Prodej pozemku, 11883 m², Gruna

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodejI pozemek v katastrálním území Gruna, který přímo sousedí se silnicí číslo 35 mezi Mohelnicí a Moravskou Třebovou. Tento pozemek o rozloze 11 883 m² je ideální pro ty, kteří hledají prostor pro realizaci svých drobných podnikatelskýc... (více v detailu)
Pardubický kraj
450 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej pozemku, 6 010 m2, Dobříň
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rozsáhlou provozní plochu o celkové výměře 6010 m² v klidné části obce Dobříň. Tento pozemek je ideální pro realizaci Vašich podnikatelských plánů a navíc poskytuje jedinečnou možnost výstavby budov do 100 m². Pozemek má dobrý stav a komfortní možnosti pro budování infrastruktury, včetně možnosti celkového oplocení, což zaručuje maximální bezpečnost a soukromí. Velk... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 800 000
 Kč
Prodej pozemku, 1884 m², Odrava
Jste na správném místě, pokud hledáte pozemek, který má to nejlepší z obou světů - produktivní zemědělský půdu a vynikající dostupnost. S hrdostí vám představujeme pozemek o rozloze 1884 m². Ten se nachází v malebné oblasti Odrava, v katastrálním území Potočiště, doslova jen kousek od dálnice D6. Vzhledem k poloze pozemku je strat... (více v detailu)
489 000
 Kč
Prodej pozemku, 6666 m2. Smidary
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 6666 m2 ve Smidarech. Dle územního plánu je veden jako BV - vesnické bydlení, s hlavním využitím pro výstavbu rodinných domů. Minimální plocha pozemku činí 800 m2 s maximálním zastavěním 40% plochy pozemku. Pozemek navazuje na novou zástavbu obcę a sousedí s ma... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 500 000
 Kč
Prodej pozemku, 4616 m², Dívčí Hrad
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej pozemků v obci Dívčí Hrad, obec v okrese Bruntál, ve výlučném vlastnictví, v katastrálním území Životice u Dívčího Hradu. Způsob využití jiná plocha, druh pozemku ostatní plocha. Výměra pozemků je celkem 4616 m2. Pozemek o rozloze 3525 m2 je vedle intravilánu obce. Pozemk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
239 999
 Kč
Prodej pozemku, 6 010 m2, Dobříň
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
**Prodej stavebního pozemku 6010 m² v klidné části obce Dobříň**Nabízíme k prodeji rozsáhlý stavební pozemek o velikosti 6010 m² situovaný v klidné části malebné obce Dobříň. Tento pozemek je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci klidného venkovského prostředí a možnosti realizace vlastního projektu. Na pozemku je možné postavit stavbu o ploše do 100 m², což z něj činí skvělou příležitost pro výst... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 800 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 22063 m², Kačice
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji jedinečný pozemek na prahu obce Kačice u Kladna. Potřebujete rozsáhlý pozemek pro Vaše podnikání? Podnikáte ekologicky? Tato příležitost může být Vaše. Přestože v územním plánu města je schváleno hlavní využití jako autokemp (veškerá dokumentace je zpracována a může být k dispozici), obec se nebrání jednat o změně územního plánu na jiné, zejména ekologické účely. Nabízí se zde možnost např. solárních panelů pro obnovitelnou energii nebo odstavná plocha pro kamiony se sociálním zázemím, provoz bez ekologické zátěže. Pozem... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 200 000
 Kč
Prodej souboru pozemků, 29967 m², Nesuchyně
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji soubor pozemků o celkové výměře 29 967 m² nacházejících se v klidné části obce Nesuchyně. Tato lokalita nabízí jedinečnou příležitost pro ty, kteří touží po klidu a souznění s přírodou.Pozemky jsou vhodné pro výstavbu občanského vybavení, smíšené obytné stavby nebo využití jako orná půda. Můžete zde tedy realizovat svůj sen o vlastním ranči či statku a vytv... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 690 000
 Kč
Prodej pozemku, 1244 m2, Jeseník, ul. Šumperská
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej pozemku, na kterém lze dle územního plánu postavit rodinný dům. Momentálně se na části pozemku nachází dlouhodobě zavedený autoservis s dílnou, k dispozici je pergola na stání tří aut a vlastní parkoviště. Nemovitost je napojená na veřejný vodovod, ohřev vody zajišťuje ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 950 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 1811 m², Ústí nad Labem-Všebořice
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej pozemku o výměře 1811 m2 v katastru obce Všebořice. Jedná se o komerční pozemek, leží vedle dálnice D8, s dobrým přístupem z asfaltové komunikace. V územním plánu je v zastavite... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 193 449
 Kč
Prodej pastviny, 5287 m², Kdyně
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - ANNONCE
Přinášíme Vám možnost koupi ojedinělé louky na velmi zajímavém místě na okraji města Kdyně. Louka se nachází 1,3 km od centra města, jenž pro Vás může být hezké zázemí pro relaxaci po náročném dni nebo třeba pastvina. Při osobní prohlídce je možné dojednat koupi pouze části pozemku. Louka přímo sousedí s místním kopcem Škarmaň (680 m.n.m.) a také K... (více v detailu)
Plzeňský kraj
853 550
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 7130 m², Havířov
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Vaše šance na vlastní sen: Prodej pozemků v malebné obci Prostřední Suchá! Máme pro vás jedinečnou příležitost stát se majitelem těchto krásných sousedících pozemků v srdci Prostřední Suché. Tento pozemek nabízí nespočet možností pro vaše budoucí plány a projekty. Co vás čeká: Část pozemku, cca 500m², je určena pro výstavbu vašeho rodinného domova - můžete si zde postavit dům svých snů. Přístup na pozemky je zajištěn přes obecní komunikaci, což znamená snadnou dostupnost. Inženýr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
650 000
 Kč
Prodej investičního pozemku, 15539 m², Hradec Králové
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám ke koupi pozemek v Hradci Králové v části Věkoše o celkové ploše 15 539 m2. Ve druhé části tohoto pole v tuto chvíli probíhá výstavba rodinných domů, je tedy velká pravděpodobnost že i tato část bude zahrnuta k výstavbě. Tudíž pokud chcete do budoucna zhodnotit své finance neváhejte se zajímat o tuto nemovitost. V současné dob... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 500 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 17.776 m², Pardubice - Trnová
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji komerční pozemek o rozloze 17.776 m², situovaný v klidné části obce Trnová. Tento rozsáhlý pozemek se nachází v atraktivní lokalitě s výbornou dostupností a veškerou občanskou vybaveností. Poskytuje široké možnosti pro podnikatelskou a investiční činnost. Díky jeho velikosti a umístění je ideální pro výstavbu obchodních prostor, skladů, malýc... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku k bydlení, 446 m², Praha 4, Šeberov
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek k bydlení o rozloze 446 m², ideálně situovaný v klidné části obce Šeberov. Tento pozemek je ideálním místem pro výstavbu vašeho vysněného rodinného domu. Dle platného Územního plánu SÚ hl.m. Prahy je záměr novostavby RD o 2 NP se zastavěnou plochou cca 110 m2. Pozemek se nachází v dobře přístupné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v dosahu, a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 400 000
 Kč
Prodej ostatní, 83 m², Drysice
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej pozemku o výměře 83 m2 v katastru obce Drysice. Jedná se o ostatní plochu, pozemek leží poblíž dálnice a je vh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
86 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 7240 m², Jablunkov
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji komerční pozemky s výbornou dostupností v příhraničí Slovenska i Polska. Možné využití skladovacích prostor či lehkého průmyslu. Bližší informace... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 1369 m², Kosova Hora
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek s celkovou výměrou 1369 m² v obci Kosova Hora, který je vhodný ke komerčním účelům, zejména zemědělské činnosti, skladování a prodeji plodin nebo chemických přípravků či hnojiv. Momentálně je pozemek zarostlý keři. Přípustné funkční využití: výroba nerušící okolí, obchod, služby, dopravní a technická infrastruktu... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 555 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 2362 m², Kosova Hora
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pozemek s celkovou výměrou 2362 m² v obci Kosova Hora, který je vhodný ke komerčním účelům, zejména zemědělské činnosti, skladování a prodeji plodin nebo chemických přípravků či hnojiv. Momentálně je pozemek zarostlý keři a nachází se na něm zemědělská stavba, která má zastavěnou plochu 94 m², avšak dle stavu je vhodná k demolici. Přípustné funkční využití: výroba nerušící ok... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 450 000
 Kč
Prodej pozemku, 2000 m², Hněvotín
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zemědělskou parcelu o rozloze 2000 m², situovanou na okraji malebné obce Hněvotín. Tento pozemek představuje perfektní příležitost jak pro zemědělce, tak i investory. Pozemek je v dobrém stavu, pravidelně obděláván a udržován, což zajišťuje jeho dlouhodobou udržitelnost a produktivitu. Strategická polo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 990 000
 Kč
Prodej pozemku, 18118 m², Moldava
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji pozemek s výjimečnou polohou v obci Moldava v katastrálním území Nové Město u Mikulova. Pozemek je veden jako zemědělský půdní fond a aktuálně není obděláván, což umožňuje jeho využití nejen pro zemědělské účely, ale i pro rekreační projekty. Přístup na pozemek je zajištěn po obecní travnaté cestě, která zaručuje plnohodnotný přístup. Pozemek se nachází pouhých 300 metrů od sjezdovky Ski areálu Bouřňák a v přímé blízkosti běžkařských tratí Krušnohorské magistrály, což z něj činí ideální místo pro zimní sporty a... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 821 210
 Kč
Prodej objekt bydlení, 541 m2, Skalsko - okr. Mladá Boleslav
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nemovitost, která se nachází v obci Skalko, 12 km od města Mladá Boleslav. Obec se nachází v malebném kraj Kokořínska a má převážně rekreační charakter. Jedná se o objekt bydlení, částečně podsklepený se 2 nadzemní podlažími a nevyužitým podkrovím pro obytné účely s užitnou plochou 830 m2. Celková plocha pozemku 1299 m2 se zastavěnou plochou nemovitosti 541m2. Základní konstrukce je zdě... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 70 m², Starý Kolín, ul. Hudečkova
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám k prodeji samostatný rodinný dům ve Starém Kolíně, který je vhodný k rekonstrukci. Lze jej využít k trvalému bydlení, k rekreaci i pro podnikatelské záměry /školka, rehabilitační centrum atd./, kdy lze získat státní dotace. Celková plocha pozemku je 729m2, zastavěná je 446 m2. V přízemí se nachází kuchyně, dva pokoje, koupelna s toaletou, spíž, prostornější v... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 200 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 35 m², Dolní Bojanovice
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej pozemku o výměře 35 m2 v katastru obce Dolní Bojanovice. Jedná se o stavební parcelu, na které stojí stavba cizího vlastníka, pozemek je do... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
365 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 530 m², Sokolov, ul. Jiřího z Poděbra
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v oblíbené části Sokolova s možností propojení bydlení a podnikání. Nemovitost s celkovou plochou pozemku 314 m² a užitnou plochou 530 m². Dům je postaven z cihly, což zajišťuje výbornou tepelnou izolaci a celkově je ve velmi dobrém stavu. Dům je nyní rozdělen na nebytový prostor v přízemí, kde byla započata rekonstrukce a dvou bytů o velikosti 3+1 a mezonet 2+kk. S podnikatelským záměrem lze plně využít výhody, jako je nákladová rampa nebo specificky vybavená c... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 800 000
 Kč
Pronájem komerčního pozemku, 1280 m², Pardubice
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu komerční pozemek na atraktivním místě na okraji obce Ohrazenice. Jedná se o zpevněnou plochu ze zámkové dlažby, z větší části oplocenou. Ideální příležitost pro vaše podnikatelské záměry s celkovou plochou 1280 m². Pozemek se nachází v lokaci s výbornou dostupností a viditelnos... (více v detailu)
Pardubický kraj
30 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty