Pronajmu byt 2+1 v Šumperku

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím do pronájmu byt 2+1 po rekonstrukci plně vybaven v domě s výtahem. Není vhodné pro nájemníky se zvířaty a potřebou žádat dávky SSP, není umožněn trvalý pobyt. Na bytě chce pronajímatel solventní zájemce o dlouho... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč

Podobné inzeráty

K pronájmu byt v osobním vlastnictví 2+1
BYT v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 o velikosti 52 m2, k dispozici ihned. Cihlová zástavba Podkrušnohorská Byt přímo od majitele - neplatíte provizi RK. Možnost přihlásit trvalý pobyt. Při převzetí bytu a sepsání nájemní smlouvy platíte vratnou kauci 12 000 Kč a první nájem. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a nachází se v 2. nadzemním podlaží. Byt je tvořen z předsíně, kuchyně (nová lednička v ceně), koupelny, samostatného WC a dvou pokojů s parketami. Součástí je sklep 2 m2. Dům... (více v detailu)
12 000
 Kč
Nabízíme k pronájmu byt v osobním vlastnictví 2+1
Před 2 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
BYT v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 o velikosti 52 m2, k dispozici ihned. Cihlová zástavba Podkrušnohorská Byt přímo od majitele - neplatíte provizi RK. Možnost přihlásit trvalý pobyt. Při převzetí bytu a sepsání nájemní smlouvy platíte vratnou kauci 12 000 Kč a první nájem. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a nachází se v 2. nadzemním podlaží. Byt je tvořen z předsíně, kuchyně (nová lednička v ceně), koupelny, samostatného WC a dvou pokojů s parketami. Součástí je sklep 2 m2. Dů... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 000
 Kč
Byt k pronájmu 2+1
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 2+1, 78 m2, lokalita Dubí 3
Ústecký kraj
8 000
 Kč
Pronájem bytů 2+1
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízím k pronájmu být 2+1 v Ostravě Hrabůvce. Být je čistý a pěkný.Jedná se o krátkodobé bydlení ( týden nebo dva) Cena 4000kč. každý t... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 s balkonem, ul. Švermova, Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází v cihlovém bytovém domě bez výtahu v atraktivní části města, mezi parkem a historickým centrem. S výměrou 80m2 nabízí pohodlné bydlení pro 1-3 osoby se zájmem o dlouhodobé bydlení. Pronajímá se nezařízený. V koupelně je k dispozici vana, v kuchyni linka, sporák s troubou. Výhodou jsou neprůchozí pokoje. Maji... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Nabízím výměnu městského bytu 2+1 v pronájmu
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
V Mor.Třebové na náměstí .Za městský byt 2+1 v pronájmu mimo Mor.Třebovou.Třeba Lanškroun,Svitavy .A nebo možná třeba i v Mor.Třebové...Ale nejlépe mimo Mor.Třebovou..V případě zájmu bližší informace prosím přes tel.Napřed mi prosím dejte v... (více v detailu)
Pardubický kraj
1
 Kč
Pronajmu byt 2+1 v rodinném domě
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 2+1 v přízemí RD v obci Horní Lideč přímo v centru vesnice. Dům je nově zateplený, v bytě nové podlahy, plastová okna a dveře s trojskly apo... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+1 v Děčíně, ul. Kamenická
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Máme tu na prodej moc pěkný byt v cihlové zástavbě na ulici Kamenická. Byt je v osobním vlastnictví dispozice 2+1 umístěný ve třetím nadzemním podlaží. Plocha bytu je 58 metrů čtverečních. Na patře jsou dva byty a svým umístěním poskytuje byt dostatek soukromí. Byt je ve velmi zachovalém stavu s částečnými rekonstrukcemi. Okna jsou plastová, nový plynový kotel s rozvodem teplé vody do radiátorů. V obytných místnostech jsou na podlahách dřevěné parkety s koberci, v chodbě a kuchyni PVC. Místnosti j... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 095 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 (cca 55 m2)
Před 2 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Stará Role,měsíčně 12.500,-Kč(v ceně je nájem,vytápění, odvoz odpadu,světlo ve společných prostorách)+ 2.500,-Kč(záloha na spotřebovanou el.energii a vodu).Provádíme měsíční vyúčtování.Nevhodné pro žadatele o dávky ani majitele psů.Preferujeme zájemce kteří jsou zam... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Pronajmu byt 2+kk v malém domku v Libiši U rozvodny
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 42metrů v domku 2+kk, s malou zahrádkou, domek samostatně stojící na společném pozemku s dalšími domy, V Libiši U rozvodny, vytápění ústředním topením a krbovýmy kamny,koupelna se zháchodem a sprchovým k... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 600
 Kč
Byt 3+1 k pronájmu o rozměrech 78m2, možnost odkoupení.
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, po úspěšném obsazení bytu 2+1 v Chomutově, nabízím k pronájmu další krásný byt. Byt je o velikosti 3+1 a rozměry jsou 78m2. Byt se nachází v čtvrtém patře panelového domu v ulici Zadní Vinohrady. Po celém bytě je položena plovoucí podlaha, s vyhříváním. V koupelně je také vyhřívaná podlaha a zároveň je protiskluzová. Byt poskytnu pouze slušně vystupujícím lidem kteří budou respektovat i fakt že nebudou mezi zájemci jako jediní. Hlavně také požaduji aby nájemníci byli řádně pracující osoby, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 300
 Kč
Být 2+1 karvina
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Přenechám pékný byt hemshaden 2+1 s balkónem 4 patro v karviné uli... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, Čelechovice na Hané, okr. Prostějov
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Byt se nachází v prvním podlaží nového bytového domu s výtahem v klidné vesnici pod Velkým Kosířem. Nabízí bydlení pro 1-2 osoby se zájmem o dlouhodobý pobyt. Bude se pronajímat nezařízený, v bytě zůstává obývací stěna, kuchyňská linka se sporákem. Pračku, lednici, postel je třeba si dodat. Parkování možné na soukromém pozemku dvora, kde je možno ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Hradci Králové
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu byt 2+1 na Velkém náměstí v Hradci Králové naproti katedrále Sv. Ducha. Byt je o velikosti 104m2 ve 2NP s terasou situovanou do vnitrobloku. Dům je bez výtahu. Dispozice bytu: Vstupní chodba, nová kuchyňská linka se spotřebiči, ložnice, koupelna, WC. Byt je v původním, ale zachovalém stavu. Dům má původní prvky – dřevěné schodiště, zámecké parkety, prkenné podlahy ze dřeva mimořádné tvrdosti mořené v mořské vodě, dřevěné zárubně, původní dveře, okna, klenuté románské stropy v suterénu apod. Pronajímá se bez vybavení. Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši jednoho nájmu. Cena nájmu je 19.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
19 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Hradci Králové
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu byt 2+1 na Velkém náměstí v Hradci Králové naproti katedrále Sv. Ducha. Byt je o velikosti 104m2 ve 2NP s terasou situovanou do vnitrobloku. Dům je bez výtahu. Dispozice bytu: Vstupní chodba, nová kuchyňská linka se spotřebiči, ložnice, koupelna, WC. Byt je v původním, ale zachovalém stavu. Dům má původní prvky – dřevěné schodiště, zámecké parkety, prkenné podlahy ze dřeva mimořádné tvrdosti mořené v mořské vodě, dřevěné zárubně, původní dveře, okna, klenuté románské stropy v suterénu apod. Pronajímá se bez vybavení. Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši jednoho nájmu. Cena nájmu je 20.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
20 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Hradci Králové
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k pronájmu byt 2+1 na Velkém náměstí v Hradci Králové naproti katedrále Sv. Ducha. Byt je o velikosti 104m2 ve 2NP s terasou situovanou do vnitrobloku. Dům je bez výtahu. Dispozice bytu: Vstupní chodba, nová kuchyňská linka se spotřebiči, ložnice, koupelna, WC. Byt je v původním, ale zachovalém stavu. Dům má původní prvky – dřevěné schodiště, zámecké parkety, prkenné podlahy ze dřeva mimořádné tvrdosti mořené v mořské vodě, dřevěné zárubně, původní dveře, okna, klenuté románské stropy v suterénu apod. Pronajímá se bez vybavení. Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši jednoho nájmu. Cena nájmu je 18.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
18 900
 Kč
Prodej bytu 2+1 51 m² Na Kamencoch, Vsetín
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji krásný a útulný byt 2+1 o velikosti 51 m² ve Vsetíně. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala nové podlahy, dveře, moderní kuchyň. Nachází se ve 4. patře, což zajišťuje klid a soukromí, ačkoli dům není vybaven výtahem. K bytu náleží sklepní kóje, ideální pro uskladnění sezónních věcí. Byt je připraven k nastěhování ihn... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 650 000
 Kč
Nabízím k pronájmu byt 2+1 s balkónem
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Byt se nachází ve třetím patře, cena za pronájem je 10 000+5300 poplatky.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 v Plzni Slovany Hradištská ulice
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 o celkové ploše 67,72 m2 v Plzni na Slovanech v Hradišťské ulici. Bytová jednotka se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu a prošla čerstvými úpravami. V kuchyni je původní krytina a na chodbě je položena na podlaze nová krytina, byt má nové omítky a výmalbu, pěknou kuchyňskou linku se sporákem, dveře a futra jsou nově natřená, okna jsou plastová. V pokojích jsou parkety ve velmi dobrém stavu. vytápění bytu je řešené vlastním plynovým kotlem, stejně jako ohřev vody. Po vstupu do bytu se ocitneme v prostorné chodbě s vestavěnými šatními skříněmi, po levé straně od vstupu do bytu se nachází toaleta a koupelna s vanou, umyvadlem a přípojkou na pračku.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 000
 Kč
Nabízíme k pronájmu krásný byt s terasou 1+kk (31,85 m2), Ži
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ev.č. EK-7532 Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu útulný byt 1+kk s terasou, o celkové ploše 31,85 m2. Byt se nachází ve 4. (posledním) patře bytového domu s výtahem, situovaného ve vnitrobloku ulice Žižkova, jen pár kroků od náměstí. Lokalita nabízí klidné bydlení s výhodou centra města na dosah. V bytě je k dispozici kuchyňská linka s varnou deskou, sporákem a digestoří, ostatní vybavení si nový nájemník zařídí po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Hulíně
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pronajmeme byt 1 + 1 v Hulíně 6 km o d Kroměříže. Byt se nachází v přízemí menšího bytového d... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 000
 Kč
Prodej útulného cihlového bytu 2+1 po rekonstrukci v Plzni n
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Exkluzivně nabízíme na prodej útulný cihlový bezbariérový byt 2+1 s komorou o výměře 61 m2, který se nachází v klidné a žádané lokalitě Plzně – na Doubravce (ul. Pod Lesem). Byt prošel kompletní a velmi vkusnou rekonstrukcí. Pokoje jsou samostatné, neprůchozí a součástí prodeje je veškeré vybavení a nábytek na fotografiích: kuchyňská linka vč. veškerých spotřebičů lednice s mrazákem, myčky, varné desky, trouby, v koupelně pračka a sušička. OTOP a TUV řešeno dálkově z Plzeňské teplárenské. Dům po kompletní revitalizaci spravuje spol. Rarita a náklady za r. 2023 činí cca 3 200 Kč (z toho samotný FO: 1 192 Kč) + el., plyn.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 650 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v osobním vlastnictví Mělník - Brozánky,
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem bytu v 1. patře rodinného domu o dvou bytových jednotkách velikosti 2+1, cca 80 m² s parkovacím stáním ve dvoře, vchodem ze dvora samostatným a možnost pronájmu velké garáže s dílnou v Brozánkách u Mělníka. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj se samostatným vchodem situován na jižní stranu, částečně vybavená kuchyň, troubou, prostorný pokoj, koupelna se sprchovým koutem, pokoj je situován na jižní stranu. Vytápění bytu je řešeno plynovým kotlem s centrálním nastavením , pro dvě bytové jednotky účtováno na m2 bytu. K dispozici garáž z dílnou k bytu nájemné 3.000,-Kkč, možné i na opravy automobilů k dispozici parkovací stání ve dvoře i před domem. Později je možné používat i část dvora po n... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 73 m2, Lanškroun
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
V klidné části Dolního Třešňovce, 1,5 kilometrů od centra Lanškrouna a pár kilometrů pod Mariánskou horou je na prodej družstevní byt 2+1 před rekonstrukcí o velikosti 60 m2. Bytový dům s celkem šesti byty má k dispozici prostor pro parkování a společnou oplocenou zahradu pro relax, hry dětí či pěstování vlastních produktů. V blízkém sousedství je základní škola vyhlášená svým alternativním přístupem a školka. Do obchodu i do otevřené přírody je to jen pár minut. Až si byt upravíte podle svých představ, bude se vám tu hezky žít. Byt je v původním stavu z doby výstavby v roce 1972 a potřebuje rekonstrukci. Nachází se ve druhém podlaží a jeho šikovně řešené dispozice bychom v současnosti mohli označit jako 3 + kk. Jeden ze tří pokojů disponuje odstíněnou částí pro kuchyň, která má i své okno, což je příležitost využít jej jako obývací pokoj s kuchyňským koutem, a to bez jakéhokoliv bourání. Za kuchyní je ještě dveřmi oddělená spižírna. V bytě je možné napojit se na funkční komín, a tedy... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 490 000
 Kč
NOVÉ BYTY 1+KK,BEZ KAUCE,POUZE PRO 100%NEKUŘÁKY,PARKOVIŠTĚ
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
PRONÁJEM BYTŮ 1+KK A GARSONEK PRO 100% NEKUŘÁKY A ALERGIKY-bydlení s pěknou zahradou určenou na relaxaci organizmu, grilování, sportování a kochání se přírodou. Jedná se například o částečně vybavený byt 1+kk max. pro 2 osoby (25m2) za pevnou paušální částku 8000,-Kč/měs. + 3.000,-Kč/měs. za veškeré služby a energie včetně INT, TV, SAT, úklidu, oprav, komunálních poplatků, parkování u domu, hlídání společných prostor v domě a přilehlých parkovišť. Dále nabízím se stejnými službami a zahradou garsoniéru výhradně pro 1 osobu (15m2) částečně vybavenou za 6.500,-Kč/měs.+2.000,-Kč za služby a energie, plně vybavený byt 1+kk pro max. 2 osoby za 9.000,-Kč/měs.+3.000,-Kč, plně vybavenou garsonku výhradně pro 1 osobu (15m2) za 7.000,-Kč/měs.+2.000,-Kč.Byty se nachází v bytovém rodinném komplexu v klidné části příměstské obce Přáslavice u Olomouce a mají vynikající autobusové napojení na Olomouc (autobusem na hlavní nádraží 10 min. autem 4 min.) Vše okolo bydlení vyřeším za Vás a nájemníky nezat... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty