Prodej bytu apartmánu 2+1 Horní Lipová Jeseník

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Toužíte po bytě ve výjimečné lokalitě na rozhraní Hrubého Jeseníku a Rychlebský hor v Horní Lipové části Lipová - lázně ? Pak je tato nabídko právě pro Vás. Horní Lipová je především střediskem zimní i letní horské turistiky, související též s lázeňstvím v Dolní Lipové i Lázně Jeseník. A tady v tak vyhledávané lokalitě Vám nabízíme prodej horského bytu - apartmánu k trvalému bydlení i k investici na pronájem, případně obojímu. Dům nebyl zasažen povodní. Byt se nachází ve 3 patře 4 patrového apartmánového domu o 19 ti jednotkách,který je využíván jako byty i apartmány. Dům i byt byly kompletně rekonstruovány v roce 2008. Při rekonstrukci bytu 66m2 byly použity ty nejmodernější technologie. Telefonem na dálku ovládáte topení, vodu …. Velká výhoda. Pojedete na apartmán a již z domu si zapnete topení. Přijedete do teplého bytu. Výhodou jsou neprůchozí pokoje mimo kuchyně. Po vstupu do chodby napravo je soc zařízení se sprchovým koutem 4,5m2 a vyhřívaným žebříkem na sušení... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Pronajem bytu 2+1 Horní Planá
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pronajmu byt po kompletní rekonstrukci v Horní Plané, sídl. Míru, 2.patro v klidném prostředí v domě s deseti byty (dům je zateplený s vyměněnými okny). Velikost 2+1, 53m2, vyzděná koupelna a WC, část. vybavený... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme prodej bytu v podílovém spoluvlastnictví o dispozici 2+1+L a výměře 55 m2, který se nachází ve 2. patře bytového domu na ulici M. Švabinského v Bílině. Byt má zděné jádro, z části obložené keramickou dlažbou, zachovalá kuchyňská linka, plastová okna. Byt se nachází ... (více v detailu)
Ústecký kraj
820 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Velké Opatovice
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám byt 2+1. Byt se nachází ve 3. Patře. V bytě jsou nová plastová . Celková výměra je 64m2 a k bytu náleží 2 sklepy. Vytápění je plynové vlastním kotlem... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 600 000
 Kč
Pronájem bytu Horní Planá
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Pronajmu byt po kompletní rekonstrukci v Horní Plané, sídl. Míru, 2.patro v klidném prostředí v domě s deseti byty (dům je zateplený s vyměněnými okny). Velikost 2+1, 53m2, vyzděná koupelna a WC, část. vybavený nábytkem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Dům se třemi byty a velkou zahradou v Krnově
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pěkný dům s velkou hezkou zahradou v blízkosti Krnovské nemocnice.v domě jsou tři byty (jeden byt sloužil jako zubní ordinace) je zde i garáž a velká společenská místnost. Dům je v dobrém s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Dům se třemi byty a velkou zahradou v Krnově
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pěkný dům s velkou hezkou zahradou v blízkosti Krnovské nemocnice.v domě jsou tři byty (jeden byt sloužil jako zubní ordinace) je zde ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví 57m2,balkon,sklep
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Byt je na klidném místě v zeleni,v dochozí vzdálenosti cca10 min. je škola,obchody, městské centrum,poliklinika aj. Školka přímo za domem. Dům je po celkové revitalizaci. V bytě jsou 2 pokoje+spací kout který je součástí obývacího pokoje a mů... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prostorný mezonetový APARTMÁN 2+1 64 m2 přímo pod lanovkou T
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronajmu krásný a prostorný, mezonetový apartmán 2+1 v novostavbě bytového domu o celkové výměře 64 m2 přímo pod lanovkou na Tanvaldský Špičák v Albrechticích v Jizerských horách. Dostupnost po asfaltové silnici, parkování na parkovišti u domu. Byt se skládá z předsíně - zádveří, koupelny s vanou, kuchyně s kuchyňskou linkou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Prodej prostorného 2+1 v cihlovém domě na dobré adrese
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám světlý byt v OV o dispozici 2+1 (60m2 + 8m2 sklep) v cihlovém domě. Netypickým prvkem je výklenek v obývacím pokoji. Orientace oken na 3 světové strany. Možnost předělat na 3kk. Byt je v původním stavu ideální pro kompletní rekonstrukci. Rozmístění místností naleznete v přiloženém orientačním půdorysu. Byt se nachází ve 2. patře 5-ti podlažního domu bez výtahu, za to s vlastní velkou oplocenou zahradou sloužící obyvatelům domu k posezení, relaxaci a třeba i sušení prádla. Z bytu je krásný nerušený výhled na Liberec a Jizerské hory, z pokoje potom do klidného parku u domu. Oceníte velmi ní... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 898 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Děčíně, ul. Kamenická
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Máme tu na prodej moc pěkný byt v cihlové zástavbě na ulici Kamenická. Byt je v osobním vlastnictví dispozice 2+1 umístěný ve třetím nadzemním podlaží. Plocha bytu je 58 metrů čtverečních. Na patře jsou dva byty a svým umístěním poskytuje byt dostatek soukromí. Byt je ve velmi zachovalém stavu s částečnými rekonstrukcemi. Okna jsou plastová, nový plynový kotel s rozvodem teplé vody do radiátorů. V obytných místnostech jsou na podlahách dřevěné parkety s koberci, v chodbě a kuchyni PVC. Místnosti j... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 095 000
 Kč
BYT 2+1 s balkonem a garáží Uherský Brod
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodej zděného bytu o výměře 62 m² v 1. patře domu, balkon 3,4 m² a garáž v suterénu domu na Úlehlách. Byt je splacený, nízké měsíční náklady. V koupelně je umyvadlo, vana, otopný žebřík, samostatné WC, v kuchyni je kuchyňská linka včetně el. sporáku, digestoře a spíž. Byt je vytápěný centr... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 090 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 - 56m2 ve Skutči
Přidáno dnes - Pardubický kraj - SBAZAR
Pronájem bytu 2+1 - 56m2 ve Skutči, Sládkova ul. čp.857.Byt se nachází v 1.patře panelového domu s výtahem. Dům i byt má bezbariérový přístup. Byt je z větší části vybaven (komplet vybavená kuchyň, nábytek ,spotřebiče, atd.).K bytu náleží l... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Most, ul. tř. Budovatelů bl. 98
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej bytu v osobním vlastnictví, dispozice 2+1 v Mostě u Kauflandu. Dům prošel kompletní revitalizací a zateplením a má plastová okna. Byt je v udržovaném stavu s dlouhodobě pracujícími, platícími nájemníky. V tomto domě máme 3. byty k prodeji, bližší informace u makl... (více v detailu)
Ústecký kraj
950 000
 Kč
Prodej prostorného bytu 2+1 se 2 balkony v Plzni na Slovanec
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
V žádané lokalitě v Plzni na Slovanech (roh Nepomucké a Částkovy ul.) nabízíme exkluzivně k prodeji prostorný byt 2+1 se 2 balkony, který se nachází v 1. patře revitalizovaného zděného domu s výtahem. Byt o výměře 54 m2 je v osobním vlastnictví a každý pokoj má svůj vlastní balkon. Okna z kuchyně a ložnice jsou orientována do vnitrobloku, obývací pokoj je směrem do Částkovy ul. OTOP a TUV řešeno dálkově z Plzeňské teplárenské. Dům spravuje spol. Alldom. Měsíční náklady činí pro 2 osoby cca 4 400 Kč + el., plyn (z toho samotný FO: 1 ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 600 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Ostravě, ul. Sládkova
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ráda bych Vám představila tento skromný byt 2+1 v osobním vlastnictví, který se nachází ve 2NP panelového domu po revitalizaci. Skvělá adresa s perfektní dostupností! V bytě proběhla výměna podlahy v kuchyni, obývacím pokoji i na chybě, kdy bylo položeno PVC. V ložnici zůstává koberec. Vybavení může být s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 499 999
 Kč
Prodej bytu 3+1, Horní Bříza
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové ploše 69 m². Byt se nachází ve 4. patře revitalizovaného cihlového domu. Dispozice nemovitosti chodba, ložnice (12,56 m²), toaleta, koupelna se sprchovým koutem, obývací pokoj (17,95 m²), kuchyň (9,02 m²), dětský pokoj (16,65 m²). Nemovitost je ve stavu, který je okamžitě připraven k bydlení. Revitalizace cihlo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Nejdku, ul. Závodu míru
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+1 v Nejdku, ul. Závodu míru. Prostorný byt se nachází v 7. patře s výtahem a je v původním stavu, vhodný k rekonstrukci. Novější kuchyňská linka, plastová okna, dům s novým euro výtahem. Za domem zeleň a před domem parkovací místa, blízko do centra města. Doporučujeme prohlídku. S vyřízením financování rádi pomůžeme. Neváhejte nás kontaktovat a přijďte si prohlédnout tuto nemovitost. Podlahová plochu byto... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 295 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Plesná u Chebu
Prodám byt 2+1 v Plesné u Chebu o celkové rozloze 53m2. K bytu náleží 2x sklep. Dům je celkově zateplen a hospodaření společenst... (více v detailu)
1 620 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 Králíky – Horní Lipka
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pronájem bytu o dispozici 2+1 a výměře podlahové plochy 52 m2, který se nachází v I. NP cihlového bytového domu v Horní Lipce, Králíky. K dispozici: kuch... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 ve Žďáru nad Sázavou; ul. Neumannova
Nabízíme k prodeji krásný byt 2+1 po velmi zdařilé rekonstrukci. Tento cihlový byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží . Byt je ideální volbou pro rodiny či páry hledající pohodlné bydlení v klidném sídlišti s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Dispozice bytu zahrnuje prostornou kuchyň s obývacím a dětským pokojem, samostatné WC a koupelnu se sprchovým koutem . Byt má... (více v detailu)
3 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 253 m², Bašť, ul. Okružní
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Krásný prostorný rodinný dům s velkou zahradou v obci Bašť jen 10 min od severní hranice Prahy. Dispozičně je dům tvořen obývacím pokojem s velkými okny a krbem, které mu dodávají tu správnou atmosféru. Moderní kuchyňský kout s ostrůvkem je dostatečně prostorný. V domě je ložnice a dětský pokoj. Dostatek úložných prostor zajišťuje technická místnost a samostatná šatna. Pohodlí zajišťují také dvě koupelny, v obou je umístěn sprchový kout a v jedné velká rohová vana. V patře domu je velká terasa, kde bude jistě příjemné posezení.... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 590 000
 Kč
Prodej útulného cihlového bytu 2+1 po rekonstrukci v Plzni n
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme na prodej útulný cihlový bezbariérový byt 2+1 s komorou o výměře 61 m2, který se nachází v klidné a žádané lokalitě Plzně – na Doubravce (ul. Pod Lesem). Byt prošel kompletní a velmi vkusnou rekonstrukcí. Pokoje jsou samostatné, neprůchozí a součástí prodeje je veškeré vybavení a nábytek na fotografiích: kuchyňská linka vč. veškerých spotřebičů lednice s mrazákem, myčky, varné desky, trouby, v koupelně pračka a sušička. OTOP a TUV řešeno dálkově z Plzeňské teplárenské. Dům po kompletní revitalizaci spravuje spol. Rarita a náklady za r. 2023 činí cca 3 200 Kč (z toho samotný FO: 1 192 Kč) + el., plyn.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 650 000
 Kč
prodej bytu 3+1/L ul. Pražská - Teplice
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k převodu dr. podílu byt 3+1/L v Teplicích - Proseticích, ul. Pražská. Byt je ve třetím patře panelového domu, který je ve správě OSBD Teplice. Dům je zateplený a na celém domě jsou plastová okna. Samotný byt má rozlohu cca 70 m2 a patří k němu též komora před bytem a sklepní kój... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 480 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, Kaznějov
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Hledáte byt, kde už nebudete muset nic dodělávat, kde je vše vyřešené? Nabízíme Vám novostavbu bytu o dispozici 2+kk s vlastní zahrádkou a parkovacím stáním. Celková plocha bytu činí 44,4 m2. Bytová jednotka se nachází v 2.NP nemovitosti s výtahem. Velký benefit je udržovaná prostorná zahrádka o velikosti 60 m2. Bytový dům je situován v klidné části obce Kaznějov s veškerou občanskou vybaveností. Dispozice bytové jednotky jsou tvořeny obývacím pokojem s kuchyň... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 520 000
 Kč
Prodej atypického, prostorného bytu 4+1 v Jihlavě
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme výhradně k prodeji atypický, prostorný, mezonetový, zděný byt 4+1 po celkové rekonstrukci. Byt v osobním vlastnictví o výměře 97m2 s možností využívání zahrady za domem s prostornou pergolou orientovanou do klidové zóny a dvěma parkovacími stáními se nachází ve druhém a třetím patře třípodlažního bytového domu na klidném místě na ulici Pod Jánským kopečkem. Do bytové jednotky jsou dva vchody, jeden chodbou do patra po schodech, druhý přímo do obývacího pokoje ze zahrady. Byt tvoří 2 podlaží. V přízemním patře bytu najdeme kuchyň s jídelním koutem a plně zařízenou kuchyňskou linkou, předsíň, samostatnou toaletu, koupelnu s vanou, komoru, samostatnou ložnici a prostorný obývací pokoj s pracovním koutem odkud se dostaneme na zahradu a schodiště vedoucí do 1.patra se dvěma samostatnými, prostorným... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 692 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty