Pronájem skladu (haly) Ostrava Poruba

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ve spolupráci s majitelem nabízím možnost dlouhodobého pronájmu netemperované skladové haly, nebo její části, o rozloze až 750 m². Nemovitost se nachází na strategické adrese v Ostravě-Porubě, na ulici Záhumenní. Klíčové Vlastnosti: Rozloha Skladu: Až 750 m² Výška Stropu: 12 m Manipulační Technika: Možnost použití zařízení s nosností až 5 tun Venkovní Plocha: Zpevněná plocha o velikosti až 500 m² Přímý Vjezd: Vrata 5x5 m umožňující pohodlný vjezd přímo do skladu Nájemné: Cena: Doh... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

PRONÁJEM SKLADOVÉ HALY 740m2
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmeme skladovou halu 740m2 včetně 1000m2 asfaltové plochy před halou a 1400m2 za halou zpevněné plochy. Hala se nachází v obci Tochovice 8km od dálnice R4, 6km .Dobře přístupná.Hala se nachází vedle hlavní silnice 12km z Ro... (více v detailu)
Středočeský kraj
37 000
 Kč
Sklad 15 m2 - Ostrava
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronajmu sklad 15 m² v Ostravě. Oplocený areál, kamery, alarm, dostupná MHD, vlak, 5 minut jízdy od centra Ostravy, v blízk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
pronájem skladu 110 m2 Ostrava Poru
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem vytápěného a suchého skladu 110 m s rampou a nákladním výtahem v 1.p.p. v zavedeném obchodním domě Bohemia v Ostravě-Porubě. Nákladní výtah pro převoz zboží i na paletách. Příjezd i větším nákladním vozem, přístup 24 hod. denně, parkování v místě, možno najmout i jako kombinovanou kancelář a ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Pronájem skladu, Ostrava Přívoz
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Naše společnost si Vám dovoluje nabídnout dlouhodobý pronájem skladových prostor o výměře cca 160 m², které se nacházejí na ulici Mariánskohorská na přelomu Ostravy Mariánských Hor a Přívozu, u nájezdu na dálnici. K těmto skladovým prostorům je možnost pronajmout až tři garáže, z nichž jedna je vybavena vysokými vraty. Prostory se nacházejí v přízemní části patrového objektu. V tomto objektu je také možnost pronájmu obchodních prostor o výměře až 260 m². Parkování je zde bezproblémové, a to jak v uzamykatelném prostoru, kde se sklady a garáže nacházejí, tak i před nimi. Sklady mají WC a přípravu na s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 000
 Kč
Sklad 17 m2 v Ostravě - pronájem
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Sklad /dílna/ v přízemí, oplocený areál, kamery, alarm, dostupná MHD, vlak, 5 minut jízdy od centra Ost... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem skladovacích hal
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem chladícího boxů o velikosti 200 m cena 90.000,- Kč/měsíčně Je zde možnost si pronájmout až dva chladící boxy (celkem tedy 400 m podlahové plochy) Výška je 5,6 metrů a podlahy jsou předimenzované, lze tedy štosovat zboží až po strop haly. Součástí pronájmu jsou dvě vykládací/nakládací rampy. K dispozici je možno nabídnout veškerou techniku, která je zapotřebí k vykládání a nakládání zboží z kamiónů. Rampy jsou přizpůsobené i k rychlé překládce zboží přímo z kamionu do kamionu. K pronájmu náleží sociální zařízení s odpočívárnou. V našich skladech dbáme především na nejvyšší j... (více v detailu)
Středočeský kraj
90 000
 Kč
Nájem skladové haly 1338 m2, přízemí, kanceláře, BEROUN
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme do nájmu skladové plochy 1269 m2 + 69 m2, vše v přízemí, 3 x kancelář. Sklady jsou v areálu u komunikace v BEROUNĚ. Praha cca 25 minut jízdy autem. Plocha skladu: 1338 m2 Cena nájmu: 140 Kč/m2/měsíc Od: 01.01.2025 Rezervace možná ihned. Skladové prostory se nacházejí poblíž Exitu dálnice D5. Hala je vytápěná, výška 7m, 3 x nákladní rolovací průmyslová vrata o rozměru... (více v detailu)
Středočeský kraj
140
 Kč
Pronájem bytu 2+1, ul. Slavíková, Ostrava - Poruba
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme dlouhodobý pronájem bytu v žádané lokalitě 2+1 o velikosti 57 m2 s balkonem na ul. Slavíková v Ostravě-Porubě. Byt se nachází ve 4. podlaží revitalizovaného domu. Byt je po částečné rekonstrukci a pronajímá se kompletně zařízený V dosahu veškerá občanská vybavenost včetně zastávky MHD, obchody atd. Byt je Ihned k nastěhování. Měsíční náklady na bydlení činí ce... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 48 m2, Kladno, ul. Amálská, 3.NP, cihla,
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 2+1 o rozloze 48 m2 v Kladně, ul. Amálská. Byt se nachází ve 2.patře cihlového domu bez výtahu. Byt je ve výborném stavu a nabízí se zařízený pouze s kuchyňskou linkou, ele. sporákem, lednicí. Kou... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 999
 Kč
Pronájem skladu v Šonavě u Nového Města nad Metují
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pronajmu sklad o rozměru 12 x 11,6 x v.5m, vstup z hlavní komunikace. El:220/380V, jistič 3x40A. WC, kuchyňka. Nájem 10.000... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 000
 Kč
Pronájem haly 170 m2 ve Vizovicích
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízím k pronájmu halu ve Vizovicích na ul. Ryčanská. Hala je zkolaudována jako autoservis, celková rozloha činí 170 m2. Hala disponuje velkými vstupnými vraty, kanceláři a sociálním zařízením se sprchou. Halu lze využít jako skladovací prostory, ale také jako výrobní prostory. Samozřejmě v případě zájmu, může být k hale přidělena k užívání a manipulaci i venkovní plocha. Majitel požaduje měsíční nájem ve výši 17.000,- ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Nabízím pronájem cihlového bytu 1 +kk v Přerově
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu cihlový byt 1+kk v blízkosti centra Přerova. Byt o rozloze 32 m2 se nachází ve 3. patře bez výtahu. Cena nájmu 8.000... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Pronájem haly autoservis 170 m2 ve Vizovicích
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízím k pronájmu halu ve Vizovicích na ul. Ryčanská. Hala je zkolaudována jako autoservis, celková rozloha činí 170 m2. Hala disponuje velkými vstupnými vraty, kanceláři a sociálním zařízením se sprchou. Halu lze využít jako skladovací prostory, ale také jako výrobní prostory. Samozřejmě v případě zájmu, může být k hale přidělena k užívání a manipulaci i venkovní plocha. Majitel požaduje měsíční nájem ve výši 17.000,- K... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pronájem prostorných kanceláří v centru Ostravy
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízím Vám k pronájmu prostorné kancelářské prostory o celkové velikosti 101,5 m² vhodné pro Vaše podnikání. Prostor nabízí velkou vstupní halu, jenž lze využít jako čekárna pro Vaše klienty. Přímo z haly je vstup na toaletu. Dále jsou k dispozici 2 místnosti. Z jedné se dostanete na balkón a do koupelny, v níž je vana a prostor na pračku i sušičku. Z druhé místnosti o velikosti štědrých 33 m² s... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk, ul. Hodolanská, Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt o výměře 50 m2 se nachází ve druhém podlaží cihlového domu v praktické části města. Nabízí bydlení pro 1-2 osoby se zájmem o dlouhodobé bydlení. Pronajímá se nezařízený. V koupelně se nachází sprchový kout. Po dohodě lze některý nábytek dodat. B... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 000
 Kč
Pronajmu byt v Doksech
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronajmu byt v rodinném domě, ve starší zástavbě o rozloze 65 m2 2+1 ,v bytě je nová kuchyňská linka, sporák na propan-butan, kotel na tuhá paliva. Nájemné činí 1... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 000
 Kč
Pronájem skladu., 127117
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu skladovací jednotku o celkové výměře 25 m2. Jedná se o samostatný, nový kontejner o rozměrech 12x2,5 m. Jednotka je čistá, suchá a nachází se ve střeženém, oploceném areálu v Ostravě-Svinově. Velmi dobrá dopravní dostupnost + možnost pronájmu zpevněné plochy v bezprostřední blízkosti jsou hlavními výhodami. Kontejnery jsou k dispozici celkem 3, takže lze skladovat dohromady na 75 m2 skladové plochy. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 900
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, ul. Hodolanská, Olomouc
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt o výměře 50 m2 se nachází ve druhém podlaží cihlového domu v praktické části města. Nabízí bydlení pro 1-2 osoby se zájmem o dlouhodobé bydlení. Pronajímá se nezařízený. V koupelně se nachází sprchový kout. Po dohodě lze některý nábytek dodat. B... (více v detailu)
Olomoucký kraj
14 000
 Kč
pronájem skladu 14 m2 s rampou v př
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem vytápěného a suchého skladu 14m s rampou v 1.p.p v zavedeném obchodním domě Bohemia v Ostravě-Porubě. Přístup 24 hod. denně, parkování v místě, měsíční platby nájemného. Sociální zázemí (WC, umývadlo) k dispozici u skladu. Jedná se o obchodní dům se stálou klientelou v husté ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 700
 Kč
Pronájem byty 2+kk, 39 m2 - Holýšov
Kód zakázky: 64609, Nabízíme k pronájmu byt 2+KK o rozloze 39 m2 v klidné části obce Holýšov. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží. Bytovou jednotku tvoří předsíň, kuchyně spojená s obývacím pokojem, koupelna se sprchovým koutem a pokoj, který může sloužit jako ložnice. Byt je částečně vybavený a připravený k okamžitému nastěhování. Možnost parko... (více v detailu)
Pronájem obchodního prostoru - Hrušovany nad Jevišovkou
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte obchodní prostor, kde uplatníte svůj podnikatelský záměr? Máme pro Vás nabídku! V zastoupení majitele Vám nabízíme obchodní prostor na ulici Nádražní v Hrušovanech nad Jevišovkou. Prostor nabízí podlahovou plochu 118 m2 a skládá se z následujících místností: 1.) prodejna (45,16 m2) 2.) kancelář 1 (30,24 m2) 3.) kancelář 2 (14,70 m2) 4.) Koupelna s WC (4,50 m2) 5.) Technická místnost (2,93 m2) 6.) Kuchyňka (1,80 m2) 7.) WC (2,40 m2) 8.) chodba (16,16 m2) Jednotliv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem kancelářského prostoru, Český Těšín, ul. Dvořákova
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nebytové prostory vhodné jako kanceláře, které nabízí široké možnosti využití k podnikání. Malá, ale útulná kancelář o rozměrech 16 m2 se nachází v komerčním objektu v samém centru města. Prostory jsou vybaveny koberci a klimatizací. WC a kuchyňka na patře. Vlastní parkoviště u objektu. Cena bez služeb a energií. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500
 Kč
Pronájem baráku v Přelouči
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pronájem domu v Přelouči Nabízím k pronájmu dům v Přelouči, který se skládá ze dvou samostatných bytů 3+1. K domu patří velká zahrada. • Každý byt má 80 m² • By... (více v detailu)
Pardubický kraj
30 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 90 m², Chářovice
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem pěkného, nově zrekonstruovaného bytu 4+kk v Chářovicích u Týnce nad Sázavou. Tento rozlehlý byt o ploše 90 m² se nachází v 1. patře domu. Náleží k němu dvě parkovací stání na vlastním parkovišti s kamerovým systémem a možnost využití půdy a sklepa. Byt je vybavený kuchyňskou lin... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru 267 m², Ořechov u Brna
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory (cp 267 m2) v Ořechově u Brna. Prostory jsou po revitalizaci, jsou umístěny v zadním vnitrobloku rodinného domu a skládají se ze skladu ( nebo dílny cca 110 m2 ) a dvou jednotek vhodných pro kanceláře (cca 2+kk ), každá s vlastním soc. zařízením a s možností připojení kuchyňské linky. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty