Panasonic KX-TGP500

Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám celkem 8 ks Panasonic KX-TGP500 cena 1 ks je 999,- Velmi kvalitní služby tohoto přístroje zahrnují hudbu při čekání a záznamník. Díky integraci telefonu se službami na úrovni poskytovatele nezmeškáte důležité hovory. Na displeji telefonu se zobrazují nové zprávy, takže vždy budete vědět, že se Vás někdo pokoušel zastihnout v okamžiku, kdy jste nebyli v kanceláři. Kontrolujte nové zprávy kdekoliv i mimo kancelář díky službě záznamníku, která vás na nové zprávy upozorní prostřednictvím zprávy SMS. V takovém případě můžete bez ohledu na to, kde se nacházíte, využít funkce vzdáleného přístupu a vyzvednout si zprávy. Hovory VoIP se zvukem ve vysokém rozlišení Telefon se vyznačuje vysokou úrovní čistoty zvuku při hovorech VoIP přes internet. Zařízení řady TGP500 podporují HDSP (High Defi nition Sound Performance – zvuk ve vysokém rozlišení). Díky vynikající kvalitě širokopásmového zvuku uslyšíte každý detail v hlasu osoby na opačném konci. Podpora více linek pro vícekanálové telef... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč

Podobné inzeráty

Niceboy HIVE Beans černá, sluchátka + bonus
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE Beans si zamilujete pro jejich realistický zvuk a bezproblémový bezdrátový přenos. S inovativním dotykovým ovládáním budete mít pod palcem nejen hudbu, ale i telefonní hovory. Na jedno nabití vydrží hrát až 4 hodiny, s pouzdrem pak celých 20 hodin. Sluchátka navíc disponují voděodolným krytím IPX4 pro celodenní nošení v jakémkoliv počasí. Bonus pecková sluchátka Samsung zdarma. V případě dotazů preferuji email, v případě telefonu Vás prosím raději volat na SMS neodpovídám. True Wireless sluchátka Bluetooth 5.0 Skvělý zvuk s technologií MaxxBass Výdrž sluchátek 4 hodiny (až 20 hodin s nabíjecím pouzdrem) Kodek ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
549
 Kč
Bezdrátový telefon C300
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Bezdrátový telefon C300 s ergonomickou klávesnicí a barevným displejem. Technologie ECO DECT zajistí nižší odběr energie pro vyšší výdrž. S tímto mode... (více v detailu)
Zlínský kraj
400
 Kč
Bezdrátová sluchátka Sony MDR-ZX770BN
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Použité jen párkrát.Skvělý stav Bezdrátová sluchátka Sony MDR-ZX770BN přináší technologii digitálního odstranění šumu pro čistý zvuk a připojení přes Bluetooth s NFC. Přesný zvuk napříč celým spektrem, ovládání od... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 490
 Kč
Handsfree sluchátka PLANTRONICS W740-M nové
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
PLANTRONICS bezdrátová náhlavní souprava W740-M Savi, WL DECT, nové, původní cena 11tis. TOP aktuální cena!! Tento model mění zaběhnuté způsoby komunikace výkonnostně orientovaných profesionálů v kancelářích. Bezdrátový headset W740-M Savi má třístupňovou konektivitu, takže jej můžete propojit s Vaším PC, stolním telefonem a mobilem, mezi nimiž můžete libovolně přepínat. Zařízení je velmi lehké, a díky své vysoké variabilitě nabízí několik možných způsobu nošení. Souprava W740-M Savi je optimalizována pro sjednocenou komunikaci, systém automaticky aktualizuje Váš status (pouze s podporovanými telefony, pro tuto funkci je nezbytné mít Plantronics software) na „zaneprázdněn“ na Vašem PC, mobilním telefonu či stolním telefonu, aby mohli ostatní spolupracovníci jednoduše zjistit Vaši dostupnost. Tento model nabízí kombinaci nejlepší kvality zvuku ve své třídě, mobility a vysoké výdrže baterie. Vlastnosti zařízení: Jeden inteligentní headset pro použití s Vaším PC, mobilním i ... (více v detailu)
Liberecký kraj
999
 Kč
Bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE Pins 3, černé
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám bezdrátová sluchátka Niceboy HIVE Pins 3, černé. - mají skvělý zvuk - propracovaný zvuk, stabilní přenos - spolehlivý přenos beze ztrát a díky zabudovanému mikrofonu s nimi můžete i telefonovat - telefonní hovory čistě a jednoduše - novinkou je vlastní mobilní aplikace Niceboy ION - energie na 30 hodin, nabitá sluchátka vydrží hrát 5 hodin v kuse - voděodolná s IPX4 - podpora hla... (více v detailu)
Olomoucký kraj
550
 Kč
Sluchátka
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Bezdrátová sluchátka Picun B-01S s HD stereo zvukem přes uši a vestavěnými mikrofony, hlubokým base... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
340
 Kč
Sluchátka Xiaomi Buds 3
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám nová nepoužitá bezdrátová sluchátka Redmi Xiaomi Buds 3 v černé barvě. Ergonomický tvar, připojení k telefonu přes Bluetooth, dosah až 10m. Provoz až 5 hodin na jedno nabití. Výdrž sluchátek lze zvýšit na cca 18 hodin vložením do nabíjecího pouzdra, které je součástí. Pouzdro se nabíjí nabíječkou na mobilní te... (více v detailu)
Zlínský kraj
380
 Kč
KX-TCD 410 bezdrátový telefon Panasonic
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Panasonic - KX-TCD 410 bezdrátový telefon Komfortní bezdrátový digitální telefon s přehledným displejem, CLIP, podsvícený displej, telefonní seznam na 50 jmen, rychlá volba, budí... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA BML ,ZÁNOVNÍ
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zánovní bezdrátová sluchátka BML E-series Binks. Specifikace : Moderní špuntová sluchátka s výrazným BML logem. Ke zdroji zvuku se připojují díky bezdrátové technologii Bluetooth ve verzi 4.1 s dosahem signálu 10 m a s podporou kodeků A2DP a EDR Praktické provedení s kabelem kolem krku a s ovládacími tlačítky pro přepnutí písničky či přijmutí hovoru nemusíte tahat mobil z kapsy. Kabel má plochou úpravu, která zabraňuje nepříjemnému zamotávání sluchátek do sebe, špunty jsou vybav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Bezdrátová sluchátka Razer Blackshark V2 Pro - White Ed.
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám bezdrátová sluchátka Razer Blackshark V2 Pro - White Ed. TOP stav , mám je ani ne rok, zvuk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Bluetooth Reproduktor Hama speaker twin 3.0
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zdravim. Nabízím k prodeji Hama Speaker Twin 3.0, moderní bezdrátové reproduktory s vynikajícím zvukem a elegantním designem, vhodné pro každou příležitost. Hlavní vlastnosti: • Bluetooth připojení – snadné propojení s telefonem, tabletem či notebookem • Kvalitní stereo zvuk – čistý a silný zvuk díky dvěma reproduktorům • Dlouhá vý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
2x SIEMENS GIGASET AS690 nové telefony VOIP, internet
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dva bezdrátové telefony - sada k jedné stanici. (DECT) včetně dokovacích nabíjecích stanic, baterii a napájecích adaptéru. Nepoužívané. Plně funkční, lze propojit přes Internet ( Linksys/Sipura nebo jiný internet box, Voip br8na - gateway). ( stolní, bezdrátový telefon, pevná linka). Jde o jednu přípojku k ni dvě sluchátka, např. d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
Pevná linka Panasonic
Před 3 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabízím pěkný, zachovalý telefonní přístroj pro pevnou linku značky Panasonic KX-TS2305, který umí například hlasitý odposlech, lze zapojit sluchátka atd. Platba možná osobně při př... (více v detailu)
Zlínský kraj
490
 Kč
Přenosný bezdrátový telefon Panasonic kx-tcd210
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodám bezdrátový telefon Panasonic kx-tcd210. Stav viz foto, nějaký šrám se najde, ale nic hrozného to není a funkci to nevadí. Osobní odběr mo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Bezdrátová sluchátka EarFun Air TW200B
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Bezdrátová sluchátka EarFun Air TW200B Malá a lehká bezdrátová sluchátka EarFun Air vás budou provázet, kamkoliv půjdete. Kabely vás přitom nebudou obtěžovat. Spolehlivé propojení sluchátek s telefonem zajistí technologie Bluetooth 5.0. Poslech hudby i telefonáty si užijete bez výpadků, ať už používáte smartphone s Androidem, nebo iPhone. Se sluchátky EarFun Air si můžete dopřát až 7 hodin nepřetržitého poslechu. Díky dobíjecímu pouzdru budete mít navíc po ruce kapacitu na další čtyři dobití. Voděodolnost IPX7 zaručuje sluchátkům ochranu před vodou i potem, a tak si můžete klidně vyrazit zaběhat v dešti. Ergonomický design s měkkými vyměnitelnými špunty ... (více v detailu)
Ústecký kraj
399
 Kč
Panasonic SA-AKX320
Před 1 dny - AVIZO_CZ
(20x foto u inzerátu, prosím čtěte celý text až dolu, děkuji) Výkonný a kompaktní stereo systém Panasonic SC-AKX320 Přehrávat hudbu zvládá z CD nosičů, MP3 z USB, naladíte na něm FM rádio nebo můžete připojit telefon/tablet bezdrátově přes Bluetooth a hudbu streamovat bez omezujících kabelů. Minisystém je vybaven i digitálním zesilovačem a funkcí D.Bass, která obstará ještě hlubší basy a výraznější rytmus. To 16cm subwoofer doplněný o 6cm výškový reproduktor přinese až k vašim uším křišťálově čisté audio, které zní stejně dobře nahlas jako ve sluchátkách. A aplikace MAX Juke z vás během pár vteřin udělá skvělého DJ, který se pro ovládání systému ani nemusí zvednout z gauče. Subwoofer o rozměru 16 cm a dvoukanálový digitální zesilovač se postarají o čistý a dynamický zvuk. Díky silnějšímu propojení se smartphonem si jednoduše nasdílíte oblíbenou hudbu a přehrávání přes něj dále ovládáte. Hlavní jednotka je nyní nižší, aby dobře zapadla do jakéhokoli interiéru. zvuko... (více v detailu)
3 800
 Kč
Kancelářský / recepční telefon
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Recepční telefon se zaznamnikem Yealink SIP-T23G SIP telefon Chcete si pořídit spolehlivý telefon, díky kterému budete volat přes internet a to v kanceláři i doma? Potom je pro vás správnou volbou ip telefon Yealink. Typově se počítá mezi stolní modely, což znamená, že telefonovat můžete pouze z místa, kde bude připevněný. Jasnou výhodou tohoto IP telefonu Yealink SIP-T23G SIP telefon je zabudovaný adresář kontaktů, který nabízí možnost uložení potřebných čísel. U příchozího hovoru na displeji bez problému zobrazí číslo volajícího. Jestliže hovor nepřijmete, tak vás na to telefon upozorní, už vám tedy nic neunikne. Funkci hlasitého handsfree použijete při telefonátech s více lidmi. Integrovaný kalendář pro vás bude zárukou přehledu o datumech. Tlačítka si dokážete naprogramovat, takže si je nastavíte dle ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Bezdrátová sluchátka OYIB,
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Bezdrátová sluchátka OYIB, sluchátka Bluetooth 5.3 se 4 mikrofony ENC Clear Call, Bluetooth sluchátka s dotykovým ovládáním 25hodinový stereo zvuk s LED displejem napájení, vodotěsná sluchátka Značka OYIB Název modelu MD058A 4-mikrofon a ENC redukce šumu hovoru: Každá náhlavní souprava má 2 vestavěné mikrofony, vybavené technologií Environmental Noise Reduction (ENC), která dokáže potlačit 80 % hluku na pozadí plně nabité za hodinu. poskytují pět hodi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
BOSE QuiteComfort Ultra - black
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabizim zcela nove, pouze otevrene a otestovane sluchatka BOSE QC ULTRA black. Absolutni spicka na trhu, nejlepsi ANC. Preferuji osobni predani, zasilkovna neni problem. https://avmania.zive.cz/dvojice-novych-premiovych-sluchatek-bose-quietcomfort-ultra-sazi-na-vynikajici-potlaceni-hluku-a-prizpusobeni-zvuku-presne-na-miru Maximálně tichá sluchátka BOSE QuietComfort Ultra vám nabídnou pohodlí a opravdu čistý zvuk. Pro svůj komfort si můžete zvolit z několika r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 777
 Kč
Přenosný bezdrátový telefon Panasonic kx-tcd210
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, prodám bezdrátový telefon Panasonic kx-tcd210. Stav viz foto, nějaký šrám se najde, ale nic hrozného to není a funkci to nevadí. Osobní odběr mož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
HD Tv Panasonic TX-32LS500E, Smart 32" 81cm, Android
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová Smart televize Panasonic TX-32LS500E. PC 11´490,-Kč. Záruka do 7. října 2026. Google Play V obchodě Google Play naleznete oblíbené aplikace i hry, takže si můžete být jisti, že se nikdy nebudete nudit. Google Asistent Přítomnost operačního systému Android TV v této televizi oceníte ještě z jednoho důvodu – díky ní můžete přístroj ovládat svým hlasem. Dostat se k oblíbenému televiznímu pořadu je tak nesmírně snadné a rychlé. Chromecast Zásluhou integrované technologie Chromecast můžete do televize snadno streamovat obsah ze svého chytrého mobilního telefonu či tabletu. Bright Panel Je garancí perfektního obrazu bez ohledu na okolní podmínky. Televizor zprostředkuje ohromující podívanou v každé místnosti. HD Colour Engine Panasonic nasadil speciáln... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 000
 Kč
Airpods 1 (2019)
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám 2 roky používané sluchatka Airpods (2019). Sluchatka jsou v pekně stavu. Nechala jsem je profesionálně vyčistit, protože nikdo nechce špinavé a zanesene????. Za ty dva roky hrajou potišeji, ale stále dostatečně. Jsou trochu skrable na právem sluchátku. Nejde to však výrazně vidět. Pouzdro i sluchatka jsou zcela f... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Boombox Roadie Sing CD
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
vlastnosti: Rozmanité možnosti přehrávání hudby: CD přehrávač, FM rádio, USB, AUDIO IN a Bluetooth Bezdrátově a snadno: Bluetooth pro streamování z chytrých telefonů a tabletů Parádní světelné efekty: LED Disco Light Effect roztančí světla do rytmu hudby Karaoke: Obsahuje dětský mikrofon a funkci Sing-A-Long pro zpívání a přezpívání Flexibilní a mobilní: Vhodné pro provo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Headset HyperX Cloud Alpha Wireless (4P5D4AA) černý/červený
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
bezdrátová herní sluchátka • frekvence 15 Hz až 21 kHz • citlivost 103 dB • impedance 62 ohmů • USB 2.0 • integrovaný mikrofon • polstrované náušníky z paměťové pěny • 50mm měniče https://www.datart.cz/headset-hyp... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 800
 Kč
SteelSeries Arctis Pro Wireless
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám bezdrátová sluchátka SteelSeries Arctis Pro Wireless ve skvělém stavu. Tato sluchátka nabízejí špičkový zvuk ve vysokém rozlišení, pohodlí při nošení a jsou vybavena duálním bezdrátovým připojením (Bluetooth a 2.4Ghz), což zaručuje stabilní a kvalitní přenos zvuk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty