Prodej bytu 3+kk 76 m², Manilva, Španělsko

Prodej bytu 3+kk 76 m², Manilva, Španělsko
Před 13 dny - BAZOS
Apartmány v rezidenčním komplexu o dispozici 3+kk a 4+kk, který se nachází v klidné oblasti jižně od Manilvy. Užijete si velké terasy s výhledem na moře s pláží, která je vzdálená jen 5 minut chůze. K dispozici jsou vám bazény a místo pro sportovní aktivity i parkovací místo. Každý apartmán je vybavený kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči a vestavěnými skříněmi. Parkovací stání v ceně. Dokončení výstavby je plánované na 3Q 2024. Vyhledáme Vám ideální nemovitost dle Vašich požadavků. Na výběr máme více než 700 nemovitostí od apartmánu až po vila domy na pobřeží Costa del Sol. Zajistíme pro Vás kompletní s... (více v detailu)
Před 13 dny
6 370 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 3+kk v atraktivní části Klatov
Prodej bytu 3+kk v atraktivní části Klatov
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Krásný byt v atraktivní lokalitě Klatov. Současná majitelka si pohrála s původními dispozicemi bytu a z 2+1 tak vznikl zajímavě řešený 3+kk. Vstupní chodba s vestavěnou skříní propojuje hlavní obytnou část, koupelnu, wc a je z ní přístup do prostorné ložnice. Z obývací části s kuchyňským koutem se vchází do další ložnice (v současnosti dětský pokoj) a na rohový balkon, který s plochou přes 11 m2 a orientací na sever a západ využijete na příjemné posezení s výhledem na Šumavské kopce. Byt je umístěn v prvním nadzemním podlaž... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
4 480 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk 68 m2, Pec pod Sněžkou
Prodej bytu 3+kk 68 m2, Pec pod Sněžkou
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Přemýšlíte o koupi horského apartmánu přímo v centru Krkonoš? Nabízíme k prodeji horský apartmán o dispozici 3+kk o celkové ploše 68 m2 v bytovém domě - Kovárna Residence, který se nachází přímo v centru Pece pod Sněžkou. Jedinečný výhled, klid, soukromé parkovací stání v podzemní garáži a vlastní lyžárna jsou další z mnoha výhod, které tento byt nabízí. Dispozice bytu: vstupní chodba, plně vybavená koupelna se sprchovým koutem, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu (10 m2), ze které je vstup také z ložnice, samostatný pokoj s krásným výhledem na přírodu, wc, lyžárna a parkovací stání v podzemní garáži. Vytápění bytové jednotky je zajištěno dálkově, stejně tak ohřev vody. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Byt je z nadstandarních materiálů, podlahové vytápění, dubová dřevěná podlah... (více v detailu)
Před 1 dny
Královéhradecký kraj
10 500 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, Nový Bor, ulice Jiráskova
Prodej bytu 3+1, Nový Bor, ulice Jiráskova
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prostřednictvím SMS Reality bychom vám rádi představili ideální příležitost investice v Novém Boru nebo bydlení přímo pro vás. Prostorný obývací pokoj vám přinese pohodlí, je propojený s balkonem kde se tedy můžete pohodlně nadechnout čerstvého vzduchu nebo se slunit v tomto krásném ročním období. Ložnice nabízí dostatek prostoru pro pořádný šatník a velkou postel. Kuchyň chytře řešena, nabízí velkou spoustu úložného prostoru. Dětský pokoj je ráj pro každé dítě, je vzdušný a světlý. Součástí je také sklep. Před domem je dětské hřiště, do 10 minut chůze obchody s potravinami, restaurace, autobu... (více v detailu)
Před 2 dny
Liberecký kraj
3 150 000
 Kč
Prodej, byt 2+1 53 m2, DV, Chomutov, ul. Václavská
Prodej, byt 2+1 53 m2, DV, Chomutov, ul. Václavská
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt o velikosti 2 + 1, nacházející se na adrese Ulice Václavská, v obci Chomutov. Jedná se o velmi klidnou a vyhledávanou lokalitu. Tento panelový objekt se nachází v dobrém stavu a nabízí pohodlné bydlení v 7. patře z celkových 8 podlaží. Celková podlahová plocha bytu činí 53m². Jedná se o nemovitost v družstevním vlastnictví, která je vybavena výtahem pro snadný přístup do bytu. Byt je nabízen bez vybavení, což poskytuje novému majiteli možnost vytvořit si interiér podle svých představ. Byt se skládá z chodby, kuch... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
1 350 000
 Kč
Milovice, pronájem bytu 1 + kk, 40 m2, okr. Nymburk
Milovice, pronájem bytu 1 + kk, 40 m2, okr. Nymburk
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám byt v bytovém domě, který se nachází v 1PP. Dispozice bytu: vstupní prostorná chodba, koupelna se sprchovým koutem, topným žebříkem a toaletou. Dále obývací pokoj s kuchyňskou linkou, která je vybavena dvouplotýnkovým vařičem s indukční deskou, mikrovlnkou, lednicí s mrazákem a rychlovarnou konvicí. V obývacím pokoji je manželská postel a několik skříní. ev.č.: 3536... (více v detailu)
Před 3 dny
Středočeský kraj
8 500
 Kč
Pronájem, byt 2+1, 51 m2,  DV, Chomutov, ul. Pod Břízami
Pronájem, byt 2+1, 51 m2, DV, Chomutov, ul. Pod Břízami
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Podnájem bytu 2+1, nacházející se v 7. patře zatepleného panelového domu v klidné lokalitě města. Byt prošel částečnými úpravami, najdeme zde dva velké pokoje, koupelnové jádro s odděleným WC a kuchyni. Byt je velmi prostorný a slunný. V pokojích jsou položeny plovoucí podlahy a jsou zde nové dveře. Součástí je sklepní kóje. Byt je ihned volný. ev.č.: 8289 Cena ... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
8 400
 Kč
Prodej, byty 3+1,72 m2, Loučná nad Desnou
Prodej, byty 3+1,72 m2, Loučná nad Desnou
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Milujete Jesenické hory a přírodu a už dlouho hledáte bydlení pro Vaší rodinu? Pak pro Vás máme exkluzivně v nabídce byt v samém srdci Jeseníků v horské obci Loučná nad Desnou. Byt o dispozici 3+1 je po částečné rekonstrukci a nachází se ve 5. NP panelového domu s výtahem. Byt má vyzděné jádro cca před 10 lety, koupelnu se sprchovým koutem a zánovní kuchyňskou linku. Výhodou jsou neprůchozí pokoje, lokalita a krásný výhled na okolí. Obec Loučná nad Desnou se nachází v blízkosti skiareálu Kouty nad Desnou, Červenohorského sedla nebo termálních lá... (více v detailu)
Před 2 dny
Olomoucký kraj
2 700 000
 Kč
2+1 osobní vlastnictví Ostrava Poruba
2+1 osobní vlastnictví Ostrava Poruba
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte příjemné a pohodové bydlení s nízkými náklady?? Nabízím byt v osobním vlastnictví po částečné obnově, kdy v obývacím pokoji jsou nové omítky a koupelna je zcela nová v četně zděného jádra. Na podlaze v chodbě je dlažba a zbytek bytu jsou plovoucí podlahy. Na domě proběhla kompletní revitalizace, nová střecha, fasáda, okna, dveře i výtah . Doplatek revitalizace je však již velmi nízký. Značným bonusem je výborná lokalita včetně komp... (více v detailu)
Přidáno včera
Moravskoslezský kraj
2 499 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v osobním vlastnictví s balkonem v Brně - Lí
Prodej bytu 4+1 v osobním vlastnictví s balkonem v Brně - Lí
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej velkého bytu 4+1 v OV s balkonem o celkové výměře 88 m2, Brno - Líšeň, ul. Josefy Faimonové. Byt se nachází v 6. NP/8 ve velmi udržovaném a zrevitalizovaném domě s novým výtahem. Byt (orientovaný na S a Z) je v původním, dobře udržovaném stavu se zajímavým půdorysem - viz fotogalerie. Výhodou bytu jsou 3 zcela neprůchozí pokoje a krásný výhled do zeleně ze všech oken. V současnosti byt nabízí velké množství vestavěných skříní ve dvou předsíních. Je však možné v rámci rekonstrukce zvětšit plochu koupelny a WC a zachovat jednu prostornou př... (více v detailu)
Před 1 dny
Jihomoravský kraj
6 595 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 58m² ulice Janáčkova, Hodonín.
Pronájem bytu 2+1 58m² ulice Janáčkova, Hodonín.
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2 +1 s podlahovou plochou 58 m². Jedná se o cihlový byt ve 4NP/5NP, cihlového bytového domu. Dispozice : vstupní chodba, šatna, kuchyně jejíž součástí je kuchyňská linka s kombinovaným sporákem, obývací pokoj, ložnice, koupelna s vanou, samostatná toaleta. K bytu náleží sklep pro uskladnění věcí. Majitel požaduje při podpisu smlouvy, kauci ve výši 26.000 Kč ( kauci je možné rozdělit), nájemné ve výši 10.000Kč + zálohy na energie, ve výši 4.000Kč. Provize RK... (více v detailu)
Před 1 dny
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Dlohodobý pronájem bytu 1+1 ve Znojmě
Dlohodobý pronájem bytu 1+1 ve Znojmě
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele Vám nabízím k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 1+1 ve Znojmě, který se nachází na ulici Havlíčkova. Byt se nabízí s vybavením - kuchyňská linka, sporák, el bojler. Vytápění je zajištěno přímotopy. Nájemné včetně záloh činí 15.500,-Kč . Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 31.000,-Kč. Energetická třída „G“ je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č.406/2000Sb.o hospodaření s energií, p... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
9 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk v obci Kacákova Lhota, 5 km od Ji
Prodej rodinného domu 5+kk v obci Kacákova Lhota, 5 km od Ji
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej rodinné domu 5+kk o podlahové ploše 140 m2 v klidné části obce Kacákova Lhota. Stav objektu je projekt, což poskytuje zájemci možnost přizpůsobení interiéru dle vlastních přání a preferencí. Výstavba domu je plánována na jaro roku 2024. Tato nemovitost představuje zajímavou investici a nabízí příležitost získat vysněné bydlení v blízkosti města Jičín. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kont... (více v detailu)
Před 3 dny
Královéhradecký kraj
7 500 000
 Kč
Prodej novostavby bytu Radůz 1+kk, 47 m2, Hodonín
Prodej novostavby bytu Radůz 1+kk, 47 m2, Hodonín
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Podlahová plocha 47 m2 takřka odpovídá dvoupokojovému bytu. Navrhli jsme větší koupelnu s toaletou a oknem a oddělenou vstupní chodbu s možností vestavby nábytku. Ve zbylém velkém prostoru jsme vám ponechali možnost uplatnit svou kreativitu a přizpůsobit si bydlení vlastním představám. Zajímavým rozšířením je prostor vedle kuchyně, který můžete využít jako komoru nebo šatnu. Orientace bytu na severozápad a velké okno v centrální části umožňují přístup dostatku přirozeného světla. Byt bude připraven ve standardech, které jsme ladili dle potřeb domu a potřeb budoucích obyvatel tak, aby dávali smysl pro domácí pohodu s ohledem na nízké provozní náklady za bydlení. Proto i pronájem dává ekonomiku. K bytu náleží sklep. Z ceny bytu poskytneme slevu 100 000 Kč na nákup kuchyně. Poloha domu je výjimečná. Nachází se jen kousek od centrální ulice města, přesto však v klidné loka... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
4 222 669
 Kč
Prodej novostavby bytu Ráchel 1+kk, 50 m2, Hodonín
Prodej novostavby bytu Ráchel 1+kk, 50 m2, Hodonín
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Podlahová plocha 50 m2 takřka odpovídá dvoupokojovému bytu. Navrhli jsme oddělenou vstupní chodbu s možností vestavby nábytku. Koupelnu s toaletou jsme optimalizovali, aby se do ní pohodlně vešlo vše, co je potřeba. Ve zbylém velkém prostoru jsme vám ponechali možnost uplatnit svou kreativitu a přizpůsobit si bydlení vlastním představám. Orientace bytu na severozápad a umístění oken v hlavní části umožňuje přístup dostatku přirozeného světla. Vymezit prostor ložnice můžete buď oknem, nebo naopak možná oceníte možnost úplného zatemnění pro maximální spánkový komfort a regeneraci. Byt bude připraven ve standardech, které jsme ladili dle potřeb domu a potřeb budoucích obyvatel tak, aby dávali smysl pro domácí pohodu s ohledem na nízké provozní náklady za bydlení. Proto i pronájem dává ekonomiku. K bytu náleží sklep. Z ceny bytu poskytneme slevu 100 000 Kč na nákup kuchyně. Poloha domu je výjimečná. Nachází se jen kouse... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
4 188 957
 Kč
Prodej bytu 3+1, 66 m2, Vimperk, K. Weise
Prodej bytu 3+1, 66 m2, Vimperk, K. Weise
Před 3 dny - BAZOS
Prodej rekonstruovaného družstevního bytu 3+1 o celkové užitné ploše 66 m2, jež se nachází v revitalizovaném panelovém domě s novým výtahem. Bytový dům se nachází v širším centru města Vimperk a je v docházkové vzdálenosti potřebných služeb i úřadů. Dispozice je - vstupní chodba s vestavěnými skříněmi a vstupem na samostatné wc, dále pak vstup do kuchyně, odkud se dostáváme do samostatného pokoje a koupelny s rohovou vanou. Z chodby je potom další vstup do obývacího pokoje s jídelním koutem a posledního samostatného pokoje. Orientace bytu je JZ, SZ a SV směrem. Dům i byt je bez dluhů a závazků, úvěr na revitalizaci je již zaplacen. Nízké nákla... (více v detailu)
Před 3 dny
2 600 000
 Kč
pronájem bytu 1+kk s balkonem, 31 m2, Lhota
pronájem bytu 1+kk s balkonem, 31 m2, Lhota
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem úplně nového bytu 1+kk o velikosti 31 m2 umístěném v 1. podlaží kompletně zrekonstruovaného domu. K bytu náleží balkon o rozloze 4,5 m2. U domu je bezproblémové parkovaní na vyhrazeném soukromém parkovacím místě. Vstupní částí je menší předsíň, ze které se vstupuje do prostorného pokoje s kuchyňským koutem, který je plně vybaven – nerezový dřez, indukční deska, trouba, myčka, mikrovlnka. Koupelna s WC a sprchovým koutem má také vstup z předsíně. Zde je také prostor pro pračku a sušičku. Byt je bez nábytku a umožňuje Vám jej zařídit podle vašich ... (více v detailu)
Před 2 dny
Zlínský kraj
9 500
 Kč
Pronájem 76 m2, 2+kk, Hodonín, Wilsonova ul.
Pronájem 76 m2, 2+kk, Hodonín, Wilsonova ul.
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Představuji Vám nájem půdního prostoru o dispozici 2 pokojů plus kuchyňský kout, který se nachází v 1. patře komerčního objektu u vlakového nádraží. Prostor je pronajímán bez nábytku. V koupelně je sprchový kout. Vytápění je plynem Wafkami. Parkování přímo před bytem zdarma. Byt je k nastěhování od 01.07.2024. Nájemné činí 9.000 Kč a zálohy na energie 5.000 Kč. ... (více v detailu)
Před 4 dny
Jihomoravský kraj
9 000
 Kč
Pronájem pěkného bytu 2+1, Ostrava Poruba
Pronájem pěkného bytu 2+1, Ostrava Poruba
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu pěkný a zrekonstruovaný byt 2+1 o podlahové ploše 60m2. Byt se nachází v 1. patře panelového domu, který prošel kompletní revitalizací. Dům je zateplený a má novou fasádu, plastová okna, a vchodové dveře. Byt je pěkně zrekonstruován a je vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči. Byt se na... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
13 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk, ulice Heranova, Ústí nad Orlicí
Prodej bytu 1+kk, ulice Heranova, Ústí nad Orlicí
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Byt o dispozici 1+kk nacházející se v ulici Heranova, odkud je blízko jak do centra města, tak do školky, či školy. Zároveň se dostanete za pár minut mimo města do krásné přírody plné cyklostezek. Jedná se o byt v osobním vlastnictví v 8.NP panelového bytového domu. Byt v původním udržovaném stavu, poslední rekonstrukce se týkala koupelny - obložení umakartového jádra. Dispozičně se skládá z chodby, pokoje s kuchyňským koutem, koupelny (sprchový kout) a WC. Součástí bytu je sklep. Topení a teplá voda - centrální. Bytový dům zateplen, výtah. Správu provádí Stavební bytové družstvo Ústí n... (více v detailu)
Před 2 dny
Pardubický kraj
1 290 000
 Kč
Prodej novostavby bytu Rita 1+kk, 58 m2, Hodonín
Prodej novostavby bytu Rita 1+kk, 58 m2, Hodonín
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Podlahová plocha 58 m2 již odpovídá dvoupokojovému bytu. Navrhli jsme větší koupelnu s toaletou a oddělenou vstupní chodbu, která umožňuje vestavět nábytek k odložení bot a svršků. Ve zbylém velkém prostoru jsme vám ponechali možnost uplatnit svou kreativitu a přizpůsobit si bydlení vlastním představám. Orientace bytu na severozápad a velké okno v hlavní části zaručují dostatek přirozeného světla. Naopak v ložnici možná oceníte možnost úplného zatemnění pro maximální spánkový komfort a regeneraci. Byt bude připraven ve standardech, které jsme ladili dle potřeb domu a potřeb budoucích obyvatel tak, aby dávali smysl pro domácí pohodu s ohledem na nízké provozní náklady za bydlení. Proto i pronájem dává ekonomiku. Z ceny bytu poskytneme slevu 100 000 Kč na nákup kuchyně. Poloha domu je výjimečná. Nachází se jen kousek od centrální ulice města, přesto však v klidné lokalitě. Máte tak veškerou občanskou vybavenost a obchody doslova na dosah ruky. Perfektní volba pro ty, kteří ocení klidné b... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
5 355 000
 Kč
Prodej bytu, 91 m2, Pardubice
Prodej bytu, 91 m2, Pardubice
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Přednosti bytu: dům z r.2009, dvě lodžie, parkovací zastřešené stání ve vnitrobloku Dobrý den, rád bych Vám nabídl k prodeji krásný byt 3 + kk s dvěmi prostornými lodžiemi a vlastním parkovacím stáním. Byt se nachází ve druhém patře osmipatrového zatepleného domu v novém moderním projektu Zelená Terasa. Bytový komplex Zelená Terasa byl postaven v roce 2009. Bytová jednotka se skládá z prostorného obývacího pokoje s jídelnou a kuchyňským koutem, ze které je vstup na zastřešenou lodžii (6 m2), ložnice, pokoje se vstupem na druhou lodžii, chodby, velké koupelny s vanou, samostatného WC a sklepního prostoru v suterénu domu. K bytu se dostanete přes vjezdovou bránu, pohodlně zaparkutete na vlastním zastřešeném parkovacím místě přejdete 10m a jste v domě. Vstup do domu a bytu je bezbariérový. Celková plocha bytu: byt 63,7m2 + 4,5m2 lodžie + 6m2 lodžie + 5,7m2 skep + 11m2 parkovací stání T... (více v detailu)
Přidáno včera
Pardubický kraj
6 000 000
 Kč
Byt 2+1, Pod Hvězdárnou
Byt 2+1, Pod Hvězdárnou
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nově nabízíme k pronájmu byt 2+1 s balkónem ve 3.patře bytového domu na ulici Pod Hvězdárnou. Byt je zcela prázdný, ale vybaven velkou vestavnou skříní a botníkem na chodbě. V kuchyni je skleněný jídelní stůl a dvě židle. Kuchyně je vybavena samostatně stojícím sporákem s troubou. V bytě je možné ponechat i pračku na prádlo, která je umístěna v koupelně s vanou. Obývací pokoj má balkón a je průchozí do ložnice. Na podlahách jsou polo... (více v detailu)
Před 1 dny
Olomoucký kraj
7 000
 Kč
Mladá Boleslav, prodej dvougeneračního RD 7+2, 213 m2, na po
Mladá Boleslav, prodej dvougeneračního RD 7+2, 213 m2, na po
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji dvougenerační RD 7+2, 213 m2 na pozemku o výměře 462 m2 v klidné části Mladé Boleslavi, okr. Mladá Boleslav. Řadový dům je zděný, má 3 podlaží a díky své dispozici nabízí ideální bydlení pro rodiny s dětmi i atraktivní investiční příležitost. S užitnou plochou 213m² a zastavěnou plochou 141m² na parcele o rozloze 462m² tato nemovitost poskytuje dostatek prostoru pro různé využití. Dispozice domu: vstupní chodba, schodiště do suterénu, kde se nachází prádelna, společenská místnost a sklep. V přízemí domu je první bytová jednotka o dispozici 4+1, 106 m2, která je v původním stavu, ale udržovaném stavu (obývací pokoj, 3x ložnice), kuchyně s linkou a koupelna s vanou. Toaleta je oddělena. V podkroví je bytová jednotka o dispozici 3+1, 107 m2, která vznikla přestavbou v roce 2006. Dispozici tvoří dvě ložnice, obývací pokoj vybavený klimazizací a s odpočinkovou částí, kuchyně s jídelnou a koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem. Plastová okna jsou orientována na s... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
13 750 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví v těsné blízkosti cent
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví v těsné blízkosti cent
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej slunného bytu 3+1 o CP 64 m2 s lodžií, situovaného na adrese Liberec, Oldřichova v části obce Liberec III-Jeřáb. Bytová jednotka v osobním vlastnictví se nachází v 1. patře panelového domu. K bytu patří komora v mezipatře a společné prostory v suterénu domu, parkování možné u domu. V případě zájmu zašleme zpracovanou virtuální prohlídku ... (více v detailu)
Před 3 dny
Liberecký kraj
3 990 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 896 m², Pelhřimov
Prodej obchod a služby, 896 m², Pelhřimov
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Máte podnikatelský záměr a chybí vám prostory pro jeho realizaci? Nabízíme vám k prodeji komerční nemovitost v obci Starý Pelhřimov, který se nachází pouhé 2 km od okresního města Pelhřimov. Výborná dostupnost směr Praha a Brno, dálnice D1 Exit Humpolec pouhých 19 km. Tato nemovitost sloužila v minulosti jako kulturní dům a v posledních letech byla vy... (více v detailu)
Přidáno včera
Kraj Vysočina
3 999 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty