XRC Touraner 2.0

Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pouzita 3x Eps vlozka, plexi odolne proti poskrabani, PINLOCK folie, slunec... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč

Podobné inzeráty

Přilba na motorku MAXX
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Integrální helma s vyklápěcím integrálem a zaintegrovanou sluneční clonou. Sluneční clona je lehce ovladatelná jednou rukou i za jízdy. Materiál HIGH TECH termoplastic ABS, antialergické celovyjímat... (více v detailu)
Olomoucký kraj
899
 Kč
Silniční přilba Shark Ridill 2
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Silniční přilba od značky Shark model Ridill 2 ve velikosti M (57/58). Je nová a nepoužitá, samozřejmě výborný stav. 2 velikosti skořepiny z vysoce odolného vstřikovaného polykarbonátu Lexan Polstrování EPS s různou hustotou Vysoce odolné optické hledí třídy 1 proti poškrábání Pinlock 70 ready Sluneční clona proti poškrábání & zamlžení Piny Pinloc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 400
 Kč
Enduro přilba LS2 MX436 PIONEER
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Enduro přilba od značky LS2 model MX436 Pioneer Evo ve velikosti – S (55/56) a L (59/60). Je nová, nepoužitá, samozřejmě výborný stav. Samozřejmě včetně krabice. Skvěle vybavená enduro helma s plexištítem a integrovanou sluneční clonou, odolná skořepina z pa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Prodám Přilbu
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
helmu v záruce kupována dne 13.10.2023 minimalně použivána Enduro přilba je vyrobena z materiálu polykarbonát, který vyniká vysokou pevností a vynikající odolností proti proražení. Vícedílná výstelka s diferencovanou hustotou EPS pro lepší absorbci energie. Anti-UV čiré plexi z vysoce odolného polykarbonátu. Plexi je odolné vůči poškrábání. Integr... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 200
 Kč
Překlápěcí přilba Scorpion EXO-TECH EVO černá matná
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám překlápěcí přilbu Scorpion EXO-TECH vel. XL . Přilba je vyrobena z polykarbonátu. Čiré plexi včetně Pinlock, integrovaná sluneční clona s úpravou proti mlžení, vyklápěcí bradová část - při... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 990
 Kč
Rusty Pistons RPHE12 vel.M Old timer art Ridding for freedom
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Také k vidění na eshopu:https://www.eshopjosefhusak.eu/rusty-pistons-rphe12-vel-m-old-timer-art-ridding-for-freedom/ - materiál: trikompozit– karbon, kevlar, fiberglass - jedna velikost skořepiny - EPS vložka s různou hustotou materiálu pro nejlepší možnou absorbci energie z případného nárazu - odnímatelná a pratelná vnitřní v... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 490
 Kč
Helma LS2
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám novou integrální přilbu zn.LS2 vel.xxl přilba má sluneční clonu a pinlock folii proti zamlžení
Plzeňský kraj
3 000
 Kč
Nové pouzdro na mobil pro Google Pixel 6
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Pouzdro na mobil pro Google Pixel 6, ultra tenké průhledné pouzdro. Odolné proti poškrábání, nežlo... (více v detailu)
Ústecký kraj
70
 Kč
Motocyklová helma Lazer Bolero Racer vel.XS - skútr,choper
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nevyužitou,minimálně(necelou sezonu) použitou,nijak nepoškozenou,homologovanou,krásnou otevřenou motocyklovou helmu Lazer Bolero Racer v černo-bílé barvě a vel.XS.Vhodná na dospělého muže i ženu při jízdě na skůtru,chopperu i sport.motocyklu. Charakteristika: Skořepina materiál - vstřikování z polymeru 2 velikosti skořepiny velikosti XS hmotnost +/- 1150 g Bezpečnost plexi odolné proti poškrábání (hlavní kryt i vnitřní sluneční zatmavená clona) integrovaná sluneční slona – vymě... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500
 Kč
Helma NOX Shape
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
prodám helmu NOX Shape, vel. M V hezkém stavu, větrací prvky Lehká oděrka na Ple... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 000
 Kč
Helma na motorku HJC IS17 Ironman MC1
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám helmu HJC IS17 Ironman MC1. Helma je stále jako nová.Byla pouze 3x odzkoušena a při použití byla použita samozřejmě kukla,která též náleží k helmě. Velikost helmy L Zlaté plexi a sluneční clonou viz. foto. K helmě náleží i vak na helmu viz. foto a krabice viz. foto. Materiál: polycarbonát - lehká, komfortní, použití pokročilé CAD technologie Vystélka: kompletně vyjímatelná a pratelná výstelka z antibakteriálního a antizápachového materiálu Ventilace: moderní ventilační systém ACS (plné proudění vzduchu předn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 500
 Kč
TFK KOČÁREK + AUTOSEDAČKA.
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kočárek TFK Joggster Adventure. Dobrý stav viz foto. Kupovaný z druhé ruky, my jsme využili pouze korbičku, sporťák ne. Součástí je korbička s adaptéry, autosedačka (vajíčko) se základnou, org... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500
 Kč
Helma Bogotto V128
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tuto integrální přilbu. Je úplně nová,nepoužitá+náhr... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Helma W-TEC
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pouzivana,otevrena helma znacky W-Tec. Vysuvna slunecni clona. Vrchni uzaviratelna ventilace. Ventilacni otvor. Zadní odfuk. v... (více v detailu)
Pardubický kraj
600
 Kč
Moto helma RUSTY PISTONS RPHE13 VEL. L CROSS OVER ART
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Také k vidění na eshopu: https://www.eshopjosefhusak.eu/moto-helma-rusty-pistons-rphe13-vel--l-cross-over-art/ materiál: trikompozit – karbon, kevlar, fiberglass jedna velikost skořepiny EPS vložka s různou hustotou materiálu pro nejlepší možnou absorbci energie z případného nárazu... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 690
 Kč
Silniční přilba NOLAN N70-2 GT
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Silniční přilba od značky Nolan model N702 GT SPECIAL N-COM PUR ve velikosti M. Je nová a nepoužitá, celkově výborný stav. Možné použít s kšiltem jako enduro helma nebo bez jako silniční. Materiál polykarbonátová skořepina KPA, odnímatelný a omyvatelný Clima Comfort interiér, Pinlock připravené (není součástí dodávky), sluneční clona s UV 400 s vrstvou proti poškrábán... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 800
 Kč
Hodinky NOVÉ
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nové pánské hodinky Quartz. Strojek Quartz, pouzdro z n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
995
 Kč
Rámové polepy Specialized, Scott, Santa Cruz, Giant, Colnago
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím cyklo polepy, samolepky, nálepky na rámy a kola Specialized, Cannondale, Scott, Merida, Giant, Cube, Santa Cruz a další. Polepy jsou vyrobené z kvalitní vinylové fólie, odolné proti vodě a slunečnímu záření. Rozměry archu jsou 30 cm X 25 cm, pro snadné lepení posílám ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
300
 Kč
Dětský kočárek 2v1 baby merc
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám rok starý kočárek, 2v1, oděrky od běžného používání a skládání do auta,skvělá manipulace, obě korby mají rozepínací zadní část, polohovatelná rukojeť, sportovní verze jde pro i proti jízdě, otočné a zamikatelné přední kola, lehce rozložitelný.. součástí kočárku je držák na lahev, dvě clo... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Oakley A Frame 2.0 JET black
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - SBAZAR
Zorníky/skla - typ počasí: Slunečno Vyměnitelná skla: Ano Skla: Fire Iridium Kompatibilní s brýlemi (OTG): Ano Kompatibilita s helmou: Ano Te... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 690
 Kč
Hodinky Movano Parlee Limited
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji hodinky Movano model 606857, 20 z 25 ks této barvy. Hodinky jsou vyrobené z šedého titanu, nerezový pásek. Švýcarský strojek s automatickým chronografem. Safírové sklíčko odolné proti poškrábání, velikost hodinek ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
95 000
 Kč
moto helma KYT NF-J ATTITUDE
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám tuto helmu helma pro všechny vaše každodenní cesty, ale také vhodná pro výlety na motorce, s integrovanou sluneční clonou, předpokladem pro Pinlock a mikrometrickým uzávěrem. Shell vyrobený z pokročilého termoplastu ADT, což je směs termoplast... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
990
 Kč
Silniční výklopná přilba LS2 Strobe II
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Silniční přilba LS2 FF908 Strobe II černá matná v udané velikosti – XL/XXL v černém barevném provedení. Je nová a nepoužitá. Materiál Kinetic Polymer Alloy který vyniká vysokou pevností a vynikající odolností proti proražení, komfortní, laserem vyřezávané polstrování, čiré Anti-UV plexi s úpravou proti poškrábání, plexi lze snadnou vyjmout bez nutnosti použití nářadí, příprava pro použití protimlžící fólie (fólie není součástí)... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Taška, brašna, montážka....
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Taška, brašna, montážka.... Rozměry: 350x210x280(výška). Pevné dno, popruh na rameno, uši do ruky, zavírací horní víko, kapsy... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Prilba helma StreetRacer vel. XS
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Stav Nova, na fotkach. Cesky vyrobce. Slunecni clona i pinlock sou... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty