Nabízím pronájem chaty

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím pronájem chaty Amálka Chalupa je pro 12 lidí Nachází jse Kunčice pod Ondřejníkem krásné přírodě Kousek ski areál opálená Hospoda marelak vyhlášená restaurace na placky Pes povolen Čeladná je 2km Taky blízko různé tipy na výlet pro děti Pro děti jsou na zahradě hračky Skluzavka Taky dě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč

Podobné inzeráty

Pronájem chaty
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den ,těšíme se na vás.Ještě máme volné temíny na, říjen 2024 a již přijímáme rezervace na rok 2025 od 1.5.do konce října 2025.Jedná se hlavně o týdenní pobyty, pokud je v sezóně volno je možnost i pobyt kratší. Nabízíme k pronájmu chatu pro 4 osoby, pár km ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990
 Kč
4 selské židle vhodné na chatu
Před 4 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
4 SELSKE ZIDLE VHODNE NA CHATU CHALUPU ZA 1KUS 150KC SMS
Středočeský kraj
150
 Kč
Chatu chalupu,jen super místo přímo u vody
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Chatu chalupu cca 100km od Brna/dále dle nabídky/samota, polosamota, přímo u vody,rybnik, přehrada,řeka.bez blízkých sousedu,vel.chaty min.50 M2, jen krásn... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pronájem stylové chaty v podhůří Krkonoš
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pronájem stylové chaty v podhůří Krkonoš Chata pro 5 osob na samotě, obklopená lesy. Ideální pro relaxaci u krbu, grilování na terase a užívání klidu přírody. 2 ložnice, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1
 Kč
Americké
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Přidám psa Americký staford 2 rok je hodný neublizi detem ani lid... (více v detailu)
Ústecký kraj
15
 Kč
pronájem domu
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
dobrý den. dva slušní a pracovití lidé hledají rodinný domek k pronájmu .nejlépe na malé vesnici nebo samotě se zah... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej chaty 6+kk ve Stebnici u Lipové, zahrada 1703 m2
Hledáte klidné místo k rekreaci v blízkosti Jesenické přehradní nádrže? Máme pro Vás prodej částečně zařízené chaty v obci Stebnice u Lipové, která se nachází cca 12 km od Chebu. Chata je postavena na konci 80 let minulého století, je celá podsklepená, v roce 2013 se dělala nová krytina střechy, voda je do chaty přivedena, ale není v ní rozvedená. Na katastru je vedena jako rozestavěná stavba, stavební povolení je platné. K chatě náleží oplocená zahrada o celkové ploše 1703 m2, na které stojí studna a kůlna se zahradním domkem. Chata má ve zvýš... (více v detailu)
3 299 000
 Kč
Nabízím své služby provádíme veškeré zednické práce
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím své služby provádíme veškeré Opravy: roubenek, chalupy a chaty a rovněž provádíme zednické práce stavební práce : Vše za přijatelné ceny rádi se domluvíme na všem Provádíme : zdění , omítky, št... (více v detailu)
Pardubický kraj
200
 Kč
Hledáme pronájem bytu, popřípadě domu
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hledám byt či dům Znojmo a okolí do 15 km o ploše do 60 m2. Jsme pár a velice hodný ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Nabízím stavební pozemek rovinatý, celooplocený Karviná
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Stavební pozemek,bydlení velikost 2056m2 Příjezd po asfaltové komunikaci slunný,rovinatý celooplocený pozemek vhodný k výstavbě RD. Vedlejší pozemky již povolení mají. Vodovodní přípojka v dosahu 20m Není v záplavové oblasti... Při dodržení ochranného pásma dostatek prostor... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
899 000
 Kč
Silůvky chata 60 m2 na vlastním pozemku 1661 m2
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodej pozemku o výměře 1661 m2 na kterém je už dlouho rozestavěná chata o zastavěné ploše 60 m2. Obec Silůvky nemá územní plán (a nikdy neměla), aktuálně územní plán vypracovávají. Aktuální návrh užití pozemku je zeleň, ale je zažádáno o zařazení pozemku do zóny re... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
449 000
 Kč
pronájem chaty
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu dřevěnku k celoročnímu pouze víkendovému pobytu pro dva starší rekreanty, možnost jedné přistýlky. Chata se nachází v blízkosti Frýdlantu nad Ostravicí, je plně vybavená s ohledem na funkčnost a tradiční venkovský vz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pudl trpasličí červeno plavý
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám pejska štěně 7 měsíců pudl trpasličí červeno plavý.Pravidelne odcerveny očipovany, očkovaný . Zdraví, čiperný, hravý , hodn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 000
 Kč
rodinný dům 4+1 bývalá zemědělská usedlost Český ráj
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pouze volat, děkuji za laskavé pochopení... Zastavěná plocha 140m dvě patra,započatá rekonstrukce u obce Dolní Bousov veškerá občanská obslužnost 3km velmi klidné místo 4+1 pozemek 570 m v... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 750 000
 Kč
Hledám pronájem
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, jsem samoživitelka s dvěma dětmi a hledám pronájem ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1
 Kč
Pronájem domu hledám
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den pro 6 členou rodinu hledám pronájem Domu , kde nevadí pejsci . Jsme slušná pracuji česká rodina a už nás nebaví život v bytě , kde si zvlášť pronajímáme zahrádku a g... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Hledám dlouhodobý pronájem
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Hledám dlouhodobý pronájem pro rok 2025 chaty nebo chalupy pro dvě osoby v okol... (více v detailu)
Neuvedeno
Chata u Květy
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
MIMO SEZÓNNÍ SLEVY. Nabízím pronájem chaty v Pasekách 46 u Písku v soukromí u RD.3 postele+ 1 přistýlka, vybavená kuchyně, lednice s mrazákem,WiFi, televize s internetem, WC,sprchový kout.Pergola s posezením,krbem a plynovým grilem. Na zahradě trampolína,pískoviště,houpačky a kolotoč.V ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
300
 Kč
Chata v Rožnově pod Radhoštěm 1500Kč/noc
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Chtěli byste strávit dovolenou v Rožnově pod Radhoštěm v blízkosti koupaliště, v docházkové vzdálenosti do centra i do místního skanzenu a zároveň mít to kousek do lesa? Tak to jste na správném místě naše chata tohle vše nabízí. Chata má také terasu s venkovním posezením, kde můžete strávit příjemné večery při skleničce vína či při sklenici piva. Dispozičně je chata řešená 2 pokoje po 2 postelích + obývací pokoj s gaučem, kde může spát 5 osoba, samostatná kuchyň s jídelním stolem a posezením, koupelna se sprchovým koutem a WC Koupaliště cca 7 - 10 min pěšky, gibon park (opičí dráha) také 7-10 min pěšky. Přes léto červe... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500
 Kč
Pronájem chaty
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, dovoluji si Vám představit krásnou "chatu Javorník" ve městě Zubří - přesněji v části Staré Zubří. Chata se nachází v samém ❤ Beskyd v nádherné přírodě obklopené lesy, kopci a hlavně čistým vzduchem, který vybízí k relaxaci, odpočinku (jak aktivního, tak pasivního ) a času stráveném se svou rodinou, přáteli nebo jen sám se sebou ... Chata je určena pro max.6 osob. - 1x ložnice (v přízemí) s manželskou postlelí (tv, velká úložná skříň) - 1x ložnice v podkroví s 3 jednolůžky (tv, komoda, psací stůl, dětský stoleček) - kuchyň spojená s obývacím pokojem, kde se nachází 1x rozkládací pohovka (zde naleznete plně vybavenou kuchyňskou linku - lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, varná konvice, vařič, veškeré potřebné nádobí. Dále je samořejmostí tv a jídelní stůl). - Koupelna obsahuje masážní sprchový kout, umyvadlo a wc. V celé chatě je wifi a zaparkovat lze přímo u chaty. Přímo z chaty vyjdete na zastřešené posezení. ????A HLAVNĚ ???? na zahradě naleznete vše, co ocení jak dět... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 425
 Kč
Pronájem domku + zahrada 3+1 Lipník nad Bečvou 73 m2
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Pronájem domku + zahrada 3+1 Lipník nad Bečvou 73 m2 Pronájem , částečně zrekonstruovaný domek v Lipníku nad Bečvou , místní části Loučka 89 - velikost 73 m2 Cena 16tisíc + inkaso vytápění automatický kotel (na pelety... (více v detailu)
Olomoucký kraj
16 000
 Kč
Voucher pro dvě osoby - chata Velké Karlovice
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodloužený víkend 26.-29.2024 chata Velké Karlovice pro 6-8 osob, pěkně zařízené v oplocené zahradě.V obytné kuchyni je k dispozici (4 hořáky), el. trouba, lednička, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, el. konvice, jídelní kout, gauč, krb (krbová vložka) a TV+SAT. V přízemí chaty se dále nachází koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC – bojler 80 l. Z obytné kuchyně vedou strmější schody do podkroví, kde se nacházejí 3 ložnice: 1/ (9 m2) s dvojlůžkem, 2/ (7 m2) se 2 lůžky a 3/ (25 m2) se 2 lůž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Rhodéský ridgeback/Americký pitbulteriér
Daruji psa do dobrých rukou, nejlépe někomu, kdo psům rozumí a věnuje se jim. Jmenuje se Matýsek, je mu přibližne rok a 3 měsíce. Matýsek je velmi energický pejsek, který si získává dlouho důvěru u lidí a jiných psů, jinak je vůči svým blízkým opravdu velký mazel, ale u malých dětí si je nejistý. Je to skvělý hlídací pes... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem chaty v Libži, okr. Benešov
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Pronájem krásné chaty v obci Libež, okres Benešov! Nabízíme útulnou dvoupatrovou dřevostavbu o rozloze 100 m², která se nachází na prostorném pozemku s velkou zahradou – ideální pro rodiny, které hledají klid a soukromí. Chata disponuje dvěma ložnicemi, což zajišťuje dostatek místa pro celou rodinu či přátele. Využijte příležitost užívat si pohodu a relaxaci uprostřed přírody, přesto v dosahu městské vybavenosti. Tento dům je skvělou volbou pro víkendové pobyty nebo jako trvalé bydlení. Přijďte se přesvědčit sami o kouzlu tohoto ... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Dlouhodobý pronájem
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Mamibka s 2 detmi hleda byt k dlouhodobému pronájmu ve Valašském Meziříčí ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Všechny inzeráty