Dum na prodej

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji nedokončený projekt s potenciální výstavbou 12 ateliéru (bytu) nebo jako UBYTOVNA .... momentálně jsou za počati stavební úpravy, cena k dokončení dle zvoleného provedení je 5 - 7 000 000 jedná se o bývalou hospodu s kinem -- kulturni dum Momentálně je hotová fasáda, rozvody, nová střecha a v jedné části jsou rozdělené bytové jednotky jedná se o hrubou přípravu bytů (atelieru) plocha 614 m a zahrada 1662 m Vhodné jako ubytovna rekreační středisko / penzion nebo na galerie akademického malíře Vaclava Špály, kteřý se zde narodil a má přímo před domem na náměstí vystavený pomník. Dne 29/8/2024 byl vyhotoven posudek nemovitosti na castku 9 500 mil V pripade zajmu volejte ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej Parcely 1019 m2 ve Svobodných Dvorech
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím možnost až 6.budoucích stavebních parcel ve Svobodných Dvorech u Hradce Králové. Nyní Nabízím prodej první parcely 1019 m2. Za 5.000,-Kč za m2 Poz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 900 000
 Kč
Prodej byty 3+kk, 78 m2 - Tasov, ev.č. 835
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 835 Exkluzivně nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví 3+kk o velikosti 72 m2 v Tasově u Hroznové Lhoty - okres Hodonín. Byt se nachází ve 2. patře dvoupatrového domu bez výtahu. V domě se nachází 4 byty. K bytu patří 1/4 pozemku z celkové výměry 963 m2. Součástí bytu je sklep. V bytě jsou plastová okna, vytápění vlastním kotlem. Za kuchyní se nachází komora, kuchyň je propojená s obývacím pokojem. Další dvě místnosti jsou neprůchozí. Celý byt je světlý a prostorný. Z důvodu nevypracování energe... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 192 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 2226 m², Zbůch
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej stavebního pozemku o celkové ploše cca 2226 m2 v obci Zbůch. Dle územního plánu je pozemek určen pro výstavbu rodinných domů (čisté bydlení). Zastavitelnost plochy domu není určena. Dle vyjádření stavebního úřadu se může na pozemku zřídit vrt na z... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 489 000
 Kč
Mám zájem o dům okolo Zlína
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, mám zájem o koupi domu okolo Zlína do 30 km. Pozemek id... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
1+kk Pardubice, Polabiny na prodej
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji byt 1+kk(31m2) v žádané lokalitě Polabiny. (ulice Valčíkova) Byt je ve třetím patře, po rekonstrukci, v krásném stavu.... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 400 000
 Kč
Prodej 2x rodinný dům, 213 m2 a 160 m2, Říčany
Před 1 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dva rodinné domy stojící na jednom pozemku v klidné ulici v Říčanech. Zadní dům je po kompletní rekonstrukci z roku 2024 a je dispozičně řešený jako 6+kk o ploše 213 m2. Dispozice: společenská místnost a prostorná garáž o ploše 63 m2 v suterénu domu a 4 neprůchozí pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna, WC a šatna v podkroví. V přední části pozemku stojí dvoupodlažní pods... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 000 000
 Kč
Prodej ideální poloviny panelového
Před 1 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji ideální polovinu panelového domu, který se nachází v Praze 9 - Proseku, v ulici Cvikovské, v klidné části u parku. Dům není momentálně katastrálně rozdělen na jednotlivé bytové jednotky, což lze v budoucnu bez komplikací vyřešit. Nemovitost má 4 patra a celkem 15 bytů o dispozici 3+1, každý o výměře 60 m. V každém patře se nachází 4 byty, v přízemí jsou 3 byty, prostor pro garsoniéru a další nebytový prostor. Všechny ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
42 000 000
 Kč
Prodej bytu, 2+kk,59m2,Kutná Hora
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Byt o dispozici 2+kk nabízí dva prostorné balkony, které rozšiřují obytný prostor a poskytují místo k relaxaci s výhledem do klidné okolní zástavby. Velikou výhodou je že v dom... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, DV, 36 m², Chomutov, ul. Písečná
Před 1 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 1+1 v družstevním vlastnictví o ploše 36 m² v klidné části obce Chomutov. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu s výtahem. Nemovitost je v dobrém stavu a nabízí komfortní bydlení pro jednotlivce či pár. Díky nízkým nákladům na bydlení je také nemovitost velmi zajímavá... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 070 000
 Kč
Prodej bytového domu - Hulín
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele je nabízen prodej domu se třemi byty a zahradou o celkové výměře 318m2 v Hulíně u Kroměříže. Z jedná části domu je vstup do obydlená části, kde se nachází v 1.NP dva samostatné byty o velikosti 1+1 a 2+1. V podkroví je byt o velikosti 3+kk. Přízemí domu s vlastním vstupem je využíváno ke komerčním účelům. Hulín je... (více v detailu)
Zlínský kraj
12 500 000
 Kč
Prodej pozemek Bydlení, 200㎡ Ostrava 70800
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej POZEMKU o celkové výměře 1.947m2, který je dle územního plánu určen k výstavbě RODINNÉHO DOMU. Pozemek je rovinatý, obdélníkového tvaru (19m x 100m), možno rozdělit také na 2 pozemky. Příjezd k pozemku je po asfaltové obecní komunikaci. Inženýrské sítě jsou podél příjezdové cesty. Jedná s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 550
 Kč
Prodej dvoj generačního rodinného domu, 160 m2, pozemek 604
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme Vám exkluzivně prodej dvojgeneračního rodinného domu se sklepem, dvojgaráží(40m2) a vzrostlou zahradou a altánkem na sezení. Při vstupu do domu je předsíň z které vedou dvoje dveře ke dvěma bytům. Oba byty jsou 3+1, koupelna a WC. Byt v podkroví je pronajatý dlouhodobě po místnostech, tedy tři nájemníci. V přízemí domu obývá majit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 900 000
 Kč
Prodej bytu v Kaplici
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám útulný přízemní byt v osobním vlastnictví v panelovém domě na sídlišti 1. máje v Kaplici. Byt je o dispozici 1+1 a velikosti 40 m2. Nachází se v něm jedna velká místnost, která je nyní přepažená na dvě menší nábytkem. Vetší kuchyně nabízí příjemné posezení. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 695 000
 Kč
PRODEJ BYTU V OV v Jirkově (Chomutov) 53 m2 - 2+1
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám byt v Jirkově, ulice K.H.Máchy. Byt o rozloze 53 m2 s dispozicí 2+1 je ve 4. patře cihlového činžovního domu z 50. let. Byt je bez nájemník... (více v detailu)
Ústecký kraj
900 000
 Kč
prodej bytu 3+1 Olomouc
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám byt 3+1 v Olomouci-Neředíně na ul.Kmochova.Byt se nachází v 8podlaží panelového domu o velikost... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodám byt 2+1, Stará Role, Karlovy Vary
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
K prodeji nabízím byt 2+1 o celkové výměře 62m2 v klidné části Karlových Varů, v lokalitě Stará Role, v Dvořákově ulici. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu s výtahem, disponuje zaskleným balkónem, sklepní kójí a spižírnou v mezipatře. Byt je udržovaný a v původním stavu. Byt je dispozičně řešen tak, že obsahuje vstupní halu s prostornou šatnou, kuchyni s jídelní... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 1+kk o výměře 39 m² na ulici Bašty
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný podkrovní ateliér 1+kk s celkovou plochou 39 m² v prestižní lokalitě Bašty, přímo v centru Brna. Tento moderní ateliér je situován ve 4. patře cihlové budovy s výtahem, která prošla kompletní renovací. Díky své výjimečné poloze a praktickému uspořádání je tento prostor skvělý pro krátkodobé pronájmy, což z něj činí zajímavou investici. Ateliér je rovněž atraktivní pro firemní klientelu, s možností zohlednit DPH ve... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 640 000
 Kč
Prodej byt 2+1, 62㎡
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Byt 2+1 převod družstevních práv, Chomutov, ul. Zahradní. Nabízíme převod družstevních práv k bytu 2+1 o výměře cca 61 m2 se sklepní kójí. Byt se nachází ve 4.NP bytového domu s výtahem, který prošel v posledních letech revitalizací – zateplení, nová plastová okna. V bytě zděné jádro. V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost (školky, školy, zdravotní středisko, sportoviště, obchody, služby, nákupní centrum, restaurace, sociální služby, cyklostezky a v neposlední řadě spojení MHD. Vhodná koupě jako investice. Momentálně v bytě podnájemní ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 049 000
 Kč
REZERVACE: Byt 2+1 v osobním vlastnictví
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodáme byt 2+1 v osobním vlastnictví v Liberci - Vratislavicích nad Nisou (adr. Zámecký vrch 1400/20). Byt je o velikosti 57 m2 a nachází se v 5. patře panelového domu (s výtahem). Součástí bytu jsou 3 balkónky a náleží k němu i úložný prostor (komora), do které je vstup ze společné chodby na patře. V tomto roce proběhla v celém bytě výměna oken. Z obývacího pokoje a ložnice je krásný výhled. Okolo ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 500 000
 Kč
prodej bytů v Mostě, ul. Budovatelů
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme 5 bytových jednotek v jednom bytovém domě na adrese Most, Budovatelů bl.96. 4 byty jsou o velikosti 1+2 cca 53 m2, 1 byt o velikosti 1+1 36m2. byty jsou vhodné jako in... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 5+1, 156 m2, v Jablonci nad Nisou, ul. Hvězdná
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Hledáte atypický byt v cihlovém domě s podílem na zahradě v blízkosti centra Jablonce nad Nisou? Tak právě pro vás máme v nabídce byt po velmi zdařilé a nadstandartní rekonstrukci o dispozici 5+1 o CP s příslušenstvím vč. svislých konstrukcí 156,6 m2. Byt ve 3.NP s obytným podkrovím. Velká vstupní chodba nás zavede do jednotlivých místností. Kuchyně s jídelní částí, koupelna, pracovna, ložnice a nadstandartní obývací pokoj se vstupem na terasu. Hala se schodištěm a vstupem do podkroví, kde jsou dva st... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 900 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 53 m², Praha 3
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Majitelé nabízí k prodeji byt 2+1 o rozloze 52,7 m² v atraktivní lokalitě Žižkov, ulice Hartigova. Byt se nachází v 5. nadzemním podlaží ze 7, v domě s výtahem. Byt je v osobním vlastnictví a nabízí pohodlné bydlení v klidné části Prahy. Byt je nabízen jako nevybavený, čímž získáte možnost vytvořit si interiér dle vlastních představ. Pří... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 750 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk o výměře 40 m² na ulici Bašty
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný podkrovní ateliér 1+kk o rozloze 40 m² v prestižní lokalitě Bašty, přímo v centru Brna. Tento moderní ateliér se nachází ve 4. patře cihlového domu s výtahem, který prošel kompletní rekonstrukcí. Díky své unikátní poloze a dispozici je ideální pro krátkodobé pronájmy, což z něj činí zajímavou investiční příležitost. Ateliér je také atraktivní volbou pro firemní nákup s možností zohlednění DPH ve výši 21 %... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 640 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 53 m², Říčany, ul. Verdunská
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám luxusní Ateliér v Říčanech u Prahy v Rezidenci Oliva. Tento prostor je možné využít pro přechodné bydlení nebo jako kanceláře, služby nebo prodejní plochy. K bytu náleží i předzahrádka, která nabízí ke grilování a odpočinku. A proto neváhejte tuto investiční příležitost využít. Budou, jako veškeré prostory domu, vybaveny vysokým standardem, tedy kvalitní dveře, na... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 101 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej byty 3+1, 101 m2 -.Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 3+1 v obci Hradec Králové na Pouchově s perfektní dostupností na MHD a vlastní zahradou o rozloze 123m2. Tento prostorný byt je ideální jak pro mladou rodinu, tak pro investora. Byt se nachází v rodinném domě o dvou bytových jednotkách s vlastním vc... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 490 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty