Prodej bytu 2+kk, 39 m², Louny

Prodej bytu 2+kk, 39 m², Louny
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodej bytu 2+kk v OV v klidné lokalitě města Louny. Byt se nachází v 1.patře panelového domu bez výtahu, je po rekonstrukci, má plastová okna, zděné jádro, novou kuchyňskou linku, v koupelně je sprchový kout, keramické obklady a dlažba, plovoucí podlahy. Dům je zateplen s novou fasádou, nové vchodové dveře, vlastn... (více v detailu)
Před 4 dny
Ústecký kraj
2 470 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej byt 2+kk, 43㎡
Prodej byt 2+kk, 43㎡
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej zrekonstruovaného bytu o nové dispozici 2kk (původně 1+1) a výměře 43m2 v zatepleném panelovém domě. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 1.patře (2.NP) celkem ze 4. Byt je prodáván kompletně vybavený tak jak vidíte na fotografiích. Prošel kompletní rekonstrukcí před 12ti lety. Zděné jádro tvoří koupelnu se sprchovým koutem společně s WC, okna jsou plastová a ve všech místnostech jsou plovoucí podlahy, v koupelně dlažba. V obývacím pokoji je prostorná vestavná skříň a další úložné prostory je možné zbudovat v zádveří. K bytu náleží sklepní kóje. Parkování před domem je bezprobl... (více v detailu)
Před 1 dny
Jihočeský kraj
2 495 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 s lodžií v ulici Nová
Prodej bytu 2+1 s lodžií v ulici Nová
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej velmi pěkný byt 2+1 s lodžií, o výměře 64 m2, umístěný ve třetím patře panelového domu v ulici Nová na Střekově. Byt je po částečné rekonstrukci. Zděné jádro, obklady a dlažba, v koupelně přípojka na pračku. V rámci rekonstrukce byla v jednom z pokojů vybudována příčka. Byt je tak dispozičně upraven na 3+1. Okna v bytě jsou plastová včetně balkonové sestavy. V obou pokojích jsou položeny koberce, v předsíni a kou... (více v detailu)
Přidáno včera
Ústecký kraj
2 750 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 68m2, Prostějov
Prodej bytu 2+1, 68m2, Prostějov
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme prostorný družstevní byt o velikosti 2+1, 68m2 ve 3.patře na ulici Dvořákova v Prostějově. Byt v původním stavu - nutná rekonstrukce. Původní zděné jádro. Dlouhá, prost... (více v detailu)
Přidáno včera
Olomoucký kraj
2 290 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 45 m2, Nový Bydžov
Prodej bytu 2+kk, 45 m2, Nový Bydžov
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Představujeme vám jedinečnou příležitost pro nákup bytu 2+kk v žádané lokalitě Nový Bydžov. Tento byt, o celkové užitné ploše 45 m², představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s přímým přístupem do zeleně. Byt se nachází v dobrém stavu a skýtá pohodlí moderně řešeného interiéru. Po vstupu do bytu vás přivítá útulná vstupní chodba, která vede do světlého a prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je vybavena vším nezbytným pro vaření a společné chvíle u jídla. Samostatná ložnice poskytuje klidné místo pro odpočinek a relaxaci. Koupelna s praktickým sprchovým koutem zase zaručuje komfort při každodenní péči o sebe. Velkým bonusem tohoto bytu je přístup do soukromé části zahrady za domem, která nabízí dokonalé místo pro odpočinek ve volný... (více v detailu)
Přidáno včera
Královéhradecký kraj
3 450 000
 Kč
Prodej bytu
Prodej bytu
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dovoluji si Vám nabídnout udržovaný byt v osobním vlastnictví v klidné lokalitě města Lou... (více v detailu)
Před 3 dny
Ústecký kraj
1 900 000
 Kč
Prodej bytu 57m2 2+1 Praha 9
Prodej bytu 57m2 2+1 Praha 9
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám byt v osobním vlastnictví na Praze 9 v klidné ulici Dvořišťská - Kyje. 2+1, 56,3m2 + sklep. Nachází se ve druhém patře bez výtahu, je v původním stavu, určen k částečné rekonstrukci. Je zde p... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
4 999 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 42 m², Dolní Hořice
Prodej bytu 2+kk, 42 m², Dolní Hořice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodej bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk o CP 42 m2 v 2. patře zděného bytového domu v centru obce Prasetín. V bytě řešena moderní rekonstrukce, plastová okna, interiérové dveře včetně obložkové zárubně, stoupačky v plastu, na podlahách PVC a keramická dlažba. K bytu náleží podíl na společné zahradě o celkové ploše 1012m2 včetně posezení v zastřešené pergole. Vytápění ... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihočeský kraj
1 995 000
 Kč
Prodej bytu 1+1, 39 m², Horní Vltavice
Prodej bytu 1+1, 39 m², Horní Vltavice
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásný byt 1+1 s užitnou plochou 39 m², umístěný na okraji klidné části Horní Vltavice. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu, což zajišťuje tiché a nerušené bydlení. Nízké náklady. Byt prošel nedávnou celkovou rekonstrukcí a je ve velmi dobrém stavu a připraven k okamžitému nastěhování. V bytě ještě nikdo nebydlel. Dispozice částečně oddělené ložnice, prostorného obývacího pokoje se samostatnou kuchyní nabízí komfortní bydlení jak pro jednotlivce, tak pro menší rodinu. Nemovitost je ideálním výchozím bodem pro milovníky přírody a klidu, s pln... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihočeský kraj
2 100 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 44 m², Praha, ul. Přístavní
Prodej bytu 2+kk, 44 m², Praha, ul. Přístavní
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledáte zajímavé bydlení ve městě? Máme pro Vás nabídku krásného, světlého bytu o dispozici 2+kk o celkové ploše 44 m2. Tento pěkný byt se nachází v ulici Přístavní v pražských Holešovicích. Při vstupu do bytu vcházíme do chodby, dále máme k dispozici útulnou ložnici s úložným prostorem. Výhodou je technická místnost. U kompletně nové kuchyňské linky oceníte dostatek úložného prostoru a také barový pult, který můžete využít k posezení s pěkným výhledem. Kuchyňskou linku můžete propojit s obývacím pokojem. Dále máte k dispozici pěknou koupelnu s ... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
6 400 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 78 m2 U stadionu, Mladá Boleslav
Prodej bytu 3+1 78 m2 U stadionu, Mladá Boleslav
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Máme pro Vás skvělou příležitost k pořízení prostorného bytu 3+1 s balkónem v atraktivní lokalitě Mladé Boleslavi. Tento byt je ideální volbou pro rodiny s dětmi. V jeho blízkém okolí veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody, restaurace, sportovní zařízení. Výborná dopravní dostupnost a blízkost zastávek MHD. V roce 2015 byl byt celkově zrekonstruován - plastové okna, ... (více v detailu)
Před 1 dny
Středočeský kraj
5 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 60 m², Kroměříž, ul. Stoličkova, zahrada
Prodej bytu 2+kk, 60 m², Kroměříž, ul. Stoličkova, zahrada
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Představujeme k prodeji atraktivní byt 2+kk o podlahové ploše 64 m², který prošel zdařilou rekonstrukcí. Nachází se ve druhém nadzemním podlaží zatepleného cihlového domu v klidné části města Kroměříž. K bytu patří technická místnost, privátní zahrada o rozloze 742 m² s funkční studnou a zahradním domkem, balkón o rozloze 7 m² a společné posezení. Zahradu zdobí vzrostlé stromy, které nabízejí třešně, ořechy, hrušky, jablka a moruše. ... (více v detailu)
Přidáno včera
Zlínský kraj
3 999 999
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 102 m², Praha, ul. Pod lipami
Prodej bytu 3+kk, 102 m², Praha, ul. Pod lipami
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledáte zajímavě řešený byt? Máme pro Vás nabídku krásného bytu o dispozici 3kk o celkové ploše 102 m2. Tento pěkný byt se nachází na Praze 3 v ulici Pod Lipami. Výhodou je, že byt se nachází v posledním patře a Vy si tak můžete užívat dostatek klidu a krásné výhledy. Byt Vám nabízí útulnou ložnici 14 m2 se vstupem na terasu. Dále vcházíme do obývacího pokoje 26 m2, který je propojený s klimatizovanou kuchyňskou linkou, která je velice vkusně zařízená. K dispozici máte i další pokoj 23,8 m2, který byl původně vybudován jako zimní zahrada a... (více v detailu)
Přidáno včera
Hlavní město Praha
11 250 000
 Kč
Prodej byt 2+kk, 40㎡
Prodej byt 2+kk, 40㎡
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový developerský projekt - Rezidence Obora, krásné bydlení v centru Příbrami! Hledáte nové moderní bydlení v srdci Příbrami? Projekt Rezidence Obora je právě ve výstavbě a nabídne byty o dispozicích 1+kk a 2+kk včetně dvou luxusních mezonetů, které uspokojí i ty nejnáročnější! Plánovaný termín kolaudace je červen 2025 a předání na podzim 2025. Pojďme se zaměřit na krásný byt s označením B15 o dispozici 2+kk ve čtvrtém podlaží, který disponuje podlahovou plochou 41,48m2, balkónem o ploše 3m2 a sklepní kójí o ploše 1,61m2. Pro lepší představu přikládáme ilustrační vizualizace jak interiéru, tak i exteriéru. S lokalitou budete spokojeni - Příbram je malebné město s bohatou historií a kulturními památkami, ležící přibližně 60 km jihozápadně od Prahy. Město je známé svým hornickým dědictvím a poutním místem Svatá Hora. Okolí Příbrami nabízí krásnou přírodu ideální pro turistiku, cyklistiku a rekreaci Místní infrastruktura poskytuje vynikající... (více v detailu)
Před 1 dny
Středočeský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, Fibichova, Teplice-Trnovany
Prodej bytu 2+kk, Fibichova, Teplice-Trnovany
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Exklusivně nabízíme k prodeji družstevní byt 2+kk o velikosti 43m². Byt se nachází ve 2.NP panelového domu s výtahem v klidné lokalitě Teplice - Trnovany. Tento byt disponuje předsíní, obývacím pokojem, ložnicí, koupelnou a spižírnou. Koupě bytu je výhodnou investiční příležitostí, jelikož po prodeji bytu bude probíhat podnájemní vztah po dobu 12-18 měsíců s jistotou výnosu. Okolí bytu je výborně občansky vybavené. ... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
1 250 000
 Kč
Prodej luxusního bytu 2+kk, 68 m2, v Olomouci, Třída Jiřího
Prodej luxusního bytu 2+kk, 68 m2, v Olomouci, Třída Jiřího
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ev.č. 00504 Nabízíme ve výhradním zastoupení majitele, opravdu luxusní prostorný byt 2+kk s parkovacím místem a balkonem s celkovou plochou 68,38 m2 v osobním vlastnictví v atraktivní lokalitě v Olomouci, část Nová Ulice, ul. Třída Jiřího Pelikána. Byt je dokončený a volný - lze ho ihned užívat! Jedná se o nízkoenergetickou novostavbu z roku 2021, na které se nešetřilo, byly použity velmi kvalitní materiály a designové prvky. Bytová jednotka je umístěna ve zvýšeném přízemí s orientací... (více v detailu)
Před 1 dny
Olomoucký kraj
5 950 000
 Kč
Pronajmu byt 3+1 v Žatci
Pronajmu byt 3+1 v Žatci
Před 1 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Zprostředkuji pronájem bytu v Žatci. Dispozičně 3+1, plochou cca 70 m2. Byt prošel před 10 lety rekonstrukcí, stejně jako celý bytový dům. V kuchyni, koupelně a WC na podlaze dlažba, ostatní místnosti plovoucí laminátové podlahy. Byt je situován ve 3. nadzemním podlaží. Centrál... (více v detailu)
Před 1 dny
Ústecký kraj
15 000
 Kč
Byt 2+1 na prodej
Byt 2+1 na prodej
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám hezký zrekonstuovaný byt ve zděném domě s půdou, sklepem a zahrádkou. U domu je parkování a byt se nachází v prvním patře. Nad bytem nikdo nebydlí. V bytě je dlažba, koupelna je spojena s wc. Jsou použity přírodní materiály a žádné PVC, nebo vinyl. Pod podlahou jsou uloženy krystaly aby harmonizovaly energie. Byt jsem dělala pro sebe s tím, ze tu zůstanu, ale situace se změnila a potřebuji se přestěhovat do domu se zahradou kvůli svému psovi, který je časové náročný a to teď nezvladam kvůli čerstvě narozenému miminku. Okolo nejsou sou... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
1
 Kč
Prodej bytu 3+kk  v České Lípě.
Prodej bytu 3+kk v České Lípě.
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Jedná se o atypický byt v osobním vlastnictví v 1.patře na sídlišti Špičák, ul. U nemocnice. Rozloha 56,50m2. Byt prošel v roce 2018 celkovou rekonstrukcí. Při rekonstrukci byl byt dispozičně změněn a vznikl z původního bytu 2+1. Koupelna a WC jsou zděné. Podlahy linoleum, koberec a dlažba. Byt má plastová okna a bezpečnostní, protipožární vstupní dveře. Rozvody vody plast. V bytě je možné nechat většinu vybavení. K bytu patří sklep. Velmi nízké měsíční nákl... (více v detailu)
Přidáno včera
Liberecký kraj
2 400 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 42 m², Tanvald, ul. Horská
Prodej bytu 2+kk, 42 m², Tanvald, ul. Horská
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nová cena za udržovaný byt s jedinečným výhledem. Prodáváme světlý byt 2+kk o užitné ploše 42 m², nacházející se na 9. podlaží panelového domu v klidné části Tanvaldu. Díky orientaci oken na jih a východ byt nabízí ojedinělý výhled do přírody. Po rekonstrukci v roce 2008 je byt ve velmi dobrém stavu, vyžaduje pouze nové vymalování. Předán bude částečně zařízený. K bytu patří sklepní kóje v přízemí. Byt je ideální volba pro mladý pár nebo menší rodinu, hledající klidné bydlení s rychlou dostupno... (více v detailu)
Před 2 dny
Liberecký kraj
1 980 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Litvínov, ul. Hamerská
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Litvínov, ul. Hamerská
Před 1 dny - BAZOS
Prodej bytu 2+kk, v prvním nadzemním podlaží, v panelovém domě, s obytnou plochou 41 m2, v ul. Hamerská v Hamru u Litvínova. Je zde prostorné zádveří, ložnice, velký obývací pokoj s podlahou z PVC, kuchyňský kout s kuchyňskou linkou, koupelna s malou sprchovací vanou a nové WC. Původní umakartové bytové jádro... (více v detailu)
Před 1 dny
820 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 79 m², Bohumín
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví 79 m², Bohumín
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme byt v osobním vlastnictví s dispozicí 3+1, nacházející se v ulici Tovární, klidné části Bohumína - Záblati. Nachází se v devátém z celkově dvanácti nadzemních podlaží, má podlahovou plochu 79 m², a je orientován západním a jižním směrem. Byt prošel před třemi lety rekonstrukcí. Nová kuchyňská linka s lesklými dvířky, nové spotřebiče: granitový dřez Pyramis, varná deska, trouba Beko, myčka, lednice, a na podlaze d... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
2 490 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 73 m², Ostrov, ul. Lipová
Prodej bytu 3+1, 73 m², Ostrov, ul. Lipová
Před 1 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Představujeme Vám bytovou jednotku v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, která se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového domu bez výtahu, ve velmi klidné lokalitě města Ostrova. I přesto, že se v domě nenachází výtah, stává se tento byt bezbariérovým, kvůli dříve instalované schodišťové plošině pro vozíčkáře. Byt se skládá z prostorné předsíně, tří pokojů, kuchyně s menší zděnou komorou, vyzděné koupelny s rohovou vanou a samostatným WC. Koupelnové jádro prošlo v roce 2019 rekonstrukcí, v letošním roce zde byla provedena bílá výmalba celého bytu a ... (více v detailu)
Před 1 dny
Karlovarský kraj
3 121 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, DV, 35 m², Meziboří, ul. Nad parkem
Prodej bytu 2+kk, DV, 35 m², Meziboří, ul. Nad parkem
Před 1 dny - BAZOS
Nabízíme k prodeji byt 2+kk s užitnou plochou 35m² v klidné části obce Meziboří u Litvínova, umístěný v panelovém domě na 3. podlaží ze 4. Byt prošel částečnou rekonstrukcí a jeho stav je hodnocen jako dobrý. Ideální pro jednotlivce či malou rodinu, hledáte-li útulný domov ve spojení s klidným životním prostředím, tento byt splní všechna vaše očekávání.Dispozičně nabízí prakticky řešený obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s WC a předsíň, přičemž v domě je k dispozici podzemní podlaží pro další potřeby bydlení nebo skladování.Ta... (více v detailu)
Před 1 dny
800 000
 Kč
Prodej bytu 3+ K. K, v Jaroměři
Prodej bytu 3+ K. K, v Jaroměři
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji zcela nově vybudovaný byt o velikosti 3+ K.K, s plošnou výměrou 87 m2,3 NP, bez výtahu, Balkon s plošnou výměrou 3 m2,částečně vybavený WC, umyvadlem a vanou, dále jsou zde plástová okna, žaluzie a po celém bytě je podlahové topení pokryté podlahovými desky z materiálu kronopol . Byt je situovaný v u vlakového nádraží, těsně ... (více v detailu)
Před 1 dny
Královéhradecký kraj
1
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 39 m², Plzeň, ul. Doudlevecká
Prodej bytu 2+kk, 39 m², Plzeň, ul. Doudlevecká
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulný byt 2+kk o velikosti 39 m², situovaný v klidné části Jižního Předměstí města Plzeň. Byt se nachází v cihlovém domě na 1. patře. Skládá se z chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny se sprchovým koutem a samostatného WC. Součástí bytu je také praktický sklep. Pro vytápění jsou využívány wawky, zatímco teplá voda je řešena bojlerem. Voda a kanalizace je zajištěna centrálně. K bytu náleží přístup do sp... (více v detailu)
Před 4 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty