Pronájem nebytových prostor - 22,23m2, Třinec,

Pronájem nebytových prostor -  22,23m2, Třinec,
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nové kancelářské prostory o výměře 22,23 m2 ve 2.patře budovy, které se nachází na ulici - Frýdecká 851, Třinec. Objekt, kde se nachází kancelář je pod kamerovým systémem a na oploc... (více v detailu)
Před 8 dny
Moravskoslezský kraj
5 800
 Kč

Podobné inzeráty

pronájem kancelářských prostor
pronájem kancelářských prostor
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronájmu 4 kanceláře 120m2, nábytek, vestavěné skříně, přízemí administrativní budovy, atrakt... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem nebytových prostor v Pelhřimově
Pronájem nebytových prostor v Pelhřimově
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Průmyslový areál v ulici Křemešnická 650, Pelhřimov. Nabízíme k dlouhodobému pronájmu skladové prostory o velikostech od 400 - 1100 m2 ve 3. a 4. nadzemním podlaží hlavní budovy. Cena pronájmu je závislá na velikosti pronajatých prostor od 70 do 130 Kč/m2. K využití jsou dva technické výtahy, prostory lze temperovat i plnohodnotně vytápět. S majitelem nemovitosti lze vyjednat podmínky v ... (více v detailu)
Před 2 dny
Kraj Vysočina
130
 Kč
Pronájem nebytových prostor v centrum Plzně -  Americká ulic
Pronájem nebytových prostor v centrum Plzně - Americká ulic
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Ev.č. 00262 Hledáte prostor pro svůj nový podnik? Potřebujete větší plochu nebo další provozovnu? Nabízíme Vám unikátní příležitost v Plzni! Nebytový prostor o velikosti cca 180m2 je nově k pronájmu na Americké třídě v centru města Plzně. Tato lokalita nabízí nepřeberné možnosti a čeká na realizaci vašeho nového konceptu. Vizualizace restaurace: Připravili jsme pro Vás inspiraci pomocí vizualizace pro založení stylové restaurace. Nabízený prostor je rozdělený do několika místností, které se dají oddělit podle potřebných požadavků. Vizualizace zobrazuje možnost vytvořit místnost s restaurací doplněnou soukromým salónkem, barem a toaletami. Druhá část poskytuje zázemí pro personál, kuchyň a sklad. Místo se nachází ve výhodné a frekventované poloze Americká/Klatovská ulice, která zaručuje stálý tok z... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem skladového prostoru 233m2
Pronájem skladového prostoru 233m2
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem skladového prostoru 133m2 a 100m2 venkovní plochy. Slad se nachází v průmyslovém areálu s výbornou doprav... (více v detailu)
Přidáno dnes
Moravskoslezský kraj
18 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Plzni, ul. Slovanská
Pronájem kancelářského prostoru v Plzni, ul. Slovanská
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorné a vzdušné kancelářské prostory o úžasné užitné ploše 94m², umístěné ve strategické a žádané lokalitě Východního Předměstí v centru Plzně. Tato lákavá nabídka se nachází ve 2. nadzemním podlaží, což zajišťuje dostatek denního světla a příjemnou pracovní atmosféru. Sestává z 3 místností, což umožňuje flexibilní využití prostoru podle vašich podnikatelských potřeb a představ. Nemovitost je ve velmi... (více v detailu)
Přidáno včera
Plzeňský kraj
15 730
 Kč
Pronájem nově zrekonstruovaných komerčních prostor | Chrudim
Pronájem nově zrekonstruovaných komerčních prostor | Chrudim
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, k pronájmu nabízím nové nadstandardní komerční prostory v kompletně zrekonstruovaném objektu v ul. Tovární, 537 01 Chrudim. Nemovitost je umístěna na frekventované ulici v jejíž těsné blízkosti se nachází sjezd z obchvatu Chrudim - Pardubice, v budoucnu je zde taktéž počítáno s výstavbou několika bytových domů v dosahové vzdálenosti cca 100m. K dispozici k pronájmu jsou následující komerční prostory nacházející se v přízemí nemovitosti: 1) Komerční prostory situované ve dvoře areálu: Prodejna P1 - 91,8m2 Prodejna P2 - 42,3m2 Prodejna P3 - 45,3m2 Prodejna P4 - 38,4m2 2) Komerční prostory situované do ulice: Prodejna AB1 - 55,7m2 Prodejna AB2 - 39,1m2 (předběžně rezervováno) Nabízené prostory jso... (více v detailu)
Přidáno včera
Pardubický kraj
Neuvedeno
pronájem kancelářských prostor 1592m², nám. Míru Svitavy
pronájem kancelářských prostor 1592m², nám. Míru Svitavy
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme k pronájmu bezbariérové komerční prostory s výjimečnými parametry, přímo na náměstí Mirů v centru města Svitavy a to v rámci budovy o celkové výměře užitné plochy budovy 4. 666 m2, kde nabízíme k pronájmu plocha o velikosti 1592 m2 ve dvou podlažích. Z této rozlohy 1592 m2 připadá na samotnou prodejní plochu 845 m2+ komunikační prostranství za pokladnami a vstupní oblast . Dále k prodejní ploše náleží další prostory pro drobné stánky, skladovací prostory, zázemí pro zaměstnance , kanceláře, trezor a další a technické vybavení. Prostory jsou velmi variabilní se širokým využitím vhodné i pro pojišťovny, banky, , zdravotnické nebo gastro zařízení. Prostory je možné... (více v detailu)
Před 2 dny
Pardubický kraj
240 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor ( 180 m2 ), Čechova, Přerov
Pronájem obchodních prostor ( 180 m2 ), Čechova, Přerov
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Realitní kancelář Chytil & Kuča reality vám v zastoupení majitele nabízí k pronájmu obchodní prostor na jednom z nejlukrativnějších obchodních míst a to na ulici Čechova v Přerově. Objekt přímo sousedí s nákupním centrem Galerie Přerov a finišujícím developerským projektem bydlení " Rezidence Čechova. Prostor se nachází v 1.NP budovy a je přístupný po schodišti z vnitřní galerie. Nájemné činí 20.000 Kč / měsíc + energie cca 5.000 Kč ( dle skutečné spotřeby ). K dispozici výloha do vnitřní galerie. Sociální zařízení sdílené. Vzhledem k aktuálnímu stavu prostoru po předchozím nájemci, je majitel ochoten jednat o ročním bezúplatném užívání, v případě, že si budoucí nájemce z... (více v detailu)
Přidáno včera
Olomoucký kraj
20 000
 Kč
Pronájem skladového prostoru 600 m² Prusíkova, Praha 5 - Sto
Pronájem skladového prostoru 600 m² Prusíkova, Praha 5 - Sto
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Neplatíte provizi ! Nabízíme k pronájmu komerční prostory o ploše 600 m2, umístěné v 0. NP obchodního centra Centrum Velká Ohrada. Členité prostory s otevřenými místnostmi, se samostatným vchodem do objektu a je tedy nezávislý přistup na provozní době obchodního centra. Prostory nemají okna, jedná se o podzemní část budovy. Druhý vchod / východ slouží pro zásobování a je přímo napojen na rampu v průjezdu obchodního centra, kde lze pohodlně nakládat a vykládat zboží. Centrum Velká Ohrada leží v srdci sídliště Velká Ohrada, na kterém žije zhruba 14.000 obyvatel. Celá budova je napojena na PCO a je p... (více v detailu)
Přidáno dnes
Hlavní město Praha
114 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru v Ivančicích
Pronájem obchodního prostoru v Ivančicích
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte ideální místo pro váš podnik v srdci Ivančic? Právě jsem pro vás připravil nabídku, která by mohla splnit všechny vaše požadavky. Nabízíme k pronájmu prostorný a flexibilní komerční prostor v suterénu domu služeb, který se nachází na atraktivní adrese Chřestová 39, hned vedle ivančického náměstí. Předmět pronájmu má celkem 44,2 m + společné prostory (WC, schodiště), K dispozici je provozní prostor, který lze libovolně upravit a přizpůsobit vašim potřebám. Ať už se jedná o kanceláře, obchod, salon, nebo jakýkoliv jiný typ podnikání. Součástí pronájmu je také vlastní koupelna s WC a šatna pro zaměstnance. Navíc, v rámci objektu je k dispozici společná chodba a společné WC, což je praktické řešení pro zákazníky. Celý... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru v Třebíči, ul. Oldřichova
Pronájem kancelářského prostoru v Třebíči, ul. Oldřichova
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorné kancelářské prostory v samém srdci části obce Horka-Domky, katastrální území Třebíč. Jedná se o atraktivní lokaci na 1. podlaží cihlového domu, který se nachází ve výhodné poloze s výbornou dostupností. K dispozici je 5 místností, které poskytují dostatek prostoru jak pro malou, tak i pro rozrůstající se firmu či k uskladnění. Prostory se nachází jak v přízemí tak v 1. patře. Úroveň vybavení a stav nemovitosti je dobré, což zaručuje pohodlné pracovní prostředí. Tato n... (více v detailu)
Před 4 dny
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
Pronájem kancelářských prostor 41 m², ul. Ztracená Olomouc
Pronájem kancelářských prostor 41 m², ul. Ztracená Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
K pronájmu nabízíme reprezentativní kancelářské prostory o podlahové ploše 41 m², situované v historickém centru města Olomouc. Klimatizované prostory, které jsou již nyní vymalovány na bílo, se nachází se v 1.patře cihlového, komerčního domu na ulici Ztracená. Dispozice prostor nabízí vstupní a spojovací chodbu, která může sloužit jako recepce nebo čekárna pro klienty a dvě samostatné a neprůchozí kanceláře. Sdílené zázemí pro zaměstnance je situováno v přízemním patře domu a je rozděleno na denní místnost s kuchyňkou a toaletu s umyvadlem. V případě zájmu jsou prostory jsou volné k nastěhování od 1.7.2024. ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Olomoucký kraj
6 400
 Kč
Pronájem nebytových prostorů
Pronájem nebytových prostorů
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím pronájem nebytových prostorů o ploše 125m2 poblíž centra Šumperka na adrese Nemocniční 2. Pro... (více v detailu)
Před 7 dny
Olomoucký kraj
14 000
 Kč
Pronájem restaurace, stravování, Ostrava, ul. Slavníkovců
Pronájem restaurace, stravování, Ostrava, ul. Slavníkovců
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostory zavedené restaurace Čertovka s venkovní zahrádkou v Ostravě - Mariánských Horách na ul. Slavníkovců. V tří podlažní budově se v přízemí nachází restaurace s venkovní terasou a v patře salónek pro cca 40 lidí, kde je možné pořádat večírky, společenské akce, rauty, semináře. Dále jsou zde kanceláře, šatna a sociální zařízení pro zaměstnance. Restaurace, kuchyně a veškeré vybavení je ve vysokém standartu (nerez, dřevo masiv, ... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
40 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 30 m2, Čajkovského, Hodonín
Pronájem komerčního prostoru, 30 m2, Čajkovského, Hodonín
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
(+energie), Nabízíme k pronájmu sklad, případně kancelář o výměře 30m² v přízemí budovy, která se nachází v okrajové části Hodonína na ul. Čajkovského. Po domluvě je možnost ve stejné budově pronájem dalších skladových i kancelářských prostor o různých velikostech. K pronajatému skladu je k dispozici také parkovací místo v areálu budovy. K využití je sociální zázemí a kuchyňka. Připojení na optickou internetovou síť si pak řeší každý nájemník sám. Budova je zateplená. Dod... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihomoravský kraj
4 050
 Kč
PlaceholderNo Image
Pronájem nebytových prostor
Před 7 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu nebytové prostory o celkové velikosti 45m na hla... (více v detailu)
Před 7 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem prostoru k podnikání, kancelářské prostory
Pronájem prostoru k podnikání, kancelářské prostory
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostor o velikosti 23 m², umístěný ve velmi žádané a klidné části obce Nymburk. Tento prostor je ideální pro začínající podnikatele nebo pro rozšíření stávajících aktivit. Struktura této lokality nabízí vynikající potenciál pro různé typy obchodní činnosti nebo služeb. Nemovitost se nachází v katastrálním území Nymburk, což zaručuje dobrou dostupnost a viditelnost a je ideálním místem pro vaše podnikání díky své strategické poloze. Možnost využití reklamní plochy 2x1 m na venko... (více v detailu)
Před 6 dny
Středočeský kraj
3 900
 Kč
Pronájem kancelářských prostor v centru města Olomouce
Pronájem kancelářských prostor v centru města Olomouce
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronájem kancelářských prostor o užitné ploše 90,35 m². Prostory se nacházejí ve 2. NP (1. patro) multifunkční budovy v centru Olomouce na náměstí Národních hrdinů. Dispozice nabízí čtyři kancelářské místnosti o rozlohách 17,5 m², 14,2 m², 12,9 m² a 9,7 m². Součástí vstupní haly a spojovací chodby je dostupné personální zázemí, kde se nachází WC dámy, WC páni, úklidová místnost s výlevkou a kuchyňka. Toto zázemí čítá 31,8 m² plochy. Budova je osazena dřevěnými okny s dvojskly, jež js... (více v detailu)
Před 5 dny
Olomoucký kraj
18 900
 Kč
Pronájem komerčního prostoru 45m2, Praha 6 - Břevnov
Pronájem komerčního prostoru 45m2, Praha 6 - Břevnov
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Bez provize ID: FastComm Vynikající investiční příležitost. Nabízíme k pronájmu úplně nový komerční prostor o výměře 45m2, který se nachází v přízemí Rezidence Radimova. Prostor lze využít jako kosmetický salon, kavárnu, trafiku atd. Komerční prostor je připraven k pronájmu ... (více v detailu)
Před 6 dny
Hlavní město Praha
28 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor, 92 m², Plzeň - Kardinála Berana
Pronájem nebytových prostor, 92 m², Plzeň - Kardinála Berana
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu plně vybavené kancelářské prostory v širším okruhu centra Plzně. Prostory se nachází v revitalizovaném bytovém domu a skládají se ze vstupní chodby, čtyř prostorných kanceláří, toalety, kuchyňky a malého skladového prostoru. Tyto udržované kanceláře jsou vhodné i např. pro: notáře, doktory, ale i pro kadeřnické studio nebo jiné služby. S dobrou myšlenkou a projektem lze vybudovat téměř vše. V případě úprav prostoru dle potřeb nájemníka lze o výšce nájmu je... (více v detailu)
Před 6 dny
Plzeňský kraj
20 000
 Kč
Bruntál - pronájem komerčního prostoru 30 m2, kuchyňka – kom
Bruntál - pronájem komerčního prostoru 30 m2, kuchyňka – kom
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Ev.č. 5372V023 Nabízíme Vám k pronájmu komerční prostory o velikosti cca 30 m2. Nachází se ve vyhledávané lokalitě, přímo v centru města, na náměstí Míru v Bruntále. Prostory jsou vhodné zejména pro prov... (více v detailu)
Před 7 dny
Moravskoslezský kraj
7 000
 Kč
Pronájem nebytových prostor 32 m2 + 24 m2 společnost. prosto
Pronájem nebytových prostor 32 m2 + 24 m2 společnost. prosto
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu nebytové prostory v kompletně zrekonstruovaném domě, v centru Moravské Třebové, malý kousek od náměstí a na frekventované ulici Marxova, v blízkosti Billy. Výměra hlavního prostoru činí 32 m2 a je zde umístěno umyvadlo. Dále jsou společné prostory - předsíňka pro čekající zákazníky a také sociální zázemí a WC. Výměra těchto společných prostor 24 m2. Možné parkování v uzavřeném dvoře domu. Prostory jsou umístěny v přízemí domu, s pěknými výlohami do ulice a jsou vhodné pro obchod, kancel... (více v detailu)
Před 8 dny
Pardubický kraj
6 000
 Kč
Pronájem výrobních prostorů (51 m2) - zakázkové dorty, Nové
Pronájem výrobních prostorů (51 m2) - zakázkové dorty, Nové
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme přenechání zavedené výrobny zakázkových dortů s mnohaletou historií (založeno 2012) a výborným hodnocením. Výrobna se nachází v pronajatém nebytovém prostoru o rozloze 51 m2 v Nových Jirnech, cca 8 km za východním okrajem Prahy. Obrat posledních let je cca 750 000 Kč/rok při práci jedné cukrářky (možnost 2-3 osob). Součástí přenechání jsou webové stránky, facebook, instagram, logo, kno... (více v detailu)
Před 6 dny
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem obchodního prostoru ul. Jablunkovská, Český Těšín
Pronájem obchodního prostoru ul. Jablunkovská, Český Těšín
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem obchodního prostoru v obci Český Těšín na ulici Jablunkovská. Nachází se v přízemí budovy o výměře 203,5 m2. Prostor je vhodný k podnikatelským záměrům jako (obchodní místo, provozovnu, pobočku a sídlo firmy aj.). Možnost využití nájezdové rampy ... (více v detailu)
Před 8 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem komerčního prostoru ul. Jablunkovská, Č. Těšín
Pronájem komerčního prostoru ul. Jablunkovská, Č. Těšín
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem komerčního prostoru v obci Český Těšín na ulici Jablunkovská. Nachází se v 2.NP o výměře 85 m2. Prostor je vhodný k podnikatelským záměrům jako (kancelář, školící místnost, obchodní místo, provozovnu, pobočku, sídlo firmy aj. Možnost rozdělení na menší kanceláře. V zadní části je samostatná místno... (více v detailu)
Před 8 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty