Verk 15846 Odpuzovač hlodavců solární, rozsah 1000 m2

Verk 15846 Odpuzovač hlodavců solární, rozsah 1000 m2
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Tento solární odpuzovač odstrašuje krtky, hraboše, polní myši a mnoho dalších nevítaných hostů na zahradě. Hlodavci si na zařízení nemohou zvyknout, protože vydává zvuk v třicetisekundových intervalech a je navíc doprovázen vibracemi uvnitř tyče, což posiluje účinnost zařízení. Odpuzovač je bezúdržbový, bezdrátový, odolný vůči měnícím se povětrnostním podmínkám a voděodolný. Neškodný pro domácí zvířata a člověka. Velmi snadno se čiští a jeho instalace je opravdu jednoduchá. Je také šetrný k přírodě. Pokud Vás trápí na zahradě ničení úrody škůdci, pak je tu jednoduché řešení v podobě tohoto odpuz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
59
 Kč

Podobné inzeráty

Odpuzovač hlodavců a kun
Odpuzovač hlodavců a kun
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nový, nepoužitý, ultrazvukový odpuzovač myší, potkanů a kun. přístroj pracuje na principu vyluzování zvuku o vysokém kmitočtu nad 20kHZ. Pro člověka je téměř neslyšitelný.(práh vnímání ultrazvuku u lidí je individuální s různým věkem ) Použití: Odpuzovač je možné použít všude tam, kde je k dispozici síťové napětí 230V/AC k připojení adaptéru 12V/DC. přístroj je vhodný k ochraně sklepů, komor, skladů, půd a pod. Výhody: Spolehlivý, vysoký výkon, žádné s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Klec Savic Zeno 2
Klec Savic Zeno 2
Před 20 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Kvalitní, kompletně rozložitelná klec pro potkany, pískomily a jiná drobná zvířata, s barevným vybavením, jednoduchá montáž bez nářadí, vzdálenost mřížek 9,5 mm Klec pro hlodavce Zeno 2 je robustní domov pro potkany a jiná drobná zvířata. Díky mimořádně malému rozestupu mřížek je klec vhodná také pro mladá zvířata potkanů. Klec Zeno 2 je možno kompletně rozložit a pokud ji právě nepotřebujete, je velmi skladná. Je možno ji rychle a jednoduše bez použití ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 100
 Kč
Klec pro hlodavce
Klec pro hlodavce
Před 270 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Malá klec pro hlodavce 37 x 23 cm vnitřek. Ve velmi dobrém stavu. Osobní odběr.
Hlavní město Praha
250
 Kč
Sazenice účinná Kopřivěnka psí odpuzuje psy, kočky
Sazenice účinná Kopřivěnka psí odpuzuje psy, kočky
Před 575 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Milujete zvířata, ale přesto vám někdy kočky otravují život? Slyšeli jste o odpuzovači koček? Popis: Dospělá rostlina je vysoká kolem 60 centimetrů, má modré květy a vydává zápach, který je urážlivý pro kočky a psy, a zatím dost slabý, aby byla přijatelná pro člověka. Patří mezi hluchavkovité rostliny, které produkují silice, jež svůj odpudivý účinek na zvířata rozvinou přibližně dva týdny po vysazení. Použití: Rostli... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
40
 Kč
PARKSIDE Solární odpuzovač zvířat
PARKSIDE Solární odpuzovač zvířat
Před 179 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Do vstupního prostoru, zahrady nebo garáže Bez použití chemikálií díky vysokofrekvenčním zvukům a blikání udržuje hlodavce, psy nebo kočky mimo dosah 5 režimů pro vybrané skupiny zvířat nebo na univerzální použití Integrovaný solární panel pro provoz bez nutnosti síťového napájení Nastavitelný pohybový senzor s dosahem cca 8 m Stabilní hliníkový bodec Och... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Solární odpuzovač krtků
Solární odpuzovač krtků
Před 160 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám nový, nepoužitý solární odpuzovač krtků. Specifikace: Uplatnění na dvoře/zahradě/farmě/sadě IP44 odolný vůči povětrnostním vlivům Plně solární provoz Kulatý: 36,5 * 11 * 11 cm Čtverec: 38,5 * 9 * 8 cm Zasílám: 1,Balíkovnou za 69kč (platba pře... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty