Železný rám (připraven k prosklení)

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Kvalitní bytelné rámy k prosklení (vhodný pro střešní okno, verandu, skleník apod. Rozměr rámu: 150cm/100cm.
Jihočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Okna
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám levně zdvojená okna bez rámu vhodná na kvalitní skleník a podobně včetně dveří.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
4-dilné okno
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám dřevěné zdvojené okno, vnější rozměr rámu 263x157x9cm, vnitřní žaluzie. Na verandu, na chat... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Prodám okno včetně rámu a kování, dvojsklo
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám okno, zachovalé kvalitní dřevo, kvalitní truhlářská práce, včetně rámu a kování, funkční, šetrně demontova... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Peugeot 307 CC rám zvedacího zařízení střechy
Nabízím rám zvedacího zařízení střechy 307 CC. Vymontováno z auta 2004, ale předpokládám, že bude pasovat i na facelift. Mám k tomu i čerpadlo s nádrží, boční rámy ... (více v detailu)
OBOUSTRANNÁ NÁSTĚNKA V HLINÍKOVÉM RÁMU
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM OBOUSTRANNOU NÁSTĚNKU (TABULE) V HLINÍKOVÉM RÁMU , POUŽITÁ , STARŠÍ , KVALITNÍ RÁM , ZACHOVALÁ. RO... (více v detailu)
Pardubický kraj
450
 Kč
Rám a rošt postele pro historická ležení
Rozložitelný dřevěný rám a prkna roštu postele. Určené např. pro historická ležení, tábory apod. Celkové rozměry složené postele délka 2162 mm, šířk... (více v detailu)
1 900
 Kč
Postel Molly smrk
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám zánovní postel z masivu, lamelový rošt, kvalitní matrace. Rozměry dřevěného rámu: 212 x 98,5 x 36 cm; rozměry matrace: 200... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 400
 Kč
Prosklený stůl 132x50x44
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám prosklený stůl z tvrzeného skla vhodný pod televizi. Rozměry 132x... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Jednolůžko - rám postele 2x
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Jednolůžko o rozměrech 97,5x207cm. Výška rámu 38 cm, kovové nohy 21 cm. Vhodné pro matrace 90x200c... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
zajímavý rám na jednu fotku
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám zajímavý rám na jednu fotku, materiál dřevo, korek, rozměry rámu: 27 x 21 cm, prostor na samotnou fotku 9 x 14 cm. Lze zavěsit i postavit. Nový, nepou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
180
 Kč
EMBLEMY DODGE RAM 2500 HEAVY DUTY - NOVÉ
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám naprosto nové emblemy na dveře, či zadní čelo – DODGE RAM 2500 HEAVY DUTY. Vhodné pro Dodge RAM 2500 – Cummins - Hemi. Včetně již předřezané kva... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500
 Kč
Mechový obraz - ruční dílo 85x60cm ve starém zdobeném rámu
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Mechový obraz ve starodávném zdobeném rámu v rozměru 85 x 60 cm. Jedná se o originální ruční dílo z nejkvalitnějšího kopečkového mechu dovezeného z Francie. Použitý vysoce kvalitní mech je stabilizovaný a zůstane tak jak je. Krásná přír... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 500
 Kč
Skříňový nákladní přívěs HUMBAUR KOFFER
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Skříňový nákladní přívěs HUMBAUR KOFFER EA G VD D66AS, r.v. 2015, ložná plocha 3 metry, celková hmotnost 1,3 tuny, izotermická skříň výška 2 metry, otevírací zadní dveře a pravý ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Síť proti hmyzu na střešní okno max.rozměr 110x160 cm nová
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Síť proti hmyzu na střešní okno max.rozměr 110 x 160 cm - nová , nepoužitá , na menší lze jednoduše upravit, barva rámu bílá , síť černá. Balení je nové originálně zabalené a nepoužité. V Ostravě možno osobně,jinak možno i zaslat. Nabídka platí do smazaní inzerátu. Popis: Přirozená ochrana proti hmyzu při otevřeném střešním okně Stabilní hliníkový rám s práškovým ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
799
 Kč
Mechový obraz 85x60cm ve starém zdobeném rámu
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Mechový obraz ve starodávném zdobeném rámu v rozměru 85 x 60 cm. Jedná se o originální ruční dílo z nejkvalitnějšího kopečkového mechu dovezeného z Francie. Použitý vysoce kvalitní mech je stabilizovaný a zůstane tak jak je. Krásná přír... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 500
 Kč
Skleněná vitrína, skříň, komoda, vitríny
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím velmi kvalitní prosklenou vitrínu, švýcarské výroby. Vitrína má osvětlený strop pomocí zářivky. Rám vitríny je ze slitiny hliníku. 4 x skleněné police (i spodní je prosklená), skleněné police m... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 900
 Kč
krásný obraz horská krajina 86x68
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
obraz – HORSKÁ KRAJINA. Signován a datován vpravo dole - viz foto. Velmi realistické zobrazení ranní horské krajiny. Rozměry včetně rámu 86 cm x 68 cm, rám je zdobený zlacením. Olej na sololitové desce. Celkový stav –... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Rostoucí stul a židle
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Dětský rostoucí stůl Profi3 německého výrobce Mayer patří mezi osvědčené modely stolů Profi3. Velká psací deska o rozměrech 116 x 66 cm s možností náklonu, vodorovné bočnice na obou stranách stolu vhodné jako odkládací plocha např. pro sklenici s nápojem, pastelky, knihy... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 000
 Kč
DODGE RAM 1500 2500 3500 2002-2008 – LEMY - LÍMCE
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám kompletní sadu – rozšířovací lemy blatníku – límce. Vhodné pro Dodge RAM 1500 2500 3500 – Cummins - Hemi. Zadní lemy nepasují na vozidla s dvoumontáží. Rok výroby 2002-2008. Včetně kompletního montážního materiálu – lem... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 000
 Kč
krásný obraz horská krajina 86x68
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
obraz HORSKÁ KRAJINA. Signován a datován vpravo dole - viz foto. Velmi realistické zobrazení ranní horské krajiny. Rozměry včetně rámu 86 cm x 68 cm, rám je zdobený zlacením. Olej na sololitové desce. Celkový stav v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
MERIDA Big Seven 40, Hydr. brzdy, Shimano Altus, Rám S/15
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám velmi dobře vybavené a zachovalé horské kolo MERIDA Big Seven 40. Výborně poskládaný model na odlehčeném hliníkovém rámu BIG.SEVEN osazené komplet na komponentech Shimano Altus 3x9, hydraulické brzdy Promax, odpružená vidlice SR Suntour 27 XCM s uzamykáním na korunce, Rám S/15 na postavu 145cm až 165cm, kola 27,5. Velmi dobrý poměr cena výkon. Tento model je určen pro sportovní jezdce, kteří chtějí mít kvalitní horské kolo za slušnou cenu. MERIDA Big Seven 40 - je nepřekonatelný universál vhodný i pro pokročilé jezdce. Kvalitní výbavou obstojí v těžkém terénu, stejně jako na hravém flow trailu. Hlavní předností tohoto vyváženého modelu je řazení Shimano Altus s měničem Shimano Altus 3x9 a obrovským rozsahem kazety. Každý jistě docení skvělý výkon a přesnou dávkovatelnost brzd Promax DSK stejně jako sametový a super citlivý chod pružení vidlice SR Suntour XCM 100mm. Big Seven 40 je model 27 palcového horského kola Merida, vhodného pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 999
 Kč
Vyorávač brambor Schmotzer
Prodám kvalitní německý vyorávač typu čert od firmy Schmotzer. Ke stroji je kardan a clona proto odlétávání brambor. Čert je nesený - do tříbodového závěsu a poháněný kardanem od vývodového hřídele traktoru/malotraktoru. Nechá se bočně přestavovat podle potřeby a typu traktoru, aby najel přesně na řádek. Má stavěcí kolečko, které udržuje stálou hloubku vyorávání. Vyorávací radlička má jiš... (více v detailu)
12 000
 Kč
OFFROAD široký krátký střešní box rakev HAPRO
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
OFFROAD - Multivan - prodám široký kvalitní střešní box (rakev). Profi značka HAPRO. Kvalitní provedení z pružného zátěžového plastu, silnější než se používá na současných boxech. Objem 350 litrů. Rozměry délka 130 cm, šířka 86 cm, max výška 40cm. Technicky výborný stav, 2x klíč. Ideální na OFFROAD, na Multiva... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 900
 Kč
Giant Talon 27, Hydraulické brzdy, Shimano Acera, Rám S
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám velmi zachovalé, minimálně jeté a velmi dobře vybavené horské kolo Giant Talon. Výborně poskládaný model na odlehčeném hliníkovém rámu ALUXX Aluminum, osazený na komponentech Shimano Acera, hydraulické brzdy Tektro, Odpružená vidlice SR Suntour uzamykací na korunce, Rám S na postavu 148cm až 168cm - to je výborný model na 27,5" kolech v novém pěkném designu, za bezkonkurenční cenu vzhledem k výbavě. Kolo pro náročné jezdce, kteří chtějí opravdu kvalitní a spolehlivé sportovní kolo a kteří to s cyklistikou začínají myslet vážně. Giant je největším výrobcem jízdních kol na světě. Je zároveň i jedinou značkou na současném trhu, která pro výrobu rámů nepoužívá subdodavatele. Veškerá výroba od základních materiálů (hliníkov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 999
 Kč
Vyorávač brambor Schmotzer
Před 2 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám kvalitní německý vyorávač typu čert od firmy Schmotzer. Ke stroji je kardan a clona proto odlétávání brambor. Čert je nesený - do tříbodového závěsu a poháněný kardanem od vývodového hřídele traktoru/malotraktoru. Nechá se bočně přestavovat podle potřeby a typu traktoru, aby najel přesně na řádek. Má stavěcí kolečko, které udržuje stálou hloubku vyorávání. Vyorávací radlička má ji... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty