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 64 m², Ostrava, ul. Hornopolní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví se zasklenou lodžií a zajímavou dispozicí. Byt je v blízkosti centra Ostravy a prošel částečnou rekonstrukcí. Má prostorné neprůchozí pokoje a navíc komoru s úložným prostorem. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 790 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 61 m², Břeclav
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 o celkové ploše 61 m² v Poštorné na ulici Budovatelská. Byt se nachází v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Popis bytu: Dispozice: 2+1 Plocha: 61 m² Balkon: Ano Parkovací stání: Ano Sklepní kóje: Ano Vybavení a vlastnosti: Šatna Světlý a prostor... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 390 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 31 m², Kladno, ul. Generála Selnera
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní byt 1+kk o užitné ploše 31 m², situovaný v klidné části obce Kročehlavy. Byt se nachází v 1. podlaží novostavby s celkem 4 nadzemními podlažími a je ve velmi dobrém stavu. Dřevěná konstrukce objektu zaručuje útulnou a příjemnou atmosféru. Jednotka nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a přímým vstupem na balkon, který je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 530 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 53 m², Karviná - Ráj, ul. Ciolkovského
Hledáte klidné bydlení popřípadě byt na investici? Dovolujeme si Vám nabídnout ve výhradním zastoupení majitele byt 2+1 v osobním vlastnictví s lodžií v žádané lokalitě Karviná - Ráj. Byt je vhodný k rekonstrukci podle vlastních představ. Nabízí dva neprůchozí pokoje, zasklenou ... (více v detailu)
1 870 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², Klášterec nad Ohří, ul. Okružní
Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt o dispozici 3+1 s užitnou plochou 68 m² v žádané lokalitě v Klášterci nad Ohří. Uvnitř bytu se naskýtá pohodlné bydlení s dobře řešenými místnostmi zahrnující obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyni, koupelnu a samostatné WC. Vytápění a ohřev vody zajišťuje centrální dodávka, což přináší komfort bez nepříjemné starosti s individuálním ohřevem. Na podlahách je položené PVC a jsou zde plastová okna k bytu také náleží lodžie a sklepní kóje. Tento lákavý byt se nachází v panelovém domě, který j... (více v detailu)
2 058 900
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 150 m², Vratimov, ul. Zahradní
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji luxusně zrekonstruovaný byt 4+kk v klidné části Vratimova. Tento prostorný byt o užitné ploše 105 m² se nachází ve dvoupodlažním cihlovém domě, přičemž byt je situován ve druhém nadzemním podlaží. Byt disponuje dvěma moderními koupelnami a nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení celé rodiny. K bytu náleží půda o velikosti 45m², kterou můžete využít jako skladovací prostor. Další výhody zahrnují velkou zahrad... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 690 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, DV, 36 m², Chomutov, ul. Písečná
Před 2 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+1 v družstevním vlastnictví o ploše 36 m² v klidné části obce Chomutov. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu s výtahem. Nemovitost je v dobrém stavu a nabízí komfortní bydlení pro jednotlivce či pár. Díky nízkým nákladům na bydlení je také nemovitost velmi zajímavá... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 070 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 90 m², Mšené-lázně, ul. Na Pankráci
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 v klidné části obce Mšené-lázně. Byt je situován ve 2. nadzemním podlaží čtyřpodlažního panelového domu s podzemním podlažím. Má užitnou plochu 90 m² a zahrnuje 5 místností, ideální pro rodinu hledající komfortní bydlení. Stav nemovitosti je velmi dobrý, bez nutnosti dalších investic. Byt se nachází v klidné lokalitě... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 249 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 75 m², Jablonec nad Nisou, ul. Průběžná
Před 2 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji prostorný mezonetový byt 2+kk o užitné ploše 75 m², v klidné části obce Mšeno nad Nisou v Jablonci nad Nisou, jedné z nejžádanějších lokalit. Byt se nachází ve II. a III. nadzemním podlaží cihlového domu. Dispozice bytu, díky oddělená ložnici od obývacího pokoje, poskytuje ničím nerušené soukromí. Společnou zahradu o velikosti 809 m² , můžete využít jako ze... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 640 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 90 m², Sedlčany, ul. Nademlýnská
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu krásný prostorný byt 3kk o užitné ploše 90 m² v centru obce Sedlčany. Byt se nachází ve 2. podlaží cihlové budovy a prošel kompletní rekonstrukcí, což zajišťuje moderní a útulné bydlení. Dispozice zahrnuje tři prostorné místnosti – obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice a útulnou koupelnu. Součástí bytu je také nová kuchyňská linka vybavená spotřebiči. Lokalita v ce... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 25 m², Opava, ul. Antonína Sovy
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ráda bych Vám nabídla skvělou příležitost k vlastnímu bydlení i investici. Tento zrekonstruovaný byt 1kk o velikosti 25 m2 se nachází v 8NP panelového domu, který je rovněž po revitalizaci. Bydlení je zde velmi klidné a pohodové. Navíce jsou v bytě nízké nákla... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 899 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 28 m², Vsetín, ul. Sušilova
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 1+1 o ;rozloze 28 m2 na ulici Šušilova ve Vsetíně. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží zděného bytového domu s výtahem. Byt prošel částečnou rekonstrukcí a je v pěkném udržovaném stavu, připravený ihned k nastěhování. Dům je situovaný v blízkosti centra s veškerou občanskou vybav... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 990 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk v Praze, ul. Pod Žvahovem
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledáte levné bydlení nebo dobrou investici v Praze? Nabízíme k prodeji jednotku 1+kk v klidné lokalitě Prahy 5 - Hlubočepy, ul. Pod Žvahovem. Plně zařízená jednotka s užitnou plochou 16 m² se nachází v druhém patře cihlového domu. Byt se skládá z místnosti vybavené kuchyňskou linkou, skříní a postelí, dále chodbou a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Designový nábytek je součástí prodeje. Z okna bytu je krásný výhled do okolí. K bytu náleží sklepní kóje, výhodou je možnost využití prádelny vybavené prač... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 700 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 50 m², Pardubice, ul. Luďka Matury
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu, plně zařízený byt 3+1 o ploše 50 m² v oblíbené části Studánka, Pardubice. Byt se nachází v 7. patře panelového domu s výtahem. Je ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s veškerou občanskou vybaveností. Lokalita nabízí obchody, restaurace, posilovnu, knihovnu, školy a školky. Zastávka MHD je vzdálena pouhých 5 minut chůze. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, menší kuchyni, ložnici a pr... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 73 m², Ostrov, ul. Lipová
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Představujeme Vám bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, která se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu bez výtahu, ve velmi klidné lokalitě města Ostrova. I přesto, že se v domě nenachází výtah, stává se tento byt bezbariérovým, kvůli dříve instalované schodišťové plošině pro vozíčkáře. Byt se skládá z prostorné předsíně, tří pokojů, kuchyně s menší zděnou komorou, vyzděné koupelny s rohovou vanou a samostatným WC. Koupelnové jádro prošlo v roce 2019 rekonstrukcí, v letošním roce zde byla provedena bílá výmalba celého bytu a ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 121 000
 Kč
Byt 4+kk, 144 m2, Praha 5 - Košíře
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Unikátní byt s panoramatickým výhledem na Prahu a prostornou terasou (132 m2). Byt o dispozici 4+kk je nyní upraven na vzdušnější 3+kk, jednoduchou úpravou lze však dispozici 4+kk navrátit. Byt je situován v posledním 6. NP rezidenčního paláce v projektu PARVI Cibulka od YIT. V původně průmyslové stavbě bývalé továrny, která byla velmi citlivě zrekonstruována na současné moderní bydlení loftového typu, jsou zachovány industriální prvky a prostory působí velmi stylově a vzdušně. V b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Byt 4+kk, 144 m2, Praha 5 - Košíře
Před 2 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Unikátní byt s panoramatickým výhledem na Prahu a prostornou terasou (132 m2). Byt o dispozici 4+kk je nyní upraven na vzdušnější 3+kk, jednoduchou úpravou lze však dispozici 4+kk navrátit. Byt je situován v posledním 6. NP rezidenčního paláce v projektu PARVI Cibulka od YIT. V původně průmyslové stavbě bývalé továrny, která byla velmi citlivě zrekonstruována na současné moderní bydlení loftového typu, jsou zachovány industriální prvky a prostory působí velmi stylově a vzdušně. V b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty