Práce Německo

Práce Německo
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
HLEDÁM PARŤÁKA K SOBĚ DO NĚMECKA (S Autem ,okolí Brna (60km) Start 16.9.2024 Práce je na půl roku dopředu. Vykonání práce: Mnichov Typ práce : sádrokartony (kastliky) Mít nějaký vlastní vercajk Hodinová mzda : 22€ Po prokazatelně dobře odvedené práci... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
550
 Kč

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Práce v Německu
Jsme dlouholetá česká firma která zajištuje již 8 let dlouhodobou a stabilní práci pro české řemeslníky. Hledáš stabilní celoroční práci s jistotou výplaty každý týden pak si tu správně. Hledáme nové spolupracovníky na pozice Sádrokartonář Obkladač Zedník Máme zakázky po celém Německu. Zařizujem... (více v detailu)
Neuvedeno
Práce v Německu - montáž protipožárních sprinklerových syst.
Práce v Německu - montáž protipožárních sprinklerových syst.
Nabízíme práci pro montéry regálů a konstrukcí, stejně jako stabilních hasících zařízení - sprinklerů v Německu - práci nabízíme jednotlivcům i dvojicím. Zaškolení na montáž sprinklerů probíhá ve školícím centru na Slovensku v Prievidzi. Požadujeme zkušenosti s montážními pracemi a schopnost práce ve výškách. Výhodou jsou zkušenosti s ovládáním pracovních plošin. Aspoň jeden montér z dvojice se musí umět dohodnout na stavbě německy. Práce je na hlavní pracovní poměr, pod německou pracovní smlouvou. Nástupní mzdové podmínky od 2980 € - brutto (podle zkušeností, dovedností a ovládání německého jazyka), k tomu placené ubytování. Dále vánoční prémie a příspěv... (více v detailu)
74 500
 Kč
PlaceholderNo Image
práce v Německu
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijmu zedníka na práci do Německa se ŽL a A1. Zedník se musí domluvit na stavbě německy. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
625
 Kč
POMOCNÉ PRÁCE  NA STAVBĚ 170/hodina
POMOCNÉ PRÁCE NA STAVBĚ 170/hodina
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Přijmu jednoho až dva lidi na pomocné práce na stavbu. Praxe na stavbě podmínkou. Samostatnost a spole... (více v detailu)
Hlavní město Praha
170
 Kč
VIEDEŇ, práca na TPP, INŠTALATÉRI
VIEDEŇ, práca na TPP, INŠTALATÉRI
Ponúkame prácu majstrom v oblasti vody, kúrenia, sanity a vzduchotechniky. Len s praxou!! Minimálne jeden z partie musí ovládať nemecký jazyk. Výstavba novéh... (více v detailu)
17
 Kč
Práce Německo-zedníky,sádrokartonáře,tapetáře.
Práce Německo-zedníky,sádrokartonáře,tapetáře.
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáme spolehlivé zedníky pro zakázky v Německu. - Zedníky, Obkladače, Sádrokartonáře, tapetáře. - Práce i se strojem na omítku. Pouze OSVČ s praxí Nástup je možný ihned. Požadavky: - Živnostenský list - A1 (pomůžeme i vyřídit) - Freistelung (pomůžeme vyřídit) - Základní nářadí. - Praxe v oboru. -... (více v detailu)
Ústecký kraj
100 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Hledám administrativní práci
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, hledám administrativní práci nejlépe z domova s možností návštěvy kanceláře max. 1-2x týdně v Praze (administra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
rozvozce jídel
Před 3 dny - AVIZO_CZ
z:1.2.2024, a:11.9.2024 vyhrazeno pro OZZ, OZP Pracovní doba: 20 hodin týdně (od 10h - do 14h) Inf: schůzka po předchozí tel. dohodě, volat v pracovní dny... (více v detailu)
Neuvedeno
Neodborná práce bez nutnosti jazyka Nemecko na 4 týždne
Neodborná práce bez nutnosti jazyka Nemecko na 4 týždne
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
v ponuke máme neodbornú prácu v Nemecku. Ponuka práce pre jedného chlapa na rezanie železných a hliníkových profilov. Práca je na jeden mesiac(4-5 týždnov) nástup je: 15.10. na ubytovanie. Ubytovanie vybavíme, nehradíme- cca20-25€/noc Pracuje sa 40-50 hodín týždenne Mzda 18-20€/h (podľa skúseností)450-500kč (3000-4000€ / mesiac) 85-100 tisíc Nemčina a angličtina nie je podmienkou ale je výhodou. Na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
20
 Kč
PlaceholderNo Image
prace v nemecku
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
nabizime praci v nemecku.o vice info prosim email a dam vic detajlu.dekuji Görner
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Práce s motorovou pilou Nymburk
Práce s motorovou pilou Nymburk
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Sháníme do našeho týmu v Nymburce zdatného kolegu (možno i důchodce) na občasnou výpomoc se zpracováním palivového dřeva. V týdnu PO-PÁ od 18:00 - 22:00 hodin a víkendy dle dohody. Jedná se o práci s motorovou pilou (vlastní motorová pila výhodo... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Foukaná izolace - práce v NĚMECKU - Hamburk
DLOUHODOBÁ PRACOVNÍ NABÍDKA V NĚMECKU - PRÁCE S FOUKANOU IZOLACÍ Pro práci v severním Německu hledáme pracovníka, který je manuálně zručný. Praxe vítána, ale není nutná - zaučí Vás. Budete pracovat ve dvojici s rodilým Němcem - skvělá příležitost si zlepšit německý jazyk :-) Mzda je 21 až 24 EURO na hodinu. Nutnost řidičský průkaz B a německý jazyk na pokročilejší úrovni. Příspěvek 15 EURO denně ... (více v detailu)
Neuvedeno
Německo – střechař
Německo – střechař
Prijmem na prácu do Nemecka partiu ( poprípade doplnenie 1-2) : - izolatérov, (pokrývačov) plochých a šikmých striech - tesárov, • Požiadavka: 2 – 4 pracovníkov (poprípade aj viac) • Najbližší termín: podľa objednávok, 1x týždenne • PSČ, mesto: celé Nemecko • Ubytovanie: hradené, poprípade zabezpečíme, poskytneme zálohu • Nástroj: vlastný • Doprava: vlastná, prispejeme na pohonné hmoty • Pracovný čas:... (více v detailu)
Neuvedeno
Obkladaci Nemecko - prace i na rok 2025
Obkladaci Nemecko - prace i na rok 2025
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Práce pro 2-3 obkladace Lokalita: Kolin nad Rynem nebo Hamburg Obkladaji se koupelny a kuchyne v bytek/kancelarich. Nastup dle domluvy Spoluprace i na pristi rok. Pracuje se na vykon, ne od hodinovky. Kontaktujte me emailem, zaslu navrhy. Cena v Hamburgu za obklady 30x10 28-30 euro/m2 Nabízíme: -dlouhodobou spolupráci ve stabilním, přátelském prostředí -vánoční a na... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
120 000
 Kč
Německý prací gel
Německý prací gel
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím prací gel německé kvality v 5ti litrovém kanystru vhodný na barevné, bílé i černé prádlo. Dávkování: 50 ml/5 kg prádla. Cena 299 Kč/1 kanystr. Po dohodě možný odběr i ji... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Prací gel určený pro německý trh 5 l
Prací gel určený pro německý trh 5 l
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím prací gely německé kvality v 5ti litrovém kanystru vhodný na barevné, bílé i černé prádlo. Dávkování: 50 ml/5 kg prádla. Cena 300 Kč/1 kanystr V případě o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Práce, v Německu  Výborné platové podmínky
Práce, v Německu Výborné platové podmínky
Pro práci v Německu hledáme šikovné sádrokartonáře. 25€/hod 40-60... (více v detailu)
60 000
 Kč
Dash prací prášek z Německa
Dash prací prášek z Německa
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Sypký kvalitní prací prášek na barevné prádlo/100pracích dávek
Moravskoslezský kraj
380
 Kč
PlaceholderNo Image
POTRUBÁŘ - NĚMECKO - TÝDENNÍ SPLATNOST - IHNED
Přijmeme na spolupráci zkušené potrubáře do Německa Potrubí  nerez DN 15-200                 černá DN 80-250 není potřeba němčina Info :   Práce na živnost Lipsko , Nemecko Kdy: ihned do konce roku Uby... (více v detailu)
Neuvedeno
Německo – malíř, obkladač, sadrokartonář
Německo – malíř, obkladač, sadrokartonář
Prijmem na prácu do Nemecka partiu ( poprípade doplnenie 1-2) : - sadrokartónistov, - obkladačov, - maliarov, • Požiadavka: 2 – 4 pracovníkov (poprípade aj viac) • Najbližší termín: podľa objednávok, 1x týždenne • PSČ, mesto: celé Nemecko • Ubytovanie: hradené, poprípade zabezpečíme, poskytneme zálohu • Nástroj: vlastný • Doprava: vlastná, prispejeme na pohonné hmoty • Pracovný čas: 45+, prá... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Řidič/ka mezinárodní kamionové dopravy
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Družstevní 296/9, 351 01 Františkovy Lázně. Pracovní poměr na dobu určitou (1/2 roku) - poté možné prodloužení. Mzdové ohodnocení: 21.300,- Kč + diety. Pracovní doba: turnusy (3 týdny v práci, 1 týden volno). Požadujeme: řidičský průkaz sk. C+E, profesní průkaz řidičů, praxe v řízení a základy AJ nebo NJ podmínko... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/ce na řemeslné práce
Pracovník/ce na řemeslné práce
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme: • firemní akce • individuální odměny • stravenky • 5 týdnů dovolené • zázemí prosperující firmy • nástup možný ihned Náplň práce: • práce na stavbách a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Chráněná dílna práce pro každého
Chráněná dílna práce pro každého
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Společnost DOMESTAV TREND s.r.o. je Český výrobce včelích úlů z masivu, přijme zaměstnance. Práce je vhodná pro muže i ženy. Pracoviště je na adrese Olomučany 376, 67903 Pouze pro OZP. Hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou. POZOR! NEMUSÍTE DO PRÁCE KAŽDÝ DEN, NEBO KAŽDÝ TÝDEN VŠE ZÁLEŽÍ NA DOMLUVĚ NÁPLŇ PRÁCE: - Příjem a výdej zboží pomocí čtečky a kontrola dokumentů, které zboží doprovázejí -Ukládání, skladování a vydávání zboží -Manipulace s mechanizačními prostředky a jejich běžná údržba, -... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
2 obkladače Německo
2 obkladače Německo
2 špičkoví obkladači; včetně jednoho, který mluví německy! Musí být schopni pracovat samostatně. Doba trvání: cca 2–3 týdny Činnost: pokládka obkladů a dlažeb, novostavba, koupelny a chodby Formáty: 30x60 a 60x60 Pracovní doba: Po–Pá: 07:00–16:00 V sobotu nelze pracovat! S vozidlem a nářadím! Požadavky: - Musí být k dispozici kompletní dokumentace (živnostenský list, potvrzení o osvobození od daně, formulář A1, ) - Volná kapac... (více v detailu)
29
 Kč
MONTÁŽ KLIMATIZÁCIÍ - Heidelberg, Nemecko
MONTÁŽ KLIMATIZÁCIÍ - Heidelberg, Nemecko
Hľadáme 2 montérov klimatizačných zariadení na projekt v meste Heidelberg v Nemecku (80km južne od Frankfurtu), ktorí spĺňajú nasledujúce predpoklady: - jeden z dvojice musí ovládať nemecký jazyk na komunikatívnej úrovni (rozumie zadaniu práce, číta plány/schémy, komunikuje s majstrom) - prax s montážou klimatizácií - vlastný automobil a ručné náradie - otvorená živnosť MIESTO PRÁCE: Heidelberg, Nemecko NÁSTUP: 16.09.2024, prípadne aj neskôr TRVANIE PROJEKTU: 2 mesiace; v prípade spokojnosti klienta presun na ďalšiu stavbu DRUH PRÁC: štandardná montáž klimatizácií Bližšie informácie o spolupráci: - práca na turnusy (základný model 3+1) - možnosť pracovať 10 hod. denne (aj v sobot... (více v detailu)
125 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty