Prodej rodinného domu v obci Uhelná - Dolní Fořt

Jesenická realitní nabízí k prodeji zemědělskou usedlost v lokalitě Uhelná - Dolní Fořt , okres Jeseník. Tato se nachází na odlehlém, klidném místě , pouze v menší zástavě rodinných domů. Místo je soukromé, s jedněmi sousedy.Je umístěna na vyvýšeném místě, nehrozí zatopení záplavovou vlnou ani povodně. Usedlost nabízí rodinný dům k bydlení a především možnost farmaření, např. chov koní nebo chov hospodářských zvířat. K domu patří velké množství pozemků o celkové ploše 5 319 m2. Pozemky jsou zařazeny v územním plánu v zastavěném území, ve stabilizované ploše SR- plochy smíšené obytné, rekreační. Hlavní využití pozemku je bydlení v domech v rámci historické zástavby nebo využívání objektů historické zástavby k individuální rekreaci (jako chalupy). V prvním podlaží domu je bytová jednotka s dispozici 2+kk, určena např, pro starší lidi, kteří už nechtějí chodit do schodů. Přístup do přízemí je bezbariérový. V druhém, tedy podkrovním podlaží jsou umístěny 3 pokoje. Nabízí se zde vybud... (více v detailu)
2 590 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej rodinného domu
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej hospodářské usedlosti v Plzni v Černicích. Tato historická nemovitost vám nabídne úplné soukromí a klid. V blízkosti domu se nachází obchodní centrum a zároveň najdete hospůdku na každém rohu. Na domě proběhla výměna oken a střešní krytiny. Zachovalé jsou klenby v chlévu a vedlejší stavby. Přístup do domu zajišťuje prostorná chodba, ze které se vchází do místností. Dispozice domu je 2+1 s možností rozšíření. Celková výměra je 855 m2. Ohřev vody průtokový ohřívač a karma v koupelně. Vytápění zajištěno Waw topením. Dům je v dobrém udrž... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 899 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Holasovicích
Hledáte dvougenerační rodinný dům v klidné části obce? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Tento samostatný rodinný dům se nachází v katastrálním území Holasovice a je ideálním místem pro klidný rodinný život. Nemovitost je cihlové konstrukce a v současné době je v započaté rekonstrukci, což vám umožní přizpůsobit si ji podle vlastních představ. Dům nabízí prostornou užitnou plochu 100 m² rozloženou do dvou nadzemních podlaží a jednoho podzemního podlaží.... (více v detailu)
2 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 250 m², pozemek 1 997 m²
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu v Dolních Domaslavicích – dvougenerační bydlení v klidné a atraktivní lokalitě Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v malebné obci Dolní Domaslavice, která se nachází v bezprostřední blízkosti Beskyd a Žermanické přehrady. Tento dvougenerační dům je ideální volbou pro rodiny, které hledají klid, soukromí a příjemné bydl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 798 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Uhelné Příbrami
Před 3 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Sníte o domově, který si můžete přetvořit podle svých představ? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost pořídit si rodinný dům v malebné Uhelné Příbrami! Tento dům o dispozici 2+1 se nachází na pozemku o rozloze 377 m2 a čeká na Vaši kreativitu. Je ideální pro ty, kdo se nebojí výzev a chtějí vytvořit útulný prostor pro sebe a své blízké. Ať už plánujete celkovou rekonstrukci, nebo se rozhodnete pro demolici a vybudování nového domova, možnosti jsou nekonečné! Dům je napojen na obecní v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 149 000
 Kč
Prodej rodinného domu - Petříkovice
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům nacházející se v Petříkovicích - Chvaleč, malebné vesnici jen 8km od Trutnova. Tento dům o dispozici 6+2 Vám poskytne nejen útulný domov, ale nabízí také další možnosti využití. Díky skvělé lokalitě v přírodě a dostupnosti k turistickým atrakcím, je dům aktuálně využíván pod jménem Chalupa pod Studánkou ke krátkodobým pronájmům - rodinné dovolené, oslavy, prodloužené víkendy. A generuje zajímavý měsíční zisk. Základní dispozice domu: Přízemí - herna, prádelna, lyžárna a technická místnost. Prostory v přízemí nabízí možnost vybudování menšího wellness. 1. NP - zádveří, prostorný obývací pokoj s krbem, který volně navazuje na jídelnu a kuchyni, ložnice a koupelna se sprchovým koutem. 2. NP - 2 pokoje s přístupem na balkon s hezkým výhledem, pokoj s výhledem do zahrady, velká koupelna s rohovou vanou, samostatné wc. Rodinný dům byl zkolaudován v roce 2001 a disponuje moderními technologiemi, které pomáhají snižovat náklady na en... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej rodinného domu Bítouchov
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné části Bítouchova. Dům disponuje dvěma nadzemními podlažími. Plocha pozemku je 763 m², užitná plocha domu činí 170 m². Dům má celkem 5 místností a krásnou terasu, která nabízí příjemné posezení s výhledem do okolní klidné krajiny. Nemovitost je v půlce rekonstrukce, což umožňuje budoucím majitelům rea... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 990 000
 Kč
RD ( zemědělská usedlost ) v obci Stupěšice, 3208m2
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost v části obce Stupěšice, obec Behařovice okres Znojmo. Předmětem prodeje je samostatně stojící rodinný dům s výměnkem, umístěný na okraji obce v její východní části. Tento přízemní objekt je určený ke kompletní rekonstrukci nebo demolici s potenciálem výstavby 3 rodinných domů. V horní části pozemku je k dispozici prostorná stodola o zastavěné ploše 170m2, která je vhodná na skladování, lehkou výrobu, ale také k přestavbě na další rodinný dům. Stodola s pozemkem je přístupná i ze severní strany přes zahradu o výměře 572m2. Uprostřed pozemku je sklep a ve východní části pozemku stojí ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Jesenci
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám rodinný dům v Jesenci, 2 km od Konice, která disponuje veškerou občanskou vybaveností. Dům má dispozici 3+1 a podlahovou plochu 110 m2. Je členěn na kuchyni a tři další pokoje, chodbu, koupelnu a samostatné WC. Je vytápěný kotlem na tuhá paliva, je možnost topit i v kachlových kamnech v kuchyni. Dům je po částečné rekonstrukci (rozvody topení, zateplení stropů, omítky, částečně podlahová krytina). Na dům navazuje dílna, dvorek, garáž a prostorné sklepy. Za domem je menší zahrada, velká udržovaná zahrada je pak přímo přes silnici... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Blatnici
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledáte klidné bydlení s možností rekonstrukce dle svých představ? Nabízíme rodinný dům 4+1 v Blatnici, ideální pro ty, kteří chtějí investovat do svého vysněného bydlení a nebojí se realizovat vlastní projekty. Dům o užitné ploše 680 m² je podsklepený a nabízí mnoho možností úprav. Sklep lze využít jako sklad, dílnu nebo vinotéku. Půda umožňuje přestavbu na další tři prostorné místnosti. Na pozemku je i další budova, vhodná k přestavbě na zahradní domek, pracovnu nebo ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 719 000
 Kč
Prodej rodinného domu v obci Krásná Lípa, ev.č. 05344
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Ev.č. 05344 Nabízíme Vám na prodej rodinný dům ve velmi atraktivní lokalitě na konci obce Krásná Lípa, těsně u obce Doubice. Jedná se o samostatně stojící dům se dvěmi nadzemními podlažími s obytným podkrovím. Na dům navazuje garáž. V 1. NP se nachází vstupní hala, kuchyň s obývacím pokojem, koupelna s WC a samostatné WC. Ve 2. NP jsou dva pokoje a kumbál. V podkroví se dá vytvořit další útulný prostor pro spaní, hernu, nebo pokoj pro hosty. Částečně podsklepeno. Dům je vytápěn kombinací kamen (kamna na dřevo se vzduchovým rozvodem), krbu a el. přímotopů. Voda je obecní + studánka s užitkovou vodou ve sklepě. Plynová přípojka na hranic... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, Lučina
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodej rodinného domu v obci Lučina - okr.FM.Výrazná sleva Rodinný dům Aténa je krásný přízemní rodinný dům s využitým podkrovím s vestavenou garáží pro 1 osobní auto, částečně podsklepený ( možnost - vinný sklípek ) určený pro bydlení 3-4 členné rodiny, Část domu tvoří otevřený obývací pokoj s krbem spojený s jídelnou a kuchyní. Součástí 1 PP tvoří také pracovna a prostorná hala s dvouramenným schodištěm. Dále koupelna s WC, technická místnost ve které je umístěn plynový kotel. Ve... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Velkých Přílepech, ul. Svahová
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme krásný a moderní rodinný dům typu 3+1 s domkem pro hosty 1+kk v oblíbené lokalitě Velkých Přílep. Tento cihlový dům o užitné ploše 152 m² se nachází v klidné části obce a je ideálním místem pro klidný rodinný život. Hlavní část domu tvoří 3 prostorné pokoje, moderně vybavená kuchyň a koupelna s vanou a sprchovým koutem. Jedinečnou výhodou je vejmenek s vlastním kuchyňským koutem a koupelnou se sprchovým koutem, který může skvěle sloužit jako kancelář nebo byt pro rodinného příslušníka .Dům je po k... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 100 m2
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám rodinný dům v žádané obci Žitenice u Litoměřic, který je ideální příležitostí ke kompletní rekonstrukci podle Vašich představ. Tento dům disponuje třemi pokoji, z nichž jeden je průchozí a kuchyní s výhledem do dvora. V domě se nachází koupelna a samostatné WC. Slunný, uzavřený dvorek Vám poskytne naprosté soukromí. Před domem je malá zahrádka která tvoří příjemnou atmosféru venkovského bydlení. Nemovitost je i... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 171 m², Jindřichovice
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme vám jedinečnou příležitost spojení bydlení a podnikání! Tento dvoupodlažní rodinný dům se nachází na okraji obce Jindřichovice. Dům je řešen jako dva samostatné byty 2+1 s koupelnou a WC v každém patře, což zajišťuje dostatek soukromí a komfortu. Užitná plocha domu činí přibližně 171 m² včetně prostorného a suchého sklepa. Na pozemku o celkové ploše 1675 m² se nachází další stavba o zastavěné ploše cca 107 m², která dříve sloužila jako truhlárna a garáže. Tuto budovu můžete přebudovat na další bytové jednotky nebo využít jako prostor pro podnik... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Trutnov, ul. Alšova
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 5+1, nacházející se v klidné části obce Kryblice v katastrálním území Trutnov. Tento samostatně stojící cihlový dům je umístěn na rozlehlém pozemku o výměře 1082 m² a poskytuje dostatek soukromí díky své poloze. Dům je ve velmi dobrém stavu a prošel v roce 2014 rozsáhlou rekonstrukcí. Nabízí jedno podzemní a dvě nadzemní podlaží. V obývacím pokoji jsou krbová kamna a dům je částečně vytápěn podlahovým topením. Celková užitná plocha domu činí 163... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 980 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 238 m², Dolní Holetín
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům situovaný v klidné části obce Dolní Holetín. Tento samostatně stojící domov je ideální volbou pro ty, kteří hledají klid a soukromí. Dům je postaven zděný, což zajišťuje vysokou trvanlivost a tepelnou stabilitu. Celkem nabízí 7 místností, což poskytuje dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Celková užitná plocha domu činí 238m² a dům stojí na pozemku o velikosti 1556m², kde je dostatek místa pro zahradní aktivity, relaxaci i parkování. Nemovitost se skládá ze dvou nadzem... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1, Lučina. SLEVA
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodej rodinného domu v obci Lučina - okr.FM.Výrazná sleva Rodinný dům Aténa je krásný přízemní rodinný dům s využitým podkrovím s vestavenou garáží pro 1 osobní auto, částečně podsklepený ( možnost - vinný sklípek ) určený pro bydlení 3-4 členné rodiny, Část domu tvoří otevřený obývací pokoj s krbem spojený s jídelnou a kuchyní. Součástí 1 PP tvoří také pracovna a prostorná hala s dvouramenným schodištěm. Dále koupelna s WC, technická místnost ve které je umístěn plynový kotel. Vestavěná gará... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej domu 4+1, 120m2 s pozemkem 1105m2, Domašín u Vlašimi
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
cena včetně provize a právního servisu, Prodej domu 4+1, který se nachází v obci Domašín u Vlašimi. Dispozičně je dům řešený vstupní chodbou, ze které se vchází do kuchyně a ze které se dostaneme i do obývacího pokoje. Dále je v přízemí prostorná místnost, jejíž dominantou je krb a je brána jako společenská místnost. Koupelna je s vanou a toaleta samostatně. V patře, do kterého vedou schody z chodby v přízemí, se nachází dva samostatné pokoje, dva menší půdní úložné prostory a vstup na půdu, která je prostorná a lze tam vybudovat další obytnou část. K domu je napojena hospodářská část, kde se nachází garáž, chlév, kde byla hospodářská zvířata, králíkárna a půda na seno. Na pozemku je i krásná a suchá stodola 16... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Uhách
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej rodinného domu v klidné části obce Uhy Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o pěti místnostech, umístěný v klidné části obce Uhy. Tento dvoupodlažní cihlový dům o užitné ploše 180 m² a plochou pozemku 120 m² nabízí ideální možnost pro ty, kteří hledají klidné bydlení s dostatkem soukromí. Nemovitost se nachází v části obce, která se momentálně dynamicky rozvíjí a v blízké budoucnosti zde bude vystavěno spousta nových rodinných domů. To otevírá skvělé příležitosti pro komunitu a zvelebení okolí. St... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Dolních Zálezlech, ul. Rudé armády
Před 3 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou možnost vlastnit zajímavý rodinný dům po zdařilé rekonstrukci s pozemkem o velikosti 1009 m2 v Dolních Zálezlech s nádherným výhledem na Labské údolí. Třípodlažní vila je ideální volbou pro ty, kteří mají rádi dostatečný prostor, klid a soukromí. Dům prošel pečlivou a nákladnou rekonstrukcí, linka na míru s vestavnými spotřebiči, které jsou ještě v záruce, vinylové podlahy, snížené stropy, zateplení, atd. Velkou výhodou dom... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu 263 m2, Lánov
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům se dvěma byty, velkou zimní zahradou a garáží, v klidné části obce Lánov. Výhodou je jeho umístění blízko hor a město Vrchlabí je vzdálené 5 km. Jedná se o zděnou stavbu se dvěma nadzemními podlažími a suterénem. Celková plocha domu je 263 m2. V 1.NP se nachází byt o dispozici 3+kk a podlahové ploše 93,83 m2 + lodžie 3,73 m2. V 2.NP se nachází byt o dispozici 3+1 a podlahové ploše 64 m2 + lodžie 6,47 m2. V suterénu domu se nachází prostorná společenská místnost, která je perfektní pro rodinné oslavy nebo setkání s přáteli. Z této místnosti je vstup do zimní zahrady o velikosti 83 m2, kde se nachází velký bazén (21m2). V suterénu se nachází také garáž s výměrou 29 m2. Vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo s akumulační nádrží a rozvodem do radiátorů,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu 100 m2
Před 1 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme Vám rodinný dům v žádané obci Žitenice u Litoměřic, který je ideální příležitostí ke kompletní rekonstrukci podle Vašich představ. Tento dům disponuje třemi pokoji, z nichž jeden je průchozí a kuchyní s výhledem do dvora. V domě se nachází koupelna a samostatné WC. Slunný, uzavřený dvorek Vám poskytne naprosté soukromí. Před domem je malá zahrádka která tvoří příjemnou atmosféru venkovského bydlení. Nemovitost je i... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Novém Strašecí, ul. Mšecká
Před 3 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům o pozemkové ploše 249m² a užitné ploše 55m² (s možností přestavby půdního prostoru na obytnou část), umístěný přímo v srdci malebného Nového Strašecí. V současné době se dům nachází ve stavu před rekonstrukcí, což představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost k osobnímu přizpůsobení a vdechnutí nového života. Dům nabízí tři místnosti, které lze kreativně využít pro pohodlné bydl... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 140 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve Vilémově
Před 3 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme Vám historický dům "s duší" v obci Vilémov. Dům má dispozici 4+kk a podlahovou plochu 120 m2. Je v původním, udržovaném stavu, jsou zde zachované historické prvky, které ho činí jedinečným. V suterénu domu jsou pak další prostory, které je možné po rekonstrukci využít k bydlení nebo k podnikání. Na dům navazuje příjemná zahrada. Město Vilémov disponuje veškerou občanskou vybaveností, najdete zde školu, školku, obchody, poštu, atd. Z Vilémova je ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 72 m², Záhlinice
Před 1 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o celkové užitné ploše 72 m², který se nachází v klidné části obce Záhlinice. Dům je dvoupodlažní, smíšené konstrukce a zahrnuje 7 místností. Zastavěná plocha domu činí 110 m² a je umístěn na pozemku o ploše 276 m². Nemovitost představuje příležitost pro ty, kteř... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 890 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty