Pronájem moderního bytu 2+kk (76 m²) s kompletním vybavením

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu plně vybavený byt 2+kk o velikosti 76 m², připravený pro okamžité nastěhování. Každý pokoj má vlastní klimatizaci a topení, takže budete mít pohodlí po celý rok. Kuchyně je vybavena všemi potřebnými spotřebiči – lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí. Koupelna s vanou je ideálním místem pro relaxaci. Byt se nachází v klidné lokalitě, pouhých 8 minut od Mladé Boleslavi, a navíc je jen 200 metrů od obchodu a... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem bytu 2+kk
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k pronájmu byt 2+kk volný od prosince 2024. Byt je nyní v celkové rekonstrukci a bude vyba... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
PRONÁJEM bytu 2+kk Rychnov nad Kněžnou Nabízíme k pronájmu byt po kompletní rekonstrukci, která proběhla v roce 2020. Jedná se o menší byt 2 +kk, který se nachází prakticky v centru Rychnova na adrese: SNP 1353, u Městského úřadu. K bytu náleží sklep, vlastní balkón v mezipatře a místo pro parkování. Byt se nachází ve druhém p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Být 2+kk
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k pronájmu nový být 2+kk s užitnou plochou 57,7m2. K bytu je rezidenční parkovací stání ve dvoře, dále je k bytu k dispozici sklep. Společný prostor kolárny a kočarkárny. Být je vybaven samostat... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, Oblá, Nový Lískovec, Kč/měs, 70 m2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pro registraci na prohlídku prosím použijte link zde: inbyty.cz/byt-6q3xv K dlouhodobému podnájmu nabízíme byt o dispozici 3+1 v oblíbené lokalitě Brno, ulice Oblá. Byt o celkové výměře 70 m² se nachází ve 1. patře panelového domu s výtahem. K bytu náleží i balkon a sklep. Byt se nabízí částečně vybavený dle fotografií. Kuchyně je zařízena sporákem, myčkou, varnou deskou a troubou. Obývací pokoj je prostorný a světlý, nabízí dostatek místa pro vlastní vybavení... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu 2+KK s lodžií, Český Krumlov – Domoradice
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný panelový byt 2+kk s lodžií, výměra činní 84m2, situovaný v 6. patře panelového domu s výtahem na ulici Urbinská v Českém Krumlově. Dispozice bytu – zádveří s vestavěnými skříněmi, zděné jádro, prostorná koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a samostaným WC. Ložnice vybavená postelemi a skříní, obývací pok... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1/B ( 55 m2) Kosmonautů, Chomutov
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 s balkonem, který se nachází v klidné a vyhledávané části města Chomutov - Zadní Vinohrady v ulici Kosmonautů Byt je udržovaný, po částečné rekonstrukci, zděná koupelna, Po dohodě lze odkoupit zánovní vyba... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 66 m² Sušilova, Vsetín
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Pronájem prostorného cihlového bytu 2+kk v centru Vsetína. Byt má výměru 66 m2 a je po kompletní rekonstrukci. Moderní kuchyně včetně spotřebičů (myčka, indukční varná deska, el. trouba, mikrovlnka) je propojena s jídelním koutem (stůl, 4 židle) a zařízeným obývacím pokojem (sedačka, křesla). V ložnici je manželská postel s nočními stolky a velká ša... (více v detailu)
Zlínský kraj
17 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk Libochovice
Přidáno dnes - Ústecký kraj - SBAZAR
Pronajmu družstevní byt 2+kk (48,6 m) v Libochovicích, ulice Dvouletky 683. Byt je v 1. patře, má prostornou kuchyň, vestavěné skříně v ložnici a chodbě. Je vybavený myčkou, pračkou a lednicí. Volný k nastěhování od 1.11.2024. K... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk o výměře 44 m2 ve Slavičíně
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
uvedená cena je bez energií, které činí 3.000 Kč/měs., Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení majitele k pronájmu nově vybudovaný byt o dispozici 1+kk v centru Slavičína. Jedná se o bytovou jednotku o ploše 44 m². Nová kuchyňská linka je vybavena spotřebiči (trouba, varná deska, digestoř, dřez a baterie). V okolí je veškerá občanská vyba... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk Hradec Králové - V Lipkách
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronajmu byt 2+kk ve 3.NP o výměře 39 m2 v krásné lokalitě po kompletní rekonstrukci. Nová kompletně vybavená kuchyňská linka vč. spotřebičů/lednice, myčka, pračka se sušičkou/. Koupelna s vanou, topení plynové, k dispozici prostorná půda. K dispozici vysokorychlostní internet s TV... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk Rychnov nad Kněžnou
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
PRONÁJEM bytu 2+kk Rychnov nad Kněžnou Nabízíme k pronájmu byt po kompletní rekonstrukci, která proběhla v roce 2020. Jedná se o menší byt 2 +kk, který se nachází prakticky v centru Rychnova na adrese: SNP 1353, u Městského úřadu. K bytu náleží sklep, vlastní balkón v mezipatře a místo pro parkování. Byt se nachází ve druhém ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
pronájem bytu
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Dostupný je byt v novostavbě o velikosti 2 kk nacházející se ve 2.NP s výtahem , na adrese Jiřího Pelikana v Olomouci. Jedná se o vybavený byt s plochou 55metrů čtverečních. Pro vytápění bytu je k dispozici centrální topení. Byt se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, samostatné ložnice a koupelny. Může být ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají klidné bydlení v útulném prostředí. Součástí bytu je balkón a společná kolárna. Vybaven je : Kuchyňská linka,lednice, myčka,p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
19 000
 Kč
Pronájem bytu
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Dostupný je byt v novostavbě o velikosti 2 kk nacházející se ve 2.NP s výtahem , na adrese Jiřího Pelikana v Olomouci. Jedná se o vybavený byt s plochou 55metrů čtverečních. Pro vytápění bytu je k dispozici centrální topení. Byt se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, samostatné ložnice a koupelny. Může být ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají klidné bydlení v útulném prostředí. Součástí bytu je balkón a společná kolárna. Vybaven je : Kuchyňská linka,lednice, myčka,pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
19 000
 Kč
Pronájem bytu
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k pronájmu menší byt o dispozici 1+kk a rozloze 15m2 v Praze Dolních Chabrech. Byt je kompletně vybaven ( postel, lednice, televize, dvouploténkový vařič, skříňky, kuchyňský kout, koupelna se sprchovým koutem a Wc). Součástí je i společná terasa s vedlejšími byty, kterou je mož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 500
 Kč
pronájem bytu
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Dostupný je byt o velikosti 2 kk nacházející se v přízemí cihlového domu na adrese Litovelská, Uničov. Jedná se o vybavení nevybavený byt s plochou 40 metrů čtverečních. Pro vytápění bytu je k dispozici krb nebo přímotopy. Byt se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, samostatné ložnice a koupelny. Může být ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají klidné bydlení v útulném prostředí. Součástí bytu je společná zahrada ve dvorním traktu. V případě zájmu je byt dostupný ihned. Nájemn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu ve Strážnici
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu byt o velikosti 2+1 ve Strážnici, Kovářská. Byt se nachází v 6. nadzemním podlaží bytového domu. Byt je nabízen bez nábytku, s výjimkou kuchyňské linky. Dispozice bytu zahrnuje vstupní chodbu, 2 obytné pokoje, koupelnu vybavenou sprchovým koutem, skříňkou s umyvadlem a toaletou, kuchyň včetně digestoře a indukční desky.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 3KK 88 m2
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím byt k pronájmu ve Skutči. Byt se nachází v ulici Husova pod vlak. nádražím. Jedná se o prostorný podkrovní byt 88 m2 ve 3NP bez výtahu. Byt je vybavený kuchyňskou linkou včetně varné desky, vestavné trouby, je zde příprava na vestavnou myčku a mikrovlnou t... (více v detailu)
Pardubický kraj
11 500
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Nymburce; ul. Bedřicha Smetany
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt o dispozici 2+kk a celkové výměře 55 m² v Nymburce. Byt se nachází ve druhém podlaží cihlového domu. K bytu náleží venkovní kóje na zahradě domu. Byt je nevybavený a je zde ideální příležitost si bydlení zařídit dle vlastních představ. Volný ihned. Dispozice – kuchyň s obývacím koutem, ložnice. Vlastní koupelna s toaletou a vanou na společné chodbě. K dispozici společná zahrada. Nákupní možnosti v blízk... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk s balkonem v novostavbě v Bravanticích
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Developer těchto staveb, mě svého času oslovil s prodejem developerského projektu řadových domů v Ostravě Michálkovicích a všechny domy už mají své majitele. Tehdy mi řekl, že je čas zkusit bytové domy. Novostavba, šest bytů, po dvou na patře, klidné místo, vysoký standard bydlení. Tady by mohl popis skončit, co? Přesto vám k tomu chci říct něco víc, protože takový standard v nájemním bydlení se vidí málo. Takže proč tu chcete bydlet? - v novém se vždycky bydlí tak jinak. Tady to je tak nové, že to novější už být nemůže. Budete první nájemníci. Plocha bytu je 58,52 m2, bez balkonu. Ložnice je neprůchozí. V obývacím pokoji je balkon, kde můžete snídat, sušit prádlo dělat takovou tu balkonovou klasiku. Třeba očumovat sousedy dole na terase, - oceníte šatnu, protože nepořádek vypadá hnusně. Vypadá. To znamená, že ho před návštěvou stačí naházet kam? Do šatny, - v bytě je plně vybavená kuchyně, sladěná s ostatními dekory podlah... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 630
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 52 m2 -
Kód zakázky: 65090, Nabízíme k pronájmu nezařízený byt s balkónem a výtahem v bytovém domě v klidné rezidenční oblasti v Praze - Záběhlice. Bytová jednotka s dispozicí 2+kk o výměře 52 m2 má balkón přístupný z obývacího pokoje, částečně vybavená kuchyňská linka a koupelna se sprchovým koutem je samozřejmostí. Byt má velkou chodbu a menší komoru. K bytu náleží i parkovací místo v suterénu domu. Lokalita s velmi dobrou občanskou vybaveností, četnými možnostmi sportovního a kulturního vyžití, v pěším ... (více v detailu)
Pronájem bytu 2kk
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízíme dlouhodobý pronájem bytu v hlavním městě Praha. Byt se nachází ve slušné lokalitě s přístupem ke všemu poblíž centrum Letňany. Košařova 440/22, 197 00 Kbely Byt je vybaven nábytkem všechen majetek bude napsaný v nájemní smlouvě. Pokud možno kauce je vratná Zkušební doba 3 měsíců-nasleduje na dobu neur... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 640
 Kč
Pronájem bytu 1+kk 33 m2 Nerudova Hradec Králové
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Skvělá lokalita – centrum Hradce Králové, Jiráskovy sady, klidná ulice. Tento slunný byt je v posledním patře a jeho okna směřují do klidného dvora s výhledem na stromy. Byt prošel před několika lety rekonstrukcí (nové zdi, kuchyň, dlažba a obklady v koupelně). V kuchyni je myčka, trouba, dygestoř a sklo-keramická varná deska. V koupelně je vana i ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Dostupný je byt o velikosti 2 kk nacházející se v přízemí cihlového domu na adrese Litovelská, Uničov. Jedná se o vybavení nevybavený byt s plochou 40 metrů čtverečních. Pro vytápění bytu je k dispozici krb nebo přímotopy. Byt se skládá z kuchyně, obývacího pokoje, samostatné ložnice a koupelny. Může být ideální jako bydlení pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají klidné bydlení v útulném prostředí. Součástí bytu je společná zahrada ve dvorním traktu. V případě zájmu je byt dostupný ihned. Nájemn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk ul. Ostrovní , Olomouc
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu moderní byt 2+kk v novostavbě v jedné z nejžádanějších lokalit Olomouce, přímo u obchodního centra Šantovka. Byt se nachází v novém rezidenčním projektu „Bydlení na ostrově“ a je připraven k okamžitému nastěhování. Byt o dispozici 2+kk zahrnuje: -Prostornou předsíň, -Koupelnu se sprchovým koutem, -Samostatnou toaletu, -Komoru pro uskladnění, -Obývací pokoj s novou kuchyní ( není na fotografií) -Prostornou ložnici se vstupem na lodžii s krásným výhledem. Bytový dům je oplocen a nabízí příjemné zázemí pro relaxaci – najdete zde lavičky k posezení, dětské hřiště a spoustu zeleně, což poskytuje klid a pohodu i v centru města. Bytová jednotka má podlahové vytápění a rekuperaci, což zajišťuje komfortní a energeticky úsporné bydlení. Jste první... (více v detailu)
Olomoucký kraj
20 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, Voříškova, Kohoutovice, Kč/měs, 31 m2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
K dlouhodobému podnájmu nabízíme krásný byt o dispozici 1+kk v oblíbené a klidné lokalitě Brno - Kohoutovice. Byt o celkové výměře 31 m2 se nachází v devátém patře panelového domu. Bytový dům se nachází v těsné blízkosti přírody, kde můžete trávit svůj volný čas. Byt se nabízí částečně vybavený. Kuchyně disponuje lednicí, troubou, varnou deskou, digestoří a jídelním stolem s židlemi. Obývací část je vybavena skříní, konferenčním stolkem a stolkem pod TV. Součástí koupelny je vana, umyvadlo se skříňkou, a pračka. Toaleta je oddělená. V předsíni najdeme skříňku s úložným prostorem. V okolí domu je základní a střední ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty