Podnájem bytu 3+1, Na Výsluní - Zruč nad Sázavou, okres Kutn

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje podnájem bytu o dispozici 3+1 o výměře 61 m². Bytová jednotka se nachází ve 3NP bez výtahu. Bytový dům prošel v průběhu let kompletní revitalizací ( střecha, plastová okna, zateplení + fasáda.) Rovněž bytová jednotka je po renovaci a ihned k nastěhování. Ve Zruči nad Sázavou veškerá občanská vybavenost ( ZŠ, MŠ, pošta, banka, zdravotní středisko, Tesco, Penny, restaurace, hotel... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej, byt 3+1, Jaroměř
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji pěkný panelový byt 3+1 v Jaroměři, ul. Na Obci, část Pražský Předměstí. Nemovitost se nachází ve velmi vyhledávané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v dosahu chůze - městský park, dětské hřiště, divadlo, market, pošta, škola, školka, poliklinika, banky, restaurace, koupaliště, zimní stadión v okruhu 1 km. Bytový dům po celkové revitalizaci disponuje dvěma vstupy - bezbariérové řešení. Bytová jednotka v osobním vlastnictví s podlahovou plochou 60 m2... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 620 000
 Kč
Prodej byty 3+1, 64 m2 - Jablonné v Podještědí - Markvartice
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00892 Hledáte byt, který si zrekonstruujete dle vlastního stylu? Nově Vám nabízíme bytovou jednotku o rozměru 64 m2 a dispozici 3+1 v klidné části města Jablonné v Podjěštědí. Bytová jednotka je v původním stavu, tudíž se zde nabízí spoustu prostoru pro vlastní realizaci. Velkou výhodou je vytápění, které je řešeno vlastní kotelnou v suterénu bytového domu. Měsíční náklady na bydlení zde činí cca 4.700,-Kč. Jád... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 650 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 92 m², Bystrřice nad Úhlavou, Nýrsko
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej velmi krásného a prostorného bytu o výměře 92 m2. K bytu náleží sklepní prostory (23 m2), půdní prostory a prostorná garáž v obci Bystřice nad Úhlavou. Bystřice nad Úhlavou je část města Nýrsko v okrese Klatovy. Bytová jednotka je po kompletní, nákladné rekonstrukci a disponuje třemi pokoji, kuchyní, koupelnou, samostatného WC a prostorné terasy. Vytápění bytu je řešeno plynovým kotlem nebo krbovými kamny s výměníkem na dř... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 650 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 61 m², Olomouc, ul. Dělnická
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu starší byt 3+1 s vybavením v žádané lokalitě na ulici Dělnická v Olomouci. Bytová jednotka o výměře 61 m2 má k dispozici prostornou lodžii a sklepní kóji. Součástí pronájmu je možné ponechat veškeré vybavení dle fotek. Byt je v původním, ale velmi zachovalém a udržovaném stavu. Skládá se ze vstupní chodby, samostatné toalety, koupelny s vanou, kuchyně s jíde... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 120 m², Český Těšín, ul. Odboje
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku ve čtvrtém patře prvorepublikového domu o rozloze 120m2. Byt po rekonstrukci disponuje kuchyní, předsíní, šatnou, třemi pokoji a dvěmi koupelnami. Koupelna s vanou a umyvadlem a druhá koupelna se sprchovacím koutem a umyvadlem. Vytápění plynovým kotlem. Z oken je nádherný výhled na historické centrum Českého Těšína. Zálohy na vodu jsou podle počtu osob, osoba 600,- Kč. Energie si... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 120 m², Český Těšín, ul. Odboje
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku ve čtvrtém patře prvorepublikového domu o rozloze 120m2. Byt po rekonstrukci disponuje kuchyní, předsíní, šatnou, třemi pokoji a dvěmi koupelnami. Koupelna s vanou a umyvadlem a druhá koupelna se sprchovacím koutem a umyvadlem. Vytápění plynovým kotlem. Z oken je nádherný výhled na historické centrum Českého Těšína. Zálohy na vodu jsou podle počtu osob, osoba 600,- Kč. Energie si... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 000
 Kč
Prodej, Byty 3+1, 85 m2 - Karlovy Vary - Rybáře, ev.č. 01547
Před 5 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Ev.č. 01547 Nabízíme k prodeji nově zrekonstruovanou prostornou bytovou jednotku o velikosti 3+1 s menší lodžií o výměře celkové podlahové plochy 85 m2 v ulici Rohová, lokalitě zvané Sachrův dvůr. Dům je nyní nově vybaven celoskleněným výtahem. Byt je velmi světlý a slunný, dvě místnosti a lodžie jsou situovány na jih... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 950 000
 Kč
Podnájem bytu 3+1, 71 m², Velké Přílepy, ul. U Rybníčku
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte klidné bydlení v blízkosti přírody a dojezdovou vzdáleností do Prahy? Představujeme Vám podnájem družstevního bytu 3+1 71 m2 s lodžií 4 m2 ve Velkých Přílepech. Interiér je vybaven kuchyňskou linkou, pračkou, lednicí, plus nově zrekonstruovaná koupelna a samostatná toaleta. K bytu patří sklepní prostory. Bytový dům prošel rekonstrukcí - nová fasáda a střecha. Parkování př... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 120 m², Český Těšín, ul. Odboje
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku ve čtvrtém patře prvorepublikového domu o rozloze 120m2. Byt po rekonstrukci disponuje kuchyní, předsíní, šatnou, třemi pokoji a dvěmi koupelnami. Koupelna s vanou a umyvadlem a druhá koupelna se sprchovacím koutem a umyvadlem. Vytápění plynovým kotlem. Z oken je nádherný výhled na historické centrum Českého Těšína. Zálohy na vodu jsou podle počtu osob, osoba 600,- Kč. Energie si přepisuje nájemník na sebe. Výborná pěší dostupnost k vlakovému a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 000
 Kč
Prodej bytu 2kk v os. vl., 47 m2, Veverská Bítýška
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví na ulici Tišnovská v městysu Veverská Bítýška, ze které je výborná dostupnost do Brna a současně nabízí hezkou okolní přírodu a blízkost Brněnské přehrady. Jedná se o cihlový dům celkem o 6 bytových jednotkách, bez výtahu. Jednotka typu 2kk má plochu 47 m2 (možno užívat i jako 2+1), je umístěna v posledním 3NP bytového domu, který stojí na vlastním pozemku s parkováním v okolí. Na domě SVJ plánuje rekonstrukci hrazenou z části z vlastních zdrojů naspořenou ve fondu oprav a z části financovanou úvěrem. Jedná se zejména o nový krov včetně střešní krytiny, klempířské a tesařské konstrukce, úpravy zdiva, vstupní domovní dveře apod. Byt může být užíván po menších úpravách ve stavu v jakém se nyní nachází, případně je vhodný k větší modernizaci. Plánované investice v bytě jsou zohledněny v nabídkové ceně. Výhodou bytu je jeho prostorná dispozice s minimálním omezením šikmin, z místností, kde je dostatek světla je hezký výhled do okol... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 66 m², Konice, ul. Zahradní
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt o dispozici 3+1 (66m²) v klidné části obce Konice. Nachází se v 2.nadzemním podlaží cihlového domu. Bytová jednotka prošla rekonstrukcí. Velkou výhodou jsou neprůchozí pokoje - obývací pokoj, pracovna, kuchyň, koupelna a oddělená toaleta, ložnice se vstupem na balkón, který je ideální pro relaxační chvíle s výhledem na okolí. Vlastnictví osobní. K bytu je možnost přikoupit garáž pro bezpečné parkování vašeho vozidla a venkovn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1, Okres Opava
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronájem pro studenty Opava Nabízíme pronájem pro studenty v Raduni. Vzdálenost 5km od centra Opavy. Doprava zajištena pomocí MHD. - samostatná bytová jednotka s vlastní kuchyní, koupelnou, wc a obývacím pokojem - energie a internet v cene - je... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 74 m2 s výhledem do zeleně v Praze
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ev.č. 00226 Nabízíme k pronájmu perfektně dispozičně řešený byt 3+1 s výhledem do zeleně. Bytová jednotka se nachází ve vyvýšeném přízemí zrevitalizovaného panelového domu s výtahem. Jednotka velikosti 74 m2 prošla v nedávné době povedenou rekonstrukcí, je vhodná pro dlouhodobý pronájem a je připravena k okamžitému nastěhování. Byt je částečně vybavený, což umožňuje novým nájemníkům přizpůsobit si interiér podle svých představ. Kuchyně je vybavena veškerými spotřebiči (myčka nádobí, vestavěná lednice). V ložnici je k dispozici manželská postel a velká vestavěná skříň, k dispozici je i televize. K bytu náleží sklepní ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 000
 Kč
Pronájem byty 3+1, 80 m2 -
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 62975, Nabízíme k pronájmu byt 3+1 o rozloze 80 m2 v klidné části obce Nekvasovy. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží. Bytovou jednotku tvoří předsíň, kuchyně, obývací pokoj s výstupem na balkón, ložnicí, pokoj se šatnou, koupelna s vanou a oddělená toaleta. Nemovitost je nová a je částečně vybavena. K bytu náleží sklepní kóje a úložný prostor, který je umístěn na patře. Možnost parkování kdekoliv před domem. Kompletní... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej bytu 3+1, 74 m², Ústí nad Labem, ul. Brandtova
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím Vám ke koupi družstevní byt 3+1 o velikosti 74m² a balkonem 2m² s nádherným výhledem do okolí v exkluzivní lokalitě Ústí nad Labem Dobětice ul. Branthova. Bytová jednotka prošla celkovou rekonstrukcí a je zde i příprava na zvětšení koupelny s toaletou. Byt se prodává s veškerým vybavením, stačí se tedy pouze nastěhovat. Veškerá občanská vybaven... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+kk v Zruči nad Sázavou
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu v bytovém domě ve Zruči nad Sázavou v ulici Nábřežní74, se sdílenou kuchyní a vlastní koupelnou. Jde o klidné místo ve Zruči nad Sázavou. Pronájem je vhodný krátkodobě i dlouhodobě. Cena měsíčního náj... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Prodej byt 3+1, 88㎡
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Vážení klienti, ve výhradním zastoupení, si vám dovolujeme nabídnout jedinečnou příležitost ke koupi, a to byt 3+1 v ulici Přibyslavská, v žádané lokalitě Prahy 3. Bytová jednotka disponuje 88,2 m2 podlahové plochy a nachází se v 3.NP činžovního domu. Dispozice: pokoj (21,77m2), ložnice (9,82m2), obývací pokoj (24,7m2), kuchyň (16,44m2), koupelna (5,65m2), WC (1,43m2), předsíň (3,06m2). Tento byt je vhodný ke kompletní rekonstrukci dle vašich představ. Lokalita horního Žižkova patří mezi atraktivní části Prahy, které nabízí široké spektrum možností pro životní styl svých obyvatel. Tato část města je známá svou živou atmosférou a bohatou historií, která se prolíná s moderním životním stylem. Nachází se zde kompletní občanská vybavenost a služby, včetně mateřských škol, základních škol a prestižní Vysoké školy Ekonomické v Praze. Díky strate... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 68 m², Kaplice, ul. 1. máje
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji slunný byt, v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s halou, v ulici 1.Máje v Kaplici. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží (1. patro) panelového domu, o celkové ploše 68 m². Bytová jednotka je řešena chodbou, kuchyní s jídelním koutem, koupelnou s vanou, WC, halou, dětským pokojíčkem, ložnicí a prostorným obývacím pokojem. Jedná se o byt v původním udržovaném stavu s umakartovým jádrem připravený k rekonstrukci dle Vašich představ. K bytu náleží sklepní kóje. Panelový dům prošel částečnou revitalizací, pla... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 090 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, A4, 91 m², Nýrsko, ul. Náměstí
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej bytu o dispozici 2+1, který se nachází v Nýrsku, ul. Náměstí. Bytový dům je ve výstavbě, ale již nyní je možné byt koupit. Byt má užitnou plochu 91 m². Bytová jednotka je ve 4. patře, je možnost si dokoupit garáž. Vyhřívání a teplá užitková voda je zajištěna plynovým kondenzačním kotlem, který je umístěn v bytě a můžete si tak řídit svoji spotřebu. PENB (průkaz energetické náročnosti) je "B", velmi úsporná. Byty se nachází v klidném prostředí přímo v centru Nýrska. V Nýrsku naleznete veškerou občanskou vybavenost. Klatovy jsou vzdáleny cca 17 km a na Šumavu do lyžařského areálu je to cca 22 km. Lokalita Byty se nachází na náměstí města Nýrsko. Nýrsko je západočeské město ležící v Pošumaví v okrese Klatovy přibližně deset kilometrů od hranic s Německem. Městem protéká řeka Úhlava. Žije zde přibližně 5 100 obyvatel. Z urbanistického hlediska je lokalita řešena jako soubor samostatně stojících domů soustředěných okolo nově vybudované komunikace a parkovacích míst sloužící pouze p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 835 235
 Kč
Prodej, byt 2+1, B4, 115 m², Nýrsko, ul. Náměstí
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej bytu o dispozici 2+1, který se nachází v Nýrsku, ul. Náměstí. Bytový dům je ve výstavbě, ale již nyní je možné byt koupit. Byt má užitnou plochu 115 m². Bytová jednotka je ve 4. patře, je možnost si dokoupit garáž. Vyhřívání a teplá užitková voda je zajištěna plynovým kondenzačním kotlem, který je umístěn v bytě a můžete si tak řídit svoji spotřebu. PENB (průkaz energetické náročnosti) je "B", velmi úsporná. Byty se nachází v klidném prostředí přímo v centru Nýrska. V Nýrsku naleznete veškerou občanskou vybavenost. Klatovy jsou vzdáleny cca 17 km a na Šumavu do lyžařského areálu je to cca 22 km. Lokalita Byty se nachází na náměstí města Nýrsko. Nýrsko je západočeské město ležící v Pošumaví v okrese Klatovy přibližně deset kilometrů od hranic s Německem. Městem protéká řeka Úhlava. Žije zde přibližně 5 100 obyvatel. Z urbanistického hlediska je lokalita řešena jako soubor samostatně stojících domů soustředěných okolo nově vybudované komunikace a parkovacích míst sloužící pouze ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, C4, 113 m², Nýrsko, ul. Náměstí
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej bytu o dispozici 3+kk, který se nachází v Nýrsku, ul. Náměstí. Bytový dům je ve výstavbě, ale již nyní je možné byt koupit. Byt má užitnou plochu 113 m². Bytová jednotka je ve 4. patře, je možnost si dokoupit garáž. Vyhřívání a teplá užitková voda je zajištěna plynovým kondenzačním kotlem, který je umístěn v bytě a můžete si tak řídit svoji spotřebu. PENB (průkaz energetické náročnosti) je "B", velmi úsporná. Byty se nachází v klidném prostředí přímo v centru Nýrska. V Nýrsku naleznete veškerou občanskou vybavenost. Klatovy jsou vzdáleny cca 17 km a na Šumavu do lyžařského areálu je to cca 22 km. Lokalita Byty se nachází na náměstí města Nýrsko. Nýrsko je západočeské město ležící v Pošumaví v okrese Klatovy přibližně deset kilometrů od hranic s Německem. Městem protéká řeka Úhlava. Žije zde přibližně 5 100 obyvatel. Z urbanistického hlediska je lokalita řešena jako soubor samostatně stojících domů soustředěných okolo nově vybudované komunikace a parkovacích míst sloužící pouze... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 399 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, A5, 91 m², Nýrsko, ul. Náměstí
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej bytu o dispozici 2+1, který se nachází v Nýrsku, ul. Náměstí. Bytový dům je ve výstavbě, ale již nyní je možné byt koupit. Byt má užitnou plochu 91 m². Bytová jednotka je v 5. patře, je možnost si dokoupit garáž. Vyhřívání a teplá užitková voda je zajištěna plynovým kondenzačním kotlem, který je umístěn v bytě a můžete si tak řídit svoji spotřebu. PENB (průkaz energetické náročnosti) je "B", velmi úsporná. Byty se nachází v klidném prostředí přímo v centru Nýrska. V Nýrsku naleznete veškerou občanskou vybavenost. Klatovy jsou vzdáleny cca 17 km a na Šumavu do lyžařského areálu je to cca 22 km. Lokalita Byty se nachází na náměstí města Nýrsko. Nýrsko je západočeské město ležící v Pošumaví v okrese Klatovy přibližně deset kilometrů od hranic s Německem. Městem protéká řeka Úhlava. Žije zde přibližně 5 100 obyvatel. Z urbanistického hlediska je lokalita řešena jako soubor samostatně stojících domů soustředěných okolo nově vybudované komunikace a parkovacích míst sloužící pouze pr... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 749 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, B5, 35 m², Nýrsko, ul. Náměstí
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej bytu o dispozici 2+1, který se nachází v Nýrsku, ul. Náměstí. Bytový dům je ve výstavbě, ale již nyní je možné byt koupit. Byt má užitnou plochu 115 m². Bytová jednotka je v 5. patře, je možnost si dokoupit garáž. Vyhřívání a teplá užitková voda je zajištěna plynovým kondenzačním kotlem, který je umístěn v bytě a můžete si tak řídit svoji spotřebu. PENB (průkaz energetické náročnosti) je "B", velmi úsporná. Byty se nachází v klidném prostředí přímo v centru Nýrska. V Nýrsku naleznete veškerou občanskou vybavenost. Klatovy jsou vzdáleny cca 17 km a na Šumavu do lyžařského areálu je to cca 22 km. Lokalita Byty se nachází na náměstí města Nýrsko. Nýrsko je západočeské město ležící v Pošumaví v okrese Klatovy přibližně deset kilometrů od hranic s Německem. Městem protéká řeka Úhlava. Žije zde přibližně 5 100 obyvatel. Z urbanistického hlediska je lokalita řešena jako soubor samostatně stojících domů soustředěných okolo nově vybudované komunikace a parkovacích míst sloužící pouze p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, C5, 113 m², Nýrsko, ul. Náměstí
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej bytu o dispozici 3+kk, který se nachází v Nýrsku, ul. Náměstí. Bytový dům je ve výstavbě, ale již nyní je možné byt koupit. Byt má užitnou plochu 113 m². Bytová jednotka je v 5. patře, je možnost si dokoupit garáž. Vyhřívání a teplá užitková voda je zajištěna plynovým kondenzačním kotlem, který je umístěn v bytě a můžete si tak řídit svoji spotřebu. PENB (průkaz energetické náročnosti) je "B", velmi úsporná. Byty se nachází v klidném prostředí přímo v centru Nýrska. V Nýrsku naleznete veškerou občanskou vybavenost. Klatovy jsou vzdáleny cca 17 km a na Šumavu do lyžařského areálu je to cca 22 km. Lokalita Byty se nachází na náměstí města Nýrsko. Nýrsko je západočeské město ležící v Pošumaví v okrese Klatovy přibližně deset kilometrů od hranic s Německem. Městem protéká řeka Úhlava. Žije zde přibližně 5 100 obyvatel. Z urbanistického hlediska je lokalita řešena jako soubor samostatně stojících domů soustředěných okolo nově vybudované komunikace a parkovacích míst sloužící pouze ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 399 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 71 m², ul. Na Bradle, Světlá nad Sázavou
Před 15 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
+popl. 4800, , Hledáte klidné bydlení v krátké docházkové vzdálenosti do centra města? Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s rozlohou 71 m² v ul. Na Bradle ve městě Světlá nad Sázavou. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží, kam Vás pohodlně vyveze výtah. Bytová jednotka je součástí nově zateplené budovy, jejíž výhodou je poloha v klidné lokalitě s dobrou dostupností do centra města, kde naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost. Bytová jednotka disponuje prostornou vstupní chodbou, která s rozlohou 8,6 m² poskytuje dostatek místa pro úložné prostory. Nově zrekonstruovaná kuchyně nabízí prostor o velikosti 11,8 m² a je vybavena novou kuchyňskou linkou včetně nových spotřebičů. Obývací pokoj o rozloze 18,6 m² poskytuje dostatek prostoru pro příjemně strávené rodinné chvilky. Dále bytová jednotka disponuje třemi neprůchozími pokoji, kdy největší z nich nabízí k využití 12,2 m², dva menší disponují shodně velikostí 8,1 m² a jsou ideální jako dětské pokoje či pracovny. Kompletní... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty