Obchodník/nice s nemovitostmi - Středočeský kraj

Prodáno
Hlavní město Praha
Realitní kancelář Alenigo nabízí pracovní pozici "realitní makléř" pro prodej nemovitostí ve Středočeském kraji. Co nabízíme : - flexibilní pracovní dobu - zaškolení a podporu - vysoké finanční ohodnocení (o výši příjmu rozhoduje Vaše vynaložené úsilí a schopnosti, průměrná měsíční mzda/plat 45.000,-Kč - 65.000,-Kč) - možnost práce z domova - práce na živnosten
Hlavní město Praha
45 000
 Kč

Podobné inzeráty

Obchodník/ce s nemovitostmi
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Hledáš novou výzvu, kde můžeš nastartovat svou KARIÉRU ve světě realit? Připoj se k našemu týmu ve Svitavách a buď tím, kdo klientům pomáhá splnit jejich sny o novém domově. CO BUDE NÁPLNÍ TVÉ PRÁCE? * Budeš klientům plnit sny o jejich novém domově nebo novém prostorovém řešení pro jejich podnikání. * Naučíš se obchodovat s jednou z nejcennějších věcí v životě – nemovitostmi. CO ZÍSKÁŠ? Vysoké výdělky: Provize dle Tvého výkonu – čím víc pracuješ, tím víc vyděláš!
 KARIÉRA: Možnost postupného růstu – od makléře juniora až po vedoucího pobočky.
 Školení a podpora: Všechno potřebné Tě naučíme, aby byl Tvůj start co nejjednodušší.
 Skvělý tým: Staneš se součás... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Dělníci na stavby
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Do stavební firmy hledáme nové kolegy. Pracovní doba od pondělí do soboty 7:00 - 17:00. Možnost přesčasů pro vyšší měsíční výplatu. Vyplácená záloha v polovině měsíce. Práce - rekonstrukce bytů a domů, venkovní stavby ( opravy mostů a podchodů ) - Praha a středočeský kraj Nutná praxe ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
INSTALATÉR / INSTALATÉRKA, TOPENÁŘ / TOPENÁŘKA
Pracovní poměr na dobu určitou, při kladném hodnocení předpoklad prodloužení na dobu neurčitou. Nástupní hrubá měsíční mzda od 22.000 Kč dle délky praxe a pracovních zkušeností. Nástup možný ihned. Výkon práce převážně město Hradec Králové a oblast Královéhradeckého kraje. Požadavky: min. vzdělání - vyučení v oboru instalat... (více v detailu)
PRACOVNÍK / PRACOVNICE PŘÍPRAVY TISKU
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Pozice jsou vhodné i pro absolventy/absolventky. Náplň práce: seřízení a příprava stroje. Zaměstnanecké výhody: závodní stravování; stravenky; příplatky za směnnost; měsíční a pololetní příplatky za nulovou nemocnost; věrnostní dovolená; firemní sportovní akce; příspěvky - ... (více v detailu)
Pronájem bytu 4+1, 80m²
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prostorný byt 4+1 v Chomutově na ulici Písečná. Stav: Velice dobře udržovaný původní stav Nachází se v části Chomutova - Písečná. Tato lokalita je známá svou dobrou občanskou vybaveností. Obchody a služby v docházkové vzdálenosti Školy a školky pr... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 800
 Kč
NOL-1400 Nožový osečkovač letorostů
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Čelní nožové osečkovače jsou určeny pro letní zakracování letorostů ve vinicích libovolného sponu. Zařízení pracuje na principu ožínání přerostlé révy pomocí rotujících břitů. Zbytky odřezané hmoty v meziřadí je možno zpracovat drcením pomocí mulčovače současně s osečkováním. Tato kombinace vede ke značnému zkrácení doby potřebné pro ošetření porostu. Snadné ovládání pracovních orgánů zabezpečuje ovladač umístěný v kabině řidiče traktoru.Tak lze přímo prostřednictvím hydraulických válců nastavovat pracovní výšku a sklon osečkovače podle stavu porostu a opěrné konstrukce. Pomocí hydromotoru je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
56 000
 Kč
Hledáme spolehlivou ostrahu na objekt Vyšní Lhoty
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáme pracovníky na pozici strážný do Vyšních Lhot, práce v nerovnoměrně rozložené pracovní době. Plat 125Kč/hod čistého. Požadujeme: čistý TR, certifikát strážného vítán, základní znalost PC, vhodné pro OZZ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Úklid pouze pro OZP Brno
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáme spolehlivé pracovníky na úklid do Brna. Místo je vyhrazeno pouze pro osoby OZP (ČID/OZZ) chráněné pracovní místo. Mzda 180 kč/hodin hrubého. Náborový příspěve... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Obsluha čerpací stanice
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledám brigádníky pro obsluhu čerpací stanice Orlen Čelákovice. Předchozí zkušenosti výhodou, ale ne podmínkou - rádi vás zaučíme. P... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
MECHANIK / MECHANIČKA - PLETAŘ / PLETAŘKA
Jedná se o práci pletaře/pletařky na maloprůměrových pletacích strojích (ponožkových), na kterou Vás zaměstnavatel zaučí. Nástup možný ihned. Měsíční hrubá mzda od 20.000 Kč do 30.000 Kč (po zaučení práce v úkole). Požadavky: zručnost, pečlivost, dobrý zrak. Zaměstnavatel nabízí: 13. plat, slevu na firemní výrobky, ... (více v detailu)
NOVÁ Gardena SILENO city 600 robotická sekačka
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám robotickou sekačku Gardena city 600. Nová, nerozbalená, nepoužitá, plná záruka. Možný odpočet DPH. Vhodná na pozemek do 600m2. Tichá, všestranná a inteligentně navržená – to je GARDENA robotická sekačka SILENO city 600 m². SILENO city je ideální pro menší trávníky, poskytuje vysoký výkon a pohodlné sečení. Pomocí aplikace GARDENA Bluetooth® jednoduše zvednete svůj chytrý telefon a zadáte velikost trávníku, požadované dny sečení a preferovaný čas zahájení. Vaše robotická sekačka si vytvoří plán a je připravena vyrazit. Svou sekačku SILENO city můžete pohodlně ovládat přes Bluetooth® ze vzdálenosti až 10 m. Váš sekací robot vypočítá potřebnou dobu sečení trávy a asistent plánování v aplikaci GARDENA Bluetooth® vám pomůže udržet vaši zahradu v pořádku. Díky tichému motoru s nejnižší hladinou hluku 57 db(A) ve své třídě si vy ani vaši sousedé nevšimnete, že vaše robotická sekačka pracuje. Technické specifikace Komerční odkazy 15010-32 EAN 4078500062787 Produktivita Pracovní kapac... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 999
 Kč
Nabíráme zahradníky/spolupracovníky do KaposGreen
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáme parťáky zahradníky na hlavní pracovní poměr / brigádu / OSVČ. Láká Vás práce na čerstvém vzduchu a máte rádi, když je za Vámi odvedená práce vidět? Přidejte se k nám a získejte jistou práci po celý rok. Co Vás čeká? ✔️ Stříhání živých plotů ✔️ Zakládání zahrad ✔️ Rekultivace pozemků ✔️ Sečení trávy ✔️ Kácení stromů ✔️ A další zahradní činnosti. Co Vám za to nabízíme? ✔️ Férová mzda od 35 300,-/měsíc hrubého. ✔️ Flexibilní pracovní doba, vždy dle dohody! ✔️ Odměny za přivedení dalších kolegů! ✔️ Pr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
35 300
 Kč
Přenechání smlouvy u dopravní společnosti, dodávka.
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím přenechání dlouhodobé smlouvy u dopravní společnosti v Brně. Jedná se o rozvoz paletového zboží 10.pal dodávkou v Brně a jeho blízkém okolí s denním nájezdem do 100km. Pracovní doba od 6.30 - 15.30h. Denní paušál 4250,-Kč bez DPH + příplatky za km. Prac... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
89 250
 Kč
NOVÁ Gardena SILENO Life 1500 robotická sekačka
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám robotickou sekačku Gardena Sileno 1500 Nová, nerozbalená, nepoužitá, plná záruka. Možný odpočet DPH. Vhodná na pozemek do 1500m2. GARDENA robotická sekačka SILENO life 1500 m² je nehlučná, všestranná a inteligentní robotická sekačka se skvělou konektivitou, ideální pro váš středně velký trávník. Pomocí aplikace GARDENA Bluetooth® zadejte pomocí svého chytrého telefonu rozměry trávníku a dobu sečení a pak můžete bez problémů vyrazit. Aplikace GARDENA Bluetooth® vás instalací intuitivně provede krok za krokem. Technické specifikace Komerční odkazy 15108-32 EAN 4078500060660 Produktivita Pracovní kapacita 1500 m² Systém nabíjení Automatický Maximální sklon uvnitř pracovní plochy 35 % Maximální sklon u vodiče ohraničující smyčky 10 % Výrobek Informační panel... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
28 500
 Kč
NOVÁ Gardena SILENO Life 1000 robotická sekačka
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám robotickou sekačku Gardena Sileno 1000 Nová, nerozbalená, nepoužitá, plná záruka. Možný odpočet DPH. Vhodná na pozemek do 1000m2. GARDENA robotická sekačka SILENO life 1000 m² je nehlučná, všestranná a inteligentní robotická sekačka se skvělou konektivitou, ideální pro váš středně velký trávník. Pomocí aplikace GARDENA Bluetooth® zadejte pomocí svého chytrého telefonu rozměry trávníku a dobu sečení a pak můžete bez problémů vyrazit. Aplikace GARDENA Bluetooth® vás instalací intuitivně provede krok za krokem Technické specifikace Komerční odkazy 15102-32 EAN 4078500043724 Produktivita Pracovní kapacita 1000 m² Systém nabíjení Automatický Maximální sklon uvnitř pracovní plochy 35 % Maximální sklon u vodiče ohraničující smyčky 10 % Výrobek Informační pane... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
24 000
 Kč
Disponent mezinárodních přeprav
Před 2 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, dynamicky se rozvíjející společnost, která se řadí mezi významné dopravní a logistické firmy v České republice, hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici Disponent mezinárodních přeprav. Vaše náplň práce: zodpovědnost za zajištění a optimalizaci přeprav, příprava cenových nabídek a kalkulací, zajištění přepravních dokladů, řešení provozních problémů, komunikace se zákazníky, realizace zakázek, spolupráce s ostatními odděleními, zodpovědnost za dodržování pracovních postupů. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Řidič C, C+E – práce na vnitru.
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Buďte denně doma s rodinou. Praha + Středočeský kraj. Už vás nebaví bydlet od pondělí do pátku v kabině kamionu? Hledáte férového zaměstnavatele s dlouhodobou pracovní perspektivou? Chcete se každý den vracet ke své rodině? Jste z Prahy a okolí? Pojďte to zkusit k nám na vnitro, kdy budete denně doma! Čekají vás denní linkové jízdy v pravidelných časech nebo i jiné nepravidelné jízdy v rámci ČR. Práce na denní i odpolední směny. Máme plachtové i skříňové ná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 000
 Kč
MONTÉR / MONTÉRKA
Pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s předpokladem prodloužení, dvousměnný provoz. Nástup možný ihned. Náplň práce: montérské práce dle platné dokumentace; konečná úprava a čištění výrobků; ruční práce - vrtání, řezání, pilování, broušení, srážení hrany, stříhání apod.; stanovení pracovních kroků, prostředků a metod montáže; kompletní montáže hydrauliky a 12-24V soustavy; kompletní zkoušky smontovaných sestav a dle výsledků zkoušek jejich následné seřízení; značení a o... (více v detailu)
Obsluha horské chaty
Před 4 dny - AVIZO_CZ
CO BUDE VAŠÍ NÁPLNÍ PRÁCE: - Komunikace s hosty a jejich obsluha formou bufetu - Příprava restaurace na provoz - Spolupráce s ostatními pracovníky horské chaty CO OD VÁS ČEKÁME: - Praxe v oboru výhodou - Přátelský, korektní a vstřícný přístup k hostům a kolegům - Spolehlivost - Potravinářský průkaz CO MŮŽETE ČEKAT VY OD NÁS: - Práci na hlavní pracovní poměr či DPP - Dobré platové ohodnocení v závislosti na Vašich zkušenostech - ... (více v detailu)
Neuvedeno
Zámečník/Svářeč
Před 2 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Pro našeho klienta, společnost se zaměřením na vlastní vývoj a výrobu výtahů a výtahových dílů, hledáme šikovného a zkušeného pracovníka výroby na pozici Zámečník/Svářeč. Pracovní náplň: Výroba a montáž kovových konstrukcí pro výtahové systémy, Svařování ocelových dílů dle technických výkresů, Opravy a údržba kovových součástí výtahů. Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Pronájem kanceláře 23,34 m2 v centru města
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor o velikosti 23,34 m2 v 1.patře komerčního objektu v Brně, na ulici Josefská. Prostor tvoří jedna menší kancelář se dvěma okny. Kancelář je vymalovaná na bílo, na podlaze je položen koberec. Sociální zázemí, které je po rekonstrukci, je na patře sdílené s ostatními nájemci. V objektu jsou dva výtahy. V budově je vrátnice s celodenním provozem v pracovní dny. Mimo provozní dobu vrátnice je vstup n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 318
 Kč
Škoda Octavia combi TDI na splátky bez registrů
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Škoda Octavia Kombi - MANUÁL i AUTOMAT.Výborná výbava. Máte exekuci, jste v registru nebo jste po, v insolvenci? Nevadí. I pro Vás jsou naše auta připraveny. Řádná smlouva a faktury k placení. Po uhrazení poslední splátky se stáváte vlastníkem vozu. Vůz možno odebrat na splátky bez nahlížení do registrů, zkoumání příjmu, stačí Vám pouze občanka a první platba. Zbytek splácíte vpravidelných měsíčních splátkách. Odjíždíte za 30 minut Verze FULL jako jediní vČR platíme servis, poruchy, opr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 800
 Kč
Přijmeme řidiče,řidičky na rozvoz zboží v Libereckém kraji
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Přijmeme řidiče, řidičky skupiny B na rozvoz zboží převážně stálým zákazníkům v Libereckém kraji. Pracovní doba Pondělí - Pátek , víkendy a svátky vol... (více v detailu)
Liberecký kraj
30 000
 Kč
konstruktér/ka
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Hledáme konstruktéra/konstruktérku pro přípravu podkladů pro výrobu výstavních expozic jak zkušené, tak kandidáty po škole, kteří se chtějí dál rozvíjet a získat praktické zkušenosti . Co od Vás očekáváme Technické vzdělání Znalost práce v programu Autocad Technické myšlení a prostorovou představivost Samostatnost i schopnost práce v týmu Časovou flexibilitu Co Vám můžeme nabídnout Plat 40 000Kč - 70 000Kč ... (více v detailu)
Neuvedeno
BOSCH GSH 16-30 bourací kladivo HEX30 (1750W/41 J)
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
.INZERÁT JE PLATNÝ DO SMAZÁNÍ.....Demoliční/bourací kladivo je v super stavu bez prasklin či jiného poškození,plně funkčni s 6 měsíční zárukou..... Reálné foto níže bourací kladivo 1750 W, úder 41 J, šestihran 30 mm + kufr s kolečky . . . Detailní popis produktu Největší úběrový výkon 41 J a výkon motoru 1750 W představuje úběr až 13 tun denně Nejdelší životnost díky robustní konstrukci a použití velmi kvalitních materiálů Vibration Control pro snížení vibrací, umožňuje pracova... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty