Prodej RD Huzová, 110 m2, pozemek 593 m2

Prodej RD Huzová, 110 m2, pozemek 593 m2
Před 15 dny - BAZOS
Exkluzivně Vám nabízíme chalupu (rodinný dům) k celoročnímu bydlení v Huzové 227 u Šternberka. Zastavěná plocha 70 m2, celková plocha pozemku 593 m2. Dům je zděný vytápění domu je zajištěno krbovými kamny na dřevo a brikety. Výhodou jsou nízké náklady na bydlení a obecní voda i kanalizace. Ohřev vody el. bojlerem. V přízemí se nachází chodba a schodiště, koupelna s vanou a umyvadlem, samostatné WC, obývací pokoj s krbem, ložnice, kuchyň a spíž. V kuchyni je plynový sporák a kamínka na tuhá paliva. V podkroví jsou 2 prostorné pokoje a půdní prostor. Součástí domu jsou dva sklepy. Dům je udržovaný a v dobrém stavu: oprava komína, nová plastová okna atd. Velká samostatná garáž může s... (více v detailu)
Před 15 dny
2 200 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej RD 245 m², pozemek 764 m² v Červeném Kostelci
Prodej RD 245 m², pozemek 764 m² v Červeném Kostelci
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Na prodej je rodinný dům s dispozicí 3+1 s možností rozšířit na 5+1 se zahrádkou kousek od centra, kde to máte pěšky do lesa 5minut chůze. Hlavním vchodem vstoupíte do prostorné chodby, která dům rozděluje na levou část (kuchyně + spíž a obývací pokoj) a pravou (ložnice s koupelnou). Z velkorysé chodby 21,9 m² napravo vstoupíte do ložnice 25,8 m², kde velké okno s orientací na SV zajišťuje dostatek světla. Projdete-li dál tak vpravo je velká koupelna 11,2 m², vlevo před schodištěm je vstup do obytné kuchyně 23,9 m² s praktickou spíží. Okna jsou orientovaná na JZ. Z kuchyně se projde do ... (více v detailu)
Přidáno včera
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 157 m², pozemek 530 m²
Prodej rodinného domu 157 m², pozemek 530 m²
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Hledáte perfektní domov pro svou rodinu? Nabízíme vám k prodeji rodinný dům o rozloze 157 m² v malebné obci Fryšták. Dům se nachází na celkovém pozemku o velikosti 530 m² a poskytuje úžasnou atmosféru soukromí a klidu díky své poloze v klidné, slepé ulici. Dispozice domu: 4+1 Garáž 23 m² Dílna 30 m² Sklep 40 m² Popis domu: Suterén: Kuchyň, dva pokoje, samostatná koupelna a WC Nadzemní podlaží: Dva pokoje a vstup na půdu, kde je možnost vytvořit další bytovou jednotku Dům prošel v roce 2008 rozsáhlou rekonstrukcí, při které byla obnovena sociální zařízení, měnila se okna, okapy, hromosvod, plot a vydláždilo se nádvoří. Jednou z velkých výhod této nemovitosti je brzké dostavění dá... (více v detailu)
Přidáno dnes
Zlínský kraj
5 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 240 m², Lovečkovice, pozemek 781 m²
Prodej rodinného domu, 240 m², Lovečkovice, pozemek 781 m²
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům s charakterem a soukromím v klidné části Lovečkovic. Tento samostatně stojící dům na samotě, obklopen přírodou, je ideálním místem pro klidné bydlení nebo rekreaci s rodinou. Na ploše 781 m² se nachází dvoupodlažní dům s užitnou plochou 240 m², rozdělený do celkem 7 místností, včetně jednoho podzemního podlaží. Dům postavený smíšenou konstrukcí nabízí komfortní bydlení a je v dobrém stavu. Na domě je započata rekonstrukce, je zde nová střecha a vyměněná okna. Domácnost doplňuje podzemní podlaží, které m... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
3 419 000
 Kč
Prodej rodinného domu 250 m², pozemek 790 m²
Prodej rodinného domu 250 m², pozemek 790 m²
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji právě zrekonstruovaný vícegenerační celo podsklepený rodinný dům o dispozici 6+kk ve stavu před dokončením. Tento cihlový dům nabízí luxusní bydlení na samostatné parcele o rozloze 790m² s celkovou zastavěnou plochou 110m² a užitnou plochou 250m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Dům je umístěn v atraktivní lokalitě v ulici Klímkova, naproti Ostravské Zoo. Dům disponuje třemi samostatnými patry s koupelnou s wc a dále podkrovní místností, využitelnou jako úložný prostor. V přízemí se nachází předsíň se vstupem do prostorného obývacího pokoje s kuchyní, dále pak koupelna se sprchovým koutem a wc. Podlahy jsou z leštěného mramoru a okna jsou antracitové trojskla. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu. V prvním patře se nachází chodba a dva prostorné pokoje a dále koupelna se sprchovým koutem a masážní vanou. Ve druhém... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej Rodinného domu 216 m2, pozemek 1072 m2, Pohořelice
Prodej Rodinného domu 216 m2, pozemek 1072 m2, Pohořelice
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledáte ideální místo pro klidné rodinné bydlení s možností podnikání či odděleného více-generačního bydlení? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost vlastnit prostorný dvoupatrový rodinný dům v Pohořelicích, pouhých pár minut od Brna. Tato lokalita vyniká kompletní občanskou vybaveností a skvělou dostupností do centra města Brna. Přednosti tohoto domu: Velkorysý prostor: Dům nabízí 6 prostorných pokojů plus samostatný vedlejší objekt 2+1 (3 pokoje), který je ideální pro další bydlení nebo podnikání. Moderní a úsporný: Objekt byl kompletně zateplen a všechna venkovní okna a dveře byla vyměněna za moderní trojskla, což zajišťuje nízké náklady na vytápění. Luxusní zahrada: K domu patří nádherná zahrada o rozloze 624 m2, kde najdete vestavěný bazén a zastřešené posezení, ideální pro grilování a odpočinek. Kompletní ... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej mobilheimu, 44 m²
Prodej mobilheimu, 44 m²
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji plně vybavený mobilheim, momentálně umístěný v Dolním Újezdě u Litomyšle. Tento mobilní dům nabízí vše, co potřebujete pro pohodlné bydlení. Interiér zahrnuje dva samostatné pokoje kompletně vybavené skříněmi a postelemi, prostornou kuchyň se všemi nezbytnými spotřebiči a jídelním koutem, a útulný obývací pok... (více v detailu)
Před 2 dny
Pardubický kraj
399 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1607 m², Štarnov
Prodej pozemku k bydlení, 1607 m², Štarnov
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodej pozemku, který je dle územního plánu určen k výstavbě rodinného domu s celkovou výměrou 1.607 m², který se nachází v okrajové části obce Štarnov u Olomouce. Inženýrské sítě jsou v dosahu pozemku, příjezd je veden po obecní komunikaci. Pozemek nabízí klidné... (více v detailu)
Před 3 dny
Olomoucký kraj
2 610 500
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 106 m², Ondřejov, ul. Slunečná
Prodej bytu 4+kk, 106 m², Ondřejov, ul. Slunečná
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej poloviny rodinného domu s úžasným spojením pohodlí bytu a volnosti domu! Bonusem je prostředí, ve kterém se Vaše nové bydlení nachází. Je to kraj známého Josefa Lady. Tento 4+KK dům nabízí ideální kombinaci prostorného obytného prostoru a relaxace na zahradě s terasou. Užijte si teplo a pohodu díky krbovým kamnům a modernímu kombin... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
10 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Žermanice
Prodej rodinného domu, 110 m², Žermanice
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní novostavbu rodinného domu 3+kk v klidné části obce Žermanice. Jedná se o samostatně stojící cihlový dům s užitnou plochou 110 m², umístěný na pozemku o celkové velikosti 764 m². Dům se nachází na nadzemním podlaží a jsou zde velmi dobře dispozičně řešeny místnosti tak, aby poskytly maximální komfort a soukromí. Dům je řešený 2 samostatnými pokoji, obývacím pokojem s kuchyní a komorou s praktickým vstupem na terasu, technická místnost ,koupelna, wc, prostorná půda.Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem. Poloha... (více v detailu)
Před 4 dny
Moravskoslezský kraj
7 899 900
 Kč
Prodej rodinného domu Dolní Lukavice, pozemek 1490 m2
Prodej rodinného domu Dolní Lukavice, pozemek 1490 m2
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Pokud máte sen o bydlení podle svých představ, pak právě pro Vás nabízíme k prodeji rodinný dům v rekonstrukci. Zastavěná plocha činí 370 m2. Dům se nachází v malebné obci Lišice u Dolní Lukavice v okrese Plzeň- jih. Svou polohou a díky rozlehlé zahradě o výměře 1490 m2, nabízí klidné zázemí pro celou rodinu. Nedokončená rekonstrukce dává prostor pro realizaci Vašich snů o bydlení. Rodinný dům stojí v klidné části obce a je z něj nádherný výhled do okolí. Užitná plocha domu je pouze orientační ( cca 300 m2 ), nabízí 10 místností, velkou půdu, sklep a díln... (více v detailu)
Přidáno včera
Plzeňský kraj
3 999 999
 Kč
Prodej rodinného domu, 240 m², Ivaň
Prodej rodinného domu, 240 m², Ivaň
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Chcete-li skloubit bydlení s podnikáním a oceníte klid a velkou zahradu, tak máme pro vás jedinečnou nabídku. V Obci Ivaň, vzdálené 15 km od Prostějova, nabízíme na prodej RD, který je tvořen dvěma jednotkami s vlastními čísly popisnými( jeden majitel), kde jedna část domu byla užívána k bydlení a druhá k provozování restaurace. Domy jsou uvnitř propojeny, ale každý má vlastní vchod. Náleží k nim hospodářské budovy, garáže, oplocená zahrádka pro možný chov zvířat, venkovní zastřešené posezení, vinný sklípek. Dispozice domu k bydlení je 3+1, kde v 1NP se nachází kuchyně, po... (více v detailu)
Přidáno dnes
Olomoucký kraj
4 900 000
 Kč
Prodej rodinný dům na pozemku 457 m2, obec Unhošť, okr. Klad
Prodej rodinný dům na pozemku 457 m2, obec Unhošť, okr. Klad
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Moderní rodinný dům v obci Unhošť, v okrese Kladno, nabízí čtyři ložnice, kuchyň a obývací prostor. Dům stojí na oploceném pozemku o rozloze 457 m2 a byl nově postaven s důrazem na kvalitu a lokalitu rychlou dostupností do Prahy. K nemovitosti patří kompletně dokončený plot s pojezdovou bránou a zastřešeným parkovacím stáním. Tepelné čerpadlo zajišťuje efektivní provoz a nízké náklady. Okolí domu nabízí zpevněnou plochu a upravenou zahradu pro příjemné posezení venku. V interiéru domu se nachází vstupní chodba, technická místnost, koupelna, WC a prostorný obývací prostor s kuchyňským koute... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
9 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 250 m2, Sibřina, okres Praha výc
Prodej rodinného domu 5+kk, 250 m2, Sibřina, okres Praha výc
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Představujeme rodinný dům v malebné obci Sibřina za okrajem Prahy s možností podnikání a velkou variabilitou bydlení. Přízemí má nádech minulých let, nabízí kuchyň a obývací pokoj s krbovými kamny a koupelnu s toaletou. O patro výš je nově zrekonstruovaný byt, který lze užívat i samostatně a vychutnat si moderní výhody bydlení. I zde je příprava na kuchyň a obývací pokoj se vchodem na balkon, 2 ložnice, šatna a koupelna s toaletou. Dům tedy lze využít i dvougeneračně. Nemůžete se rozhodnout mezi podnikáním a domácími p... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
7 550 000
 Kč
Prodej Rodinného domu 5+kk, 153 m2, pozemek 676 m2 - Uherský
Prodej Rodinného domu 5+kk, 153 m2, pozemek 676 m2 - Uherský
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 01837 Nabízím Vám k prodeji prostorný rodinný dům 5+kk v klidné lokalitě Uherského Brodu. Tento dům nabízí komfortní bydlení s moderním designem a kvalitními materiály. Vedle domu se nachází kryté parkovací stání pro dvě auta, které zajistí pohodlné a bezpečné parkování. K dispozici je také garáž, která může sloužit nejen pro další vozidlo, ale i jako úložný prostor či dílna. Tento dům je ideální pro rodiny, které hledají kombinaci pohodlí, praktičnosti a atraktivního prostředí. - užitná plocha 153 m2, celková plocha 205 m2, pozemek 676 m2 - garáž 27 m2 + kryté parkovací stání pro dvě auta - rekuperace, podlahové topení, příprava na studnu - v obývacím pokoji vstup na úžasnou terasu 25 m2 Ve vstupní chodbě hned po pravé straně narazíte na komoru. Dále se po pravé straně nachází koupelna s WC a sprchovým koutem. Pokračujete chodbou a vstoupíte do prostorného obývacího pokoje, který je propojený s kuchyňským koutem a jídelnou. Z nich se dostanete HS portálem na úžasnou a klidnou ... (více v detailu)
Před 3 dny
Zlínský kraj
8 950 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 67 m2, pozemek 2.490 m2, Strašín, Lazny
Prodej, rodinný dům, 67 m2, pozemek 2.490 m2, Strašín, Lazny
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům 2+kk po rekonstrukci o užitné ploše 67 m2, situovaný v klidné části obce Strašín u Sušice, v srdci kašperskohorské a šumavské přírody. Nemovitost, postavená ve smíšené konstrukci, se nachází na samostatném pozemku o rozloze 2.490 m2. Kromě bydlení nabízí dům i skvělou investiční příležitost – lze ho přebudovat na turistický penzion s možností vybudování až 6 dvoulůžkových pokojů v půdních prostorách. Nemovitost je obklopena prostorným pozemkem, který může být využit nejen pro relaxaci a zábavu (pergola, dětské hřiště, grilovací zóna)... (více v detailu)
Přidáno včera
Plzeňský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk, Oráčov, 1674 m2
Prodej rodinného domu 4+kk, Oráčov, 1674 m2
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Pořiďte si vlastní dům za rozumnou cenu, který stojí na velkém pozemku zaručujícím soukromí. Dům s dispozicí 4+kk v sobě kombinuje vzhled tradičních rodinných domů a prvky moderní architektury. S užitnou plochou 95,18 m2, třemi pokoji a velkým obývacím pokojem nabízí dostatek prostoru párům i vícečlenným rodinám. Tradičnímu půdorysu dominuje obývací pokoj s jídelnou o rozloze 23,5 m2, ve kterém se nachází dveře umožňující pohodlný vstup na terasu a na zahradu. Součástí hlavní místnosti je kuchyň, která je volně přístupná a přitom chytře schovaná v rohu domu, aby se oddělil společenský prostor od pracovního. Při stavbě rodinných domů pro klienty NRG reality je kladen důraz na komfort, kval... (více v detailu)
Přidáno dnes
Středočeský kraj
7 590 000
 Kč
Prodej chata, 130 m2, s Pozemkem 801m2 - Ludkovice
Prodej chata, 130 m2, s Pozemkem 801m2 - Ludkovice
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ev.č. 58277 Nabízíme vám ke koupi krásnou chatu uprostřed lesa, 10 minut od města Zlín a 15 minut od lázeňského města Luhačovice, která je vhodná jak k rodinné rekreaci, trvalému bydlení nebo k investici. Celková užitná plocha chaty je 130 m2. Zahrada v osobním vlastnictví, na které si můžete dělat co vás napadne je velká 801 m2. Chata v průběhu času procházela pravidelnou údržbou a renovací. Tato nemovitost splňuje v podstatě vše, co potřebujete i pro trvalé bydlení. Dispozice chaty: vstupní hala, prostorná koupelna se sprchovým koutem, prosto... (více v detailu)
Před 3 dny
Zlínský kraj
3 899 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 220 m², Plískov
Prodej rodinného domu, 220 m², Plískov
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji moderní rodinný dům v klidné části obce Plískov. Dům stojí na pozemku o velikosti 724 m². Díky promyšlené dispozici pěti místností a celkové užitné ploše 220 m² je ideálním domovem pro rodinu. Dům je v perfektním stavu a připraven k nastěhování. Přízemí nabízí prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou, odkud je přímý vstup na balkón s přípravou na vířivku, ložnici s šatnou, komoru, koupelnu se sprchovým koutem a vanou, toaleta zvlášť. Na prvním podlaží se nacházejí 2 ložnice, prostorný pokoj, ... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
13 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 110 m2, Chuchelna-okr. Semily
Prodej rodinného domu 110 m2, Chuchelna-okr. Semily
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00084 Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou na velmi pěkném a klidném místě na okraji obce Chuchelna. Tato nabídka je určena zájemcům, kteří hledají bydlení, nebo chalupu na klidném místě, obklopeném přírodou. Dům je ve stavu určeném k rekonstrukci, takže je na každém, jak si své bydlení podle svých představ vytvoří. Celková současná užitná plocha domu nabízí 110 m2, ale lze v rámci rekonstrukce využít další prostory. V přízemí se nachází vstupní chodba, kuchyně, obývací pokoj, menší místnost, koupelna, kotelna a sklad dřeva. V 1NP jsou dva obytné pokoje, postranní skladový prostor a výstup na terasu. V domě je vše zastaralé, původní a žádá si kompletní rekonstrukci. Do domu je zavedena voda z vlastní studny a za domem je jímka na odpady s trativodem. Na obecní vodovod se lze napojit, vede... (více v detailu)
Přidáno dnes
Liberecký kraj
2 600 000
 Kč
Prodej rodinné domy, 108 m2 - Choťovice, ev.č. 01460
Prodej rodinné domy, 108 m2 - Choťovice, ev.č. 01460
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 01460 Připravujeme do prodeje Hledáte nové bydlení pro Vaši rodinu? Nechcete se zabývat vlastní výstavbou a chcete se nastěhovat do hotového domu? 
Pak právě pro vás máme skvělou nabídku – novostavbu rodinného domu v Chotovicích u Nového Boru. Tento dokončený dům nabízí komfortní bydlení s prostorným a promyšleným interiérem. Základní informace: Typ nemovitosti: Rodinný dům (novostavba) Lokalita: Chotovice u Nového Boru Dispozice: 4+kk Zastavěná plocha: 132,3 m2 Pozemek: 1112 m2 Interiér: Obývací pokoj s kuchyní: 39,4 m2 Vstupní chodba: 9,16 m2 Hlavní ložnice: 11,7 m2 Dva pokoje: 10,5 m2 každý Komora: 2,16 m2 Koupelna a WC: 10 m2 Samostatné WC: 2,2 m2 Technická místnost: 4,5 m2 Spíž: 2,2 m2 Exteriér: Terasa: 17,4 m2 s krásným výhledem do krajiny Zpevněná plocha: 53,5 m2 vhodná pro parkování osobních aut Vytápění: Podlahové vytápění: Zajišťuje komfort a úsporu energie. ... (více v detailu)
Před 2 dny
Liberecký kraj
8 680 000
 Kč
Pronájem rodinného domu 7+kk, 241 m² s pozemkem 2102 m²
Pronájem rodinného domu 7+kk, 241 m² s pozemkem 2102 m²
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Cena bez energií., Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem velmi krásného domu v žádané lokalitě u soutoku řek Labe a Jizery. Jedná se o architektonicky zajímavý samostatně stojící dvoupodlažní dům ve velmi klidné části obce a ve slepé ulici v Káraném u Brandýsa nad Labem. Vzdálenost od dálnice směr Praha, Mladá Boleslav 5 km. Dispozičně jde o o dispozici 7+kk, užitná plocha domu činí 241 m² a leží na pozemku s výměrou 2102 m² . Na pozemku je vlastní studna. řešený je následovně: V 1.NP se nachází vstupní hala, šatna, WC, technická místnost,garáž,pokoj pro hosty s koupelnou a vlastním vstupem na terasu,dále obývací pokoj ve kterém je možnost plynového krbu, jídelna s kuchyňským koutem vstupem na terasu. V 2.NP se nachází velká ložnice s šatnou a prostornou koupelnou se sprchovým koutem a vanou,WC a ... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
55 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Medlov, s pozemkem 1090 m²
Prodej rodinného domu, 140 m², Medlov, s pozemkem 1090 m²
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Ve výhradním zastoupení vám nabízíme starší, ale udržovaný rodinný dům, který si jeho nový majitel může zrekonstruovat a upravit právě podle svých vlastních představ. V přízemí najdete kuchyň, samostatný pokoj, chodbu, schodiště a koupelnu. V patře potom jsou tři pokoje. Na zahradě pak sklep, kotelna, kůlna a také skleník. Dům je vytápěn... (více v detailu)
Přidáno včera
Olomoucký kraj
2 825 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1126 m², Frýdlant nad Ostravicí
Prodej pozemku k bydlení, 1126 m², Frýdlant nad Ostravicí
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme exkluzivně k prodeji slunný a rovinatý stavební pozemek o rozloze 1.126m², včetně projektu na dům typu bungalov 4+kk a vydaného platného stavebního povolení. Pozemek se nachází na okraji obce Nová Ves u Frýdlantu nad Ostravicí, obklopen majestátními vrcholy Beskyd, což zajišťuje klid a soukromí s vynikající dostupností centra Frýdlantu nad Ostravicí i měst Frýdek-Místek a Ostrava. Ideální místo pro ty, kteří hledají spojení klidného bydlení s přírodou a ... (více v detailu)
Přidáno včera
Moravskoslezský kraj
3 660 000
 Kč
Prodej rodinného domu 281 m2 Pod Vinohrady, Popůvky
Prodej rodinného domu 281 m2 Pod Vinohrady, Popůvky
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pokud toužíte po domě, který vám nabídne klidné soužití a současně rychlý dojezd do velkoměsta, máme pro vás perfektní řešení. Představuji Vám dům pod zalesněnými kopci přírodního parku Bobrava, nacházející se v obci Popůvky, kde se spojuje kouzlo přírody s pohodlím města Brna. Ačkoliv zvenku působí nenápadným dojmem, jedná se o patrový rodinný dům s velkorysým prostorem o dispozici 6+2. Tento prostor je vhodný pro pohodlné bydlení celé rodiny a díky samostatným vchodům může sloužit i jako ideální řešení pro vícegenerační domácnost nebo spojení bydlení s podnikáním. Celoročně jistě oceníte relaxační místnost se saunou, kde si můžete dopřát zasloužený odpočinek po náročném dni. K domu dále patří mírně svažitá zahrada o rozloze přes 400 m2, plně dostačující pro různé zahrádkářské tvoření. Pojďme se na to podívat do detailu. Dominantou a srdcem tohoto domu je útulný obytný prostor s kuchyní, který se stane centrem rodinných setkání. Teplo domova tu příjemně udrží podlahové vytápění, ně... (více v detailu)
Přidáno dnes
Jihomoravský kraj
12 900 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 138 m2, pozemek 202 m2, Mladá Boleslav
Prodej, rodinný dům, 138 m2, pozemek 202 m2, Mladá Boleslav
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej novostavby rodinného řadového domu 4+kk s terasou, garáží a zahradou na pozemku 202 m2, Mladá Boleslav - Láskov, část Debř. Užitná plocha domu 138 m2. Patrový dům o dispozici: Přízemí - vstupní chodba, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a francouzským oknem na terasu (z terasy vstup na zahradu), WC s umyvadlem a technická místnost, schodiště do patra. Patro: 3 pokoje, koupelna s WC, ze 2 pokojů vstup na terasu umístěnou nad garáží. Vytápění ústře... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
11 190 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty