Prodám břečťan 25 kusů-v zimě oživuje zahradu

Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám stálezelený břečťan 25 kusů, je popínavý, vhodný i do stínu. V zimě oživuje zahradu a okolí sytě zelenou barvou. Rostliny jsou v plasto... (více v detailu)
Ústecký kraj
24
 Kč

Podobné inzeráty

Břečtan popínavý, stálezelený (rostliny)
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám břečťan popínavý stálezelený na popnutí plotů, pergol, zdí, besídek. Jedná se o loňské rost... (více v detailu)
Středočeský kraj
25
 Kč
Psí víno- Rychlé zelené soukromí
Před 7 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
"Rychlé zelené soukromí na Vaší zahradě" "Čím dříve vysadíme, tím dříve rostliny zakoření a vyrostou". Prodáme Psí víno ovíjivé, 5ti-prsté, za 29,- Kč/ks,/ dlouhé výhony až 50cm, které přes zimu opadá, na jaře a v létě je zelené, a na podzim má list červený. AKTUÁLNĚ jsou sazenice již bez listů. Nové listy vyraší opět na jaře. Pěstuje se jako chmel u opory - sloupu, plotu, na pergole, apod. Je rychlerostoucí, po zakořenění, a dostatku vody jsou roční přírůstky cca 1... (více v detailu)
Ústecký kraj
29
 Kč
Řebříček MIX barev-Zasílám
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám 6 x oblíbený řebříček, vyšší trvalku do skupin, cca 50cm výška v dospělosti. Je to MIX barev,směs barevných květů. BARVA květů se pozná až při kvetení příští rok. Po odkvětu je rostlinu vhodné zakrát... (více v detailu)
Ústecký kraj
33
 Kč
Břečtan popínavý, stálezelený (rostliny)
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám břečťan popínavý stálezelený na popnutí plotů, pergol, zdí, besídek. Jedná se o loňské rost... (více v detailu)
Středočeský kraj
25
 Kč
Psí víno 5ti-prsté ovíjivé jako chmel ze sadbovače
Před 67 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
PODZIM je tady - už opět pracujeme na zahradě a sázíme nové rostliny. Prodáme 50 kusů sazenic psího vína ovíjivého ze sadbovače za 19,- Kč/ks, (FOTO), které vytvoří rychlé soukromí na vaší zahradě. Přes zimu opadá, na jaře a v létě je zelené, a na podzim má list červený. Pěstuje se jako chmel u opory - sloupu, plotu, na pergole, apod. Je rychlero... (více v detailu)
Ústecký kraj
19
 Kč
Skalník na svahy, které už nebude potřeba sekat
Před 68 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Už sázíme a pracujeme na čerstvém vzduchu, Po dešti BUDE ZALITO - bude ideální doba k výsadbě Prodáme 100 ks sazenic skalníků poléhavého, výhony cca 20cm. Sazenice jsou nové, čerstvé, pravidelně hnojené, pěstované ve speciálním substrátu, s bohatými kořeny. Skalník poléhavý rychle-rostoucí snese prudké slunce, používá se na zakrytí svahů, se špatnou půdou, svahy již nebude nutné udržovat a sekat. Poradíme jak svah osázet..! Zašleme písemné RADY a zku... (více v detailu)
Ústecký kraj
33
 Kč
Ostřice zelená-30cm: Zašleme
Před 70 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodáme LEVNĚ vlhkomilnou nízkou nenáročnou okrasnou trávu-ostřice japonská. Zašleme min. alespoň 6 kusů. Méně kusů nezasíláme. Děkujeme Vám za pochopení Nově zašleme na výdejní místo, nebo na adresu. Sazenice je čerstvá, nová, v plast obalu 8x8cm, výška sazenice je cca 30cm. Používá se jako základní okrasná zelenolistá tráva do nízkých výsadeb jako nízké patro - předsadba. Vyžaduje v... (více v detailu)
Ústecký kraj
22
 Kč
Prodám sazenice břečťanu
Před 134 dny - I_BAZAR
Prodám sazenice břečťanu popínavého. Daří se mu jak na slunném stanovišti, tak i ve stínu.
Neuvedeno
Břečťan popínavý
Břečťan popínavý /lat. Hedera helix/ Půdokryvná a popínavá rostlina. Břečťan je stálezelená rostlina dorůstající až do délky/výšky 15 metrů. Patří k nenáročným rostlinám, ale má radě... (více v detailu)
Blýskavka čínská Crunchy (Photinia) - 50 - 60 cm
Před 150 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Velmi atraktivní stálezelený vzpřímeně rostoucí kompaktní keř dorůstající do výšky 1,5 - 2 metry a šířky asi 1 metr. Nejzajímavější jsou až 20 cm dlouhé listy, které jsou zvlněné, pilovitě zubaté, neopadavé, kožovité, lesklé a hlavně navíc při rašení mají tmavě vínovou barvu, která později přechází do sytě zelené. Rašení nových listů neprobíhá jen na jaře, ale až 3x v průběhu vegetační sezóny, takže sytě červené pilovitě zubaté listy zdobí keř vícekrát do roka. Před zimou se ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
230
 Kč
Balmín metlatý, manuka Coral Candy - 20 - 25 cm
Před 139 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Nenáročný stálezelený poměrně rychle rostoucí keř nebo menší stromek o velikosti do cca 2 metrů, který je pěstovaný pro krásné květy, ale také pro léčebné účinky. Pochází z JV Austrálie a Nového Zélandu a dnes je pěstovaný v tropických a subtropických oblastech celého světa. Růst je hustý a metlovitý, listy jsou kožovité, tuhé a čárkovité podobné listům malolisté pravé myrty. Na podzim a v zimě se listy zbarvují do fialova. Kultivar Coral Candy kvete zdvojenými sytě růžovo ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
230
 Kč
Barvínek- v létě stále sázíme ráno nebo večer
Před 103 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Oblíbený Barvínek je na prodej: 15kusů. Rostliny sázíme stále po celé léto, nejlépe ráno, nebo večer, při zajištěné zálivce. Barvínek je stálezelený, půdo-pokryvný, kvete bohatě brzo na jaře modrými květy (FOTO). Používá se na svahy, kde vytvoří stálezelený porost, snese stín, polostín. Roste tam, kde se ostatním rostlinám moc nedaří. V zimě ozeleňuje celý prostor zahrady. Zašleme min. alespoň 10 kusů, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
33
 Kč
Břečtan popínavý, stálezelený (rostliny)
Před 163 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám břečťan popínavý stálezelený na popnutí plotů, pergol, zdí, besídek. Jedná se o loňské rost... (více v detailu)
Středočeský kraj
25
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty