Pronájem bytu 3+1 s balkonem na ul. Felberově

Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den přeji, Pronajmu krásný a velký byt 3+1 s balkonem na ul. Felberově. Velikost bytu 85 m2. Byt je po menší rekonstrukci: nová plovoucí podlaha, nové plastové okna, nová kuchyňská linka... (více v detailu)
Pardubický kraj
22 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám krásný byt 3+1 s balkonem na ul. Felberově
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den přeji, Prodám krásný a velký byt 3+1 s balkonem na ul. Felberově. Velikost bytu 85 m2. Byt je po menší rekonstrukci: nová plovoucí podlaha, nové plastové ok... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 100 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme pronájem bytu 1+kk v Novém Městě nad Metují, Malecí 572. Byt po celkové rekonstrukci... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu v Bechyni 3+1
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem bytu 3+1 bez vybavení v Bechyni v Písecké ulici u rybnika. Ce... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15 000
 Kč
Pronájem byt 3+1 Nové Město nad Metují
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu byt 3+1 v Novém Městě nad Metují, Malecí. Byt o výměře 57,40 m2 je ve 4 NP bez výtahu. Okna jsou plastová, ve dvou pokojích s žaluziemi. Vytápění bytu a ohřev vody je centrální. V pokojích jsou nové podlahy, je zde nové osvětlení a nové dveře. Byt je... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 550
 Kč
Pronájem bytu 3+1 na ul. HUSOVA V JESENÍKU
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Jste rodinka a sháníte si nájemní bydlení v Jeseníku v těsné blízkosti centra? Solventnímu nájemci nabízíme k pronájmu velmi prostorný, cihlový byt ( 90 m2) na ul. Husova v Jeseníku. Byt se nachází ve 3 NP cihlového domu a pronajímá se včetně zařízení! Velkou výhodou jsou velké prostorné pokoje včetně orientace... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1 v Rožnově pod Radhoštěm
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 na ulici 1.máje v Rožnově pod Radhoštěm. Jedná se o byt v původním udržovaném stavu, bez vybavení. nachází... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 na náměstí v Českém Těšíně
Nabízíme k pronájmu hezký byt 3+1 cca 55 m2 přímo v centru Českého Těšína. V bytě je nově vymalováno, nové plovoucí podlahy, nový sporák, nový dřez a pracovní deska. Čistý nájem 9.300,- Kč. Služby pro 2 osoby cca 5.100,- Kč (tope... (více v detailu)
9 300
 Kč
Pronájem bytu 3+1 na ul. Gruzínské v Brně-Bohunicích.
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 3+1 s lodžií na ul. Gruzínské v Brně - Bohunicích. Byt 3+1 se nachází v panelovém bytovém domě ve 3NP/8NP s výtahem. Bytový dům je po revitalizaci střechy, fasády, stupaček a má nový výtah. Celková užitná plocha bytu 3+1 je 64,6m2 z toho je zasklená lodžie 4,7m2, sklep cca 2m2. Byt se pronajímá nezařízen a je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
22 200
 Kč
Pronájem bytu 3+1
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 3+1 ve Vrbně pod Pradědem, ul. Husova 490. Byt s balkonem o rozloze 75 m2 je umístěný v 5.NP s výtahem. M... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 1 +1
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronájmu byt 1+1, pro 1 až 2 osoby S balkónem, v centru města Jeseník 1 osoba, nájem 7 400 + služby 3 500 Kč 2 osoby, nájem + inkaso měsíčně 12 500 Kč Kauce 1... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 900
 Kč
Pronájem bytu 1 +1
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronájmu byt 1+1, pro 1 až 2 osoby S balkónem, v centru města Jeseník 1 osoba, nájem 7 400 + služby 3 500 Kč 2 osoby, nájem + inkaso měsíčně 12 500 Kč Kauce 1... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Pronajmu částečně vybavený byt 2+1. Byt se nachází v Nádražní ulici ve Strakonicích, v 5. pa... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej prostorného cihlového bytu 3+1 s balkonem
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Byt se nachází 5 min. chůze od lázní Luhačovice a nabízí klidné bydlení obklopené zelení. Byt je plně po kompletní rekonstrukci. Dispozice bytu zahrnuje tři samostatné pokoje, předsíň, šatnu, novou koupelnu s vanou a WC, a novou kuchyň s plynovým sporákem a kuchyňskou linkou. Celková výměra bytu je 80,1 m² , k tomu patří balkon, a v suterénu dva sklepy, společná kolárna a sušárna, společná velká terasa před domem. Součástí prodeje ... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 000 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Pronájem bytu 1+1 v historické části Kadaně. Nájem 11.000 Kč + služby zvlášť. KAUCE 3 nájmy do... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Pronájem 2,5 +1 s balkonem Jihlava
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Pronájem bytu 2,5+1 s balkonem ve 4NP bytového domu s výtahem ulice U Hřbitova v Jihlavě. Vybavení viz foto, možno ponechat nebo odvézt. Majitelé prefer... (více v detailu)
Kraj Vysočina
12 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k pronájmu prostorný byt3+1 v Nymburce,ulice Dlabačova 2208. Obytná plocha 86m2,byt se nachází v 5.patře s výtahem. Dispozice:Prostorný obývací pokoj, dětský pokoj, ložnice, prostorná vstupní chodba, technická místnost(šatna),koupe... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Vrchlabí
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme byt k dlouhodobému pronájmu v klidné lokalitě ve Vrchlabí o velikosti 3+1 s l... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Byt 3+1 s balkónem na ulici Petra Křičky
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáte byt v nízké zástavbě v centru Ostravy s balkónem a neřešíte 4. patro bez výtahu tak tento byt 3+1 s balkonem v osobním vlastnictví o celkové výměře 77,7 m2 na ulici Petra Křičky by se vám mohl líbil. výhody bytu: - Budete bydlet na dobré adrese = skvělá lokalita plná zeleně s veškerou občanskou vybaveností - Byt k rekonstrukci =nemusíte dělat kompromisy a byt si zrekonstruujete přesně podle Vašich představ. - Neprůchozí velké pokoje - Balkon 3,6 m2 - Orientace bytu na 2 světové strany - K dispozici jsou 2 sklepní kóje cca á 2 m2 - Tento byt doporučuji spíš mladším ročníkům, jelikož v domě není výtah. Na druhou stranu v případě, že si fyzičku chcete vylepšit, tak tento byt je ideální :) - Nad vámi již žádní hluční sousedé - možnost parkování z obou stran domu - pouze na parkovací kartu - blízkost centra Ostravy v docházkové vzdálenosti - skvělá dostupnost MHD - nákupní centrum Nová Karolina a Kaufland v pěší dostupnosti - Dům kultury města Ostravy a Divadlo Petra... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 290 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 pod Hvězdárnou
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nové nabízíme k pronájmu byt 3+1 s balkónem ve 3. patře cihlového domu. Nájem 12 000 + 4000 zá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 74 m2 Pod Vrchem, Mělník
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pronajměte si prostorný byt 3+1 s balkonem v klidné lokalitě na Mělníku, konkrétně v ulici Pod Vrchem. Je ideální pro rodinu nebo pár, kteří hledají pohodlné a prostorné bydlení. Byt nabízí tři samostatné pokoje, kuchyň, koupelnu a WC které je samostatné, přičemž součástí je i prostorný balkon. Byt je vybaven dle přiložených fotografií v inzerci, s výjimkou dětské postele. Tento byt, který je ihned k nastěhování a nachází ve 4. patře bez výtahu. Finanční podmínky ... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 (Praha-Západ)
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 o výměře 84 m2. Jedná se o byt v prvním nadzemním podlaží, s možností využití zahrady či sklepa a parkováním v ulici. V přímé blízkosti se nachází autobusová zastávka - spoj do Prahy cca 40 minut (autem cca 30 minut). Cena pronájmu je 17.500Kč + 5... (více v detailu)
Středočeský kraj
17 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Pronajmu pěkný, slunečný, částečně vybavený byt s terasou a garážovým stáním, který se nachází v klidné lokalitě na okraji Přímětic (blíž ke Znojmu), která poskytuje snadnou dostupnost do centra Znojma, v blízkosti nemocnice, obchod s potravinami, restaurace a 2 minuty i zastávka MHD. Byt o rozloze 57 m je situován ve 2 podlaží, a nabízí promyšlenou dispozici s otevřeným obývacím prostorem, který přechází do vybavené kuchyně. Dominantou bytu j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 u Týna nad Vltavou
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Pronájem bytu 3+1 u Týna nad Vltavou
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem bytu 3+1 Praha 2 Vinohrady Lužická 78 m2
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem bytu 3+1 78 m² Praha 2 Vinohrady Lužická. Neprůchozí pokoje. Možné spolubydlení. 3. patro bez výtahu. Okna jsou nad stromy, tedy světlý byt. Dva pokoje mají okna do zahrady, jeden pokoj do ulice. Okno na větrání v koupelně s vanou a pračkou. Okno na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
27 000
 Kč
Pronájem prostorného bytu 3+1 v klidné části s balkonem a ha
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Jako vybraní zástupce majitele nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 (90m²) s neprůchozími pokoji v patře domu, a to ve výborně dostupné lokalitě Brna - Tuřany - Ivanovice, ulici Vyšehradská, s vstupní halou (2m²), terasa (8m²) a parkováním pro dvě auta přímo před domem. Byt / stav a dispozice Vlastní vstup do bytu přes předsíň se schodištěm vás zavede do prostorné chodby, ze které jsou samostatné vstupy do jednotlivých místností: - 3 samostatné pokoje ( 22m², 16m² a 20m²) s plovoucí podlahou, vikýřová okna s jižní orientací do ulice. - Koupelna (14m²) se sprchovým koutem, ele. bojlerem na teplou vodu, umyvadlem a případnou pračkou, WC a dále prostoru, který navazuje na zařízenou kuchyň s jídelnou a vstupem na terasu (8m²) s výhledem do zahrady, který je vybavena posezením a poskytuje ideální prostor pro relaxaci a odpočinek, také se jistě ocení při ranní kávě. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči včetně bílé techniky a nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše kulinář... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
24 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty