Prodej, vila, pozemek 5870 m2, Turnov, ul. Křišťálová

Prodej, vila, pozemek 5870 m2, Turnov, ul. Křišťálová
Před 9 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Rádi bychom Vám představili reprezentativní designovou vilu - dům - nacházející se na jednom z nejkrásnějších míst Turnova - na kopci Výšinka. Jedná se bezpochyby o zcela mimořádnou nabídku jedné z nejzajímavějších staveb v Turnově. Turnov je město v okrese Semily v Libereckém kraji. Nachází se v Jičínské pahorkatině při jihozápadním úpatí Ještědsko-kozákovského hřbetu, na okraji CHKO Český ráj. Městem, které protéká řeka Jizera. Pro svou tradici broušení drahých kamenů a šperkařství je také často nazýván městem drahých kamenů. Turnov nabízí širokou škálu atrakcí a aktivit. Od historických památek po dětské parky a interaktivní výstavy, zde naleznete množství inspirace pro vaše rodinné výlety (hrad Trosky, zámky Hrubý Rohozec, Sychrov, Hrubá Skála, hrad Valdštejn, skalní útvary Drábské světničky, Suché skály, Dlaskův statek, výlety po řece Jizeře, Zlatá stezka Českého ráje a další nesčetné zajímavosti. Ve městě muzeum, aquapark, zimní a letní stadion. Bonusem je velmi citlivě uprave... (více v detailu)
Před 9 dny
Liberecký kraj
44 000 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej, Byt 1+1, m2, Plzeň - ul. Břeclavská, ev.č. 10055
Prodej, Byt 1+1, m2, Plzeň - ul. Břeclavská, ev.č. 10055
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Ev.č. 10055 V zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 1+1 o výměře 47 m2 v klidné lokalitě Plzně na Severním Předměstí, ul. Břeclavská, která nabízí pohodlné bydlení pro jednotlivce či mladý pár. Dispozice: prostorná kuchyně s kuchyňskou linkou, ložnice, vstupní hala, koupelna a samostatné WC. Bytová jednotka s jižní orientací ve velmi dobrém stavu po částečné rekonstrukci se nachází v 2. patře panelového domu s výtahem. V rámci rekonstrukce bylo prov... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
3 245 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 70 m2, OV, Kadaň, ul. Husova
Prodej bytu 3+1, 70 m2, OV, Kadaň, ul. Husova
Před 1 dny - BAZOS
Klidné bydlení, pohodoví sousedé a nízké náklady, jsou toto Vaše základní kritéria pro výběr bytu? Zde jste správně. Mám pro vás novinku, krásný, prostorný byt o velikosti 3+1 v osobním vlastnictví, s výměrou 70 m2 a balkónem. Byt se nachází v 1. patře v domě bez výtahu. Je ve velmi dobrém stavu. Nespornou výhodou je chodba, odkud vedou vstupy do všech místností a kumbál, který se nachází v bytě u vstupních dveří. Z obývacího pokoje je vstu... (více v detailu)
Před 1 dny
2 650 000
 Kč
Prodej, byt 2+1, 55 m2, Orlová , ul. Mládí
Prodej, byt 2+1, 55 m2, Orlová , ul. Mládí
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme k převodu byt 2+1 v družstevním vlastnictví o velikosti 55 m2. Byt se nachází v 4. podlaží ze čtyř a je v dobrém stavu. V bytě prostorná zasklená lodžie, původní kuchyňská linka, koupelna k rekonstrukci, v pokojích parketová podlaha. Dům po kompletní revitalizaci v podobě zateplení, nové fasády, výměny oken, vchodových dveří, schránek, zvonků, stoupaček a nové střechy. Byt je připraven k nastěhování a užívání ihned, případně po dohodě. Samotný dům se nachází v oblasti sídlištní zástavby s rozsáhlými dvory, prostorným parkovištěm, parčíkem se spoustou zeleně a dětským hřištěm. Okolí domu nabízí možnosti procházek do blízké přírody. V blízkosti d... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
1 490 000
 Kč
Byt 3+1 ul. Sládkova
Byt 3+1 ul. Sládkova
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám byt 3+1 v okálu ve zvýšeném přízemí o velikosti 69,23m2. Byt má balkón i sklep (cca 6-7m2), společnou místnost na jízdní kola a sušárnu. V bytě jsou dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyň, chodba, koupelna a WC. Na domě se dělala nová okna, balkón, zateplení, střecha, venkovní schodiště a osvětlení společných prostorů. V blízkém okolí je... (více v detailu)
Před 4 dny
Olomoucký kraj
2 650 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 40 m², Mladá Boleslav, ul. Jiráskova
Prodej bytu 2+kk, 40 m², Mladá Boleslav, ul. Jiráskova
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte bydlení v centru města nebo ideální investiční příležitost? Máme pro Vás ke koupi byt o dispozici 2+kk v Mladé Boleslavi, v ulici Jiráskova. Byt je předělaný z původní dispozice 1+kk a má celkovou plochu 40 m2. Byt se nachází ve 12.NP bytového domu s výtahem, k příslušenství bytu náleží také sklep o velikosti 1,88 m2, na mezipatře pak k dispozici společný balkón. Centrum města nabízí veškerou občanskou vybavenost v nejbližším okolí, proto je byt také ideální investiční příležitostí. Byt je v původním udržovaném stavu ... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
2 790 000
 Kč
Prodej rodinného bytu 3+kk, 78 m², Turnov, ul. Slunečná
Prodej rodinného bytu 3+kk, 78 m², Turnov, ul. Slunečná
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi luxusní rodinný byt 3+kk, nacházející se v atraktivní části obce Turnov. Byt je součástí novostavby o šesti bytových jednotkách. Dispozici tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a dvě samostatné ložnice, trendy koupelna a samostatná toaleta. Celková podlahová plocha bytu činí 78 m2. Vytápění bytu je zajištěno teplovodním podlahovým systémem napojeným na centrální plynovou kotelnu což zaručuje velmi nízké provozní náklady. Nedílnou součástí je praktická komora u vstupu do bytu a dvě rezidenč... (více v detailu)
Před 4 dny
Liberecký kraj
7 485 000
 Kč
Byt 3+1, ul. Sládkova
Byt 3+1, ul. Sládkova
Před 5 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám byt 3+1 v okálu ve zvýšeném přízemí o velikosti 69,23m2.Byt má balkón i sklep (cca 6-7m2), společnou místnost na jízdní kola a sušárnu. V bytě jsou dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyň, chodba, koupelna a WC.Na domě se dělala nová okna, balkón, zateplení, střecha, venkovní schodiště a osvětlení společných prostorů.V blízkém okolí je... (více v detailu)
Před 5 dny
Olomoucký kraj
2 650 000
 Kč
Prodej, byty/2+1, 39 m2, Krakovská 739, Lobeček, 27801 Kralu
Prodej, byty/2+1, 39 m2, Krakovská 739, Lobeček, 27801 Kralu
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej, byty/2+1, 39 m2, Krakovská 739, Lobeček, 27801 Kralupy nad Vltavou, Mělník [ID 61729] Nabízíme Vám ke koupi byt 2+1 před rekonstrukcí v Kralupech nad Vltavou – Lobeček, ulice Krakovská. Byt se nachází v 6. patře - tedy předposledním. Skládá se z obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, předsíně, prostorné lodžie a koupelny s oddělenou toaletou. V bytě jsou plastová okna. K bytu patří sklep v přízemí domu o velikosti 2 m2 a společné prostory - kolárna. Vytápění je zajištěno ústředním dálkovým topením. V docházkové vzdálenosti veškerá občanská vybavenost. Město nabízí sportovní vyžití, bazén, zimní stadion, v létě velké koupaliště, tenisov... (více v detailu)
Před 3 dny
Středočeský kraj
2 950 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk 52 m2, ul. Dvorského, Brno-Štýřice
Pronájem bytu 2+kk 52 m2, ul. Dvorského, Brno-Štýřice
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Měsíční nájem: 17 500 Kč Měsíční zálohy na služby a energie: 5 700 Kč Rezervační poplatek: 17 500 Kč – Nabízíme Vám pronájem bytu s balkónem, který se nachází v 3. patře cihlového čtyřpatrového bytového domu na ul. Dvorského v brněnské čtvrti Štýřice. Prosvětlená bytová jednotka, která je situovaná na jihozápad, sestává z kuchyně, obývacího pokoje s přístupem na balkón, ložnice, předsíně, a koupelny s WC. K dispozici je také sklepní kóje. V okolí jsou ... (více v detailu)
Před 4 dny
Jihomoravský kraj
17 500
 Kč
Prodej hrubé stavby rodinného domu 102 m², pozemek 739 m²
Prodej hrubé stavby rodinného domu 102 m², pozemek 739 m²
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Můžete bydlet ve svém ještě tento rok! Nabízíme k prodeji rozestavěný rodinný dům včetně platného stavebního povolení a kompletní projektové dokumentace. Aktuálně je dokončena hrubá stavba (včetně střechy BRAMAC). Předmětem prodeje je právě tato hrubá stavba. V případě zájmu a dohody nabízíme možnost dokončení stavby dle vašich představ. Na ploše přibližně 100 m² je navržena dispozice 4+1, což činí tento dům ideálním jak pro začínající rodiny, tak pro seniory, kteří rádi přivítají celou rodinu ve svém domově. Jedná se o přízemní dům, který lze po menších úpravách využívat také jako bezbariérový. V blízkém sousedství se nachází nádherný koupací lom, sportovní hřiště, školka i škola, které jsou v pohodlné dochozí vzdálenosti. To je skvělé pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří si rádi užívají sportovní aktivity a přírodní krásy. Pozemek samotný je slunný a má obdélníkový tvar, což vá... (více v detailu)
Před 3 dny
Pardubický kraj
3 300 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 166 m², Františkovy Lázně, ul. Větrná h
Prodej, rodinný dům, 166 m², Františkovy Lázně, ul. Větrná h
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Hledáte rodinný dům, který poskytne komfort celé vaší rodině? Chcete, aby vaše děti mohly rovnou vyběhnout na zahradu? Bydlet v klidné lokalitě, ale v blízkosti veškeré občanské vybavenosti? Máme pro vás řešení. Prodej řadového rodinného domu v ul. Větrná hůrka, Františkovy Lázně. Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům o celkové užitné ploše 166 m². Plocha parcely je 380 m², z toho je zastavěno 169 m². Podlahová plocha domu je 138 m². U domu naleznete garáž o výměře 20 m² a před garáží je možné parkovat další vozidlo. V 1. nadzemním podlaží je obývací pokoj spojený s kuchyní, koupelna se sprchovým koutem a WC a technická místnost s rekuperační jednotkou. Z obývacího pokoje se dostanete přes francouzské okno přímo do pergoly na zahradě. Zahrada je okrasná o výměře 211 m². Je zde pergola a zahradní domek na uskladnění zahradnických potřeb. Dále se zde nachází sání rekuperační jednotky, která je umístěna v domě v technické místnosti. Ze zahrady se dostanete na louku za domem, kde můžete ven... (více v detailu)
Před 4 dny
Karlovarský kraj
7 950 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 39 m², Týnec nad Sázavou, ul. Na Kněžině
Prodej bytu 3+kk, 39 m², Týnec nad Sázavou, ul. Na Kněžině
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme vám ke koupi byt 3+kk s lodžií o užitné ploše 39 m² v klidné části Týnce nad Sázavou - Brodce. K bytu náleží zastřešené parkovací stání přímo u domu a sklepní kóje. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží v domě s výtahem, je zateplený a dobře udržovaný. Výstavba cihlového domu byla dokončena v roce 2006, energetická náročnost C - úsporná. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, kde byla změněna dispozice z 1+1 na 3+kk z důvodu potřeb současných vlastníků. Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna s toa... (více v detailu)
Před 4 dny
Středočeský kraj
3 100 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 41 m², Vyškov, ul. Sídliště Osvobození
Prodej bytu 1+1, 41 m², Vyškov, ul. Sídliště Osvobození
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme ke koupi vybavený byt o dispozici 1+1, o rozloze 41m², v družstevním vlastnictví na Sídlišti Osvobození ve Vyškově. Dispozice je tvořena prostorným pokojem se vstupem na balkon, kuchyní s kuchyňskou linkou, troubou, lednicí a dalšími spotřebiči. Dále vstupní chodba, ze které je přístup do všech prostor bytu, včetně koupelny s vanou a umyvadlem a samostatného WC. Dále k bytu náleží sklepní kóje. Kuchyně je situována k východu, pokoj s balkonem potom k západu... (více v detailu)
Před 6 dny
Jihomoravský kraj
3 120 000
 Kč
Prodej, byt, 2+KK+lodžie, 53 m2, Praha 9, Letňany
Prodej, byt, 2+KK+lodžie, 53 m2, Praha 9, Letňany
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
cena je kompletní včetně právního servisu a provize RK, Zprostředkujeme Vám exkluzivně prodej velmi pěkného bytu s prosklenou lodžií s dispozicí 2+KK o ploše 53 m², který se nachází ve 4. patře zatepleného bytového domu s výtahem ve vyhledávané klidné lokalitě v části Prahy 9 - Letňany, v ulici Bechlínská. Dispozice: prostorná vstupní chodba, slunný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na prosklenou lodžii, ložnice, komora, prostorná koupelna s vanou, umyvadlem, přípojkou na pračku, sušičku a samostatné WC. Součástí kuchyňského koutu je kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (sklo keramická indukční varná deska s digestoří, multifunkční trouba, myčka a volně stojící lednice v kombinaci s mrazákem). Z obývacího pokoje je přístup na prosklenou lodžii, která zajišťuje příjemné posezení s výhledem do zeleně. Byt je vybaven klimatizační jednotkou zn. HAIER. V ložnici je velká šatní skříň na míru s dostatkem úložného pr... (více v detailu)
Před 6 dny
Hlavní město Praha
6 200 000
 Kč
Prodej, byt 3+kk, 77 m², Poděbrady, ul. Slunečná
Prodej, byt 3+kk, 77 m², Poděbrady, ul. Slunečná
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Unikátní bydlení ve středu Poděbrad! Hledáte místo, kde se můžete odpočinout, a zároveň si užívat výhody života ve městě? Máme pro vás ideální nabídku! Nabízíme útulný byt 3+kk o rozloze 78 m² v lokalitě "Slunečná" pouhých 3 km od centra Poděbrad a jejich lázeňské kolonády. S vlakovou i autobusovou stanicí vzdálenou pouhých 300 metrů, budete moci být bleskurychle v centru města nebo dokonce v Nymburce za 10 minut. Praha je také na dosah ruky, s pohodlnou jízdou autem po dálnici, která vás tam doveze za pouhých 30 minut. Nemluvě o vlakovém spojení, které vás dostane na hlavní nádraží do necelé hodiny. Milovníci cyklistiky budou nadšeni blízkostí známé cyklostezky okolo Labe. Byt je vybaven moderním plynovým kondenzačním kotlem a kombinovaným podlahovým vytápěním v obývacím pokoji s kuchyňským koutem. Ložnice a dětský pokoj jsou vybaveny klasickými radiátory, koupelna topným žebříkem, což zajišťuje optimální ko... (více v detailu)
Před 8 dny
Středočeský kraj
6 340 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 74 m², ul. Dukelská, Jeseník.
Pronájem bytu 3+1, 74 m², ul. Dukelská, Jeseník.
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Exkluzivně pronajmu bytovou jednotku o dispozičním uspořádání 3+1. Bytová jednotka má výměru 74,00 m² a je situována v revitalizovaném panelovém bytovém domě. Bytová jednotka se nachází ve třetím nadzemním podlaží/třetím patře, má balkón, sklep a komoru. Bytová jednotka je v udržovaném stavebně-technickém stavu. Topení je ústřední prostřednictvím dálkového zdroje. Koupelna a WC provedeno samostatně. V by... (více v detailu)
Před 9 dny
Olomoucký kraj
10 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 86 m2, pozemek 901 m2, Dobrá Voda, České
Prodej, rodinný dům 86 m2, pozemek 901 m2, Dobrá Voda, České
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Chcete žít na Dobré Vodě, 4 km od centra Českých Budějovic, v dosahu MHD, v místě, kde si nakoupíte vše potřebné, vaše děti zde odchodí školku i školu a přitom si užijete dlouhé procházky okolní krajinou bez hluku a ruchu města? To vše přináší klidné bydlení ve skvěle dispozičně řešeném menším domku v krásné velké zahradě na Dobré Vodě. Domek nabízí užitnou plochu 86 m2 ve dvou patrech, je ovšem podsklepen a má tak velké technické zázemí, kde se nachází několik místností včetně prádelny, garáže, sklepa na uchování potravin a skladu. V přízemí se nachází samostatné WC, kuchyně spojená s obývákem a ložnice s malou vlastní koupelnou se sprchou. V patře je pak malá kuchyně, 2 světlé ložnice a velká koupelna se sprchou a toaletou. Z kuchyně je vchod na balkon, kte... (více v detailu)
Před 10 dny
Jihočeský kraj
7 790 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, ul. Čechova, Lišov
Prodej, rodinný dům, ul. Čechova, Lišov
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Společnost REALDOMUS Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v Lišově u Českých Budějovic. Rodinný dům je prakticky dělen na dvě bytové jednotky. Po vstupu do domu je centrální chodba s garáží, na jejímž konci je přístup do zahrady. V přízemí je menší z jednotek s dispozicí 2+1 a výměrou 76 m2. Tvoří ji chodba odkud je vstup do velkého obývacího pokoje (23 m2), kuchyně, koupelny s vanou a toalety. Ke kuchyni náleží praktická spíž (2 m2). Vstup do ložnice je z obývacího pokoje. Druhý byt se nachází v patře. Dispozice je 4+1. Naproti schodišti jsou dva identické pokoje s výměrou 7,8 m2 a 8,2 m2. Obývací pokoj a ložnice jsou umístěny stejně jako v přízemí na jižní straně domu. Koupelna též s vanou. Z chodby je přístup na balkon, který je umístěn do klidné zahrady. Dům je z velké části podsklepen. K domu náleží zahrada s výměrou 954 m2 včetně zastavěné plochy domu. Na zahradě je zděná dílna, na kterou navazuje zděný dřevník a... (více v detailu)
Před 10 dny
Jihočeský kraj
6 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 74 m², Sedlčany, ul. Na Sev. sídlišti III
Prodej bytu 3+1, 74 m², Sedlčany, ul. Na Sev. sídlišti III
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s lodžií a sklepní kójí s celkovou, užitnou plochou 74 m2. Byt se nachází v panelovém domě s výtahem, ve 3. NP. Dispozice: vstupní chodba, samostatné WC, koupelna s vanou a umyvadlem. Kuchyně s kuchyňskou linkou na míru s vestavnými spotřebiči jako je sporák, myčka, trouba, mikrovlnná trouba. Obývací pokoj s barem, ložnice, dětský pok... (více v detailu)
Před 10 dny
Středočeský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu 157 m2, s pozemkem 1.471 m2 - Roztyly
Prodej rodinného domu 157 m2, s pozemkem 1.471 m2 - Roztyly
Před 13 dny - Ústecký kraj - BAZOS
, Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej jedinečného pozemku o celkové výměře 1.471 m², s domem o podlahové ploše 157 m², ve velmi žádané lokalitě Roztyly u Nechranické přehrady. Dům se skládá v prvním nadzemním podlaží, prosklená veranda, chodba, dva neprůchozí pokoje, velmi prostorný obývací pokoj, kuchyně, komora, sklípek, koupelna s wc. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází připravený půdní prostor k dalšímu využití pro bydlení. Pokud hledáte bydlení v klidném prostředí, obklopené přírodou, tak právě tato nemovitost je pro Vás tou prav... (více v detailu)
Před 13 dny
Ústecký kraj
5 490 000
 Kč
Prodej, byty/3+1, 72 m2, Bílá 1959, Staré Město nad Metují,
Prodej, byty/3+1, 72 m2, Bílá 1959, Staré Město nad Metují,
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodej, byty/3+1, 72 m2, Bílá 1959, Staré Město nad Metují, 54701 Náchod, Náchod [ID 60487] Nabízíme k prodeji krásný byt 3+1 o rozloze 72 m² ve vyhledávané lokalitě Staré Město nad Metují v Náchodě. Tento částečně vybavený byt se nachází v 5. patře panelového domu s výtahem a sklepní kójí. Byt disponuje prostornými a světlými místnostmi. Kuchyňská linka, sporák a vestavěné skříně jsou součástí vybavení bytu. Lokalita Staré Město nad Metují je klidná, s dostatkem zeleně, dobrou dostupností MHD a občanskou vybavenosti. Byt je k nastěhování od 1.8.2024. Dispozice: vstupní chodba, koupelna s toaletou,... (více v detailu)
Před 13 dny
Královéhradecký kraj
2 950 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 44 m², Lanškroun, ul. Seifertova
Prodej bytu 2+kk, 44 m², Lanškroun, ul. Seifertova
Před 13 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme Vám k prodeji prakticky řešený byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk s podlahovou plochou 44 m², nacházející se ve městě Lanškroun. Byt najdete ve třetím podlaží panelového domu s celkem čtyřmi nadzemními podlažími a jedním podzemním. Výhodou bytu je možnost okamžitého nastěhování. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost i pohodlnou dostupnost do centra města. Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce nebo mladý pár hledající své první společné bydlení. Dis... (více v detailu)
Před 13 dny
Pardubický kraj
2 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 187 m², Poděbrady, ul. Průběžná
Prodej rodinného domu, 187 m², Poděbrady, ul. Průběžná
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáte velkorysý prostor pro své bydlení, spojené i s podnikáním? Jedinečná nabídka rodinného domu v části lázeňského města Poděbrady - Přední Lhotě. Dům je dispozičně řešen jako 6+kk s podlahovou plochou 187 m². Dům je podsklepený a lze jej rozdělit na dvě bytové jednotky. V přízemí domu se nachází prostorná kuchyň s jídelnou, obývací pokoj se vstupem na terasu, ložnice, koupelna, samostatná toaleta a komora. V prvním patře se nachází atrium s krbem, dvě ložnice se vstupem na balkón, koupelna a toaleta. Topení zajišťuje plynový kotel, ohřev vody bojle... (více v detailu)
Před 13 dny
Středočeský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej, domy/chalupa, 113 m2, Suchý řádek 483, 69635 Damboři
Prodej, domy/chalupa, 113 m2, Suchý řádek 483, 69635 Damboři
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej, domy/chalupa, 113 m2, Suchý řádek 483, 69635 Dambořice, Hodonín [ID 59402] Exkluzivně Vám nabízíme prodej domu, který se nachází na malebném místě obklopeném přírodou v klidné části obce Dambořice. Tato nemovitost poskytuje soukromí a klid, ale naopak i skvělou dostupnost do měst jako např. Brno, Slavkov u Brna či Hustopeče. Dambořice nabízejí širokou škálu volnočasových aktivit jako např. dětské a fotbalové hřiště, tenisové kurty či tělocvičnu. V zimních obdobích dokonce i kluziště. Dále je zde veškerá občanská vybavenost (ZŠ, MŠ, restaurace, hospoda, potraviny a další) Nemovitost disponuje kuchyní s jídelním koutem, obývacím pokojem a ložnicí. V druhé části domu najdeme koupelnu na kterou navazují další prostory, které nabízí ideální možnost přebud... (více v detailu)
Před 13 dny
Jihomoravský kraj
2 600 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 70 m², Montesilvano
Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví 70 m², Montesilvano
Před 12 dny - BAZOS
Ve výhradním zastoupení nabízíme apartmán o vel. 3+kk, 70 m², asi 100 m od moře. Z balkónu jde vidět na krásný park, kde za ním je hned moře a nachází se cca 15 km od letiště Pescara, kde najdete přímé letecké spojení z Prahy či Krakowa. Apartmán je výbornou investicí jako dům u moře, který se dá dále výhodně pronajímat. Jsou zde nízké měsíční náklady na bydlení. Tento apartmán může posloužit někomu, kdo se rád celoročně bude vracet do svého zázemí u moře. Byt se skládá ze: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 pokoje, 1 dvoulůžkový a 1 jednolůžkový, koupelna se sprchovým koutem. Byt je ve výborném vnitřním stavu, po nedávné rekonstrukci. Velkou výhodou je parkovací místo pro auto. Dvojitá okna z PVC. Pancéřové vstupní dveře. Keramická podlaha. Druhé patro s dvojitým výtahem a vchodem pro invalidy. K dispozici je aktivní 24hodinový sledovací systém.. Apartmán se prodává včetně vybavení. Další výhodou je že okolí domu je oploceno, jsou zde stojany na kola a posezení př... (více v detailu)
Před 12 dny
3 400 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty