Pěkný dům v příměstské čtvrti Záluží Tábor

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Dostupný MHD po celý den prodám dům z roku 2000 v hezkém stavu v Tábor Záluží. Dolní patro 80m2 loznice, detsky pokoj, koupelna a velka kuchyn s obývakem, který vybíhá na velkou terasu a zahradu ( cca 350m2) o... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 000 000
 Kč

Podobné inzeráty

Dům se dvěma bytovými jednotkami
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
, Hledáte bydlení v blízkosti krásné přírody s dobrou dostupností do Prahy, Plzně nebo Berouna, v obci Čenkov na Vás tokové bydlení čeká. Nachází se pod Brdským "Olympem" Plešivcem. Dům s pozemkem cca 1800m².Zastavěná plocha domu cca 135 m², je podsklepený se dvěma bytovými jednotkami. V přízemí 3+1 a v patře 2+1. Spoustu prostoru pro Vaše koníčky, rodinu, či podnikání. Dům je vhodný i jako investiční záměr, 2 bytové jednotky k pronájmu. Na zahradě je nyní umístěn bazén, skleník ,posezení, garážová stání, zakrytá pergola. Ve sklepení domu je dostatek místa na vše potřebné, především se zde nachází kotelna s celkové rozměry podzemních prostor cca 32m². V přízemí se nachází zádveří 7,8m², chodba 8,8 m², WC 1 m², koupelna 5,1 m², kuchyně 19,4 m², obývací pok... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 000 000
 Kč
Rodinný dům Horní Podluží
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Pokud hledáte ideální místo k bydlení a současně k možnosti podnikání, pak jsou právě pro Vás tyto řádky. Rodinný dům, který Vám chci představit se nachází ve městě Horní Podluží a svým umístěním nabízí širokou škálu využití v oblasti soukromého podnikání, ale také dokáže nabídnout bydlení pro velkou rodinu. Dům je udržován a průběžně renovován. U domu je menší zahrada, která vybízí k romanticky stráveným večerům či posezení po dlouhém pracovním dni. Při vstupu do domu se z menší předsíňky vejde do plně vybavené kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje s krbovými kamny. Dále zde najdete koupelnou se sprchovým koutem a WC, a jeden neprůchozí ložnici. V prvním patře jsou čtyři ložnice. Půdní prostory nabízí vybudování další místnosti. Celý dům je podsklepen a najdete zde i vlastní studánku. Okolí obce Horní Podluží nabízí širokou škálu výletů a mís... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 000 000
 Kč
Byt 3+1 se zahradou, Velké Bílovice
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej bytu 3 + 1, 80m² s balkonem 4m², 3.NP v bytovém domě ve Velkých Bílovicích. K bytu náleží dvě místnosti v suterénu o rozloze 13m² a 6,5m². K nemovitosti patří i oplocená zahrada 152 m² s ovocnými stromy. Součástí nemovitosti je také plechová garáž. Možné dojíždění do Brna. BYT Užitná plocha bytu je 80 m² s balkonem 4 m² a krásným výhledem do krajiny na Pálavu. Orientace obývacího pokoje a kuchyně s balkonem na jih směrem k zahrádce. Další dva pokoje na sever jsou také s výhledem do krajiny.  Byt je udržovaný a částečně zrekonstruovaný. Okna v plastu - dvojsklo z roku 2002 + venkovní žaluzie. Nová kuchyň z roku 2018, nové dveře a zárubně, před rokem pořízen nový plynový kotel. V koupelně původní obklady a dlažba. WC samostatné. Byt se nachází ve třetím patře bytového domu. V domě je dohromady šest bytů. Dům je bez výtahu. Okna ve společných prostorech domu jsou nová. Další výhodou je, že k němu náleží dvě místnosti v suterénu o velikosti 13 m² a 6,5 m².  Pokud potřebuje pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 390 000
 Kč
Prodej Rodinný dům, 113㎡
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Rádi byste klidné bydlení se skvělou dostupností do Prahy? To Vás nadchne tato nabídka jedinečného rodinného domu 4+KK v poklidné obci Jeneč, sousedící s oblíbenými lokalitami Hostivice a Chýně. Tento prostorný dvoupatrový dům o podlahové ploše 133 m² se rozkládá na pozemku o velikosti 545 m². Zárukou pohodového bydlení je pak jeho umístění na kraji obce ve slepé ulici, bez provozu a v dosahu hezké přírody. Skvělá dostupnost do Prahy a malebné okolí dělají z tohoto domu ideální místo pro váš nový domov. Tento nádherný rodinný dům vás okouzlí hezkou zahradou, jeho praktičností a možnostmi. V přízemí domu Vám udělá radost prostorná kuchyň vybavena všemi potřebnými spotřebiči s velkým odkládacím prostorem. Na kuchyň navazuje také velký obývací pokoj, který je ideálním místem k rodinným posezením u jídelního stolu či pohodovým večerům v komfortní pohovce u televize. Z obývacího pokoje vedou dveře na vyvýšenou terasu, která je ideálním místem pro ranní kávu či večerní posezení s výhledem ... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 500 000
 Kč
Prodáme rodinný dům
Před 21 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodáme rodinný dům v jižních Čechách s pozemkem 4500m . Jedná se o RD, jehož součástí jsou dva apartmány (garsonky) s vlastním vchodem , které jsme přes léto pronajímali, které jsou situovány nad garáží . Dále jsou v domě velké technické místnosti (garáž, dílna). Naše obytná část se skládá v přízemí z obývacího pokoje s kuchyní , dětského pokoje, ložnice, koupelny a wc. V patře jsou dva velké pokoje (dětské herny ) , koupelna a šatna . Vedle domu dřevěná pergola s kuchyní a wc. Pod domem velký přístřešek se zateplenou místností. Možno k domu přikoupit cca 4... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 238 m2 -
Před 707 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
MOŽNOST PŘEVZETÍ HYPOTÉKY S LEVNĚJŠÍ ÚROKOVOU SAZBOU NEŽ JE NYNÍ! Prostorný a světlý dům po zdařilé rekonstrukci je ideální domov pro ty, kdo hledají klidnou atmosféru menšího města a zároveň blízkost hlavního města z důvodu vyžití. Dominantou domu je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a z druhé strany s pracovním koutem, díky kterému může rodina trávit většinu času pospolu, aniž by si „překážela“. Samozřejmostí jsou 2 koupelny, jedna v přízemí, druhá v prvním patře. V prvním patře se také nachází terasa s posezením a výhledem na část Hostivic. Zároveň bylo myšleno na dostatečný počet úložných prostor, takže není problém v domě uložit vše, co moderní rodina potřebuje. Zahrada s bazénem a přírodním jezírkem přímo vybízí... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 980 000
 Kč
Rodinný dům Všechlapy
Před 708 dny - HYPERINZERCE
Nabízím Vám na prodej velký dům na krásném místě a s překrásným výhledem do zahrady se vzrostlými stromy. Jedná se o prostornou stavbu, která se nachází v obci Všechlapy, jen 5 km od Nymburku. K domu patří vedlejší stavby se zahradou o výměře 470m2. Dům je řešen dispozičně 5+1 a velkou půdou. Bude jen na Vás, jak si dům přebudujete dle svých přestav z domu je možné vybudovat krásný rodinný dům s rozpočtem max cca 2 mil Kč .Zastavěná plocha domu je 220m2. Dům je suchý a plně funkční. I v tomto stavu se dá plně využívat k bydlení . Místo poskytuje krásné soukromí. Pokud hledáte klidné místo, může t... (více v detailu)
4 899 000
 Kč
Švábenice, RD 3+1 a 2+kk, pergola - rodinný dům
Před 708 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji částečně zrekonstruovaný rodinný dům o dispozici 3+1 a 2+kk. Prostorné rodinné bydlení, případně i s možností využití na dvě bytové jednotky, např. pro bydlení dvou generací, bydlení a podnikání. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě obce Švábenice, okr. Vyškov. Jedná se o rohový dům, s uliční šíří 17 m. Zhruba před 15 lety došlo k venkovnímu zateplení, výměně plastových oken, z toho před 6 lety u oken k výměně skel - výměna na trojskla. V roce 2019 proběhla rekonstrukce v 1. patře. Dům je částečně podsklepený. Půdní prostor nyní nevyužitý. Vstup do domu je hlavními dveřmi do chodby, po schodišti vstoupíte do patra, kde je samostatný byt. Prostor nabízí tři pokoje, kuchyni, koupelnu, samostatné WC. Z kuchyně je vstup na balkon. V přízemí se nachází dvě místnosti, které byly využívané jako bytová jednotka 2+kk a samostatná koupelna, WC a další místnost nyní na skladování. Dříve byla tato mí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty