Prodej bytu 3+1, 80 m², Vrbno pod Pradědem, ul. Nad Stadione

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný a slunný byt 3+1 v osobním vlastnictví o užitné ploše 80 m² v klidné části Vrbna pod Pradědem, umístěný ve 3. nadzemním podlaží panelového domu. Dům se pyšní klidnou lokalitou, nabízí kompletní občanskou vybavenost a skvělou dostupnost okolní přírody. Tento domov je ideálním místem pro rodiny hledající harmonii mezi městským životem a přírodou. Najdete zde všechny výhody městské infrastr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 669 400
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej bytu 3+1, 68 m², Hranice, ul. Hromůvka
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
V exkluzivním zastoupení majitelů nabízíme družstevní investiční byt s možností převodu do osobního vlastnictví v Hranicích na Hromůvce. V bytě bydlí spolehliví nájemníci. Byt má 68m², dva neprůchozí pokoje a průchozí obývací pokoj ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1, 70 m², Český Těšín, ul. Polní
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte byt po rekonstrukci s lodžíí nebo investici? Nabízíme k prodeji prostorný družstevní byt 3+1 o užitné ploše 70 m² v klidné části Českého Těšína. Dispozice je upravena na 4+1.Tento byt se nachází v prvním nadzemním podlaží devítipodlažního panelového domu, je po rekonstrukci a je ideální pro rodinné bydlení. Díky umístění v klidné části... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 699 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 61 m², Chomutov, ul. Zahradní
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 3+1 o užitné ploše 61 m², nacházející se ve 4. patře panelového domu v klidné části sídliště v Chomutově. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň, koupelnu a samostatné WC. Byt je ve velmi dobrém stavu, ideální pro rodinné bydlení nebo jako investiční příležitost. K bytu náleží také sklep v podz... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 671 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 63 m², Prostějov, ul. Italská
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 63 m², který se nachází ve 6. podlaží bytového domu s výtahem na ulici Italská v Prostějově. Byt disponuje velkou lodžií, která nabízí krásný výhled, a dále sklepem a kolárnou pro bezpečné uložení kol. Dům prošel nedávno revitalizací, má celkem 8 podlaží a nachází se v žádané lokalitě s kompletní občanskou vybaveností v těsné blízkosti. Byt má výhodnou orientaci na východ a západ, což zajišťuje příjemné osvětlení během celého dne. Parkování v okolí domu ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 715 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 73 m², Fulnek
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 73 m², nacházející se ve třetím nadzemním podlaží panelového domu v klidné části obce Fulnek - Jerlochovice. Tento světlý a vzdušný byt v domě s pouze pěti bytovými jednotkami je ve velmi dobrém stavu, disponuje čtyřmi místnostmi a je ideální volbou pro rodinné bydlení. K bytu náleží sklep o velikosti 5m2 a je zde možnost využití kočárkárny, kolárny a sušárny, vše umístěno v přízemí domu. Klidná lokalita ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1, 76 m², Zbýšov
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Zbýšov v Čechách to je ideální místo pro klidný rodinný život, místo vhodné pro relaxaci a nekonečné procházky. A zde nabízíme k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 76 m² + balkón a lodžie na každé straně bytu. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží cihlového domu, který v roce 2021 prošel celkovou revitalizací. V bytě v roce 2014 proběhla částečná rekonstrukce (koupelna, chodba, ložnice), v roce 2022 byla instalována nová kuchyňská linka na míru. Byt disponuje 4 místnostmi, což zahrnuje prostorný obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyň s jídelním ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 280 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 75 m², Hlubočky, ul. Na Orátě
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám do prodeje byt 3+1 ve vyhledávané lokalitě Hlubočky u Olomouce. Byt je v původním, ale velmi zachovalém stavu. Dispozičně je byt řešen třemi neprůchozími pokoji, kuchyní a velkou výhodou jsou dvě komory díky kterým se v případě rekonstrukce dá vymyslet zajímavá a hlavně prostor... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 200 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 66 m², České Budějovice, ul. J. Buděšínskéh
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt o velikosti 3+1 s užitnou plochou 66 m² v žádané lokalitě Českých Budějovic v ul. J. Buděšínského - Rožnov. Tento byt se nachází v 1. patře panelového domu. Dispozice je řešená z praktické chodby s vestavěnými skříněmi a se vstupem do kuchyně, WC a do obývacího pokoje, na který navazuje ložnice. Z kuchyně se vchází do koupelny s vanou a do dalšího pokoje. Vytápění bytu a teplá voda je zajištěno centrálně. Panelový dům prošel čá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 199 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 64 m², Tábor, ul. Budapešťská
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme prodej bytu o dispozici 3+1, osobní vlastnictví o PP 66 m2 s balkonem, 1. patro zatepleného panelového domu po revitalizaci. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, plastová okna, zrenovované bytové jádro, obložená koupelna s vanou a umyvadlem, samostatné WC, nová kuchyňská linka včetně plynového sporáku. V chodbě vestavěná skříň, obložky dveří, stoupačky v plastu. K ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 245 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 101 m², Jablonec nad Nisou, ul. Mánesova
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 100 m² v cihlovém domě, který se nachází v samém centru Jablonce nad Nisou. Byt je situován ve 3. nadzemním podlaží a zajišťuje tak klidné bydlení s výhledem na okolní zástavbu. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu, což umožňuje okamžité nastěhování či úpravy podle vlastních představ. Jedinečnou výhodou této nabídky je blízkost vyhlášené jablonecké přeh... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1, 88 m², Kolín, ul. Školská
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 88 m², který se nachází v žádané lokalitě Kolín, přímo v centru obce. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží menšího zděného domu a přináší tu pravou domácí atmosféru, například díky funkčnímu krbu, který je nejenom estetickým prvkem, ale dodává bytu i příjemné teplo domova. Byt prošel částečnou rekonstrukcí – je zde úplně nová kuchyňská linka včetně spotřebičů, jsou vyměněná plastová okna v polovině bytu, zmodernizované rozvody, položená nová podlaha a nové vnitřní dveře. Dům dost... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 550 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 30 m², Praha, ul. Peškova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný družstevní byt 1+kk v klidné části obce Hlubočepy. Byt je ideálí i jako investiční příležitost. Tento byt se nachází ve 3. patře osmipodlažního panelového domu a nabízí užitnou plochu 30 m². Ideální pro jednotlivce či páry hledající pohodlné bydlení v klidném prostředí. Byt je v dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování. Velké okno zajišťuje dostatek přirozeného světla. Dispozice bytu nabízí praktické řešení p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 800 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 63 m², Ostrava, ul. Francouzská
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný byt 3+1 v oblíbené lokalitě Poruba. Byt se nachází na 9. podlaží panelového domu s celkem 15 nadzemními podlažími, což zajišťuje krásný výhled a dostatek světla po celý den. Celková užitná plocha bytu činí 63 m² a skládá se ze tří místností, které jsou ideální pro rodinné bydlení či investiční příležitost. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, takže je připraven k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 390 000
 Kč
Prodej bytu v Mostě ul. K.H.Borovského
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví v žádané a klidné lokalitě Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v osobním vlastnictví, který se nachází v jedné z nejžádanějších a nejklidnějších lokalit. Tento byt je ideální pro rodiny, páry nebo jednotlivce, kteří hledají pohodlné a klidné bydlení. Popis bytu: Dispozice: 3+1 Podlahová plocha: [uveďte m] Balkón: Ano Sklep: Ano Podlaží: 2 Stav: Po rekonstrukci Vybavení a vlastnosti: Prostorný dětský pokoj s přístupem na balkón Moderní kuchyně s dostatkem úložnéh... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 800 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 73 m², Zlín, ul. Slezská
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o užitné ploše 73 m², situovaný v klidné části Zlína. Nemovitost je v dobrém stavu a nabízí ideální dispozici pro rodinné bydlení. K bytu náleží lodžie, která poskytuje příjemné místo k relaxaci s výhledem do okolní zeleně. Je zde možnost také přikoupit dvojgaráž, což je v této lokalitě ve... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 72 m2 -
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 65219, Hledáte byt na bydlení nebo na investici? Nově Vám nabízíme byt 3+1 v 2.NP o výměře 72 m2, v osobním vlastnictví, v klidném vchodě ve vyhledávané lokalitě v ul. Hutnická v Chomutově. Byt se skládá s kuchyně s kuchyňskou linkou, prostorné chodby s vestavěnou skříní, tří samostatných poko... (více v detailu)
1 899 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², Volary, ul. Sídl. Míru
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+1, o celkové výměře 68 m2. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu, v centru města Volary. Dispozice bytu zahrnuje předsíň, toaletu, koupelnu, dětský pokoj, ložnici, obývací pokoj, kuchyni a nechybí mu ani balkon nebo sklep. Nem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 250 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 63 m², Děčín, ul. Jeronýmova
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý byt 3+1 o užitné ploše 63 m², nacházející se v centru obce Děčín IV-Podmokly, ul. Jeronýmova. Byt je situován ve 2. podlaží cihlového domu s celkem 4 nadzemními a 1 podzemním podlažím. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu – nová podlaha, snížené stropy, nově zrekonstruovaná koupelna a 4 roky starý plynový kotel zajišťující moderní komfort vytápění. K bytu náleží lodžie s výhledem do klidného vnitrobloku, ideální pro relaxaci či ra... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 495 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 75 m2, Chotěboř, ul. Krále Jana
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledáte v Chotěboři ke koupi byt 3+1, který je připraven k okamžitému užívání? Nabízíme Vám k prodeji slunný byt o dispozici 3+1 o celkové ploše 75 m2, který se nachází ve 3. podlaží zatepleného panelového domu s výtahem v ulici Krále Jana. Byt se zděným jádrem disponuje vstupní chodbou, kuchyní s vybavenou kuchyňskou linkou a jídelnou, prostorným obývacím pokojem, dětským pokojem, ložnicí, koupelnou se sprchou, umyvadlem a toaletou. Dům je po revitalizaci s b... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 800 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 106 m², Ostrava, ul. Tolstého
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 3+1 s užitnou plochou 106m² v centru části Moravská Ostrava. Jedná se o prostorný, moderně rekonstruovaný byt v cihlovém domě s pouze třemi bytovými jednotkami. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží a nabízí komfortní bydlení s malou zahrádkou, ideální pro odpočinek. K bytu také náleží jedno parkovací stání a skvěle dimenzovaný sklep, což zvyšuje jeho praktičnost této nemovitosti. Bezpečnost zajišťuje moderní zabezpečovací systém a videotelefon. Výhodou je lokalita v centru města, která zřetelně ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 890 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 58 m², Ostrava, ul. Mariánskohorská
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej bytu v osobním vlastnictví 2+1 v Moravské Ostravě - ideální jako investice pro AIRBNB a jiné krátkodobé pronájmy. Vkusně zrekonstruovaný byt o velikosti 2+1 (58 m²) v klidném místě obklopeném zelení. Byt se nachází v šestém ze sedmi nadzemních podlaží panelového domu. Dům je zateplen vatou 25 cm, nová fasáda a upravený vstup do budovy.Byt je rozdělen na obývací pokoj orientovaný na východ, kde si můžete vychutnat ranní slunce, a ložnici společně s kuchyní na západ, ideální pro sledování západů ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 950 000
 Kč
Prodej byt 3+1, 120㎡
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
!!!!!!!!!!!!!!!!!Nabízím k prodeji designovou bombu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V souladu s extravagantním lifestylem majitelů byl vytvořen luxusní prostor na 120m2 v Suchém Vrbném, navíc v krásném starém cihlovém domě z první poloviny 20. stolení. Unikátní a atypický dům a v něm i atypický byt. Jedinečnost, to zde mimo jiné kupujete. Bytová jednotka 3+1 s dalšími prostory a různými zákoutími si Vás jednoduše získá. Mimo nadčasový domov získáváte perfektní strategi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 78 m², Pláně
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji slunný byt 2+1 se šatnou a komorou v klidné části obce Pláně, katastrální území Pláně u Plas. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží panelového domu v cihlové nadstavbě o celkovém počtu 3 podlaží. S užitnou plochou 78 m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Nemovitost je ve velmi dobrém původním stavu. K bytu náleží garáž o velikosti 20 m2 a dvě sklepní kóje, to zajišťuje dostatek úložných prostor. Lokalita nab... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 590 750
 Kč
Prodej bytu 2+1, 44 m², Ostrava, ul. Dolní
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+1 v osobním vlastnictví o užitné ploše 44 m², nacházející se v žádané lokalitě v Ostravě-Zábřehu. Byt je situován v klidné části obce, ve 2. NP panelového domu s výtahem. Nemovitost prošla zdařilou rekonstrukcí a disponuje praktickou dispozicí se 3 místnostmi, což zajišťuje komfortní bydlení. Byt je připraven k okamžitému na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 250 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 32 m², Klecany
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi krásný byt o dispozici 2+kk a užitné ploše 32 m² v klidné části obce Klecany. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží sedmipodlažního domu. Tento moderně řešený byt poskytuje pohodlné bydlení s dostatkem denního světla a výbornou dostupností do centra obce. Vstupní předsíň vede do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který je plně vybaven moderními spotřebiči. Ložnice nabízí dostatek místa pro úložné prostory... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 152 460
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty