Prodej 2+kk Keplerova

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
, Reality 11 Vám zprostředkují prodej bezbariérového světlého bytu o velikosti2+kk s podlahovou plochou 48m² v lokalitě Krásné Březno, ul. Keplerova. Panelový dům prošel celkovou revitalizací, zateplený s plastovými okny, oprava střešní krytiny, nový výtah, kamerový systém ve všech podlažích. Byt samotný se nachází v přízemí 9.podlažního domu, který zahrnuje i jedno podzemní podlaží, kde se nacházejí sklepy a bezbariérový východ na druhou stranu domu. Byt sa... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 450 000
 Kč

Podobné inzeráty

Brno - Ponava 2+kk
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele pro Vás mám nachystaný byt 2+kk se šatnou a velkým balkónem. Byt se nachází v 6NP bytového domu postaveného 2 roky zpět. Po prvních nájemnících je opět vymalován a připraven na nové rodinné příběhy. Kuchyně je kompletně vybavena: trouba, mikrovlnka, myčka, lednička a sporák s digestoří. Je spojena s jídelnou/obývacím pokojem a navazuje na chodbu z níž je vch... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 80 m Kramperova
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný byt v osobním vlastnictví v developerském projektu Nad Modřanskou roklí, který se nachází v žádané lokalitě Praha 4 - Kamýk. Tento moderní byt 2+kk je umístěn ve 3. nadzemním podlaží novostavby s výtahem a má celkovou podlahovou plochu 54 m a celkovou plochou 81m. Dispozice bytu: Po vstupu do bytové jednotky se nachází prostorná chodba ve tvaru L, z níž je přístup do koupelny s WC, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice a komory. Obývací pokoj a ložnice mají přístup na prostorný balkon. K bytu náleží také sklepní kóje a garážové stání. Vybavení: Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (lednice, myčka, trouba, varná deska,mikrovlnná trouba). V koupelně je umístěna vana a příprava pro pračku. Podlahy v obytn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PRODEJ BYTU 2+KK
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
K prodeji i jako investici nabízím bytovou jednotku dispozice 2+kk na sídlišti Šanov v Teplicích. Byt se nachází v 6.podlaží zrevitalizovaného bytového panelového domu s krásným výhled... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Byt 2+kk 40 m2, Opatovice, s hypotékou 1,79%
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
V exkluzívním zastoupení nabízíme prodej plně vybaveného bezbariérového bytu 2+kk v OV, v zrekonstruovaném domě, o výměře 40,5 m2, v obci Opatovice u Rajhradu. Příjemně působící byt je plně vybaven (KL se spotřebiči, nábytek v ložnici i obývacím pokoji). Vyzděné bytové jádro s novou koupelnou se sprchovým koutem, samostatnou toaletou, keramická dlažba v předsíni, koupelně a WC, nová plastová okna izolační dvojskla. Dispozice s neprůchozími pokoji. Orientace oken bytu JZ, SV. Opatovice se nachází v okrese Brno venkov, 7 km ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 43 m²
Kód zakázky: 5506, BO! Reality Vám nabízí k prodeji byt o velikosti 2+kk, nacházející se na adrese Fanderlíkova, město Prostějov. Tento osobní vlastnictví cihlový byt se nachází na prvním podlaží čtyřpatrového objektu ve velmi dobrém stavu. Celková podlahová plocha činí 43m². Nemovitost je kompletně vybavena a nabízí veškerý komfort moderního bydlení. Okolí bytu je bohaté na občanskou vybavenost... (více v detailu)
2 500 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk Brno - Bohunice, ul. Okrouhlá
Před 4 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: , V zastoupení majitele nabízíme slunný a dispozičně atraktivně řešený byt 2+kk na adrese Brno - Bohunice, ul. Okrouhlá. Byt má rozlohu 48m2 + lodžie 6m2 a sklep 3m2. Nachází se v panelové budově s výtahem, a to ve 4. patře/8. Byt se pronajímá nezařízený, jeho souč... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk 43 m²
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
BO! Reality Vám nabízí k prodeji byt o velikosti 2+kk, nacházející se na adrese Fanderlíkova, město Prostějov. Tento osobní vlastnictví cihlový byt se nachází na prvním podlaží čtyřpatrového objektu ve velmi dobrém stavu. Celková podlahová plocha činí 43m². Nemovitost je kompletně vybavena a nabízí veškerý komfort moderního bydlení. Okolí bytu je bohaté na občanskou vybavenost, včetně školy, školky, zdravotnických zařízení, pošty, supermarketu a kompletní sítě obchodů a služeb. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Topení je zajištěno lok... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 500 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk 47 m2, ev.č. 00668
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ev.č. 00668 Sháníte menší byt v Hradci Králové? Pak si vám dovoluji nabídnout tento byt o dispozici 2+kk na třídě Edvarda Beneše s výhledem do klidné části. Byt v původním, avšak udržovaném stavu se nachází v 7. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu. Součástí revitalizace byla také instalace kamerového systému a nových výtahů v domě. Dispozice bytu: vstupní chodba, komora, koupelna, kuchyně s obývacím pokojem, ložnice. V bytě jsou nová plastová okna a nainsta... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 690 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Třebíči, byt 2+kk Třebíč
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji exkluzivní luxusní ateliér č. 305 o velikosti 2 +kk v družstevním vlastnictví s unikátním umístěním na adrese Karlovo nám. č. p. 31, v prestižní části obce - přímo na náměstí. Tento ateliér o podlahové ploše 50m², nabízí luxusní vybavení a jedinečné prvky, které osloví i ty nejnáročnější zákazníky. Při koupi této jednotky hradíte pouze první splátku za družstevní podíl - 1.257.500,- Kč. Zbylá anuita (75 % ve výši 3.352.500,- Kč je splácena družstvu měsíční splátkou ve výši 16.166,- Kč). Ateliér lze pronajmout, tržní nájemné činí cca 15.000,- Kč za měsíc. V případě koupě družstevního podílu není nutné projít skóringem jako u banky. Celková cena nemovitosti činí 4.610.000,- Kč. Družstevní byty jsou zpět a díky způsobu financování opět roste jejich popularita. Jako budoucí uživatel bytu si nemusíte brát úvěr ani hypotéku, nepotřebujete nikomu dokazovat výši příjmů a na pořízení bydlení Vám stačí mít naspořeno pouze 25 % z ceny bytu + rezervační poplatek. V porovnání... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 257 500
 Kč
Prodej bytu 3+kk Klášterec nad Ohří
Nabízíme ke koupi krásný, světlý byt v osobním vlastnictví o celkové velikosti 63,57 m2 . Součástí bytu je balkon o velikosti 2,5 m2, sklepní prostory a kočárkárna. Byt je nabízen včetně veškerého vybavení. Byt je kompletně zrekonstruován a nachází se v něm moderní, plně vybavená kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, prostorná chodba s vestavěnou skříní. Dále pak ložnice a šatna s úložnými prostory, ze k... (více v detailu)
2 390 000
 Kč
Pronájem 2+kk
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu světlý a prostorný byt 2+kk o velikosti 54 m² v klidné části Prahy 10 Vršovice na ulici Karpatská. Popis bytu: Byt se nachází ve 3. patře. Dispozice bytu zahrnuje: Obývací pokoj s kuchyňským koutem Ložnici s dostatkem úložného prostoru. Koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Předsíň s vestavěnými skříněmi. Byt je částe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Třebíči se zimní zahradou , byt 2+kk Třeb
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji exkluzivní luxusní byt č. 303 o velikosti 2+kk v družstevním vlastnictví s unikátním umístěním na adrese Karlovo nám. č. p. 31, v prestižní části obce - přímo na náměstí. Tento impozantní byt o podlahové ploše 80m² se zimní zahradou, nabízí luxusní vybavení a jedinečné prvky, které osloví i ty nejnáročnější zákazníky. Při koupi této jednotky hradíte pouze první splátku za družstevní podíl - 1.662.500,- Kč. Zbylá anuita (75 % ve výši 4.417.500,- Kč je splácena družstvu měsíční splátkou ve výši 21.301,- Kč). Byt lze pronajmout, tržní nájemné činí cca 17.000,- Kč za měsíc. V případě koupě družstevního podílu není nutné projít skóringem jako u banky. Celková cena nemovitostí činí 6.080.000,- Kč. Družstevní byty jsou zpět a díky způsobu financování opět roste jejich popularita. Jako budoucí uživatel bytu si nemusíte brát úvěr ani hypotéku, nepotřebujete nikomu dokazovat výši příjmů a na pořízení bydlení Vám stačí mít naspořeno pouze 25 % z ceny bytu + rezervační popla... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 662 500
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 109 m², Turnov, ul. Žižkova
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme zcela nový moderní byt 4+kk na Žižkově ulici v Turnově, projekt Bydlení v Ráji, zkolaudováno na konci roku 2023. Byt o velikosti 109m² s parkovacím místem v podzemní garáži a sklepní kójí 4m². Díky situování bytu v přízemí si můžete vychutnat příjemné chvíle na vlastní terase o velikosti 30m² s výhledem na protější krajinu směrem na západ k řece Jizeře. Místnosti jsou neprůchozí, spojeny prostornou chodbou s hlavním vstupem, což přin... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 115 500
 Kč
Prodej bytu 3+1, Stříbro
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi pěkný byt ve 3.patře bytového domu na začátku Brožíkovy ulice ve Stříbře. Dům má zateplenou fasádu, je zrevitalizovaný, v bytě jsou plastová okna s novými žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Před rokem proběhla částečná rekonstrukce bytu - nová kuchyňská linka, koupelna, interiérové dveře, lino. Celková výměra je 62,50 m2, pokoje jsou neprůchozí, součástí bytu je komora (2 m2), k bytu náleží sklepní kóje (1 m2). Kotelna pro vytápění a ohřev teplé vody je přímo v domě. Do domu je přiveden optický kabel pro vysokorychlostní připojení k internetu. Pro uživatele bytu je samozřejmostí možno... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 850 000
 Kč
Byt 2kk Čáslav, ul. Těsnohlídkova
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajmu byt 2kk v Čáslavi o velikosti 44m2. Byt, který je po celkové rekonstrukci, se nachází ve druhém patře panelového domu s výtahem. Obě okna bytu jsou do parku k podměstskému rybníku, hned vedle domu je dětské hřiště. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 2+kk 35m2.Max pro 2 os. bez psa a kočky. Samostatný vchod u Rodinného domu. Venkovní terasa do zahrady. Byt je plně zařízený. Byt se nachází v Rychnově u Jablon... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 000
 Kč
Pronajmu byt 2kk, 48m² v klidné části Malešic, ulice Gollova
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Pronajmu byt 2+kk, 48m² v klidné části Malešic, ulice Gollova Byt se nachází ve 3. patře, bez výtahu. Byt sestává z předsíně s vestavěnou skříní, koupelny se sprchou a toaletou (včetně pračky), dále z neprůchozí ložnice a prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Byt je orientován na jihozápad, s výhledem do zeleně a dokonalým soukromím. Vedle bytu je ještě prostorná komora. Lokali... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 990
 Kč
Prodej bytu 3+1, 79 m², Praha, ul. K Netlukám
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme k prodeji světlý a prostorný byt 3+1 s lodžií v původním stavu. Užitná plocha bytu je 73 m², lodžie má 6 m². Jižně a západně orientovaný byt v 5.NP je suchý, čistý, nově vymalovaný, zcela vyklizený, pouze v kuchyni se nachází původní kuchyňská linka. Byt má navíc menší komoru v chodbě bytu a sklepní kóji v suterénu domu. Byt je ideální k rekonstrukci dle představ nového majitele. Šestipodlažní bytový dům je po celkové revitalizaci - nová... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 Uherský Brod
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodáme byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1 (58 m2), který se nachází v 4. NP bytového domu. Dům prošel kompletní revitalizací ( nová střecha, výměna oken za plastová, zateplení, fasáda, lodžie ) – revitalizace vyplacena. Energetický štítek domu „C“. Byt je ve velmi dobrém stavu se zrekonstruovaným zděným bytovým jádrem, koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC. Topení a oh... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 200 000
 Kč
Pronájem moderního bytu 2+kk s balkónem a parkovacím stáním, Moravská Ostrava, ul. F. X. Riepla
Kód zakázky: 202418132, Hledáte zařízený byt v novostavbě a samotném centru Ostravy? Nabízíme vám pronájem bytu o dispozici 2+kk s balkónem, 65 m2, v městské části Moravská Ostrava na zcela nové ulici F. X. Riepla. Byt se nachází v 2.NP novostavby a pronajímá se včetně zařízení uvedeného na fotografiích. K dispozici vlastní, pa... (více v detailu)
prodej bytu 3+1 Olomouc
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám byt 3+1 v Olomouci-Neředíně na ul.Kmochova.Byt se nachází v 8podlaží panelového domu o velikost... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 2+kk
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Jako přímí majitel si dovoluji nabídnout dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+1 (přestavěného na 2+kk resp. příčka mezi kuchyní a obývákem byla odstraněna a byla vytvořena jedna velká místnost), který se nachází v klidné části Brandýsa nad Labem. Byt je v rodinném domě s vlastním vstupem z oploceného pozemku. Dispozičně nabízí vstupní předsíň, obývací pokoj a kuchyň, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Každá místnost má své okno včetně koupelny a WC. B... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej bytu 2+kk 53 m2 v novostavbě rodinného domu
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodej udržovaného bytu 2+kk 53 m2 v novostavbě rodinného cihlového domu, který byl kolaudován v roce 2008. Byt je částečně vybavený, aktuálně dlouhodobě pronajímaný bezproblémovému nájemci. Možno tedy i jako investice. Byt se nachází v přízemí dvoupodlažního rodinného domu rozděleného na 4 bytové jednotky. Orientace JS (J - ložnice okna na zahradu, S - obývák s kk na předzahrádku). Předzahrada s uzamykatelnou brankou. Jednotka má samostatný vchod. Byt je s bezbariérovým přístupem. Skvělý prostor pro pohodlné bydlení, jako investice a pronajímat nebo pro k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 750 000
 Kč
Pronajmu byt 2+kk
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Pronajmu prostorný, zrekonstruovaný byt 2+kk nacházející se v rodinném domě (horní patro) v Moravské Ostravě. Byt se skládá ze vstupní chodby, ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a spojené toalety s koupelnou. Výhodou je také prostorná terasa a zahrada, kterou můžete naplno využívat. Součástí pronájmu je také kompletní vybavení jako je napří... (více v detailu)
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Jako přímí majitel si dovoluji nabídnout dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+1 (přestavěného na 2+kk resp. příčka mezi kuchyní a obývákem byla odstraněna a byla vytvořena jedna velká místnost), který se nachází v klidné části Brandýsa nad Labem. Byt je v rodinném domě s vlastním vstupem z oploceného pozemku. Dispozičně nabízí vstupní předsíň, obývací pokoj a kuchyň, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Každá místnost má své okno včetně koupelny a WC. B... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty