Prodej chaty u Českých Budějovic

Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám chatu na cizím pozemku v lokalitě Jamné-Zahorčice u řeky Vltava. Ideální... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Prodej pozemku s chatou Dobronice u Bechyně
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Máte rádi přírodu a hledáte klidné místo v dnešní uspěchané době? Pokud ano, tak tu mám novinku přímo pro Vás! Pozemek v Dobronicích u Bechyně. Pozemek se nachází v chatové oblasti, kousek od Dobronic a poskytuje dobře situované umístění s krásným výhledem. Součástí pozemku je i chata určená k rekonstrukci. Útulná atmosféra chladných večerních dnů je tady přímo nezapomenutelná. Chatu o velikosti 45 m² tvoří dva pokoje, komora a toaleta. Pozemek disponuje venkovní s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 490 000
 Kč
Prodám chatu v k.ú.Bojanovice s přilehlými pozemky
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám chatu v k.ú.Bojanovice s přilehlými pozemky. Jedná se o: p.č. 411 vedená jako lesní pozemek o celkové výměře 1000 m2 p.č. 410 vedená jako lesní pozemek o celkové výměře 5773 m2 p.č. 217 vedená jako zastavěná plocha a nádvoří o celkové výměře 121 m2 (jedná se pouze o pozemek pod stavbou ve skutečnosti se na pozemku nacházejí pouze základy a stavba je v exekuci)... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 600 000
 Kč
Prodej pozemku ve Veselí n. Mor., 2536 m2
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme prodej pozemku v zahrádkářské a chatové oblasti ve Veselí nad Moravou, v bezprostřední blízkosti řeky Moravy. Pozemek je částečně oplocený, zarostený nálet... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 700 000
 Kč
Prodej chaty, 20 m², Bílina
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Objevte kouzlo útulné cihlové chaty v klidné části obce Bílina - Újezd, ideální pro milovníky přírody a klidu. Tato samostatně stojící chata nabízí jednu místnost s užitnou plochou 20 m² a je situována na pozemku o rozloze 356 m², který je pronajatý od České republiky. Chata je v dobrém stavu a její poloha uprostřed krásné přírody zaručuje nádherné výhledy a klidné prostředí ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200 000
 Kč
Pronájem chaty s vlastním sklípkem v Beskydech
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím chatu v malebné horské obci Komorní Lhotka v Beskydech k pronájmu. Termín lze domluvit kdykoliv během roku. TERMÍN VÁNOC A SILVESTRU JE STÁLE VOLNÝ Přímo před chatou (2 metry od plotu) protéká krásný a čistý horský potok Ráztoka. Max. Kapacita chaty je : 8 osob ( 3 samostatné ložnice ) -Na letní sezónu bude připravený venkovní bazén, kamenné ohniště/plyn. Gril, venkovní posezení se zastřešeným altánem, venkovní terasa s posezením s přímým vstupem z o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
St.parcela 906 m2, Rožnov centrum, České Budějovice
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám rohový St. pozemek o celkové výměře 906 m2 s příjezdovou komunikací a kompletnmi sítěmi, územním plánem určený momentálně pro nebytovou výstavbu. Více o možnosti komerční nebo i rezidenční výstavby v této lokalitě a na tomto pozemku Vám rádi sdělíme v RK. Parcela se nachází v lokalitě rychle se rozvíjející rezidenční výstavby rodinných domů a v jejich blízkosti s novou obchodní zónou na jižním okraji Českých Budějovic v části Rožnov. V této lokalitě nabízíme i další St. pozemky pro komerčně obchodní a výhledově rezidenční výstavbu (kontaktujte nás) . Jde o klidnou lokalitu v blízkosti řeky Vltavy, základní školy, obchodní zóny. Pozemky jsou rovinné. Limity nebytové výstavby v RK (pozemky nenabízíme pro výrobu, skladování apd). Lokalita rezidenčního bydlení v centrální části Rožnova je velmi žádanou pro svou polohu mezi řekami Vltava a Malše. Zároveň svou blízkostí k relaxa... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 000 000
 Kč
Prodej chaty, 28 m², Plavsko
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulnou dřevěnou chatu o dispozici 3 místností, ideálně situovanou na polosamotě v katastrálním území Plavsko. Tato samostatně stojící chata nabízí klid a soukromí, přestože je snadno dostupná. Chata má vlastní evidenční číslo a je postavena na pozemku jiného vlastníka s nájemní smlouvou a nájemném 600,- Kč/rok. K užívání je i pozemek o velikosti cca. 50... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 090 000
 Kč
Prodej pozemku 575m2 u jezu řeky Sázavy - Vlastějovice
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dovolujeme si Vám nabídnout částečně oplocený, rovinatý pozemek o rozloze 575 m2. Pozemek je čtvercového tvaru a leží v klidné okrajové části obce Vlastějovice vedle řeky Sázavy u jezu Březina. Nachází se necelé 2 km od centra obce. Dojezdová vzdálenost autem do Prahy je hodinka hezké cesty po dálnici D1 nebo např. do Kutné hory je to 30 minut. Tento pozemek se nachází uprostřed přirody v chatové oblasti, kde je naprostý klid a čistý vzduch. Pozemek, dle územního plánu je určen na výstavbu rekreačního domu nebo chaty k celoročnímu rekreačnímu bydlení. Hlavními přednostmi tohoto pozemku jsou: - K pozemku bude vypracována projektová dokumentace v ceně. - Aktuálně je s firmou ČEZ uzavřená smlouva o připojení a zpracovává se projektová dokumentace přípojek - náklady na nové přípojky jsou v ceně pozemku! - K pozemku jsou vypracované hydrogeologické průzkumy na septik s vsakováním a vrtanou studnu a také dvě projektové dokumentace. - Momentálně je také požádá... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 499 900
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Třebíč, ul. Branka
Přidáno včera - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej cihlového rodinného domu v klidné části Třebíče Nové Město, na pozemku o rozloze 225 m2. Objekt nabízí velikost 5+1, předzahrádku, menší dvůr a ga... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 200 000
 Kč
Prodej chaty 3+kk, 441 m2, Plzeň - Valcha
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodej zděné, podsklepené chaty 3+kk u Borské přehrady, Plzeň-Valcha Nabízíme k prodeji zděnou chatu o dispozici 3+kk a užitné ploše 72 m² na pozemku o rozloze 441 m². Nemovitost je ve fázi rekonstrukce, nová okna s venkovními žaluziemi, nová ČOV, nový komín. Nová koupelna se dokončuje. Chata se nachází v atraktivní lokalitě Plzeň-Valcha, přímo vedle Borské přehrady, s krásným výhledem na vodní plochu. Tato lokalita je ideální jak pro rodinné bydlení, tak pro rekreační účely. Užijte si tuto nemovitost s výbornou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej pozemku pro rodinnou rekreaci, 2 851 m2 - Strachotín
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ev.č. 01379 Váš vlastní kousek ráje u Dyje. Pozemek s chatkami a výhledem na Pavlovské vrchy. Hledáte klidné útočiště u vody s možností investice? Toužíte po vlastní chatě s výhledem na malebnou krajinu? Pak pro vás máme jedinečnou nabídku! Nabízíme k prodeji krásný pozemek o výměře cca 2 851 m2 na břehu slepého ramene řeky Dyje v lokalitě Sailovka u Nových Mlýnů. Užijte si klidnou atmosféru a nádherné západy slunce nad vodou s výhledem na Pavlovské vrchy a zříceninu hradu Děvičky. Co na pozemku najdete? - 18 chat a staveb, které jsou aktuálně pronajímány a generují zajímavý roční výnos - ideální pro ty, co hledají investici s pasivním příjmem. -... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 500 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 1938 m² Brněnec
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji chalupu v Brněnci. Jedná se o zděnou stavbu před rekonstrukcí. Možnost přestavby na penzion. V přízemí se nachází zádveří, chodba se schodištěm, dvě obývací místnosti s kuchyní, další pokoj s kuchyní, koupelna. Jedna koupelna je vybavena vanou, druhá sprchovým koutem. V patře se nachází dva pokoje. Vytápění zajišťují kachlová kamna, v 1. NP přímotopy. Chalupa je částečně podsklepena, má dva ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 150 000
 Kč
Prodej chaty 45 m², pozemek 538 m², Mladecko
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 306-NP83182, Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme chatu s terasou v obci Mladecko u Opavy. Chata s evidenčním číslem se nachází na polosamotě. Výměra pozemku je dostačujících 538 m². Je v osobním vlastnictví a přístup je zajištěn po obecní komunikaci. Chata má zastavěnou plochu 51 m² s dispozici 2KK. Z chodby se dostaneme do obývacího pokoje s kuchyní. Vytápění je zajištěno kamny na tuhá paliva. Kuchyňská linka, celoroční pitná voda, lednice i prostor na vaření. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice a také na terasu kde si zpříjemníte chvíle odpočinku. Z chodby je přístupná také koupelna se sprchovacím koutem a toa... (více v detailu)
1 990 000
 Kč
"SLEVA" Bunkr lehkého opevnění "ŘOPÍK"
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Objekt Bunkr K3/43/A-140, je umístěn v lese, kousek od řeky Jizery, ale mimo dosah velké vody. Snadno dostupný Vlakem i autem. ideální chatička na víkendy a základna pro výlety po okolí. To byl také důvod proč jsem ho původně kupoval, ale jezdím tam tak málo, že je škoda ho nechat ležet ladem. V interiéru je potřeba rekonstrukce výdřev a... (více v detailu)
Liberecký kraj
339 000
 Kč
Prodej pozemku pro Bydlení, Přívlaky - Samopše
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej pozemku určeného k výstavbě o výměře od 1.219 m² s možností navýšení výměry, který se nachází v meandru řeky Sázavy zvaném „Přívlacká mušle“. Obtékající úsek řeky je dlouhý přes 3 km, zatímco šíje meandru je široká jen 170 metrů. Tato oblast je známá svou jedinečnou přírodní krásou a byla mimo jiné proslavena videohrou Kingdome Come: Deliverance. Pozemek je ideální pro ty, kteří hledají klidné, a přitom dostupné místo pro výstavbu svého vysněného domova obklopeného krásnou přírodou. Pozemek leží pouhých 1,2 km od stanice Ledečko, železničního uzlu jednokolejných tratí Kolín – Ledečko a Čerčany – Světlá na... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 181 380
 Kč
Prodej stylového rodinného domu u přehrady
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej stylového domu s dispozicí 4+1 s garáží a zahradou v klidné lokalitě přehrady Křetínky. Dům byl postaven v třicátých letech. Tato smíšená budova s plynovým vytápěním v kombinaci s akumulačními kamny nabízí částečnou vybavenost. Dům je po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 400 000
 Kč
Prodej chalupy, 1938 m², Brněnec
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji chalupu v Brněnci. Jedná se o zděnou stavbu před rekonstrukcí. V přízemí se nachází zádveří, chodba se schodištěm, 2 obývací místnosti se 4 lůžky s kuchyní, další pokoj s kuchyní, koupelna. Jedna koupelna je vybavena vanou, druhá sprchovým koutem. V patře se nachází 2 pokoje s 4 lůžky a 2 přistýlkami. Vytápění zajišťují kachlová kamna, v 1.n.p. přímotopy. Chalupa je částečně podsklepena, má ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 150 000
 Kč
Prodej chaty, 75 m², Nalžovice
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodej pěkné chaty o dispozici 3+kk v Obozi u Nalžovic, jen pár kroků od řeky Vltavy. Tato oblíbená rekreační oblast má nádherné zalesněné okolí a vybízí k mnoha turistickým aktivitám i k odpočinku. Chata stojí na vlastním pozemku o ploše 591 m², který je kousek od řeky, ale zároveň dostatečně vyvýšený, tedy mimo záplavové oblasti. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 950 000
 Kč
Prodej pozemky pro bydlení, 2 600 m2 - Sány, ev.č. 01611
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Ev.č. 01611 Nabízíme Vám Pozemek s velkou stodolou a stájemi k prodeji v malebné lokalitě Družstevní, Sány. 3 km na nájezd 50 km dálnice D11- Praha - Hradec Králové. K pozemku patří velká stodola která má v pravé části prostornou garáž s dílnou a nájezdovou rampu pro auta. bývalé stáje, vedlejš... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 799 000
 Kč
Prodej pozemku k bydlení, 1232 m², Olomouc
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám prodej pozemku k bydlení o celkové výměře 1.232 m² v lukrativní části Olomouce - Rezidence Chomoutov. Jedná se o rovinatý pozemek ve velmi atraktivní lokalitě skrz dojezdovou vzdálenost do Olomouce, pouhých 5 km cesty. Veškeré inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Dle územního plánu je pozemek vedený jak... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej chaty v Sadské, ul. Na Vodrážce
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji útulnou chatu v klidné části obce Sadská. Tato samostatně stojící nemovitost o užitné ploše 74,9 m² je na pozemku o rozloze 310m². Chata je smíšené konstrukce a nabízí celkem 4 místnosti, které poskytnou dostatek prostoru pro rodinné rekreace nebo trvalé bydlení. Stav nemovitosti je dobrý, což zajišťuje pohodlné užívání bez nutn... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 199 000
 Kč
Prodej stylového rodinného domu u přehrady
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodej rodinného domu s dispozicí 4+1 s garáží a zahradou v klidné lokalitě přehrady Křetínky. Dům byl postaven ve třicátých letech. Tato smíšená budova s plynovým vytápěním v kombinaci s akumulačními kamny nabízí částečnou vybavenost. Dům je p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 400 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 105 m², Zlín, ul. Cyklistická
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji exkluzivní komerční objekt v klidné části Prštného, který svými parametry a umístěním představuje atraktivní příležitost pro podnikání v oblasti autoservisu a pneuservisu. Nemovitost s užitnou plochou 105 m² a stavebním řešením ze smíšených materiálů nabízí flexibilní využití a umožňuje okamžité podnikatelské aktivity bez nutnosti dalších investicí. Objekt se skládá z několika místností, které tvoří servis, pneuservis, kancelář a sklad, šatnu, sociální zařízení a lze jej dále přizpůsobit dle individuálních potřeb nového majitele. Klidná... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej pozemku, Pro bydlení, 3468 m2
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
při rychlém jednání možná sleva , Nabízíme k prodeji prostorný stavební pozemek o rozloze 3 468 m² v klidné obci Chvalkovice u Dešné, okres Jindřichův Hradec. Pozemek je lehce svažitý a slunný, ideální pro výstavbu rodinného domu, rekreačního objektu nebo investičního projektu. Na pozemku již historicky stálo vesnické stavení. Chvalkovice jsou malebnou obcí v jihočeském regionu, obklopenou krásnou přírodou. Lokalita je skvělá pro ty, kteří hledají klidné prostředí a únik od městského ruchu, ale chtějí být v dosahu potřebné občanské vybavenosti. Blízko je také hranice s Ra... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 800 000
 Kč
Prodej chaty 92 m² na pozemku 396 m²
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Užijte si pohodu a klid v Beskydech! Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit rekreační chatu v oblíbené lokalitě Beskyd v obci Ostravice! Pouhých 3,5 km vzdušnou čarou od vrcholu Lysé Hory, jednoho z nejvýznamnějších vrcholů v Beskydech. Chata disponuje zastavěnou plochou 56 m2 a užitnou plochou 92 m2, včetně přidané dílny o rozloze 8 m2. Dispozičně se jedná o 5+1. Celková plocha oploceného pozemku činí 400 m2, poskytující dostatek prostoru pro relaxaci a odpočinek v příjemném prostředí. Popis jednotlivých podlaží: Suterén: Prostorný pokoj, sprchový kout s bojlerem a další pokoj. Přízemí: Vstupní zádveří, toaleta s umyvadlem, špajz, kuchyňka s kamny a dva pokoje se vstupem... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 650 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty