Dům nebo 2 byty se zahrádkou

Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji dvoupodlažní rodinný dům se zahrádkou v krásné obci Proseč mezi Pardubicemi a Litomyšlí. Dům je před rekonstrukcí. Rozloha je 50m2 spodní patro a 50m2 vrchní patro. Díky téhle dispozici je dům vhodný i pro investory, kteří by chtěli vybudovat 2 samostatné bytové jednotky. K domu patří ještě zahrádka 142m2 kte... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 250 000
 Kč

Podobné inzeráty

Rodinný dům nebo 2 byty se zahrádkou
Před 1 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji dvoupodlažní rodinný dům se zahrádkou v krásné obci Proseč mezi Pardubicemi a Litomyšlí. Dům je před rekonstrukcí. Rozloha je 50m2 spodní patro a 50m2 vrchní patro. Díky téhle dispozici je dům vhodný i pro investory, kteří by chtěli vybudovat 2 samostatné bytové jednotky. K domu patří ještě zahrádka 142m2 kte... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 250 000
 Kč
Dum za byt
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Vyměním rodinný dům z roku 2022 109m užitné plochy 4+KK + garáž ,zahradou cca 500m2 na hranici Prahy východ za 1 menší byt v Praze a doplatek .Domek je novostavba ,energ.třídy B velmi úsp... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Nabídněte byt 3+1 a více (nebo dům)
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabídněte prosím byt 3+1 a více nebo dům v širším centru Olomouce - cihla, klidně v původním stavu. Možnost výměny za náš zrekonstru... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Dům v Uštěku u Litoměřic.
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím dvougenerační dům v Uštěku okr. Litoměřice,dům je ve slušném stavu s možností okamžitého bydlení. Možnost výměny za dva byty v Litoměřicích od velikosti 2+1,3+1 mimo přízemí na sídlišti Cihelna a Střed,nebo centrum. Nabízím dům který má v přízemí 2+1 soc.zařízení a v patře 3+1 soc.zařízení.Oba byty mají samostatný vchod ,plynové topení,kanalizace... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Dům pro panenky
Před 2 dny - SBAZAR
Dům pro panenky, v základu dřevěný plus plastové prvky. Použitý, takže má drobné opotřebení. V koupelně na podlaze mapa po vylité vaně. Vybavení dle fotky, výtah pohyblivý. Rozměr 84 cm šířka, 33 cm hl... (více v detailu)
500
 Kč
BLATNÁ - dům v centru
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
REALITY BLATNÁ nabízí - patrový dům s garáží, bývalou hospodářskou částí a uzavřeným dvorem. Uspokojivý stavebně technický stav – možné okamžité užívání. Zastavěná plocha – asi 110 m2. Zajímavá poloha v centru města. Přízemí – 2+k.k. (cca 16, 35 + 12 m2), komora, vstupní hala, WC, chodba se schody do patra a průchodem do dvora. Patro – 2+1 (cca 26, 23 + 20 m2), koupelna, spíž, WC, krytá venkovní terasa, chodba se schody na půdu. Ve dvoře za domem stojí garáž (cca 26 m2) a bývalá hospodářská budova (cca 45 m2) rozčleněná na domácí sklad, bývalou prádelnu a kolnu. Vybavení: El. en. 220/380 V, obecní vodovod a vlastní studna, ohřev vody – el. boiler, odpad – septik s napojením na kanal... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 250 000
 Kč
Rodinný Dům 5+1
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji prostorný patrový rodinný dům v obci Beroun. Stavba z roku 1985 je pečlivě udržována a v dobrém stavu. Umístění na okraji obce zajišťuje klidné prostředí, zatímco dostupnost do centra města Beroun je výhodou díky snadnému dosažení městské infrastruktury. Nemovitost disponuje užitnou plochou 450 m2 a rozlehlým pozemkem o celkové ploše 2103 m2, z toho zahrada činí 1348 m2. Tyto prostory nabízí dostatek místa pro volný čas i zahradní úpravy podle Vašich př... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 500 000
 Kč
Třípodlažní dům v blízkosti centra města - Tachov
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnou k prodeji třípodlažní dům v blízkosti centra města v Tachově, ul. Volyňská. Předmětem prodeje je třípodlažní dům s dvorkem o celkové výměrové ploše pozemku 108 m2. Zastavěna plocha je o výměře 84 m2, dvorek je o výměře 24 m2. Užitná plocha domu je 252 m2 (84 m2 každé podlaží). V přízemí domu se nachází se nachází vstupní chodba se schodištěm do patra, garáž, technická místnost a sklady. V patře je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 899 000
 Kč
Prodej družstevní byt 2+1 Vančurova Nový Jičín
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám družstevní byt 2+1 s plochou 52m2 na ulici Vančurova v NJ. Byt je ihned volný a nachází se v 2. patře 4-podlažního domu. Byt... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 290 000
 Kč
Pronájem, byt 2+1, Bílina, ul. Studentská
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt o dispozici 2+1 v Bílině, ul. Studentská.Součástí bytu je zahrádka u domu, dům je celý oplocený. Vhodné k dlouhodobému pro... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 500
 Kč
Rodinný dům 3+1/terasa, 121m2 a garáž, zahrada 209m2, v ul.
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnou rodinný dům 3+1 s terasou, dvěma prostornými sklepy, dílnou a garáží v ulici Brázdimská v lokalitě Praha Prosek. Dům je starší, ale velmi udržovaný. Dům disponuje velmi prostornými dvěma pokoji v horním patře a prostorným obývacím pokojem v přízemí domu, kde je i kuchyně. Do domu vstoupíte ze vstupní široké verandy a užší chodbou po levé straně je hned samostatná toaleta. Dále po pravé straně vstoupíte do kuchyně, kde je od původního majitele vybudovaný zděný sprchový kout oddělený příčkou, tím dům disponuje dvěma koupelnami. Ze vstupní chodby dále rovně od vstupu, je velký světlý obývací pokoj. Vlevo od vstupu do obývací části se nachází kamenné schodiště do patra domu, kde je ložnice a pokoj. Taktéž jde o velké a prostorné pokoje. Z chodby u schodiště v patře je také vstup na půdu domu. V přízemí z chodby proti kuchyni je vstup schodištěm do sklepa domu, kde jsou velmi pěkné a suché dva prostorné sklepy a malá koupelna s vanou. Většina těchto starších domů ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 499 000
 Kč
Samostatně stojící dům se zahradou v Jimramově
Před 3 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Samostatně stojící dům s velkou zahradou. Jedná se o nemovitost v konstrukčně dobrém stavu, zkolaudovanou v roce 1986. V roce 2023 byl zapojen nový kotel Rojek na uhlí a dřevo, emisní třída 4. Plyn je zaveden do budovy, ale není využíván. Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci. Celková plocha pozemku je 1 164m. Je možné přikoupit i další část pozemku, celková plocha by pak byla 1752m- viz foto. Dům je mimo záplavovou oblast. Nemovitost se nachází v klidné lokalitě a nabízí ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 900 000
 Kč
Dům v obci Hartvíkovice 3+kk cca 110m2 na pozemku 370m2
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dům v obci Hartvíkovice 3+kk cca 110m2 na pozemku 370m2 stavba cihlová rok kolaudace 1967 malý dvorek zahrádka garáž situovaný na kraji obce velmi klidné místo vhodné i jako chalupa v blízkosti Dalešické přehrady u autokempu Wilsonka možnost rybaření vodní spo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 985 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 5+1, Chodský Újezd
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Chodský Újezd. Předmětem prodeje je rodinný dům s garáží a pozemkem o celkové ploše 705 m2, který prošel v nedávné době rekonstrukcí. V přízemí domu se nachází vstupní chodba, kuchyně, jídelna s obývacím pokojem, ze kterého je vstup na zahradu, dále koupena a WC. V 1. patře je vstupní chodba, 3 pokoje a koupena s WC. ve 2. patře jsou půdní prostory. Podlahy v domě tvoří plovoucí podlaha a keramická dlažba. Topení zajišťuje zánovní kotel na plyn. Okna jsou plastová z trojskla. Dům má termoizolaci a zateplení fasády. Voda je přivedena z obecního vodovodu a na pozemku je kopaná studna s užitkovou vodou. Odpady jso... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 999 000
 Kč
Byt 3+1, 2x graráž, zahrádka, letní kuchyňka
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme byt 3+1 81m2 s balkónem v prvním patře čtyřčlené jednotky. K bytu náleží dvě garáže. Letní kuchyňka se zahrádkou 125m2 a udírnou, dřevník na palivo ve sklepení, sklípek ve sklepení + podzemní sklípek na brambory na zahrádce. Zánovní střešní krytina, zateplený st... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 800 000
 Kč
Byt 1+1 s výhledem na moře, Qerret, Durrës, Albánie
Byt se nachází ve velmi vyhledavané oblasti u Jaderského moře Qerret, Durrës, v první linii s výhledem na moře. Je situovaný v 3. patře apartmanové budovy s výtahem a dobrou údržbou. Celková užitná výměra bytu je 60 m2, čistá obytná plocha je 54 m2. Skladá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, 1 ložni... (více v detailu)
Neuvedeno
Byt 2+1 Kynšperk nad Ohří
Před 3 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Byt před rekonstrukcí. 64m², dvě sklepní koje. Jedinečný výhled na Zelenou horu. Potenciál předělat na 3+1. 2. Patro Klidná lokalita. Adresa Petra Bezruče... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 450 000
 Kč
Ztřeštěný dům na stromě 52 pater
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám skvělou knihu Ztřeštěný dům na stromě 52 pater ve skvělém stavu.
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Byt 4+kk, Býšť, 110 m
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Pronájem bytu 4+kk o celkové ploše 110 m, v obci Býšť. Byt je zděný a nachází se v prvním patře rodinného domu. Prostorný byt se skládá z chodby, komory, koupelna s toaletou, dvou samostatných pokojů, obývacího pokoje, kuchyňským koutem a jídelnou. Součástí bytu je terasa. V případě zá... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 000
 Kč
Byt 4+kk, Býšť, 110 m
Přidáno včera - Pardubický kraj - SBAZAR
Pronájem bytu 4+kk o celkové ploše 110 m, v obci Býšť. Byt je zděný a nachází se v prvním patře rodinného domu. Prostorný byt se skládá z chodby, komory, koupelna s toaletou, dvou samostatných pokojů, obývacího pokoje, kuchyňským koutem a jídelnou. Součástí bytu je terasa. V případě zá... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 000
 Kč
Rodinný dům 1062 m2 Nová Ves u Litomyšle
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji rodinný dům v obci Nová Ves u Litomyšle. Dům je umístěný na klidném místě na konci obce. 5 minut chůze od autobusové zastávky, dojezdová vzdálenost 8 minut od Litomyšle. Pozemek o celkové rozloze 1062 m2 z toho zastavěná plocha 335m2. První dům - obytná část. V přízemí 2 ložnice, obývací pokoj, chodba, jídelna a kuchyň se spižírnou, kotelna a sklad. Druhé patro obývací pokoj a ložnice. Koupelna je po rekonstrukci, dům má plastová okna zachovalou fasádu a balkón. V domě je kotel na plyn. Ohřev vody zajišťuje 2 roky starý bojler. Vedle ... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 490 000
 Kč
Bytový dům v centru Dubí u Teplic, 7 bytových jednotek
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Bytový dům o sedmi bytových jednotkách v centru lázeňského města Dubí v sousedství radnice. Poloha domu umožňuje bezproblémový přístup k obchodům a službám, v pěším dosahu školy, zdravotnická zařízení, okresní město Teplice v dosahu MHD, zastávka přímo před domem. Dům po rekonstrukci (včetně střechy, el. rozvodů, kanalizace - 2019), 4 bytové jednotky jsou pronajaté, 3 bytové jednotky v tuto chvíli neobsazené (v tom dvě (přízemní), v kterých probíhá rekonstrukce (před dokončením). Zastavěná plocha 190 m2, dvůr 70 m2. přízemí - byt 1: 60,3m2 přízemí - byt 2: 62,3m2 1. patro - garsonka: 17,3m2 1. patro - byt č. 4: 46,4m2 1. patro - byt č. 5: 62,2m2 2. patro - byt č. 6: 63,7m2 2. patro - byt č. 7: 64m2 Podlahov... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Bytový dům se třemi byty v OV a zahradami v OV a parkováním
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme starší cihlový bytový dům, resp.50% se třemi čerstvě zrekonstruovanými byty 4+kk, 2+kk, 4+1 (upravené 1+1+3 zateplené půdní prostory mezonetově přístupné přímo z tohoto bytu). Každý byt má svoji soukromou zahradu (vlastní parcelní číslo 90-92,5m2), dále zděnou kůlnu 5m2 a sklepní kóji, a na společném pozemku 1 místo na parkování. Další parkovací místa jsou na přilehlé komunikaci u domu. Byty jsou navrženy v moderním designu architektem, koupelny v kombinaci bílého a zlatého obkladu, s tmavou mramorovou dlažbou, (jedna bílá s šedou betonovou dlažbou), kuc... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Byt 2+1, Moravský Beroun
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej bytu o velikosti 2+1 v cihlovém domě v Moravském Berouně. Byt je v osobním vlastnictví. Celková výměra bytu je 60 m2 + k bytu ještě patří komora přímo v bytě, dva sklepy a část půdy. Byt je v dobrém stavu po renovaci: koupelna, nové rozvody el. v celém bytě, kuchyňská linka, podlahy. V byt... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 190 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 3+1, Chrášťany - Pašovice
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Pašovice u Chrášťan v jižních Čechách. V celém domě jsou plastová okna s bezpečnostním sklem a bezpečnostní vchodové dveře. Rekonstrukce obytné části proběhla v roce 2021. Dům je ihned k dispozici. Na pozemku se nachází studna s pitnou vodou. K domu patří i přilehlá zahrádka cca 22 m2. K soutoku řek Lužnice a Vltavy je to pár minut cesty. Ideální lokalita pro rybáře a díky okolním lesům i pro milovníky přírody a ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty